Günaydıngünaydın güzel güller bende çayımı demledim yavruların uyanmasını bekliyorum acıktım
Benimde 1 ay olmuştu. Nasıl da özlüyoruz hemencecik. İnş Allah doya doya görürsün bebeğini. Benim ki kollarını kulaklarına doğru kaldırmış ortada suratı ile merhaba dedi bize :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnş Allah.Ne güzel sende görmüşsün oğluşunu benim bir ay oldu görmeyeli çok özledim
Bende bundan sonra iki haftada bir gidicem inş.
Günaydın canım sana da. Ayy ne güzel bende sabırsızlıkla yıkamayı bekliyorum. Ablam ve annem ısrarla beni durduruyor. Şimdi yıkıcan da ne olcak sen onları elleye elleye yine kirletçen diyorlarGünaydınlar güzel annişler ve bebişler hepinizi sevgiyle öptük
Oğlumun cicileri makinede yikaniyor...utanmasam karşısında oturup izleyeceğimnasıl minikler Allahım giydirmeyi nasip etsin cumlemizinkini Amin.
Günaydın kızlar herkese
Bugün tatil ama biz uyandık kahvaltımızı bile yaptık erkenden
Ayrıca bugün saat 13'de oğlumla randevum var
geçmiş olsun hangi şehirdesin ? istanbulda da yağması bekleniyor ama daha başlamadıgünaydın kızlar yağmurlu bir sabahtan sevgiler
artık saat 4 müydü 5 miydi bilemiyorum dalmışım eşim işe giderken uyandım saat 8 gibi tekrar az bişey dalmışım hava serin ya
9 gibi kalktım kahvaltı ettik oğluşumla ancak gece nasıl bi yattıysam belim ağrıyor valla zaten bel fıtığım vardı
bakalım foruma ne yapıyor bizim annişler dedik selamlar
saolasın canımgeçmiş olsun hangi şehirdesin ? istanbulda da yağması bekleniyor ama daha başlamadı
Gunaydin millet iyi haftsonlaribugun esim calisiyor bizde yarin kiyafetleri yikacaz tek basima is yaptirmiyor valla suan yazarken oglusum ayaklari elleriyle oyle bi itiyo ki zamani gelince ben tutamam bunu
tatil ama oğlunla randevun var ya kalkarsın tabi erkenden
yaaa sevildiklerini biliyolar bu sıpacıklar okşadın mı konuştun mu tutamıyosun artık maşallah hep böyle kıpır kıpır olsunlarGünaydın hanımlar, dün akşam kız kardeşim bendeydi. Sabah eşimle kalkıp kahvaltı hazırlamışlar bana ve kızıma, hazır sofraya kalkmak ne güzelmiş yaBirde dün akşam kız kardeşim kızımın ana kucağını sipariş etti internetten bende yanında eksik olan göğüs pedlerini aldım. Sonra kardeşim karnıma eğilmiş "teyzecim sana ana kucağı aldım beraber gezicez dimi" diye konuşmaya başladı, aman benim kız bir heyecanlandı, tekmeler içeride kaymalar teyzesine şov yaptı resmen, kız kardeşimde kıkır kıkır gülüyor bu arada tabi.
İşte bu da teyzemizin hediyesi ana kucağımız.
Eki Görüntüle 1235770
Oyyy kuzucuğada bak senGünaydın hanımlar, dün akşam kız kardeşim bendeydi. Sabah eşimle kalkıp kahvaltı hazırlamışlar bana ve kızıma, hazır sofraya kalkmak ne güzelmiş yaBirde dün akşam kız kardeşim kızımın ana kucağını sipariş etti internetten bende yanında eksik olan göğüs pedlerini aldım. Sonra kardeşim karnıma eğilmiş "teyzecim sana ana kucağı aldım beraber gezicez dimi" diye konuşmaya başladı, aman benim kız bir heyecanlandı, tekmeler içeride kaymalar teyzesine şov yaptı resmen, kız kardeşimde kıkır kıkır gülüyor bu arada tabi.
İşte bu da teyzemizin hediyesi ana kucağımız.
Eki Görüntüle 1235770
Bir hamişe yapılacak en güzel süprizkocişimin bana sürprizi randevu almış bebişimizi görmeye gidiyoruz......
benden mutlusu yok şu anda .
bol bol dua oku7âyetel kursi oku her birinde önce sağa snra sola sonra yukarı snra aşağı sonra öne sonra arkaya en son okuduğunu da içine çek bunları sıcak nefesle hu diye yap ben çok faydasını görüyorum sanada öneririm canım
hahaaaabende aynı şişmek ama kilo almamak istiyorum şişmek ama çatlamamak istiyorum şişmek ama doğum sonu hemen çok fit olmak istiyorum söylesene çok mu şey istiyorum arkadaşım
Günaydın kızlar herkese
Bugün tatil ama biz uyandık kahvaltımızı bile yaptık erkenden
Ayrıca bugün saat 13'de oğlumla randevum var
günaydınnngünaydın
Günaydın canlar uyumak ne kadar güzel bişeymiş ben eşim oğlum hepimiz mışıl mışıl uyumuşuz ilk kez bi kalktım saat 10 bubir rekorrrnryseşimdikahvaltızamanıkızımda acıkmıştır demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?