2014 Kasım Anneleri

Ne güzel sende görmüşsün oğluşunu benim bir ay oldu görmeyeli çok özledim
Bende bundan sonra iki haftada bir gidicem inş.
Benimde 1 ay olmuştu. Nasıl da özlüyoruz hemencecik. İnş Allah doya doya görürsün bebeğini. Benim ki kollarını kulaklarına doğru kaldırmış ortada suratı ile merhaba dedi bize :) Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin İnş Allah.
Günaydınlar güzel annişler ve bebişler hepinizi sevgiyle öptük

Oğlumun cicileri makinede yikaniyor...utanmasam karşısında oturup izleyeceğim nasıl minikler Allahım giydirmeyi nasip etsin cumlemizinkini Amin.
Günaydın canım sana da. Ayy ne güzel bende sabırsızlıkla yıkamayı bekliyorum. Ablam ve annem ısrarla beni durduruyor. Şimdi yıkıcan da ne olcak sen onları elleye elleye yine kirletçen diyorlar Aminnn.

günaydın kızlar yağmurlu bir sabahtan sevgiler

artık saat 4 müydü 5 miydi bilemiyorum dalmışım eşim işe giderken uyandım saat 8 gibi tekrar az bişey dalmışım hava serin ya

9 gibi kalktım kahvaltı ettik oğluşumla ancak gece nasıl bi yattıysam belim ağrıyor valla zaten bel fıtığım vardı
bakalım foruma ne yapıyor bizim annişler dedik selamlar

geçmiş olsun hangi şehirdesin ? istanbulda da yağması bekleniyor ama daha başlamadı

Günaydın canlar uyumak ne kadar güzel bişeymiş ben eşim oğlum hepimiz mışıl mışıl uyumuşuz ilk kez bi kalktım saat 10 bubir rekorrr nryseşimdikahvaltızamanıkızımda acıkmıştır demi ama

Günaydın hanımlar, dün akşam kız kardeşim bendeydi. Sabah eşimle kalkıp kahvaltı hazırlamışlar bana ve kızıma, hazır sofraya kalkmak ne güzelmiş ya Birde dün akşam kız kardeşim kızımın ana kucağını sipariş etti internetten bende yanında eksik olan göğüs pedlerini aldım. Sonra kardeşim karnıma eğilmiş "teyzecim sana ana kucağı aldım beraber gezicez dimi" diye konuşmaya başladı, aman benim kız bir heyecanlandı, tekmeler içeride kaymalar teyzesine şov yaptı resmen, kız kardeşimde kıkır kıkır gülüyor bu arada tabi.
İşte bu da teyzemizin hediyesi ana kucağımız.

yaaa sevildiklerini biliyolar bu sıpacıklar okşadın mı konuştun mu tutamıyosun artık maşallah hep böyle kıpır kıpır olsunlar bu arada ana kucağınız çok güzelmiş canım güzel günlerde kullanın

Oyyy kuzucuğada bak sen
Çok güzelmiş bu arada ana kucağınız. Güle güle kullanırsınız bol bol gezmelere gidersiniz inş Allah
kocişimin bana sürprizi randevu almış bebişimizi görmeye gidiyoruz......
benden mutlusu yok şu anda .
Bir hamişe yapılacak en güzel süpriz İyi izlemeler sana

Günaydın annişler bugun mütiş bi nefes darlığıyla uyandım aldgm nefes yetmyor ciğerlerim sıkışıyor resmen oğluşum ciğerlerimin üstüne otrmuş gibi:-( giderek zorlaşııyor vallahi Allah yardımcımız olsun

ben de duanın etkisine çok inanıyorum, her sabah güne böyle başlıyoruz, ve bir de doğumu kolaylaştırdığını söylüyorlar, her gün bir meryem suresi okuyorum, tavsiye ederim.

hahaaaa bende aynı şişmek ama kilo almamak istiyorum şişmek ama çatlamamak istiyorum şişmek ama doğum sonu hemen çok fit olmak istiyorum söylesene çok mu şey istiyorum arkadaşım

mucize istiyoruz mucize dün bir arkadaşım 30 kg aldığını ve hiççç çatlamadığını söyledi, hakikaten de yok çatlağı, ama bende ne mümkün tabii fit olucaz, hiç kaçarı yok, hamilelik öncesi zaten kilo almıştım, üzerine de hiç vermeyince top gibi olduk, bebişler 6 aylık olmaan bütün kiloları vericezzz

Günaydın kızlar herkese
Bugün tatil ama biz uyandık kahvaltımızı bile yaptık erkenden
Ayrıca bugün saat 13'de oğlumla randevum var

günaydın canım, hadi güzel haberlerle gel inşallah

günaydınnn

aynı şaşkınlığı yaşadım bu sabah, ben normalde saat 6 gibi açlıktan uyanıyorum, bugün uyandığımda saat 10 du, güzelll bir kahvaltı ettik balkonumuzda serin serin, ve bugün atıcaz kendimi dışarıya, hem iş hem gezmek, yatma saatine kadar eve dönüş yok

hafta içi o kadar yorulmuşuz ki bebeğim de ben de uyku halindeyiz sürekli, akşam wc ye bile kalkmamaışım şimdi fark ediyorum, gece uykuzusluk çeken arkadaşlar, atın kendinizi açık havaya, bir de hafta içi çalıştıysanız, top patlasa kalkılmıyor ya hu, hatta susuzluktan yanmış içim, wc ihtiyacım tavan yapmış, ama uykumu aşamamışlar ikisi de

Günaydın cicişlerrrrrr

Bana bi yardım please!!!!!!!!!!

Henüz oda takımımız gelmedi, yapılıyormuş. O yüzden bebişin eşyalarını yıkayamıyorum. Mobilyamız gelince yıkıcam ütülücem yerleştircem. Ama hastane çıkışlarını ve kendi geceliğimi falan yıkıcam. Doğum çantası hazır olsun. Şimdi benim makinede bebek giysileri diye bir ayar var o 2 saate ayarlı, hızlı yıkama 29 dk, sentetik 61 dk. Sizce hangisine atıyım. Bebek giysileri ayarı 95 derece gösteriyor ama su sıcaklığını 30 derece olarak ayarlayabiliyorum.

Günaydın güzel anneler Kahvaltımızı yaptık sabah bugün çok yorgunum az önce tv izlerken bir anda şekerleme moduna girmiş olduğumu farkettim uyumuşum ama yine uykum var gibi Bugün spor yapıp açılmam lazım, akşama misafirim var Sizlerdende bugün bebi kıyafeti hazırşayacaklar var carputi mesela Bende sabırsızlıkla 35. Haftayı bekliyorum prensesimizin yatağını kurcaz analucağını falan indiricez çok heyecanlı
Bu arada şanslı anneler sizi aramızda bugün bayağı dr kontrolüne gidecek okudum ne mutlu Bize 2 gün var benide heyecan sardı
Hadi hepinize mutlu hafta sonları diliyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…