Günaydın cicişlerrrrrr
Bana bi yardım please!!!!!!!!!!
Henüz oda takımımız gelmedi, yapılıyormuş. O yüzden bebişin eşyalarını yıkayamıyorum. Mobilyamız gelince yıkıcam ütülücem yerleştircem. Ama hastane çıkışlarını ve kendi geceliğimi falan yıkıcam. Doğum çantası hazır olsun. Şimdi benim makinede bebek giysileri diye bir ayar var o 2 saate ayarlı, hızlı yıkama 29 dk, sentetik 61 dk. Sizce hangisine atıyım. Bebek giysileri ayarı 95 derece gösteriyor ama su sıcaklığını 30 derece olarak ayarlayabiliyorum.
Tatlım bana sorarsan yıka bebişin kıyafetlerini güzelce tersten hepsini ütüle çarşafa sar bohça gibi dursun mobilyayı bekleme çünkü mobilya gelince koku yapıyor odayı en az iki gün havalandırmalısın birazda boş kalsın derim iyice gitsin kokusu hiç bekleme o kadar yap işlerini geçen hafta bitirdim ben kıyafet işini 2 günümü aldı yıkayıp kurutup ütülemesi bide ütü yaparken yoruluyo insan hepsi bir anda bitmiyoGünaydın cicişlerrrrrr
Henüz oda takımımız gelmedi, yapılıyormuş. O yüzden bebişin eşyalarını yıkayamıyorum. Mobilyamız gelince yıkıcam ütülücem yerleştircem. Ama hastane çıkışlarını ve kendi geceliğimi falan yıkıcam. Doğum çantası hazır olsun. Şimdi benim makinede bebek giysileri diye bir ayar var o 2 saate ayarlı, hızlı yıkama 29 dk, sentetik 61 dk. Sizce hangisine atıyım. Bebek giysileri ayarı 95 derece gösteriyor ama su sıcaklığını 30 derece olarak ayarlayabiliyorum.
Bende bebek programı 60 derece ben 40la yıkadım 2.5 saat sürüyor bebek deterjanının yıkadıktan sonra çamaşırda kokmamasına dikkat et birde tersten yıka ve yumuşatıcı gözüne sirke koy bolca nacizane tavsiyeGünaydın cicişlerrrrrr
Bende bebek programı 60 derece ben 40la yıkadım 2.5 saat sürüyor bebek deterjanının yıkadıktan sonra çamaşırda kokmamasına dikkat et birde tersten yıka ve yumuşatıcı gözüne sirke koy bolca nacizane tavsiye
Valla inan bilmiyorum ki allerjen mi diye ama şu organik deterjanlar yuöuşatıcılar falan varya frosh marka mıydı neydi yeşil üstünde kurbağa resmi var onların hep ana maddesi sirke doğal bir antiseptik sirke. Ben kullandım hiç alerji yapmadı aksine yumuşatıcı olursa hapşuruyorum makineyi açar açmaz,benim ev tozundan tut çam ağacına kadar herşeye alerjim vat yapsa bende hapşurma kesin yapardı hatta salata malzemelerini bile ben yıkar sirkeli suda bekletir tekrar yıkayıp doğrarım ondada yapmadıcanım bu sirke olayını senden duyuyorum , normal sirke mi bu, ve sirke allerjileri azdıran bir madde, benim ellerimde çıktığında sirke yersem ya da değerse dayanılmaz oluyor, çamaşırda zararı olmaz mı acaba?
Senin elini yakıyordur sirke asidiği yüksek ya ondandır alerji yapcağına ihtimal vermiyorumcanım bu sirke olayını senden duyuyorum , normal sirke mi bu, ve sirke allerjileri azdıran bir madde, benim ellerimde çıktığında sirke yersem ya da değerse dayanılmaz oluyor, çamaşırda zararı olmaz mı acaba?
Göğüs pedini hangi marka sipariş verdin tatlımGünaydın hanımlar, dün akşam kız kardeşim bendeydi. Sabah eşimle kalkıp kahvaltı hazırlamışlar bana ve kızıma, hazır sofraya kalkmak ne güzelmiş yaBirde dün akşam kız kardeşim kızımın ana kucağını sipariş etti internetten bende yanında eksik olan göğüs pedlerini aldım. Sonra kardeşim karnıma eğilmiş "teyzecim sana ana kucağı aldım beraber gezicez dimi" diye konuşmaya başladı, aman benim kız bir heyecanlandı, tekmeler içeride kaymalar teyzesine şov yaptı resmen, kız kardeşimde kıkır kıkır gülüyor bu arada tabi.
İşte bu da teyzemizin hediyesi ana kucağımız.
Eki Görüntüle 1235770
Senin elini yakıyordur sirke asidiği yüksek ya ondandır alerji yapcağına ihtimal vermiyorum
Ilk başta çok yüksek dereceye atman gerekmezki leke yok maksat tozlarından temizlemek zaten ütüleyecez asıl mikroplar o zaman yok olacakGünaydın cicişlerrrrrr
Ahh bu erkeklerOğluma az önce dün arabasını aldığımızı söyledim göbek atmaya başladı ferrari falan mı sandı acaba ki
Ben iki defa durulamayla 30 derece de kisa programda yikiycam 35 dk surer..Kızlar alıntılama yapamıyorum.
Yani neye atıyım şimdi?
Dereceye takılmayın, hangi program olursa olsun 30 dereceye ayarlıcam. Dakika olarak soruyorum. Uzun yıkamasının bir zararı olur mu? Bebek giysileri programı 2 saat çünkü. Hızlı yıkama da 29 dk.
Sorma bende merak edşyorum bana çekerse çok üzülürüm babamızda yok inşallah babaya çeker bizde annemde yok babamda var mesela bende babamdan almışım heralde çamdan tut ev tozuna kadar hep aynı alerjiler var ikimizdedeAllahtan yeni evimizin etrafında çam yok pek rahatım bu evde
Kızlar alıntılama yapamıyorum.
Yani neye atıyım şimdi?
Dereceye takılmayın, hangi program olursa olsun 30 dereceye ayarlıcam. Dakika olarak soruyorum. Uzun yıkamasının bir zararı olur mu? Bebek giysileri programı 2 saat çünkü. Hızlı yıkama da 29 dk.
Canim ben 30 derecede 1 saatlik programda yikadimKızlar alıntılama yapamıyorum.
Yani neye atıyım şimdi?
Canim gecmis olsun oglun nasil simdi?Merhaba tatlı bayanlar ve bebişleri :)
İki haftadır yokum.. Geçmişi okuyamadım.
Ağustosun son haftası annem memlekete döndü ve benim için yoğun ve çetrefilli bir süreç başladı. 25 inde doktor kontrolüne gittik. Şeker yüklemesinde 1. saat şekerim 182 çıktı doktor kendisi bir liste vs. vermedi dahiliye ye yönlendirdi. Ancak fırsat bulupta gidemedim. Kendi kendime dikkat etmeye çalışıyorum. Ama kaçamaklar olmuyor değil..
O hafta rapor aldım ve hasta oldum. Bu haftada oğlumun ameliyatı, okul kaydı vs. derken ancak girebildim foruma..
Doğum izni için gün sayıyorum. Ama geçmek bilmiyor.
Herkes iyidir umarım. Fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?