2014 Kasım Anneleri

benim makinemde baby ayarı 40 derece ve 800 devir tabii istediğin gibi değiştirebilirsin, ön yıkama, özel leke çıkarma, artı durulama..vb istediğini ekleme şansın var hiçbir değişiklik yapmazsan 1 sa 40 dak sürüyordu sanırım, eklemeler süreyi uzatıyor, en kısa programım da 15 dakika, ben en kısa programı sadece sıvı deterjan ile kullanıyorum ve direk tene temas eden çamaşırlar için kullanmıyorum , daha çok banyo paspasları vb malzemeleri yıkıyorum onda haftada birkaç kere, bebeğin çamaşırlarını yıkarken, önce 2 gruba ayırmayı ve baby programına hiç müdahale etmeden yıkamayı düşünüyorum sonuçta kirli değiller ama iyi durulanmaları da çokk önemli, daha sonraki yıkamalarda ön yıkama , ilave durulama..vb ekleyebilirim. sentetik programını hiç düşünmüyorum çünkü aldığım bütün ürünlerde %100 pamuk olayına dikkat ettim, bunun dışında ürünümüz az zaten, kolay gelsin canım

Tatlım bana sorarsan yıka bebişin kıyafetlerini güzelce tersten hepsini ütüle çarşafa sar bohça gibi dursun mobilyayı bekleme çünkü mobilya gelince koku yapıyor odayı en az iki gün havalandırmalısın birazda boş kalsın derim iyice gitsin kokusu hiç bekleme o kadar yap işlerini geçen hafta bitirdim ben kıyafet işini 2 günümü aldı yıkayıp kurutup ütülemesi bide ütü yaparken yoruluyo insan hepsi bir anda bitmiyo

Bende bebek programı 60 derece ben 40la yıkadım 2.5 saat sürüyor bebek deterjanının yıkadıktan sonra çamaşırda kokmamasına dikkat et birde tersten yıka ve yumuşatıcı gözüne sirke koy bolca nacizane tavsiye

canım bu sirke olayını senden duyuyorum , normal sirke mi bu, ve sirke allerjileri azdıran bir madde, benim ellerimde çıktığında sirke yersem ya da değerse dayanılmaz oluyor, çamaşırda zararı olmaz mı acaba?

Valla inan bilmiyorum ki allerjen mi diye ama şu organik deterjanlar yuöuşatıcılar falan varya frosh marka mıydı neydi yeşil üstünde kurbağa resmi var onların hep ana maddesi sirke doğal bir antiseptik sirke. Ben kullandım hiç alerji yapmadı aksine yumuşatıcı olursa hapşuruyorum makineyi açar açmaz,benim ev tozundan tut çam ağacına kadar herşeye alerjim vat yapsa bende hapşurma kesin yapardı hatta salata malzemelerini bile ben yıkar sirkeli suda bekletir tekrar yıkayıp doğrarım ondada yapmadı

Senin elini yakıyordur sirke asidiği yüksek ya ondandır alerji yapcağına ihtimal vermiyorum

Göğüs pedini hangi marka sipariş verdin tatlım

Senin elini yakıyordur sirke asidiği yüksek ya ondandır alerji yapcağına ihtimal vermiyorum

olmayan kişide allerji yapacağını sanmıyorum , dediğin gibi doğal antiseptik olduğunu, meyve sebzeleri sirkeden bekletmenin faydasını biliyorum ama eğer vücudunuzda varsa daha da artırıyor, kullanırken bunu da dikkate almak gerekir diye düşünüyorum, hamilelik hormonları da benim allerjimi artırdı mesela, yediğim herşeye dikkat etmek zorundayım, bebeğim allerjik bünyeli olmaz inşallah diyorum

Ilk başta çok yüksek dereceye atman gerekmezki leke yok maksat tozlarından temizlemek zaten ütüleyecez asıl mikroplar o zaman yok olacak

Sorma bende merak edşyorum bana çekerse çok üzülürüm babamızda yok inşallah babaya çeker bizde annemde yok babamda var mesela bende babamdan almışım heralde çamdan tut ev tozuna kadar hep aynı alerjiler var ikimizdede Allahtan yeni evimizin etrafında çam yok pek rahatım bu evde

Kızlar alıntılama yapamıyorum.

Yani neye atıyım şimdi?

Dereceye takılmayın, hangi program olursa olsun 30 dereceye ayarlıcam. Dakika olarak soruyorum. Uzun yıkamasının bir zararı olur mu? Bebek giysileri programı 2 saat çünkü. Hızlı yıkama da 29 dk.

Ben iki defa durulamayla 30 derece de kisa programda yikiycam 35 dk surer..

inşallah babalarına benzer bu yönleri, bizim ailede yok, sadece teyzemde var ve bir tek bana geçmiş bu olay ben de çam havasında kendime geliyorum mesela, akşamları yürüdüğümüz bir yol var bayaa çamlık bir yol, vücutlar ne kadar değişken

durulama süresi uzun olmalı canım bence kısa programa atma, tabii makineni sen bilirsin, benimki topu topu 15 dak kısa program dolayısıyla ona atmam, 29 dak da pek uzun sayılmaz

Canim ben 30 derecede 1 saatlik programda yikadim

Merhaba tatlı bayanlar ve bebişleri :)

İki haftadır yokum.. Geçmişi okuyamadım.

Ağustosun son haftası annem memlekete döndü ve benim için yoğun ve çetrefilli bir süreç başladı. 25 inde doktor kontrolüne gittik. Şeker yüklemesinde 1. saat şekerim 182 çıktı doktor kendisi bir liste vs. vermedi dahiliye ye yönlendirdi. Ancak fırsat bulupta gidemedim. Kendi kendime dikkat etmeye çalışıyorum. Ama kaçamaklar olmuyor değil..
O hafta rapor aldım ve hasta oldum. Bu haftada oğlumun ameliyatı, okul kaydı vs. derken ancak girebildim foruma..
Doğum izni için gün sayıyorum. Ama geçmek bilmiyor.
Herkes iyidir umarım. Fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışıcam.

bende 30 derecede 1 saatti galiba yada 1 buçuk saatti yıkama yaptım

Ca
Canim gecmis olsun oglun nasil simdi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…