Merak ediyodum seni iyi olmana sevimdim.. Ogluna cok gecmis olsunMerhaba tatlıolsun ve bebişleri :)
İki haftadır yokum.. Geçmişi okuyamadım.
Ağustosun son haftası annem memlekete döndü ve benim için yoğun ve çetrefilli bir süreç başladı. 25 inde doktor kontrolüne gittik. Şeker yüklemesinde 1. saat şekerim 182 çıktı doktor kendisi bir liste vs. vermedi dahiliye ye yönlendirdi. Ancak fırsat
Doğum izni için gün sayıyorum. Ama geçmek bilmiyor.
Herkes iyidir umarım. Fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışıcam.
Ca
Canim gecmis olsun oglun nasil simdi?
Merak ediyodum seni iyi olmana sevimdim.. Ogluna cok gecmis olsun
Gelmis gecmis olsun canim.Teşekküler kızlar,
İyi geçti ameliyatımız. Tahmin edilenden daha kolay bir amliyat olmuş. Aynı gün akşam taburcu olduk. Ancak bizim yaramaz taburcudan 1 saat sonra sargıyı düşürdü. Normalde bugün alacaklardı sargısını. Akşama gideceğiz hastaneye bakalım. Umarım iyidir herşey. Ama ağrısı, sızısı kanaması olmadı çok şükür.
Dün evde top oynamaya kalkıştı sıkıntıdan :) İnşalllah iyileşme sürecinide aynı kolaylıkta atlatırız.
SAğol canım geçti şükür acısı ama çok canımı yaktı:-( artık dinlenmeye çekilcem bi sakarlık var bu aralar başıma bi iş getrcm yoksacanımm çok geçmişş olsunn. yaran bir an önce iyileşir inşallah. acın da en kısa sürede dinerrr...
Sağol canım valla parmağımın yarısı gidiyodu az kalsınaslında doğru diyosun gülüm bana hap verdi doktor bu kutu bitsin baride bakalım bidahaki kontrole ne dicek
ayyy ben 8. Ayım şişmişşşşşşEki Görüntüle 1235549 işte şişmiş bir 31 haftalık gebelik kızımla bennnn ayyy şiştikçe mutlu oluyorum
valla ben gözden kaçırdım sancın mı var yoksa canım nst yemi girdin
geçmiş olsun balım acııı çok zor keşke eldiven kullansaymışsın kesik içinde sar tatlım orayıda mikrop kapmasın rabbim beterinden saklasın dikkat et kendine
Hoş geldin canım hayrola ne ameliyatı ?innuk .!.:Merhaba tatlı bayanlar ve bebişleri :)
İki haftadır yokum.. Geçmişi okuyamadım.
Ağustosun son haftası annem memlekete döndü ve benim için yoğun ve çetrefilli bir süreç başladı. 25 inde doktor kontrolüne gittik. Şeker yüklemesinde 1. saat şekerim 182 çıktı doktor kendisi bir liste vs. vermedi dahiliye ye yönlendirdi. Ancak fırsat bulupta gidemedim. Kendi kendime dikkat etmeye çalışıyorum. Ama kaçamaklar olmuyor değil..
O hafta rapor aldım ve hasta oldum. Bu haftada oğlumun ameliyatı, okul kaydı vs. derken ancak girebildim foruma..
Doğum izni için gün sayıyorum. Ama geçmek bilmiyor.
Herkes iyidir umarım. Fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışıcam.
Günaydın annişler bugun mütiş bi nefes darlığıyla uyandım aldgm nefes yetmyor ciğerlerim sıkışıyor resmen oğluşum ciğerlerimin üstüne otrmuş gibi:-( giderek zorlaşııyor vallahi Allah yardımcımız olsun
ben de duanın etkisine çok inanıyorum, her sabah güne böyle başlıyoruz, ve bir de doğumu kolaylaştırdığını söylüyorlar, her gün bir meryem suresi okuyorum, tavsiye ederim.
mucize istiyoruz mucizedün bir arkadaşım 30 kg aldığını ve hiççç çatlamadığını söyledi, hakikaten de yok çatlağı, ama bende ne mümkün tabii fit olucaz, hiç kaçarı yok, hamilelik öncesi zaten kilo almıştım, üzerine de hiç vermeyince top gibi olduk, bebişler 6 aylık olmaan bütün kiloları vericezzz
günaydın canım, hadi güzel haberlerle gel inşallah
günaydınnn
aynı şaşkınlığı yaşadım bu sabah, ben normalde saat 6 gibi açlıktan uyanıyorum, bugün uyandığımda saat 10 du, güzelll bir kahvaltı ettik balkonumuzda serin serin, ve bugün atıcaz kendimi dışarıya, hem iş hem gezmek, yatma saatine kadar eve dönüş yok
hafta içi o kadar yorulmuşuz ki bebeğim de ben de uyku halindeyiz sürekli, akşam wc ye bile kalkmamaışım şimdi fark ediyorum, gece uykuzusluk çeken arkadaşlar, atın kendinizi açık havaya, bir de hafta içi çalıştıysanız, top patlasa kalkılmıyor ya hu, hatta susuzluktan yanmış içim, wc ihtiyacım tavan yapmış, ama uykumu aşamamışlar ikisi de
Amin canım valla giderek agırlaşıyorum ilk ;3 ay bulantıydı şimdi son aylardada değişik sıkıntılar çıkıyo Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bu çektiklermizi unutrz inş ozaman, ama insanın nefes alamaması çok kötü bişeymiş:-(ben daha şimdiden nefes alamıyorum senin haftalarına gelince ne olurum hiç blemiyorum Allah yardımcın olsun canım
Amin canım valla giderek agırlaşıyorum ilk ;3 ay bulantıydı şimdi son aylardada değişik sıkıntılar çıkıyo Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin bu çektiklermizi unutrz inş ozaman, ama insanın nefes alamaması çok kötü bişeymiş:-(
Çooook sıcak oturduğum yerde terliyorum nefes dersen zor biraz Rabbim yar ve de yardımcımız olsun amin
geçmiş olsun canım en kısa zamanda topalar inşallah oğluşunTeşekküler kızlar,
İyi geçti ameliyatımız. Tahmin edilenden daha kolay bir amliyat olmuş. Aynı gün akşam taburcu olduk. Ancak bizim yaramaz taburcudan 1 saat sonra sargıyı düşürdü. Normalde bugün alacaklardı sargısını. Akşama gideceğiz hastaneye bakalım. Umarım iyidir herşey. Ama ağrısı, sızısı kanaması olmadı çok şükür.
Dün evde top oynamaya kalkıştı sıkıntıdan :) İnşalllah iyileşme sürecinide aynı kolaylıkta atlatırız.
Bnde iki tane aldim.teyzesi biride yedek alir yikanmis olur yada kurumamis olur ikincisini kullanirizSlm annisler herkes iolsundir insallah...Bu ne sessizlik da...Sabah fena yağmuır vardı burda serinleriz diye sevinmistim kii nemden boğuluyoruz suanda.Dısarı çıkcaz birazdan oğlusuma banyo havlusu almıstım 1 tane birde yedek olsun diyorum siz kaç tane aldınız kızlar?Bebek bu ne yapacağı belli olmaz bıcı bıcının ardından kurularken fiskiyeleri açı verir
Geçmiş olsun canım ne ameliyatı oldu??Teşekküler kızlar,
Hadi gozunydin annesi ne guzel bakmissin pasana oyle hayirlisiylaa kucagina.al insallahSelam kızlar
Biz oğluşumla buluşmamızdan geldik şimdi 2050gr 44cm olmuşuz
Kafası aşağıya dönmüş şimdilik normal doğum görünüyor ama yine plasentamızın rahim ağzına yakınlığından dolayı kendimizi şartlamıyoruz o yüzden son zamana kadar bekleyeceğiz artık yani kısaca randevumuz güzel geçti iki hafta sonra tekrar görücez inş
Bu arada karnındaki sertlikler uzun sürerse kasılmalar olursa ihmal etme görüşelim dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?