Oğluma az önce dün arabasını aldığımızı söyledim göbek atmaya başladı ferrari falan mı sandı acaba ki
maşallah canım sizeSelam kızlar
Biz oğluşumla buluşmamızdan geldik şimdi 2050gr 44cm olmuşuz
Kafası aşağıya dönmüş şimdilik normal doğum görünüyor ama yine plasentamızın rahim ağzına yakınlığından dolayı kendimizi şartlamıyoruz o yüzden son zamana kadar bekleyeceğiz artık yani kısaca randevumuz güzel geçti iki hafta sonra tekrar görücez inş
Bu arada karnındaki sertlikler uzun sürerse kasılmalar olursa ihmal etme görüşelim dedi
Merhaba tatlı bayanlar ve bebişleri :)
İki haftadır yokum.. Geçmişi okuyamadım.
Ağustosun son haftası annem memlekete döndü ve benim için yoğun ve çetrefilli bir süreç başladı. 25 inde doktor kontrolüne gittik. Şeker yüklemesinde 1. saat şekerim 182 çıktı doktor kendisi bir liste vs. vermedi dahiliye ye yönlendirdi. Ancak fırsat bulupta gidemedim. Kendi kendime dikkat etmeye çalışıyorum. Ama kaçamaklar olmuyor değil..
O hafta rapor aldım ve hasta oldum. Bu haftada oğlumun ameliyatı, okul kaydı vs. derken ancak girebildim foruma..
Doğum izni için gün sayıyorum. Ama geçmek bilmiyor.
Herkes iyidir umarım. Fırsat buldukça geçmişi okumaya çalışıcam.
Hadi gozunydin annesi ne guzel bakmissin pasana oyle hayirlisiylaa kucagina.al insallah
maşallah canım sizene güzel nüyütmüşsün oğlanı öyle kocamannn olmuş
Selam kızlar
Biz oğluşumla buluşmamızdan geldik şimdi 2050gr 44cm olmuşuz
Kafası aşağıya dönmüş şimdilik normal doğum görünüyor ama yine plasentamızın rahim ağzına yakınlığından dolayı kendimizi şartlamıyoruz o yüzden son zamana kadar bekleyeceğiz artık yani kısaca randevumuz güzel geçti iki hafta sonra tekrar görücez inş
Bu arada karnındaki sertlikler uzun sürerse kasılmalar olursa ihmal etme görüşelim dedi
eErkekler her yaşta aynı galiba
Ben bugün doktora göğüs ucu kremini sordum canım kullanmaya başlayabilirsin ama göğüs ucunu çok uyarmıyoruz yavaş hareketlerle dedi canım bilgin olsun
canım cok geçmiş olsun unutmaki bazı doktorlar cidden olmayan seyleri varmış gibi gorup soylebiliyor cok karşılaştık bu tip durumlarla sen o doktorun dediginği olduğu gibi unut bak ikinci doktorun gayet ne bi sekilde oyle birsey göremediğini söylemiş lütfen dediğimi yap sadece hepp duaların bebeğinle olsun o kadar sakın olaki birseyi aklına takmakızlar selam.sormayın başıma neler geldi...
tam bir hafta oldu. şehir değiştirip memlekete geldim ben annemlerin yanında doğum yapmak için. gecen haftada yeni bir doktora göründüm. kadın baktı baktı bebeğin beynınde kist gibi birşeyler görüyorum dedi.neye uğradığımı şaşırdım. daha 10gun önce gittiğim doktorum öyle birşey soylememişti çünkü.. arastırma hastanesinde bir yrd. doç. dr'a yönlendirdi bizi. sabah 10'da cıktıgımız muayeneden öğlen 4'e kadar neler çektim anlatamam size.
Yrd. Doç.Dr. ise baktı baktı ben öyle birsey göremiyorum dedi. belki ben göremiyorum bilemiyorum ama kullandıgım ultrasound cihazı en iyilerinden biri öyle birşey göremiyorum dedi... emin olmak için doğduktan sonra MR çektirirsiniz gerekirse şimdilik varsa bile yapılacak birşey yok dedi. ama içiniz rahat olsun deyip gönderdi bizi. ne düşünecegimi ne yapacagımı şaşırdım geçen haftadan beri...
cok sık aralıkla oluyorsa ve seni ciddi anlamda cok yoruyorsa salı gününe çekmen cok iyi olmuş canm ama inan bndede aynı seyler oluyor bebeler artık buyuyor yer acıyorlar kendilerine vücutta kendini doğuma hazırlıyor butun bu yasadıklarımızın sebebi aslında sadece cok cok geçmiş olsunkızlar bu kasılma denilen şey bebişin bir yere toplanıyor gibi hissi şeklinde oluyor demi karın geriliyor peki bu kasılma ne kadar sürerse doktora gitmek gerekiyor 2 gündür bende de oluyor ama en fazla 4 5 sn filan sürüyr bide 2 gündür kısa süreli sanki adet olacakmşm gibi bel ve kasıklarm ağrıyığ geçiyor yalancı sancımı bunlar korkmaya başladm doktor randevumu öne çektm salı günü gideğim
kızlar selam.sormayın başıma neler geldi...
tam bir hafta oldu. şehir değiştirip memlekete geldim ben annemlerin yanında doğum yapmak için. gecen haftada yeni bir doktora göründüm. kadın baktı baktı bebeğin beynınde kist gibi birşeyler görüyorum dedi.neye uğradığımı şaşırdım. daha 10gun önce gittiğim doktorum öyle birşey soylememişti çünkü.. arastırma hastanesinde bir yrd. doç. dr'a yönlendirdi bizi. sabah 10'da cıktıgımız muayeneden öğlen 4'e kadar neler çektim anlatamam size.
Yrd. Doç.Dr. ise baktı baktı ben öyle birsey göremiyorum dedi. belki ben göremiyorum bilemiyorum ama kullandıgım ultrasound cihazı en iyilerinden biri öyle birşey göremiyorum dedi... emin olmak için doğduktan sonra MR çektirirsiniz gerekirse şimdilik varsa bile yapılacak birşey yok dedi. ama içiniz rahat olsun deyip gönderdi bizi. ne düşünecegimi ne yapacagımı şaşırdım geçen haftadan beri...
Sağolun kızlar evet tam 35 gün olmuştu görmeyeli 850gr almış oğluşum bu zaman zarfında ama artık iyice kuvvetlendiğini anlıyordum tekme acısından
Darısı başınıza ben biraz öndeyim sizden allah sağlıkla kucağımızda büyütmeyide nasip eer inş
ellerine sağlık bizde simdi oglusla bitirdik temizliği daha doğrusu mola verdik camasırlar makineden çıkana kadartemizlik leri yaptık oğluşla dinlene dinlene ama az bişey işimiz kaldı ama acıktık biraz atıştıralım hem dinlenelim
- ben de kısmetse haftaya gidicem doktoruma ama aklımda o kadar çok soru işartei varki şu an sancım tutsa gideceğim hastaneyi bile bilmiyorum kafam epey karışık:KK63:
sağol canm beni yormuyor öyle uzun sürmediği için kasılma ama yine endişelendim işte sanki bu aralar akıntımda da bi artış var dediğin gibi hepsi doğum yaklaştığı içinde olablir inşallah öyledircok sık aralıkla oluyorsa ve seni ciddi anlamda cok yoruyorsa salı gününe çekmen cok iyi olmuş canm ama inan bndede aynı seyler oluyor bebeler artık buyuyor yer acıyorlar kendilerine vücutta kendini doğuma hazırlıyor butun bu yasadıklarımızın sebebi aslında sadece cok cok geçmiş olsun
olabilir ccanım bnde akıntılar bi ara kesilmişti dediğin gibi simdi yine başladısağol canm beni yormuyor öyle uzun sürmediği için kasılma ama yine endişelendim işte sanki bu aralar akıntımda da bi artış var dediğin gibi hepsi doğum yaklaştığı içinde olablir inşallah öyledir
ellerine sağlık bizde simdi oglusla bitirdik temizliği daha doğrusu mola verdik camasırlar makineden çıkana kadar
canım normalde kaçıncı hafta hastaneye kayır yaptırıyorsunuz biz bu hafta gidicez kayıt yaptırmaya
temizlik leri yaptık oğluşla dinlene dinlene ama az bişey işimiz kaldı ama acıktık biraz atıştıralım hem dinlenelim
- ben de kısmetse haftaya gidicem doktoruma ama aklımda o kadar çok soru işartei varki şu an sancım tutsa gideceğim hastaneyi bile bilmiyorum kafam epey karışık:KK63:
canım bunu bilmiyordum hastaneye kayıt mı yapılıyor
benim hastane konusu tamamen farklı benim doktor özel muayanahanede bize hala söylemedi doğumu nerede yapacağım
Bence ihmal etme bi an önce karar ver gideceğin hastaneye
Doktorun nerede senin peki o ne diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?