2014 Kasım Anneleri

canım benmkide kendi ozel muayanahenesinde hastaneye bağlı deil sordu bize sizin ozellikle istediğiniz bir hastane var mı diye..bnmde ilk uc ayım cok sıkıntılı geçmişti sürekli gittiğim hatta cogu zaman gozumu orda açtığım bir hastane vardı orayı istedim ilgileri cok hoşuma gitmişti tamam olur dedi..o hastaneye mektup yazdı benim tum doğum bilgilerimi tahlil sonuçlarımı bilgisayardan cıktı olarak çıkardı zarfa koydu bunu hastaneye verip kaydı yaptırın dedi.. dun daha aradık hastaneyi pazartesi gelin dediler..sende istersen bi doktora sor orda nasıl yapıolar blkide sizde doktoruunuz ayarlıyor

Bende 1000 gr dedikten bir ay sonra
gittigimde1850 olmustu hareketleri buyudugunu hissettiriyo artik..

Ayyy çok şükür artık kocaman oldular kavuşmamıza az kaldı
Çok güsel geçti randevumuz ama ben şu an iki haftadır çok sinirli bi insan oldum girmeden biraz gerildim ama muayenede rahattım çok şükür
Kremi günde bir kere sürücem canım

benim doktoru kesin bilmiyorum ama burada bursada genelde öz<el doktorların anlaşmalı olduğu hastaneler var oraya davet ediyorlar
benimkini artık randevuda eşimi öne atıp son sözü söyleticem inşallah duruma göre bakalım özel hastaneleri eşim sevmediği için o doktora yıllar sonra gitmiştim ama sonu yine de özele dayanacak biliyordukta bir de adını koysaydı

Doğru canım bugüne kadar belli olmaması gerçekten çok can sıkıcı inş bu randevunda belli olurda seninde kafandan bi soru işareti kalkmış olur
O kadar çok şey düşünmek zorunda kalıyoruz ki her işi hallettikçe insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor

bizim doktorda biraz savsaklamıştı bnde en son gidişimizde esime konuş dedim adam ne dese beğenirsin aaa biz daha kaydı yapmadık mıdedim bu şaşkoloz nasıl atlar bunu hadi ben bebeğimi görmenın heycanıyla herseyi unutuyorum da buna ne oluyor snde oyle yap esin desin bu hastane işini nasıl yapallım siz mi ayarlıyorsunuz biz mi erkekler konusunca daha net cevaplar veriolar

inşallah canım inşallah saolasın

evet canım ya aynen öyle hiç aklı başında değil valla doktorun
erkekler konuşunca ık mık yapamıyorlar canım beni pek sallamıyo da

Oyy maşallahhh

10 kereden fazla hiç ara vermeden bu kasılmalar oluyosa aynı zamanda bel ve kasık ağrın varsa doktorunu ara hemen canım..

Eki Görüntüle 1236036 teyzoslar biz geldikkk
Bugün yeni doktor teyzemizle tanistik kendisini sevdik
Bu arada 1773 gr olumsuz kemiklerim iriymis..herşey yolundaymis..

Maşallahh tosuncuğaa

Niyeki doktorunun olduğu hastanede doğum yapmayacakmısın

Eki Görüntüle 1236036 teyzoslar biz geldikkk
Bugün yeni doktor teyzemizle tanistik kendisini sevdik
Bu arada 1773 gr olumsuz kemiklerim iriymis..herşey yolundaymis..

Maşallah canım
Bugün oğluş görme günü bende gördüm yakışıklımı DeryaW nın randevusu vardı bide bakalım onun ki nasıl geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…