- 29 Ağustos 2013
- 2.049
- 3.001
- 448
Tavsiyen için çok teşekkürler :) marka da verebilir misin pekiben sütyenli emzirme atleti aldım. Gayet de iyi oldu. tavsiye ederim.
Bende 1000 gr dedikten bir ay sonra
gittigimde1850 olmustu hareketleri buyudugunu hissettiriyo artik..
canım benmkide kendi ozel muayanahenesinde hastaneye bağlı deil sordu bize sizin ozellikle istediğiniz bir hastane var mı diye..bnmde ilk uc ayım cok sıkıntılı geçmişti sürekli gittiğim hatta cogu zaman gozumu orda açtığım bir hastane vardı orayı istedim ilgileri cok hoşuma gitmişti tamam olur dedi..o hastaneye mektup yazdı benim tum doğum bilgilerimi tahlil sonuçlarımı bilgisayardan cıktı olarak çıkardı zarfa koydu bunu hastaneye verip kaydı yaptırın dedi.. dun daha aradık hastaneyi pazartesi gelin dediler..sende istersen bi doktora sor orda nasıl yapıolar blkide sizde doktoruunuz ayarlıyor
canım doktor söylemiyor hangi hastaneye gideyim ya da anlaşmalı olduğu hastaneyi bu sefer eşime havale dicem o halleder inşallah konuşma kısmını beni geçiştirip duruyordu
yani ben karar verme şamasında değilim o söyleyecek hastane kısmını daha da oyalarsa doktoru değiştiricem benim eski doktorum ama sinir ediyor beni bu konularda
bizim doktorda biraz savsaklamıştı bnde en son gidişimizde esime konuş dedim adam ne dese beğenirsin aaa biz daha kaydı yapmadık mıbenim doktoru kesin bilmiyorum ama burada bursada genelde öz<el doktorların anlaşmalı olduğu hastaneler var oraya davet ediyorlar
benimkini artık randevuda eşimi öne atıp son sözü söyleticem inşallah duruma göre bakalım özel hastaneleri eşim sevmediği için o doktora yıllar sonra gitmiştim ama sonu yine de özele dayanacak biliyordukta bir de adını koysaydı
inşallah canım inşallah saolasınDoğru canım bugüne kadar belli olmaması gerçekten çok can sıkıcı inş bu randevunda belli olurda seninde kafandan bi soru işareti kalkmış olur
O kadar çok şey düşünmek zorunda kalıyoruz ki her işi hallettikçe insanın üzerinden büyük bir yük kalkıyor
bizim doktorda biraz savsaklamıştı bnde en son gidişimizde esime konuş dedim adam ne dese beğenirsin aaa biz daha kaydı yapmadık mıdedim bu şaşkoloz nasıl atlar bunu hadi ben bebeğimi görmenın heycanıyla herseyi unutuyorum da buna ne oluyor snde oyle yap esin desin bu hastane işini nasıl yapallım siz mi ayarlıyorsunuz biz mi erkekler konusunca daha net cevaplar veriolar
ALLAH Basgıslasın annesiEki Görüntüle 1236036 teyzoslar biz geldikkk
Bugün yeni doktor teyzemizle tanistik kendisini sevdik
Bu arada 1773 gr olumsuz kemiklerim iriymis..herşey yolundaymis..
hele benimki ne desem gülerek cevap veriyorevet canım ya aynen öyle hiç aklı başında değil valla doktorun
erkekler konuşunca ık mık yapamıyorlar canım beni pek sallamıyo da
Eki Görüntüle 1236036 teyzoslar biz geldikkk
hele benimki ne desem gülerek cevap veriyoren iyisi esleri one atmakkk bir dahaki dr kontrolün ne zaman
Selam kızlar
Biz oğluşumla buluşmamızdan geldik şimdi 2050gr 44cm olmuşuz
Kafası aşağıya dönmüş şimdilik normal doğum görünüyor ama yine plasentamızın rahim ağzına yakınlığından dolayı kendimizi şartlamıyoruz o yüzden son zamana kadar bekleyeceğiz artık yani kısaca randevumuz güzel geçti iki hafta sonra tekrar görücez inş
Bu arada karnındaki sertlikler uzun sürerse kasılmalar olursa ihmal etme görüşelim dedi
kızlar bu kasılma denilen şey bebişin bir yere toplanıyor gibi hissi şeklinde oluyor demi karın geriliyor peki bu kasılma ne kadar sürerse doktora gitmek gerekiyor 2 gündür bende de oluyor ama en fazla 4 5 sn filan sürüyr bide 2 gündür kısa süreli sanki adet olacakmşm gibi bel ve kasıklarm ağrıyığ geçiyor yalancı sancımı bunlar korkmaya başladm doktor randevumu öne çektm salı günü gideğim
Niyeki doktorunun olduğu hastanede doğum yapmayacakmısıntemizlik leri yaptık oğluşla dinlene dinlene ama az bişey işimiz kaldı ama acıktık biraz atıştıralım hem dinlenelim
- ben de kısmetse haftaya gidicem doktoruma ama aklımda o kadar çok soru işartei varki şu an sancım tutsa gideceğim hastaneyi bile bilmiyorum kafam epey karışık:KK63:
hadi hayırlsı olsun canm bu ay bitmeden halledersiniz hastane işi de cıkmıs olur araadan:)gelecek hafta kısmetse büyüğün okul işleri bitince eşim bursada olacak hafta başı istanbuldalar
Niyeki doktorunun olduğu hastanede doğum yapmayacakmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?