hadi hayırlsı olsun canm bu ay bitmeden halledersiniz hastane işi de cıkmıs olur araadan:)
az kaldı canım Rabbim hayırlısyla bu minik melekleri kucağımıza almamızı nasip etsin hersey onlar için bu telaşlarımız bile güzel telaşlar..inşallah gönlüne göre güzel bir hastane ile kayıt yaparsın
aminnn aminn canım benm bu ayı ıyı kotu atlatalım geri sayımlara baslıcaz..camasır yııkayıö-m bugun dedim ama serdikten sonra farkettim bugun cok hassasım koku beni rahatsız etti oysaki hafif kokulu deterjannnçok saolasın canım Rabbim böyle telaşlar versin böyle güzel konularda hastanelerde olalım
aminnn aminn canım benm bu ayı ıyı kotu atlatalım geri sayımlara baslıcaz..camasır yııkayıö-m bugun dedim ama serdikten sonra farkettim bugun cok hassasım koku beni rahatsız etti oysaki hafif kokulu deterjannnaçtım pncereleri
Bende cok sinirli oldum birgbirgen .!.:Ayyy çok şükür artık kocaman oldular kavuşmamıza az kaldı
Çok güsel geçti randevumuz ama ben şu an iki haftadır çok sinirli bi insan oldum girmeden biraz gerildim ama muayenede rahattım çok şükür
Kremi günde bir kere sürücem canım
aynen canım arada bir yokluyor cok korkuyorum aman geri dönmesin aman hic halim yok bir daha günleri yasamayadoğru söylüyorsun
benim de mide bulantılarım geri dönmeye başladı bu ay da bir geçeseydi hayırlısıyla
keskkee günlerrrrrr hemencecikkk gecseeee her doktor görüşmesinde bir dahaki ayı iple çekiyoruz kolay mı yavrularımızdan nerdeyse bir ay uzak kalıyoruzMerhaba annişler:)
Alinti yapamadim,maşallaallahkızı islerinize
Bizimde pazartesi bakalim kontrolumuz,1 ay oldu kizi gormeyeli.coook ozledim,cbk geeel pazartesİ...
Bende cok sinirli oldum birg
en dun esimle yemege gittik kizdim ona
onumdeki baligi yedim ne ekmek ne icecek ne
salataya dokundum esim niye yemiyosun
dedikce aglayasim geldi o da hic bisey yemedi
kalktik on dk sonra hic bisey olmamis gibi gule
oynaya bebegin arabasini almaya gittik bi
degisik oldum
keskkee günlerrrrrr hemencecikkk gecseeee her doktor görüşmesinde bir dahaki ayı iple çekiyoruz kolay mı yavrularımızdan nerdeyse bir ay uzak kalıyoruz
Kizlarrrbiz bugün oğlumun odasını yaptık ananeyle temizlikde vardı öf çok yoruldu sıra giysileri yikayip yerlestirmede nasıl olmuş sizce?
Ayy cok begendim masallah gule gule uyusun buyusun icinde ..Kizlarrrbiz bugün oğlumun odasını yaptık ananeyle temizlikde vardı öf çok yoruldu sıra giysileri yikayip yerlestirmede nasıl olmuş sizce?
Arkadaşlar merhaba,
Kaç gündür ara ara okuyorum ama yazmak kısmet olmadı, herkes iyidir inşallah...
Bebişim ara ara toplanıyor, o sırada biraz ağrım oluyor ama neyse ki uzun sürmüyor ve kasıklarımda falan da ağrı olmayınca normal sayıyorum.
Ben loğusa tacı arıyorum, öyle süslü püslü şeyler değil normal kırmızı kurdeleden taç.. Ama hiçbir yerde bulamadım, hep süslü şeyler yapıyorlar. Bana tavsiye edebileceğiniz bir yer olur mu acaba?
Kizlarrrbiz bugün oğlumun odasını yaptık ananeyle temizlikde vardı öf çok yoruldu sıra giysileri yikayip yerlestirmede nasıl olmuş sizce?
inşallah canm yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısyla alalım inşallah kucağımıza bi sorun bişey çıkmadanolabilir ccanım bnde akıntılar bi ara kesilmişti dediğin gibi simdi yine başladıoyledir canm içini ferah tut inşallah ağrılarında sıklasmas azalır annesi:)
inşallah canım benim doktor bir rahat bir rahat ki sormacanım artık sıklaşacak görüşmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?