2014 Kasım Anneleri

hadi hayırlsı olsun canm bu ay bitmeden halledersiniz hastane işi de cıkmıs olur araadan:)

geçen ayın 10 unda doktordaydım 1 ay sonra görüşelim dedi hem de ayrıntılıları götürücem soırun olmadığı için sadece telefonla bildirmiştim bakalım caım en kısa sürede çözelim inşallah saolsın

az kaldı canım Rabbim hayırlısyla bu minik melekleri kucağımıza almamızı nasip etsin hersey onlar için bu telaşlarımız bile güzel telaşlar..inşallah gönlüne göre güzel bir hastane ile kayıt yaparsın

çok saolasın canım Rabbim böyle telaşlar versin böyle güzel konularda hastanelerde olalım

çok saolasın canım Rabbim böyle telaşlar versin böyle güzel konularda hastanelerde olalım
aminnn aminn canım benm bu ayı ıyı kotu atlatalım geri sayımlara baslıcaz..camasır yııkayıö-m bugun dedim ama serdikten sonra farkettim bugun cok hassasım koku beni rahatsız etti oysaki hafif kokulu deterjannn açtım pncereleri

doğru söylüyorsun

benim de mide bulantılarım geri dönmeye başladı bu ay da bir geçeseydi hayırlısıyla

mrb kızlar.herkes iyidir umarım.
gogii benimde tansiyon problemim var galiba.en yüksek 13-8 çıktı şimdiye kadar ama idrarda protein yok.tansiyon takibi yapıyoruz.evdeki digital alete güvenme dedi dr.sen nasıl ölçüyorsun kaç çıkıyo

Merhaba annişler:)
Alinti yapamadim,maşallaallahkızı islerinize
Bizimde pazartesi bakalim kontrolumuz,1 ay oldu kizi gormeyeli.coook ozledim,cbk geeel pazartesİ...

Bende cok sinirli oldum birg
en dun esimle yemege gittik kizdim ona
onumdeki baligi yedim ne ekmek ne icecek ne
salataya dokundum esim niye yemiyosun
dedikce aglayasim geldi o da hic bisey yemedi
kalktik on dk sonra hic bisey olmamis gibi gule
oynaya bebegin arabasini almaya gittik bi
degisik oldum

Merhaba annişler:)
Alinti yapamadim,maşallaallahkızı islerinize
Bizimde pazartesi bakalim kontrolumuz,1 ay oldu kizi gormeyeli.coook ozledim,cbk geeel pazartesİ...
keskkee günlerrrrrr hemencecikkk gecseeee her doktor görüşmesinde bir dahaki ayı iple çekiyoruz kolay mı yavrularımızdan nerdeyse bir ay uzak kalıyoruz

Arkadaşlar merhaba,

Kaç gündür ara ara okuyorum ama yazmak kısmet olmadı, herkes iyidir inşallah...

Bebişim ara ara toplanıyor, o sırada biraz ağrım oluyor ama neyse ki uzun sürmüyor ve kasıklarımda falan da ağrı olmayınca normal sayıyorum.

Ben loğusa tacı arıyorum, öyle süslü püslü şeyler değil normal kırmızı kurdeleden taç.. Ama hiçbir yerde bulamadım, hep süslü şeyler yapıyorlar. Bana tavsiye edebileceğiniz bir yer olur mu acaba?

canım ben anlatayım
dün gece eşim Allah rahatlık versin iyi geceler bişey olursa beni uyandır dedi her zamanki her akşamki sözleri
adam zaten bütün gün ağır bir gün geçirmiş ayakta zor duruyor4
ben başladım ağlamaya herkes uykuya gidiyor benim sonum ne olacak diye zırlamaya
adam şaşırdı ne yapayım uyumayayım mı sabaha nasıl kalkarım dedi ben başladım daha çok ağlamaya
tamam o zaman uyumayalım hepimiz oturalım sabaha kadar dedi geri geldi açtı salondaki tv başladı seyretmeye
sonra ben ağlaya zırlaya gittim tmam tmam git yat bari yorgunsun dedim adamcağız öyle baktı sakin sakin gitti yatmaya
inanın bana çekilecek kahrımız yok

Gittigidiyora lohusa tacı yaz düz kırmızı süssüz modeller çıkıyo canım..

Kizlarrrbiz bugün oğlumun odasını yaptık ananeyle temizlikde vardı öf çok yoruldusıra giysileri yikayip yerlestirmede nasıl olmuş sizce?

Çok güzel olmuş
Bizde caploonba dan kakule modelini aldık..

olabilir ccanım bnde akıntılar bi ara kesilmişti dediğin gibi simdi yine başladı oyledir canm içini ferah tut inşallah ağrılarında sıklasmas azalır annesi:)
inşallah canm yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik hayırlısyla alalım inşallah kucağımıza bi sorun bişey çıkmadan

İyi akşamlaaarrr
Bugün annem ve babamla Marmara Foruma gittik. oğluşuma bir tulum almıştık, onu değiştirdik. Bana da salopet ve tişört aldık. Gezdik biraz. Valla hemencik yoruldum yaaa
Ben böyle değildim...

Sonra ikea ya da gidelim dediler... Zar zor dolaştım yaa..
Eve gelince de bebişin kıyafetlerini ütüleyim dedim ama hepsini bitiremedim daha. anam parmağımın iki boğumu kadar çorapları var....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…