- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.333
- 198
Günaydın carputiGünaydın canım arkadaşlarım
günaydın canımGünaydın arkadaşlar nasılsınızz?
Beni biliyorsunuz işte değişen hiçbir şey yok...
Günaydın peri yeter üzme artık kendini Allah korusun sağlığına bi zararı olur sen hamilesin biraz bencil olucaksın bu sıra kızıyorsa kızsın yemesin hazırladığın bişeyi senin artık karnındaki bebeğine karşı sorumlulukların var lütfen onu düşün ve topla kediniGünaydın arkadaşlar nasılsınızz?
sorma yaa dün biz askıya astık bi tur kurumadı hava bozuktu topladık kısa program kurutma makinesine attık çeker diye pek kurumadan geri aldık ütüledik hafif nemli kaldılar bidaha astık sabah ezanında katladım kaldırdımbu arada bebişin kıyafetleri kurumak bilmiyor ayol.daha 2 part makine var.%100 pamuk olduğundan hepsi sanırımm
Günaydın peri yeter üzme artık kendini Allah korusun sağlığına bi zararı olur sen hamilesin biraz bencil olucaksın bu sıra kızıyorsa kızsın yemesin hazırladığın bişeyi senin artık karnındaki bebeğine karşı sorumlulukların var lütfen onu düşün ve topla kedini
Günaydın kızlar burada çok şiddetli yağmur başladı..gök delindi sanki bebeklerimde korktu uymuyorlar
Günaydın...
günaydın arkadaşlar, hepimiz için hayırlı,sağlıklı, bereketli bir yeni gün/yeni hafta diliyoruz
Günaydınn herkese :)
Günaydınn günler sonra serin bir Ankara sabahından merhaba herkese
Günaydın herkese
Günaydın arkadaşlar nasılsınızz?
Günaydın canım arkadaşlarım
günaydınn kasım annişleriii
Haftasonu sırf kahvaltı hazırladım o kalkmadı diye ben de yemedim ağladım ağladım sonra o kalktı çağırdı gitmedim akşam 6 ya kadar açlıktan öldüm ama bişi de yemedim yavrum karnımda açlıktan zıp zıp ettikçe hem ağladım hem kendime kızdım... Öyle kötü günler geçiriyorum ki... Gece uykuya dalış sürem inan 1-2 saat... Uyuyamıyorum.. Nefes darlığım çok arttı.. Ayağa kalkıyorum bişi yağıcam ya başlıyorum hemen kollarıma omuzlarıma ve dizden altıma bir yorgunluk hissiyle beraber bir ağrı yanma çöküyor nefes nefese kalıyorum orada kalakalıyorum... Bize bu stresle bişi olacağı hiç aklına gelmiyor sanırım..
sen eşinin aklına bişey gelmesini bekleme artık senin de o eve bisürü katkın var çalışıyosun sende böyle yaparak sende onun gibi davranıyosun eşin dolaylı yoldan sen doğrudan bebeğini strese sokuyosun.. kahvaltını hazırla bi güzel ye aç televizyonunu güzel şeyler izle karnındaki günahsız meleğin hakkına girme artık sızlanma cümleleri okumak istemiyorum senden şöyle bi silkelen kendine gel bakalımHaftasonu sırf kahvaltı hazırladım o kalkmadı diye ben de yemedim ağladım ağladım sonra o kalktı çağırdı gitmedim akşam 6 ya kadar açlıktan öldüm ama bişi de yemedim yavrum karnımda açlıktan zıp zıp ettikçe hem ağladım hem kendime kızdım... Öyle kötü günler geçiriyorum ki... Gece uykuya dalış sürem inan 1-2 saat... Uyuyamıyorum.. Nefes darlığım çok arttı.. Ayağa kalkıyorum bişi yağıcam ya başlıyorum hemen kollarıma omuzlarıma ve dizden altıma bir yorgunluk hissiyle beraber bir ağrı yanma çöküyor nefes nefese kalıyorum orada kalakalıyorum... Bize bu stresle bişi olacağı hiç aklına gelmiyor sanırım..
Amin insallah:) arkadaslar birsey sormak istiyorum.. cinsel iliskiyi doktorlar ne zaman yasakliyor? Ben bu hafta gittigimde yasak dedi.Günaydın kızlar herkesemutlu haftalar günler su gibi ağrısız sancısız bol tekmeli geçsin inş.
ya hamile olmasa istediği kadar yapsın ne yapacaksa ama karnında bi masum bebek var bu çatışmadan o zararlı çıkıyor ne günahı var onun sonra hep duyuyoruz hep ağlıyor uyumuyor bebeğim ee nolcak ki stres sinir hep kodlanmış bebeğe..günaydın kızlar
pericandi arkadaşımız hala toparlanamamış buna üzüldüm ama arkadaşlara katılıyorum kendine yaptığına daha da üzüldüm bu günler öyle ya da böyle geçecek biraz zaman lazım ama senin yapman gereken bu değil be canım
evet haklısın ama yapman gereken bir an önce o yapmıyorsa senin toparlanman evladın için
Günaydın canım hoş geldin. Daha düzelmemiş aranız galiba. Ya vedud ismini oku bol bol. Bende işteyim bir ağrı gibi birşey girdi sağ tarafımın belime gelen kısmına çok rahatsız edici birşey. Neden acaba anlamadım. Daha hiç olmamıştı böyle.Günaydın arkadaşlar nasılsınızz?
GünaydınGünaydın canım arkadaşlarım
Günaydıngünaydınn kasım annişleriii
Hayırlı sabahlarhayırlı sabahlarrr :)
İyi dayanmıssın. Ben açlığıma tahammül edemiyorum. Öyle bir durumumuz olduğunda yiyorum . Kendimi niye cezalandırayım ki. Sende öyle yapHaftasonu sırf kahvaltı hazırladım o kalkmadı diye ben de yemedim ağladım ağladım sonra o kalktı çağırdı gitmedim akşam 6 ya kadar açlıktan öldüm ama bişi de yemedim yavrum karnımda açlıktan zıp zıp ettikçe hem ağladım hem kendime kızdım... Öyle kötü günler geçiriyorum ki... Gece uykuya dalış sürem inan 1-2 saat... Uyuyamıyorum.. Nefes darlığım çok arttı.. Ayağa kalkıyorum bişi yağıcam ya başlıyorum hemen kollarıma omuzlarıma ve dizden altıma bir yorgunluk hissiyle beraber bir ağrı yanma çöküyor nefes nefese kalıyorum orada kalakalıyorum... Bize bu stresle bişi olacağı hiç aklına gelmiyor sanırım..
Günaydın kızlar herkesemutlu haftalar günler su gibi ağrısız sancısız bol tekmeli geçsin inş.
valla ben 34. haftadayım doktor bişey demedi biz hala devam ediyoruzAmin insallah:) arkadaslar birsey sormak istiyorum.. cinsel iliskiyi doktorlar ne zaman yasakliyor? Ben bu hafta gittigimde yasak dedi.
Haftasonu sırf kahvaltı hazırladım o kalkmadı diye ben de yemedim ağladım ağladım sonra o kalktı çağırdı gitmedim akşam 6 ya kadar açlıktan öldüm ama bişi de yemedim yavrum karnımda açlıktan zıp zıp ettikçe hem ağladım hem kendime kızdım... Öyle kötü günler geçiriyorum ki... Gece uykuya dalış sürem inan 1-2 saat... Uyuyamıyorum.. Nefes darlığım çok arttı.. Ayağa kalkıyorum bişi yağıcam ya başlıyorum hemen kollarıma omuzlarıma ve dizden altıma bir yorgunluk hissiyle beraber bir ağrı yanma çöküyor nefes nefese kalıyorum orada kalakalıyorum... Bize bu stresle bişi olacağı hiç aklına gelmiyor sanırım..
bilmiyorum ki bebek makat asagi dedi. Ondan demis olabilir mi acabavalla ben 34. haftadayım doktor bişey demedi biz hala devam ediyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?