2014 Kasım Anneleri

Günaydın arkadaşlar nasılsınızz?
Beni biliyorsunuz işte değişen hiçbir şey yok...
Günaydın peri yeter üzme artık kendini Allah korusun sağlığına bi zararı olur sen hamilesin biraz bencil olucaksın bu sıra kızıyorsa kızsın yemesin hazırladığın bişeyi senin artık karnındaki bebeğine karşı sorumlulukların var lütfen onu düşün ve topla kedini

bu arada bebişin kıyafetleri kurumak bilmiyor ayol.daha 2 part makine var.%100 pamuk olduğundan hepsi sanırımm
sorma yaa dün biz askıya astık bi tur kurumadı hava bozuktu topladık kısa program kurutma makinesine attık çeker diye pek kurumadan geri aldık ütüledik hafif nemli kaldılar bidaha astık sabah ezanında katladım kaldırdım ama bitti şükür..

Haftasonu sırf kahvaltı hazırladım o kalkmadı diye ben de yemedim ağladım ağladım sonra o kalktı çağırdı gitmedim akşam 6 ya kadar açlıktan öldüm ama bişi de yemedim yavrum karnımda açlıktan zıp zıp ettikçe hem ağladım hem kendime kızdım... Öyle kötü günler geçiriyorum ki... Gece uykuya dalış sürem inan 1-2 saat... Uyuyamıyorum.. Nefes darlığım çok arttı.. Ayağa kalkıyorum bişi yağıcam ya başlıyorum hemen kollarıma omuzlarıma ve dizden altıma bir yorgunluk hissiyle beraber bir ağrı yanma çöküyor nefes nefese kalıyorum orada kalakalıyorum... Bize bu stresle bişi olacağı hiç aklına gelmiyor sanırım..

Günaydın kızlar burada çok şiddetli yağmur başladı..gök delindi sanki bebeklerimde korktu uymuyorlar
günaydın arkadaşlar, hepimiz için hayırlı,sağlıklı, bereketli bir yeni gün/yeni hafta diliyoruz
Günaydınn herkese :)
Günaydınn günler sonra serin bir Ankara sabahından merhaba herkese

Günaydın herkese
Günaydın canım arkadaşlarım
günaydınn kasım annişleriii

Günaydın kızlar herkesemutlu haftalar günler su gibi ağrısız sancısız bol tekmeli geçsin inş.

canım kızdım ama sana..
eşini cezalandırcam derken resmen bu bebeğini cezalandırmak..
ne demek onca saat birşey yemememek yaaaa...
kocanın ne hali varsa görsün ama sen bebeğine iyi bakmak zorundasın...
ayriyeten eşinin artık 1-2 çift söze ihtiyacı varrr..sen altytan aldıkça o sanki dahada tepeleniyor gibi..

sen eşinin aklına bişey gelmesini bekleme artık senin de o eve bisürü katkın var çalışıyosun sende böyle yaparak sende onun gibi davranıyosun eşin dolaylı yoldan sen doğrudan bebeğini strese sokuyosun.. kahvaltını hazırla bi güzel ye aç televizyonunu güzel şeyler izle karnındaki günahsız meleğin hakkına girme artık sızlanma cümleleri okumak istemiyorum senden şöyle bi silkelen kendine gel bakalım

günaydın kızlar
pericandi arkadaşımız hala toparlanamamış buna üzüldüm ama arkadaşlara katılıyorum kendine yaptığına daha da üzüldüm bu günler öyle ya da böyle geçecek biraz zaman lazım ama senin yapman gereken bu değil be canım
evet haklısın ama yapman gereken bir an önce o yapmıyorsa senin toparlanman evladın için

KIZLAARRRRRRRRRRR BENDE ÇATLAMIŞIM GÖBGİMİN ALTINDA YARIKLAR OLMUŞ BEBE YAĞI KULLANIYORDUM AMA VÜCUDUM ESNEK DEĞİL DEMEK Kİ :s:s:s

ya hamile olmasa istediği kadar yapsın ne yapacaksa ama karnında bi masum bebek var bu çatışmadan o zararlı çıkıyor ne günahı var onun sonra hep duyuyoruz hep ağlıyor uyumuyor bebeğim ee nolcak ki stres sinir hep kodlanmış bebeğe..

Günaydın canım hoş geldin. Daha düzelmemiş aranız galiba. Ya vedud ismini oku bol bol. Bende işteyim bir ağrı gibi birşey girdi sağ tarafımın belime gelen kısmına çok rahatsız edici birşey. Neden acaba anlamadım. Daha hiç olmamıştı böyle.
Günaydın canım arkadaşlarım
Günaydın
günaydınn kasım annişleriii
Günaydın
hayırlı sabahlarrr :)
Hayırlı sabahlar
İyi dayanmıssın. Ben açlığıma tahammül edemiyorum. Öyle bir durumumuz olduğunda yiyorum . Kendimi niye cezalandırayım ki. Sende öyle yap
Günaydın kızlar herkesemutlu haftalar günler su gibi ağrısız sancısız bol tekmeli geçsin inş.

Amin canım. Ama bana bir ağrı saplandı anlatamam şuan. Acaba üşüttümmü gece

canım çok geçmiş olsun geçen hafta foruma girememiştim yeni okudum başınıza gelenleri. rabbim bir daha göstermesin inşallah. kendini toparlamaya çalış bebeğin için. kızsak da darılsakta bebeklerımız ıcın kendımıze bakmak zorundayız artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…