yanlış hatırlamıyorumdur inşallah sen kardiyolojiye gidecektin dimi noldu bişey çıkmadı dimi..Herkese günaydınn mutlu huzurlu sağlıklı bi gün olmasını diliyorum
şimdi yazmayayım diyorum ama duramıyorum
yıllar önce biz evde yokken gündüz hırsız girmiş ve eben işte çocuk okulda eşim bursa dışında
aradım eşimi sende var mı bişey yok dedim çocukta var mı bişey ona da yok dedim
hadi hepimize geçmiş olsun dedi ki
benim eşim aşırı sinirli asabi bir yapıya sahiptir sakin bir insan hiç değildir o bile böyle davranırken seninki de bi tuhaf yani Rabbim sabır versin
Peri yazdiklarini okuyunca okadar sinirlendim ki sanabak suan ben kahvaltı yapmadim bebegim o kadar hareketli ki hemen birseyler yicem sen bebegini aksama kadar ac birskmissin Allahdan reva mi bu minnacik yavruya yaptigin kusura bakma dost aci soyler. Iyi ozaman dogduktan sonra da bi tartismada doyurmayacakmisin yavrunu sirf esine kizdigin icin. Lutfen kendine gel peri silkelen o sana Allahin hediyesi ve emaneti O emanetlerine nasil sahip cikiyorsa sende Onun emanetine bu zulmu yapma! Bebek sahibi olamayanlari dusun. Keyfine bak ya bu esini daha cok sinir eder emin ol. Vee lutfen bebegin icin biraz bencil ol ac tv ni geç karsisina ye iç. O seni takmiyosa sen de takma bakalim nereye kadar. Seni iyi anliyorum eşin sen yokmussun gibi davrandikća kendini degersiz hissedip bunu yapiyorsun ama yapma! Sen de bir anne evladısın sana da yazık yavruna da. Biraz uzun yazdim kusura bakma cok uzuldum inan yazdiklarini okuyunca. İnşallah kirilmazsin soylediklerime ama silkelenmen lazim dualarim seninle insallah Rabbim tez zamanda huzurunu geri verir...
Offf pericim yaa çok üzülüyorum haline Allah kolaylık ve sabır versin sana
bol bol dua et ve önceliğin bebeğin olsun lütfen güzel günler çok yakınınızdadır inş.
Canım kayınvaliden falan yokmugünaydın güzel anneler
geçen hafta izindeydim okuyamadım tam olarak ne konuşuldu umarım herkes iyidir. ben bu günlerde inanılmaz sinirli ve stresliyim. sanırım bazı şeyleri kafamda çok büyütüyorum. çalışıryorum evde bir çocucugum daha var ve yardımcı olan hiçkimsem yok. hiçbirşeye yetişemiyorum şimdi bile. eşim cocukla ılgılenıyor sağolsun ama o da bıyere kadar oluyor. kışın bebek oldugunda yanımda uzun süre kalan kımse olmayacak annem 1 ay kalabılır en fazla. kızım televizyona yapışmasın cok ılgılenemem onunla diye yarım gun kreşe başladık geçen hafta zaten 3 bucuk yaşına geldi artık yetemiyorum ona. sanırım bu kreş olayına once benım alışmam gerekıyor. her bıraktıgımda üzüldüm kendını yanlız hıssderse dıye. ağlamadı hiç bırakırken ama orda kesınlıkle yemek yemıyor zaten zor yıyen bır cocuk kimsenin elinden yemez. aç geziyor resmen ben de eskısı gıbı ılgılenemıyorum. yemedıkçe sınırlenıyorum üzülüp ağlıyorum. bu haftadan ıtıbaren ona bakan bır yengemız var o getırıp goturecek. ınşallah ona da sorun cıkarmaz. ben evdeyken de bebekle goturemıcem ıcın zaten kış gunu üşür diye servise vericem ama servise bınecek olması bıle canımı sıkıyor.
geçen hafta evde oldugum ıcın bıraz daha eve ve kızıma vakit ayırabıldım sanırım stresim biraz daha azdı kızımla beraber once okula gıttık sonra gezdık bırlıkte. 36-37 haftaya kadar ayrılmayı düşünmüyordum daha sonra iznim hemen bıtmesın dıye tek ama bu kadar stres içinde hiçbirşeye vakit bulamayarak son ıkı ayımı da geçirmek istemiyorum. yanlız da olucam gelenım gidenim yok bunalırmıyım erkenden ayrılınca. annemı son gun çağırıcam doğumdan sonra daha cok kalabılsın. diye de ıkı arada kaldım ne yapsam diye.
butun bu sorular kafamda büyüyor da büyüyor. cocuk konusunda ozellıkle cok kaygılıyım doğdugundan beri bu da sanırım herşeyiyle kendım ilgilenmemden kaynaklanıyor. biraz uzun yazdım ama sanırım rahatlamaya ıhtıyacım var.
ayy şimdi nasıl anlatsam kivalla bize uygun bişey bulduk biz aynen devam ben normal doğuma da katkısı olur diye düşünüyorum hemde
anladım canm.eşimle konuşp orta yol bulayım bari,hem birliktelik normal doğumun kolaylığı konusunda katkıda bulunyoms madem deneyip doğuma kdar o işi düzene sokmakta fayda vr o zmann.yaa bende öyle düşünüyorum zararı olur diye ama eşimi de düşünüyorum haftada yada 2 hftada br kaçamak yapıyoruz
günaydın güzel anneler
geçen hafta izindeydim okuyamadım tam olarak ne konuşuldu umarım herkes iyidir. ben bu günlerde inanılmaz sinirli ve stresliyim. sanırım bazı şeyleri kafamda çok büyütüyorum. çalışıryorum evde bir çocucugum daha var ve yardımcı olan hiçkimsem yok. hiçbirşeye yetişemiyorum şimdi bile. eşim cocukla ılgılenıyor sağolsun ama o da bıyere kadar oluyor. kışın bebek oldugunda yanımda uzun süre kalan kımse olmayacak annem 1 ay kalabılır en fazla. kızım televizyona yapışmasın cok ılgılenemem onunla diye yarım gun kreşe başladık geçen hafta zaten 3 bucuk yaşına geldi artık yetemiyorum ona. sanırım bu kreş olayına once benım alışmam gerekıyor. her bıraktıgımda üzüldüm kendını yanlız hıssderse dıye. ağlamadı hiç bırakırken ama orda kesınlıkle yemek yemıyor zaten zor yıyen bır cocuk kimsenin elinden yemez. aç geziyor resmen ben de eskısı gıbı ılgılenemıyorum. yemedıkçe sınırlenıyorum üzülüp ağlıyorum. bu haftadan ıtıbaren ona bakan bır yengemız var o getırıp goturecek. ınşallah ona da sorun cıkarmaz. ben evdeyken de bebekle goturemıcem ıcın zaten kış gunu üşür diye servise vericem ama servise bınecek olması bıle canımı sıkıyor.
geçen hafta evde oldugum ıcın bıraz daha eve ve kızıma vakit ayırabıldım sanırım stresim biraz daha azdı kızımla beraber once okula gıttık sonra gezdık bırlıkte. 36-37 haftaya kadar ayrılmayı düşünmüyordum daha sonra iznim hemen bıtmesın dıye tek ama bu kadar stres içinde hiçbirşeye vakit bulamayarak son ıkı ayımı da geçirmek istemiyorum. yanlız da olucam gelenım gidenim yok bunalırmıyım erkenden ayrılınca. annemı son gun çağırıcam doğumdan sonra daha cok kalabılsın. diye de ıkı arada kaldım ne yapsam diye.
butun bu sorular kafamda büyüyor da büyüyor. cocuk konusunda ozellıkle cok kaygılıyım doğdugundan beri bu da sanırım herşeyiyle kendım ilgilenmemden kaynaklanıyor. biraz uzun yazdım ama sanırım rahatlamaya ıhtıyacım var.
evet normal doğuma faydalı olurmuş biz oldum olası sevmişizdir hamile kalınca zor oldu kopmak ama arada sırada yapmak iyi bence hem bende kendimi iyi hissediyorum onu mutlu ettiğim içinanladım canm.eşimle konuşp orta yol bulayım bari,hem birliktelik normal doğumun kolaylığı konusunda katkıda bulunyoms madem deneyip doğuma kdar o işi düzene sokmakta fayda vr o zmann.
hayırlı,müjdeli haberlerle gelirsin inş canm.rahat olmaya çalış ve iyi düşüncelerle git ki iyi şeyleri çağırmış ol :)Gunaydin herkeze :) kizlat bugun doppler ultrasona girecegim saat 4 te. Gelisiminde bir gerilik var mi yok mu onun kontrolu yapilacak dua edin ne olur mutlu haberler yazayim size aksam uzeri...
ya kızlar bu göbüşle nasıl oluyor yawww biz denedik ama olmadıı
Bizim zaten uzun zamandır yasak
geceleri artık daha serin oluyor canım dikkat etmek gerek
Amin canım inş.
ve bu serinlikte devam eder
bu gece nöbetçi yoktu sanırım yoksa bu sabah mı demeliyim
Öyle iyi anlıyorum ki seni bende gurbetteyim üstelik senelerdir bir uvey annem var.Anlayacagin zor bir hayatim var. Eşim benim hem annem hem babam bu yüzden sağ olsun üzerime titrer bu durumumu hic kullanmaz. Dogumuma bile kayinvalidem gelecek.kimsem yok.mecburum. ismini bilmiyorum peri ama dua edicem senin icin. Rabbim evine huzur versin tez zamanda selamete çıkarsınız insallah guzel arkadasim...perikanadi
Asla kırılmam canım asla.. Ne desen saçlarımı yolsan da çok haklısın... Bebeğim tekme attıkça ağladım sadece ne aptallık ediyorum işte... Burda zaten gurbetteyiz.. Kimsem yok paylaşıp ağlayıp rahatlayabileceğim.. Bir eşim var o da beni suçlu gördüğü için tavırlı sürekli.. Kaşlar 24 saat çatık.. Bu yüzden çok zoruma gidiyor... Ama ben bir anne adayıyım onu unuttum eşeklik ettim... Bir daha yapmicam...
Aminn,Allah hepmze nasip eder inş o günleri ağız tadıyla sağlıkla yaşamayı :)İlahi ya güldürdün beniOluyor valla çokta güzel oluyor
Aynen canım, şimdi de başladı gök gürültüsü burada, yağsın artık yeter. Kış gelsin, bebeklerimiz gelsin ayy en büyük hayalim, eşim işten geldiğinde , soğuktan üşümüş halde onu sımsıcak evimizde kucağımda bebeğimizle karşılamak. Eşimin de hayali bu galiba , hep "beni karşılayacaksınız dimi kızımla kapıda" diyor. Önce onu öpecekmiş, sonra sen diyor
Günaydın güzel arkadaşlarım
Yağmurlu bir hava var bugün burdaama olsun
Ya şu ilişki mevzusuna baliklama dalıcam ama yaram çok büyük bu konuda biz tüp bebek yapma aşamasından beri birşey yapamiyoruz korkudan
Çünkü öyle eziyetli bir süreçti ki bir daha yasatmasin Allahim ama şükür bi melek nadip etti Allah bize
Eşim sorun etmiyo gibi duruyor ama erkek sonuçta ya. Benim psikolojim bu konuda çok kötü sanki bir daha hiç olmayacakmis gibi geliyo neden bilmiyorum böyle bi ruh halindeyim.
sabah sabah valla iyice duygusal ettiniz beni yaaÖyle iyi anlıyorum ki seni bende gurbetteyim üstelik senelerdir bir uvey annem var.Anlayacagin zor bir hayatim var. Eşim benim hem annem hem babam bu yüzden sağ olsun üzerime titrer bu durumumu hic kullanmaz. Dogumuma bile kayinvalidem gelecek.kimsem yok.mecburum. ismini bilmiyorum peri ama dua edicem senin icin. Rabbim evine huzur versin tez zamanda selamete çıkarsınız insallah guzel arkadasim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?