2014 Kasım Anneleri

perikanadi kusura bakma ama artık eşin fazla olmaya başladı bence. Bu hayatta evine hırsız giren ne ilk ne de son insanlar sizsiniz. gerekli önlemlerinizi alır, yaşamaya devam edersiniz. O altınlarında sizden çıkacağı varmış, Allah sağlık- sıhhat versin ya. Para , eşya ne ki bu hayatta, sağlıklı insanlarsınız çalışırsınız yaparsınız, yok yani yapamasanız ne olur ki? Herkesin milyarlık altınları varda sadece siz mi eksik olacaksınız. Aklı başında biri eşinle konuşsun bence, ya da sen artık alttan almayı bırakıp söylenmesi gerekenleri söyle. Kimse isteyerek böyle bir şeye sebep olmaz, ama olduysa da "vardır bunda da bir hayır" demek gerek. Bu kadar kızgınlık, bu kadar isyan hiçte hoş değil, hele ki sen hamileyken. [/QUOTE]

Çaresizim işte öyle düşünmüyor demekki... Ya da içi içini yese de hiç belli etmiyor... Bilmiyorum ne deseniz haklısınız...

Amin canım... Ne kadar anlayışlı bir eşin var Rabbim sizlere bağışlasın... Keşke ağzından bir kere öyle olumlu bişi duysaydım...

Asla kırılmam canım asla.. Ne desen saçlarımı yolsan da çok haklısın... Bebeğim tekme attıkça ağladım sadece ne aptallık ediyorum işte... Burda zaten gurbetteyiz.. Kimsem yok paylaşıp ağlayıp rahatlayabileceğim.. Bir eşim var o da beni suçlu gördüğü için tavırlı sürekli.. Kaşlar 24 saat çatık.. Bu yüzden çok zoruma gidiyor... Ama ben bir anne adayıyım onu unuttum eşeklik ettim... Bir daha yapmicam...

Offf pericim yaa çok üzülüyorum haline Allah kolaylık ve sabır versin sana
bol bol dua et ve önceliğin bebeğin olsun lütfen güzel günler çok yakınınızdadır inş.

Aminnnnnnnnn teşekkür ederim canım inşallah...

Canım kayınvaliden falan yokmu

yaa bende öyle düşünüyorum zararı olur diye ama eşimi de düşünüyorum haftada yada 2 hftada br kaçamak yapıyoruz
anladım canm.eşimle konuşp orta yol bulayım bari,hem birliktelik normal doğumun kolaylığı konusunda katkıda bulunyoms madem deneyip doğuma kdar o işi düzene sokmakta fayda vr o zmann.

canım ya ciden zor durum ama 3,5 yaşına girmiş bir bebek içinde kreş normal..
hem sosyalleşir arkadaş çevresi falan olur..
ona değişik geliyordur..
yemek konusundada haklısın sen annesin kıyamıyorsun ama zamanla alışır canım..
doğum sonrasında bence bir yardımcı şart olabilir canım sana..

Günaydın güzel arkadaşlarım
Yağmurlu bir hava var bugün burdaama olsun
Ya şu ilişki mevzusuna baliklama dalıcam ama yaram çok büyük bu konuda biz tüp bebek yapma aşamasından beri birşey yapamiyoruz korkudan
Çünkü öyle eziyetli bir süreçti ki bir daha yasatmasin Allahim ama şükür bi melek nadip etti Allah bize
Eşim sorun etmiyo gibi duruyor ama erkek sonuçta ya. Benim psikolojim bu konuda çok kötü sanki bir daha hiç olmayacakmis gibi geliyo neden bilmiyorum böyle bi ruh halindeyim.

anladım canm.eşimle konuşp orta yol bulayım bari,hem birliktelik normal doğumun kolaylığı konusunda katkıda bulunyoms madem deneyip doğuma kdar o işi düzene sokmakta fayda vr o zmann.
evet normal doğuma faydalı olurmuş biz oldum olası sevmişizdir hamile kalınca zor oldu kopmak ama arada sırada yapmak iyi bence hem bende kendimi iyi hissediyorum onu mutlu ettiğim için

Gunaydin herkeze :) kizlat bugun doppler ultrasona girecegim saat 4 te. Gelisiminde bir gerilik var mi yok mu onun kontrolu yapilacak dua edin ne olur mutlu haberler yazayim size aksam uzeri...
hayırlı,müjdeli haberlerle gelirsin inş canm.rahat olmaya çalış ve iyi düşüncelerle git ki iyi şeyleri çağırmış ol :)

ya kızlar bu göbüşle nasıl oluyor yawww biz denedik ama olmadıı

İlahi ya güldürdün beni Oluyor valla çokta güzel oluyor

Bizim zaten uzun zamandır yasak

geceleri artık daha serin oluyor canım dikkat etmek gerek

Amin canım inş.
ve bu serinlikte devam eder

Aynen canım, şimdi de başladı gök gürültüsü burada, yağsın artık yeter. Kış gelsin, bebeklerimiz gelsin ayy en büyük hayalim, eşim işten geldiğinde , soğuktan üşümüş halde onu sımsıcak evimizde kucağımda bebeğimizle karşılamak. Eşimin de hayali bu galiba , hep "beni karşılayacaksınız dimi kızımla kapıda" diyor. Önce onu öpecekmiş, sonra sen diyor

günaydın kızlar bebek odası için hepinizden alıntı yapmıştım ama yapamamışım şimdi geçmişe okurken farkettim telden girince olmamış demek
hepinize tekrar çok teşekkür ederim yorumlar için

bu gece nöbetçi yoktu sanırım yoksa bu sabah mı demeliyim

Kizlar gece boyunca çok.kötüydüm,hatta bir ara doğum sancısı mi acaba diye çok tedirgin oldum.sol kasigim ara ara sürekli sizlama seklinde, ağır bir sizlama ama ağrı yaşadım.dün sanirim kendimi çok yordum,dolaplari duzenleme,bebeğin esyalari yikama utuleme derken

Öyle iyi anlıyorum ki seni bende gurbetteyim üstelik senelerdir bir uvey annem var.Anlayacagin zor bir hayatim var. Eşim benim hem annem hem babam bu yüzden sağ olsun üzerime titrer bu durumumu hic kullanmaz. Dogumuma bile kayinvalidem gelecek.kimsem yok.mecburum. ismini bilmiyorum peri ama dua edicem senin icin. Rabbim evine huzur versin tez zamanda selamete çıkarsınız insallah guzel arkadasim...

Aminn,Allah hepmze nasip eder inş o günleri ağız tadıyla sağlıkla yaşamayı :)

cnm ya yazdıklarını okuyunca kendim yazmış gibi oldun:) bizimde tüp bebek ve o aşamadan beri bizde de tık yok.eşim yazık benden fazla tedirgin oluyor bir şey olacak diye.8 aydır kardeşiz anlayacağın ama ben artık denemek istiyorum ama cesarette edemiyorum doğumdan sonrada en az 2 ay olmayacak.olacak mı sana 1 yıl:) bende sanki bir daha hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım halbuki bu olaylardan önce gayte renkli bir cinsel hayatımız vardı

sabah sabah valla iyice duygusal ettiniz beni yaa hadi bakalım şu hüzün gitsin herkesin üzerinden eller havaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…