2014 Kasım Anneleri

ıyı geceler canlarrr ben yatıyorum 1 kase yoğurt yedım hemen uykum geldı optum hepınızı yarın yenı uyku maceralarıyla gorusuruzzzz

Evet ikea dan aldım gerçek bi kedisi var evde ama onu ısıramaz diye alternatif bunları aldık
bnde bugun gordum alacaktım son anda geri koydum yerine başka arkadaşlar aldık oglusa hayırlı olsun minnoşuna annesi artık gercegiylede oynar annesi kuyruğundan ceker

Oyyy maşallah kuzucuğuna...gününü bilip beklemek daha heyecanlı olsa gerek.
nerde yapacaksın doğumu belli mi?

Evet cnim.daha fazla heyecan basti benim.doktorum cinarli hastanesinin ortaklarindan cnim.hastanede hasta bakmuyo ama.dogunlar orda oluyo orda olcak insallah benimde dogum

Tatlım maşallah bebişine ama 3 hafta çok fazla değil mi yani haftasına göre kilosu normal benimde 30. Haftada 1600 gr dı dr haftasıyla uyumlu dedi niye bu dr lar bu kadar farklı konuşuyor

Dr muz normal hatta gayet iyi dedi cnim ama ultrosonda 33haftalik cikiyoru sanirin.aletlerden kaynaklanio doktorumuz organlarina gelsimine baktigi zaman herseyin normal.oldugunu soyluyor cihazlar farkli saniirm. Ondan farkli cikiyor aman sagliklari iyi olsunda alet ne derse desin :) :)

kızlarr iyigeceler hepinize bugün giremedim hiç full ev ile uğraştım,inşallah herkes iyidir.bebişin eşyaları yıkadım ütüledim yerleştirdim,bazı odaları düzenledim canım çıktıı çok ama çok yoruldum.yarında okul var.son bir haftam sonra evdeyimm.öptüm hepinizi

bu arada bebişin kıyafetleri kurumak bilmiyor ayol.daha 2 part makine var.%100 pamuk olduğundan hepsi sanırımm

zeybebeklerin 36811714 .!.:
Günaydın kızlar burada çok şiddetli yağmur başladı..gök delindi sanki bebeklerimde korktu uymuyorlar

Zeyy sen bebeklerim deyince,sana saygim artiyo valla..Allahim kucagina almayida nasip etsin ins. Yavrularini :)

Günaydın kızlar burada çok şiddetli yağmur başladı..gök delindi sanki bebeklerimde korktu uymuyorlar
Günaydın...Zeyy bizimkiler tek olduğu halde tekmelerden uyuyamıyoruz kol dirsek atıyorlar. karnımda uyanıpta harekete geçtiğinde gülesim geliyor. Senin bebişler iki tane dürtmeler daha fazla nasıl gidiyo.
günaydın arkadaşlar, hepimiz için hayırlı,sağlıklı, bereketli bir yeni gün/yeni hafta diliyoruz

Günaydınn herkese :)

Günaydınn günler sonra serin bir Ankara sabahından merhaba herkese

Günaydın herkese

Öyleymiş gerçekten.. Rabbim kimseye yaşatmasın kimseye...

Eşinin psikolojisi hepten çökmüş anlaşılan, ama böyle yaparak seni de daha çok korkutuyor. Bence bir an önce eski hayatınıza dönmelisiniz.

Keşke canım keşke.. İnşallah dönebiliriz....

canım geçmiş olsun ya yeni okudum valla çok üzüldümm

Sağol canım teşekkür ederim...

Çok teşekkür ederim canım.. Eşim zaten bana aşırı sinirli neden aldın neden kapıyı kitlemedin diye.. Benim psikolojimi hiç düşünmüyor sanırım... Ben yine de ona bişiler hazırlıyorum felan çoğu zaman sen ye yiyesim yok deyince öyle zoruma gidiyor ki.. Üzülmekten ağlamaktan sesim kısılmış... O sahiplik duygusuna aşırı bağlı himayesindekileri koruyamamak korkusu onu bu hale getiriyor.. Hala da öyle... Ben hiç sanmıyorum ki kolay atlatalım.. Bana azcık destek olsa her şey çok daha güzel olacak ama o bana hala tavır yapmaya devam ediyor... Çok yoruldum.. Kendimi bir nebze hatalı gördüğüm için şimdilik sesim çıkmıyor ama patlamak üzereyim.. Rabbim huzurumuzu geri versin inşallah..

Teşekkürler canım.. Amin amin canım inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…