iigecelerrr sana ve iki meleğine zeycimİyi geceler deliksiz uykular canlar
aman aman annesi sen o kedicikleri ikea dan mı aldınEşim ütü işine el koydu jet hızıyla hepsini bitirdi
Kedilerini bile yıkadık şimdilik minik yatagin tadini onlar çıkarıyor
Evet ikea dan aldım gerçek bi kedisi var evde ama onu ısıramaz diye alternatif bunları aldıkaman aman annesi sen o kedicikleri ikea dan mı aldın
bnde bugun gordum alacaktım son anda geri koydum yerine başka arkadaşlar aldık oglusaEvet ikea dan aldım gerçek bi kedisi var evde ama onu ısıramaz diye alternatif bunları aldık
Oyyy maşallah kuzucuğuna...gününü bilip beklemek daha heyecanlı olsa gerek.
nerde yapacaksın doğumu belli mi?
Tatlım maşallah bebişine ama 3 hafta çok fazla değil mi yani haftasına göre kilosu normal benimde 30. Haftada 1600 gr dı dr haftasıyla uyumlu dedi niye bu dr lar bu kadar farklı konuşuyor
Canım geçmiş olsun bebeğin iyiymiş kaygılanma artık.Sagolun arkadaslar,doktora gittm, nstye bagladilar bebegim iyiymis. Herkese iyi geceler.
Yine mi uyuyamadın yoksa canım gerçi bende gece sık sık uyandım ama foruma girmedim umarım herkes uyumuşturbu gece nöbetçi yoktu sanırım yoksa bu sabah mı demeliyim
zeybebeklerin 36811714 .!.:Günaydın kızlar burada çok şiddetli yağmur başladı..gök delindi sanki bebeklerimde korktu uymuyorlar
Zeyy sen bebeklerim deyince,sana saygim artiyo valla..Allahim kucagina almayida nasip etsin ins. Yavrularini :)
günaydın arkadaşlar, hepimiz için hayırlı,sağlıklı, bereketli bir yeni gün/yeni hafta diliyoruz
Günaydınn günler sonra serin bir Ankara sabahından merhaba herkese
Günaydın:)Günaydınn herkese :)
Günaydın...Zeyy bizimkiler tek olduğu halde tekmelerden uyuyamıyoruz kol dirsek atıyorlar. karnımda uyanıpta harekete geçtiğinde gülesim geliyor. Senin bebişler iki tane dürtmeler daha fazla nasıl gidiyo.Günaydın kızlar burada çok şiddetli yağmur başladı..gök delindi sanki bebeklerimde korktu uymuyorlar
günaydın arkadaşlar, hepimiz için hayırlı,sağlıklı, bereketli bir yeni gün/yeni hafta diliyoruz
Günaydınn herkese :)
Günaydınn günler sonra serin bir Ankara sabahından merhaba herkese
Beddua etmekte haklısın kim olsa ederdi. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Canım psikolojisi kötü. Atlatırsın inşallah.Kapını birdaha kilitlemeyi unutma canım o kapılar o kadar güvenlidir bir o kadara güvensizdir. Eğer kilitlenmezse önden öyle kolay açılıyorki. Bir karta bağlı açmak.
Eşinin psikolojisi hepten çökmüş anlaşılan, ama böyle yaparak seni de daha çok korkutuyor. Bence bir an önce eski hayatınıza dönmelisiniz.
canım geçmiş olsun ya yeni okudum valla çok üzüldümm
Canım çok vaktim olmadığı halde senin konunu hep okudum, şimdi de dayanamadım.
Öncelikle "sana" geçmiş olsun!
Çok ama çok özür diliyorum, saygısızlık yapmak istemezdim ama eşini eğer tanıyor olsaydım iki çift laf ederdim. Kusura bakmasın ama erkek o, farkında mı acaba?
Bırak normal zamanda bunu yapmayı evde hamile bir karısı varken nedir bıçakla, anahtarla yatmak? Bütün odaları kilitlemek falan? Hiç mi kendine güveni yok bu adamın? Ben hamile değilken bile birinin evine hırsız girdi diye evde deli gibi çıt olsa eşime kalk kapıyı kontrol et diyordum "ya girmez, girse de gebertirim onu senin yanında kocan var" diyordu.
Erkek dediğin cesaretli olur. Arkadaşımın evine de hırsız girdi geçen ay. Hem de evi darmadağan etmişti. Dağıtmadığı tek bir şey kalmamıştı. Onlar bile böyle panik yaşamadı. Dünyanın altını gitti kızın. Alarm taktırdı kocası, bu yani.
İnsan der ki neyse cana geleceğine mala gelsin, sana bebeğimize bir şey olmadı ya önemli olan o, sen düşünüp korkma falan der.
Ay okurken bile cinlerim tepeme çıktı, dayanamadım artık!
Kusura bakma ama benim kocam şu muameleyi yapacak bana ağızının payını veririm. Paraysa para be!
Çalışır kazanırım. Ne bu hiddet?
Sen de düşünüp düşünüp kafana takma! Ver ağızının payını. Bi altınları sen mi sakladın demediği kalmış!
Çok korkuyorsan hamile halimle kapıda senin için nöbet tutuyum derdim herhalde!!!!
Ay çok sinirlendim çoook!
Bi erkekte en nefret ettiğim şey!
Dayanamadım vallla!
çok geçmiş olsun canım yaa hırsız mı girdi, amannn boşver cana geleceğine mala gelsin, başınızın gözünüzün sadakası olsun, ama böyle hassas zamanlarda insanlar birbirlerine kalıcı kırgınlıklar bırakabiliyor, allah yardımcın olsun eşine de sağduyu versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?