2014 Kasım Anneleri

Günaydınnnn kızlarrrr gününüz çoook güzel olsun geçmişi okuyamadım çok birikmiş ama fırsatım olursa döner bibakarım şimdi kahvaltı zamanı bize

Sagolun arkadaslar,doktora gittm, nstye bagladilar bebegim iyiymis. Herkese iyi geceler.

Kendini üzdüğüne değmedi yani, neyse bundan sonra aklına kötü şeyler getirme. Herşey çok güzel olacak inşallah hepimiz için.

Günaydın kızlar burada çok şiddetli yağmur başladı..gök delindi sanki bebeklerimde korktu uymuyorlar

Günaydın...

Canım geçmiş olsun bebeğin iyiymiş kaygılanma artık.

Yine mi uyuyamadın yoksa canım gerçi bende gece sık sık uyandım ama foruma girmedim umarım herkes uyumuştur

günaydın arkadaşlar, hepimiz için hayırlı,sağlıklı, bereketli bir yeni gün/yeni hafta diliyoruz

Günaydınn günler sonra serin bir Ankara sabahından merhaba herkese

Günaydın herkese

Günaydın arkadaşlar nasılsınızz?
Beni biliyorsunuz işte değişen hiçbir şey yok...

günaydınn kasım annişleriii

hayırlı sabahlarrr :)

Günaydın kızlar herkesemutlu haftalar günler su gibi ağrısız sancısız bol tekmeli geçsin inş.

Amin insallah:) arkadaslar birsey sormak istiyorum.. cinsel iliskiyi doktorlar ne zaman yasakliyor? Ben bu hafta gittigimde yasak dedi.

Herkese serin Bursa havasından mis gibi bir günaydınnnnnnnn, güzel bir hafta olmasını diliyorum. birgen bu güzel dileklere ne denir ki? İnşallah hepimiz için güzel bir hafta olur.

perikanadi kusura bakma ama artık eşin fazla olmaya başladı bence. Bu hayatta evine hırsız giren ne ilk ne de son insanlar sizsiniz. gerekli önlemlerinizi alır, yaşamaya devam edersiniz. O altınlarında sizden çıkacağı varmış, Allah sağlık- sıhhat versin ya. Para , eşya ne ki bu hayatta, sağlıklı insanlarsınız çalışırsınız yaparsınız, yok yani yapamasanız ne olur ki? Herkesin milyarlık altınları varda sadece siz mi eksik olacaksınız. Aklı başında biri eşinle konuşsun bence, ya da sen artık alttan almayı bırakıp söylenmesi gerekenleri söyle. Kimse isteyerek böyle bir şeye sebep olmaz, ama olduysa da "vardır bunda da bir hayır" demek gerek. Bu kadar kızgınlık, bu kadar isyan hiçte hoş değil, hele ki sen hamileyken.

@leylakxx ; canım valla bunun bir süresi yok; pek çok insan neredeyse doğuma gitmeden önceki gece eşiyle beraber oluyor. Yani riskli bir durum yoksa doktorlar son ana kadar yasaklamıyor.

günaydınnn herkese dun gece bıraz daha rahat uyuduk hava serinledi ondan galiba oglusum tekme atıyo hadi anneee ye artık dıye ben gıdıp oglusuu doyurayım

Kızmakta çok haklısın sonradan ben de kendime çok kızdım vicdan azabı çektim... Zaten böyle devam ederse yakındır söylicem içimde biriktirdiklerimi.. Çünkü artık dayanamıyorum..

Haklısınız arkadaşlar.. Elimden geleni yapıcam... İnşallah huzurumuz geri gelsin her şeyi yapıcam..

Çk düşüncesiz bir anne gibi davrandım biliyorum bir daha yapmicam..

Hoşb.. Tamam okuyacam canım sağol... Geçmiş olsun dikkat et.. Benim de 2-3 gündür resmen göbeğim yamuluyor.. Şekli değişiyor ne şekle giriyor içerde yavrum üzüntüden stresten bilmiyorum öyle korkuyorum ki..

Sağol canım... Amin kimseye göstermesin... Evet sorumluluğum var bebeğim... Artık daha dikkatli olcam

KIZLAARRRRRRRRRRR BENDE ÇATLAMIŞIM GÖBGİMİN ALTINDA YARIKLAR OLMUŞ BEBE YAĞI KULLANIYORDUM AMA VÜCUDUM ESNEK DEĞİL DEMEK Kİ :s:s:s

Aynen bende catladim.minik minik gobek altında vardıonlar uuzunlamasına buyumusler. ben hem bebe yagi hem lierac kullanıyodum ona rağmen.genetik ya kesinlikle.

şimdi yazmayayım diyorum ama duramıyorum

yıllar önce biz evde yokken gündüz hırsız girmiş ve eben işte çocuk okulda eşim bursa dışında
aradım eşimi sende var mı bişey yok dedim çocukta var mı bişey ona da yok dedim
hadi hepimize geçmiş olsun dedi ki
benim eşim aşırı sinirli asabi bir yapıya sahiptir sakin bir insan hiç değildir o bile böyle davranırken seninki de bi tuhaf yani Rabbim sabır versin

valla şimdiki hırsızlar eskisi gibi de değil girdikleri evde bi bayan bulsunlar cinsel istismarda bulunup öldürüyolar da Allah beterinden korusun

Amin insallah:) arkadaslar birsey sormak istiyorum.. cinsel iliskiyi doktorlar ne zaman yasakliyor? Ben bu hafta gittigimde yasak dedi.

Bizim zaten uzun zamandır yasak

Amin canım. Ama bana bir ağrı saplandı anlatamam şuan. Acaba üşüttümmü gece

geceleri artık daha serin oluyor canım dikkat etmek gerek

Herkese serin Bursa havasından mis gibi bir günaydınnnnnnnn, güzel bir hafta olmasını diliyorum. birgen bu güzel dileklere ne denir ki? İnşallah hepimiz için güzel bir hafta olur.

Amin canım inş.
ve bu serinlikte devam eder

Peri yazdiklarini okuyunca okadar sinirlendim ki sana bak suan ben kahvaltı yapmadim bebegim o kadar hareketli ki hemen birseyler yicem sen bebegini aksama kadar ac birskmissin Allahdan reva mi bu minnacik yavruya yaptigin kusura bakma dost aci soyler. Iyi ozaman dogduktan sonra da bi tartismada doyurmayacakmisin yavrunu sirf esine kizdigin icin. Lutfen kendine gel peri silkelen o sana Allahin hediyesi ve emaneti O emanetlerine nasil sahip cikiyorsa sende Onun emanetine bu zulmu yapma! Bebek sahibi olamayanlari dusun. Keyfine bak ya bu esini daha cok sinir eder emin ol. Vee lutfen bebegin icin biraz bencil ol ac tv ni geç karsisina ye iç. O seni takmiyosa sen de takma bakalim nereye kadar. Seni iyi anliyorum eşin sen yokmussun gibi davrandikća kendini degersiz hissedip bunu yapiyorsun ama yapma! Sen de bir anne evladısın sana da yazık yavruna da. Biraz uzun yazdim kusura bakma cok uzuldum inan yazdiklarini okuyunca. İnşallah kirilmazsin soylediklerime ama silkelenmen lazim dualarim seninle insallah Rabbim tez zamanda huzurunu geri verir...

Sağol canım... Amin kimseye göstermesin... Evet sorumluluğum var bebeğim... Artık daha dikkatli olcam

Offf pericim yaa çok üzülüyorum haline Allah kolaylık ve sabır versin sana
bol bol dua et ve önceliğin bebeğin olsun lütfen güzel günler çok yakınınızdadır inş.

ayy şimdi nasıl anlatsam ki valla bize uygun bişey bulduk biz aynen devam ben normal doğuma da katkısı olur diye düşünüyorum hemde
bn korkuyorm bebeğm hisseder mi yada ters bi harekette bulunursak flan dye.bnm ruh hali böyle olunca eşimde konusunu dahi açmyo epeydir kardeşiz haliyle

Evet cnim.daha fazla heyecan basti benim.doktorum cinarli hastanesinin ortaklarindan cnim.hastanede hasta bakmuyo ama.dogunlar orda oluyo orda olcak insallah benimde dogum

hadi hayırlısı bakalım.çınarlı zaten doğum üstüne herşey sıkıntısız sonuçlanır inşallah.bebeişini kucağına alırsın zamanında

günaydın güzel anneler

geçen hafta izindeydim okuyamadım tam olarak ne konuşuldu umarım herkes iyidir. ben bu günlerde inanılmaz sinirli ve stresliyim. sanırım bazı şeyleri kafamda çok büyütüyorum. çalışıryorum evde bir çocucugum daha var ve yardımcı olan hiçkimsem yok. hiçbirşeye yetişemiyorum şimdi bile. eşim cocukla ılgılenıyor sağolsun ama o da bıyere kadar oluyor. kışın bebek oldugunda yanımda uzun süre kalan kımse olmayacak annem 1 ay kalabılır en fazla. kızım televizyona yapışmasın cok ılgılenemem onunla diye yarım gun kreşe başladık geçen hafta zaten 3 bucuk yaşına geldi artık yetemiyorum ona. sanırım bu kreş olayına once benım alışmam gerekıyor. her bıraktıgımda üzüldüm kendını yanlız hıssderse dıye. ağlamadı hiç bırakırken ama orda kesınlıkle yemek yemıyor zaten zor yıyen bır cocuk kimsenin elinden yemez. aç geziyor resmen ben de eskısı gıbı ılgılenemıyorum. yemedıkçe sınırlenıyorum üzülüp ağlıyorum. bu haftadan ıtıbaren ona bakan bır yengemız var o getırıp goturecek. ınşallah ona da sorun cıkarmaz. ben evdeyken de bebekle goturemıcem ıcın zaten kış gunu üşür diye servise vericem ama servise bınecek olması bıle canımı sıkıyor.

geçen hafta evde oldugum ıcın bıraz daha eve ve kızıma vakit ayırabıldım sanırım stresim biraz daha azdı kızımla beraber once okula gıttık sonra gezdık bırlıkte. 36-37 haftaya kadar ayrılmayı düşünmüyordum daha sonra iznim hemen bıtmesın dıye tek ama bu kadar stres içinde hiçbirşeye vakit bulamayarak son ıkı ayımı da geçirmek istemiyorum. yanlız da olucam gelenım gidenim yok bunalırmıyım erkenden ayrılınca. annemı son gun çağırıcam doğumdan sonra daha cok kalabılsın. diye de ıkı arada kaldım ne yapsam diye.

butun bu sorular kafamda büyüyor da büyüyor. cocuk konusunda ozellıkle cok kaygılıyım doğdugundan beri bu da sanırım herşeyiyle kendım ilgilenmemden kaynaklanıyor. biraz uzun yazdım ama sanırım rahatlamaya ıhtıyacım var.

bn korkuyorm bebeğm hisseder mi yada ters bi harekette bulunursak flan dye.bnm ruh hali böyle olunca eşimde konusunu dahi açmyo epeydir kardeşiz haliyle
yaa bende öyle düşünüyorum zararı olur diye ama eşimi de düşünüyorum haftada yada 2 hftada br kaçamak yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…