vardır bi bildiği benimde yarın randevum bi sorayım çekinmezsembilmiyorum ki bebek makat asagi dedi. Ondan demis olabilir mi acaba
Sagolun arkadaslar,doktora gittm, nstye bagladilar bebegim iyiymis. Herkese iyi geceler.
Günaydın kızlar burada çok şiddetli yağmur başladı..gök delindi sanki bebeklerimde korktu uymuyorlar
Günaydın...
Canım geçmiş olsun bebeğin iyiymiş kaygılanma artık.
Yine mi uyuyamadın yoksa canım gerçi bende gece sık sık uyandım ama foruma girmedim umarım herkes uyumuştur
günaydın arkadaşlar, hepimiz için hayırlı,sağlıklı, bereketli bir yeni gün/yeni hafta diliyoruz
Günaydınn günler sonra serin bir Ankara sabahından merhaba herkese
Günaydın herkese
Günaydın arkadaşlar nasılsınızz?
Beni biliyorsunuz işte değişen hiçbir şey yok...
günaydınn kasım annişleriii
hayırlı sabahlarrr :)
Günaydın kızlar herkesemutlu haftalar günler su gibi ağrısız sancısız bol tekmeli geçsin inş.
Amin insallah:) arkadaslar birsey sormak istiyorum.. cinsel iliskiyi doktorlar ne zaman yasakliyor? Ben bu hafta gittigimde yasak dedi.
Ben geçen hafta sormuştum, yasak yok demişti.Amin insallah:) arkadaslar birsey sormak istiyorum.. cinsel iliskiyi doktorlar ne zaman yasakliyor? Ben bu hafta gittigimde yasak dedi.
canım kızdım ama sana..
eşini cezalandırcam derken resmen bu bebeğini cezalandırmak..
ne demek onca saat birşey yemememek yaaaa...
kocanın ne hali varsa görsün ama sen bebeğine iyi bakmak zorundasın...
ayriyeten eşinin artık 1-2 çift söze ihtiyacı varrr..sen altytan aldıkça o sanki dahada tepeleniyor gibi..
sen eşinin aklına bişey gelmesini bekleme artık senin de o eve bisürü katkın var çalışıyosun sende böyle yaparak sende onun gibi davranıyosun eşin dolaylı yoldan sen doğrudan bebeğini strese sokuyosun.. kahvaltını hazırla bi güzel ye aç televizyonunu güzel şeyler izle karnındaki günahsız meleğin hakkına girme artık sızlanma cümleleri okumak istemiyorum senden şöyle bi silkelen kendine gel bakalım
günaydın kızlar
pericandi arkadaşımız hala toparlanamamış buna üzüldüm ama arkadaşlara katılıyorum kendine yaptığına daha da üzüldüm bu günler öyle ya da böyle geçecek biraz zaman lazım ama senin yapman gereken bu değil be canım
evet haklısın ama yapman gereken bir an önce o yapmıyorsa senin toparlanman evladın için
Günaydın canım hoş geldin. Daha düzelmemiş aranız galiba. Ya vedud ismini oku bol bol. Bende işteyim bir ağrı gibi birşey girdi sağ tarafımın belime gelen kısmına çok rahatsız edici birşey. Neden acaba anlamadım. Daha hiç olmamıştı böyle.
canım çok geçmiş olsun geçen hafta foruma girememiştim yeni okudum başınıza gelenleri. rabbim bir daha göstermesin inşallah. kendini toparlamaya çalış bebeğin için. kızsak da darılsakta bebeklerımız ıcın kendımıze bakmak zorundayız artık.
KIZLAARRRRRRRRRRR BENDE ÇATLAMIŞIM GÖBGİMİN ALTINDA YARIKLAR OLMUŞ BEBE YAĞI KULLANIYORDUM AMA VÜCUDUM ESNEK DEĞİL DEMEK Kİ :s:s:s
valla şimdiki hırsızlar eskisi gibi de değil girdikleri evde bi bayan bulsunlar cinsel istismarda bulunup öldürüyolar da Allah beterinden korusunşimdi yazmayayım diyorum ama duramıyorum
yıllar önce biz evde yokken gündüz hırsız girmiş ve eben işte çocuk okulda eşim bursa dışında
aradım eşimi sende var mı bişey yok dedim çocukta var mı bişey ona da yok dedim
hadi hepimize geçmiş olsun dedi ki
benim eşim aşırı sinirli asabi bir yapıya sahiptir sakin bir insan hiç değildir o bile böyle davranırken seninki de bi tuhaf yani Rabbim sabır versin
valla ben 34. haftadayım doktor bişey demedi biz hala devam ediyoruz
Amin insallah:) arkadaslar birsey sormak istiyorum.. cinsel iliskiyi doktorlar ne zaman yasakliyor? Ben bu hafta gittigimde yasak dedi.
Amin canım. Ama bana bir ağrı saplandı anlatamam şuan. Acaba üşüttümmü gece
Herkese serin Bursa havasından mis gibi bir günaydınnnnnnnn, güzel bir hafta olmasını diliyorum.birgen bu güzel dileklere ne denir ki? İnşallah hepimiz için güzel bir hafta olur.
ayy şimdi nasıl anlatsam kiya kızlar bu göbüşle nasıl oluyor yawww biz denedik ama olmadıı
Peri yazdiklarini okuyunca okadar sinirlendim ki sanaHaftasonu sırf kahvaltı hazırladım o kalkmadı diye ben de yemedim ağladım ağladım sonra o kalktı çağırdı gitmedim akşam 6 ya kadar açlıktan öldüm ama bişi de yemedim yavrum karnımda açlıktan zıp zıp ettikçe hem ağladım hem kendime kızdım... Öyle kötü günler geçiriyorum ki... Gece uykuya dalış sürem inan 1-2 saat... Uyuyamıyorum.. Nefes darlığım çok arttı.. Ayağa kalkıyorum bişi yağıcam ya başlıyorum hemen kollarıma omuzlarıma ve dizden altıma bir yorgunluk hissiyle beraber bir ağrı yanma çöküyor nefes nefese kalıyorum orada kalakalıyorum... Bize bu stresle bişi olacağı hiç aklına gelmiyor sanırım..
ahahaha kıyamam kız güldürdün beni günaydın demedenya kızlar bu göbüşle nasıl oluyor yawww biz denedik ama olmadıı
Sağol canım... Amin kimseye göstermesin... Evet sorumluluğum var bebeğim... Artık daha dikkatli olcam
bn korkuyorm bebeğm hisseder mi yada ters bi harekette bulunursak flan dye.bnm ruh hali böyle olunca eşimde konusunu dahi açmyo epeydir kardeşiz haliyleayy şimdi nasıl anlatsam kivalla bize uygun bişey bulduk biz aynen devam ben normal doğuma da katkısı olur diye düşünüyorum hemde
yani kesinllikle genetik yapacak bişey yok :SAynen bende catladim.minik minik gobek altında vardıonlar uuzunlamasına buyumusler.ben hem bebe yagi hem lierac kullanıyodum ona rağmen.genetik ya kesinlikle.
Evet cnim.daha fazla heyecan basti benim.doktorum cinarli hastanesinin ortaklarindan cnim.hastanede hasta bakmuyo ama.dogunlar orda oluyo orda olcak insallah benimde dogum
yaa bende öyle düşünüyorum zararı olur diye ama eşimi de düşünüyorum haftada yada 2 hftada br kaçamak yapıyoruzbn korkuyorm bebeğm hisseder mi yada ters bi harekette bulunursak flan dye.bnm ruh hali böyle olunca eşimde konusunu dahi açmyo epeydir kardeşiz haliyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?