Bitti herhalde utun carputicigim gozun aydinAmanın arkadaşlar kıyafetleri yıkamak hiç bisey degilmis ütülemek ne yahuuuvalla yarın ise buhar ata ata gidicem boyle giderse
ayy canım kıyamam benim ki vardiyalı çalışıyor ben ona bile dayanamıyorum oyy kıyamam üzülme gelir inş Allah ağzınızın tadını bozmasın tatlımKocamı çok özledim..cumadan beri yok şehir dışında..bir şeyi farkettim ki (belkide geç oldu) kendime yeni bir aile yeni bir düzen kurmuşum..tamam anne baba esas aile ama şu üç günde çok zorlandım ailenin dışında gibi hissettim kendimi çok üzgünüm sadece paylaşmak istedim..
hiçç söyleme bnm de en çok düşündüğüm bu yanarız ayolAmanın arkadaşlar kıyafetleri yıkamak hiç bisey degilmis ütülemek ne yahuuuvalla yarın ise buhar ata ata gidicem boyle giderse
kızlarrr merhababen su an bakabılıyorum yazdıklarınıza bugun butun gun dısardaydık gezdık durduk annemın alt komsusunun ekımde doğumu vardı 1 ay erken gelmıs bebıs sezeryanla almışlar anneme her an hazır olun dıye tembıhlemıs ben de tırsmadım desem yalan olur neyseeee bız sımdı evde oturuyoruz oglusumla badem yağımızı surduk gobegımıze sımdılık çatlak yok ama olurmu kı sızce?
Aynen öyle gözüm yolda bekliyorum 1-2 saate gelir inşallah..
Hahah akşamları da ben koltuktan kalkamıyorum 15 dakkada bir eşim kaldırıyor aynen şu modda oluyorum..
haklısın tabii canım, başka biri yazsa ben de aynıları ile öğüt verirdim muhtemelen, ama 28 haftalık alışkanlık birden değişince, ya daha da gerilerse korkusu içimi yedi durdu, bazen insan içten içe herşeyi biliyor da birilerinden de duymak istiyor öyle işte, teşekkürler..
bunu duymak çok rahatlatıcı canım, çok teşekkürler
teşekkürler canım
Hhahhahahhahha.
Ay Nil koptum! Başka bişiii yazamıcam
Ya daha sade bişi alıcam sanırım, zaten büyüyünce yeterince kokoş olucak, bari bebişken sade olsun
Ayy zaten çok duygusalım bu aralar, izlemem hiç hoş olmadı şu an...
Benim eşim de şehir dışında, hava sıcak olmamasına rağmen yine uyuyamadım 2 gecedir... allah onları yanımızdan ayırmasın
Ayy ne çok güldüm okuyunca
Geçen ben de uykudan kalkıp tuvalete yetişene kadar kaçırdım, allahtan kimsecikler görmedigerçi kızım sonrasında içerde kahkaha atmış olmalı ki baya tekme yedim
Bu mesaji totalde on parca kiyafet utuledigimde attim suan elimde tıssslayan bi utu ve onumde bi sepet camasir var kabarmis saclarimi hic saymiyorum[QUmedajiubbaa, post: 36807976, member: 466164"]Bitti herhalde utun carputicigim gozun aydin
Canim benim gobegimde cok sukur yok ama poposim cizgi cizgi ve kirmiziikızlarrr merhababen su an bakabılıyorum yazdıklarınıza bugun butun gun dısardaydık gezdık durduk annemın alt komsusunun ekımde doğumu vardı 1 ay erken gelmıs bebıs sezeryanla almışlar anneme her an hazır olun dıye tembıhlemıs ben de tırsmadım desem yalan olur neyseeee bız sımdı evde oturuyoruz oglusumla badem yağımızı surduk gobegımıze sımdılık çatlak yok ama olurmu kı sızce?
banada son haftalarda olabılcenı soyluyolar ama ben yınede suruyorum ablamda çatlak cok vardı benım zamanımda ama bende henüz olmadı bende hergun surmuyorum cnm ama haftada en az 3 kez suruyorumBen hergün sürmüyorum canım krem olarak mustela kullanıyorum bide karışık yağ var ondanda ara sıra aklıma geldikçe sürüyorum bazıları diyo ki genetik çatlayacagın varsa her türlü çatlarsın kremler yağlar boşa biz yinede tedbiri alalım bizde catlamadık ama son haftalardan korkuyorum
Canim bir kismini yarin ve obur gun utule en azindan daha az yorulursunnBu mesaji totalde on parca kiyafet utuledigimde attim suan elimde tıssslayan bi utu ve onumde bi sepet camasir var kabarmis saclarimi hic saymiyorum
Zey88 cigimmm annen hastane cantasina neler kymani onerdi
ayy canım kıyamam benim ki vardiyalı çalışıyor ben ona bile dayanamıyorum oyy kıyamam üzülme gelir inş Allah ağzınızın tadını bozmasın tatlım
ayy evet cnm benımde popoda var onlar catlakmıkı dıyodum bendeCanim bir kismini yarin ve obur gun utule en azindan daha az yorulursunn
Canim benim gobegimde cok sukur yok ama poposim cizgi cizgi ve kirmizii
Tesekkurler canimmmCanım bebekler için;
2 hastane çıkışı
4 tulum
2 alt üst takım
Emzik biberon
1 numara bebek bezi
Ağız mendili
Bolca çorap
Bebek için ıslak mendil
Pişik kremi
4 battaniye(penye ve peluş)
1 paket alt açma örtüsü (kendi altımada sericem)
Kendim için
2 gecelik sabahlıklı
2 pijama takımı
Emzirme sütyeni-atleti
Büyük kilot
1 paket hasta bezi-orkid
Terlik
Çorap
Havlu
Kişisel bakım malzemeleri
Havlu peçete
Normal ıslak mendil
Aklıma gelenler bunlar canım ama bebek malzemelerini sen yarıya düşürebilirsin benim ikiz ve kaç gece kalırız hastanede belli değil o yüzden bol koydum..
Amin canım geldi çok şükür...
ya bende önceden vardı bunda olmaz diyordum fakat yeni başladı üstelik 1 kaç aydır kayısı yağı kullanıyorum haftada 2-3 kere ama ırsi heralde bir ark. kullandı onda nerdeyse hiç olmadı kişiden kişiye değişiyor galibabanada son haftalarda olabılcenı soyluyolar ama ben yınede suruyorum ablamda çatlak cok vardı benım zamanımda ama bende henüz olmadı bende hergun surmuyorum cnm ama haftada en az 3 kez suruyorum
bencede cnm bıraz da vücutla alakalı galıba amannnn bebıslerımız sag sağlım gelsınde varsın catlayalımya bende önceden vardı bunda olmaz diyordum fakat yeni başladı üstelik 1 kaç aydır kayısı yağı kullanıyorum haftada 2-3 kere ama ırsi heralde bir ark. kullandı onda nerdeyse hiç olmadı kişiden kişiye değişiyor galiba
Evet canim bencede cok kotu gorunuyor ne yspabiliriz acaba onun icinayy evet cnm benımde popoda var onlar catlakmıkı dıyodum bendecok kotu gozukuyo yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?