2014 Kasım Anneleri

Zey88 cigimmm annen hastane cantasina neler kymani onerdi

ayy canım kıyamam benim ki vardiyalı çalışıyor ben ona bile dayanamıyorum oyy kıyamam üzülme gelir inş Allah ağzınızın tadını bozmasın tatlım

[QUmedajiubbaa, post: 36807976, member: 466164"]Bitti herhalde utun carputicigim gozun aydin[/QUOTE]
Bu mesaji totalde on parca kiyafet utuledigimde attim suan elimde tıssslayan bi utu ve onumde bi sepet camasir var kabarmis saclarimi hic saymiyorum

kızlarrr merhaba ben su an bakabılıyorum yazdıklarınıza bugun butun gun dısardaydık gezdık durduk annemın alt komsusunun ekımde doğumu vardı 1 ay erken gelmıs bebıs sezeryanla almışlar anneme her an hazır olun dıye tembıhlemıs ben de tırsmadım desem yalan olur neyseeee bız sımdı evde oturuyoruz oglusumla badem yağımızı surduk gobegımıze sımdılık çatlak yok ama olurmu kı sızce?

Ben hergün sürmüyorum canım krem olarak mustela kullanıyorum bide karışık yağ var ondanda ara sıra aklıma geldikçe sürüyorum bazıları diyo ki genetik çatlayacagın varsa her türlü çatlarsın kremler yağlar boşa biz yinede tedbiri alalım bizde catlamadık ama son haftalardan korkuyorum

Aynen öyle gözüm yolda bekliyorum 1-2 saate gelir inşallah..

Hahah akşamları da ben koltuktan kalkamıyorum 15 dakkada bir eşim kaldırıyor aynen şu modda oluyorum..

Temsili resim aynen bizi anlatmış :)))

Rica ederiz canım burada birbirimize destek için varız; )

Hhahhahahhahha.
Ay Nil koptum! Başka bişiii yazamıcam

Yazma zaten ben son noktayı çok ıslak ıslak koydum dün akşam, hem hamileyim hem sidikli şeklinde

Daha da rezil olmadan bitsin bu hamilelik sağlıkla inşallah :)

[QUmedajiubbaa, post: 36807976, member: 466164"]Bitti herhalde utun carputicigim gozun aydin
Bu mesaji totalde on parca kiyafet utuledigimde attim suan elimde tıssslayan bi utu ve onumde bi sepet camasir var kabarmis saclarimi hic saymiyorum [/QUOTE]
Canim bir kismini yarin ve obur gun utule en azindan daha az yorulursunn
Canim benim gobegimde cok sukur yok ama poposim cizgi cizgi ve kirmizii

iyiakşamlar kasımın en güzel anneleriiiiii
karnım gerim gerim geriliyor sanki cok raahtsız edici bir his yasıyorum suanda nefes alıyorum ama alamıyorum sanki zorlanıyorumsanki göbeğim geriliyor anlık nefesim yetersiz kalıyor

banada son haftalarda olabılcenı soyluyolar ama ben yınede suruyorum ablamda çatlak cok vardı benım zamanımda ama bende henüz olmadı bende hergun surmuyorum cnm ama haftada en az 3 kez suruyorum

Bu mesaji totalde on parca kiyafet utuledigimde attim suan elimde tıssslayan bi utu ve onumde bi sepet camasir var kabarmis saclarimi hic saymiyorum

Canim benim gobegimde cok sukur yok ama poposim cizgi cizgi ve kirmizii[/QUOTE]
ayy evet cnm benımde popoda var onlar catlakmıkı dıyodum bende cok kotu gozukuyo yaa

Zey88 cigimmm annen hastane cantasina neler kymani onerdi

Canım bebekler için;
2 hastane çıkışı
4 tulum
2 alt üst takım
Emzik biberon
1 numara bebek bezi
Ağız mendili
Bolca çorap
Bebek için ıslak mendil
Pişik kremi
4 battaniye(penye ve peluş)
1 paket alt açma örtüsü (kendi altımada sericem)

Kendim için
2 gecelik sabahlıklı
2 pijama takımı
Emzirme sütyeni-atleti
Büyük kilot
1 paket hasta bezi-orkid
Terlik
Çorap
Havlu
Kişisel bakım malzemeleri
Havlu peçete
Normal ıslak mendil

Aklıma gelenler bunlar canım ama bebek malzemelerini sen yarıya düşürebilirsin benim ikiz ve kaç gece kalırız hastanede belli değil o yüzden bol koydum..

ayy canım kıyamam benim ki vardiyalı çalışıyor ben ona bile dayanamıyorum oyy kıyamam üzülme gelir inş Allah ağzınızın tadını bozmasın tatlım

Amin canım geldi çok şükür...

Canim benim gobegimde cok sukur yok ama poposim cizgi cizgi ve kirmizii
ayy evet cnm benımde popoda var onlar catlakmıkı dıyodum bende cok kotu gozukuyo yaa[/QUOTE]
Evet canim bencede cok kotu gorunuyor ne yspabiliriz acaba onun icin

Tesekkurler canimmm

banada son haftalarda olabılcenı soyluyolar ama ben yınede suruyorum ablamda çatlak cok vardı benım zamanımda ama bende henüz olmadı bende hergun surmuyorum cnm ama haftada en az 3 kez suruyorum
ya bende önceden vardı bunda olmaz diyordum fakat yeni başladı üstelik 1 kaç aydır kayısı yağı kullanıyorum haftada 2-3 kere ama ırsi heralde bir ark. kullandı onda nerdeyse hiç olmadı kişiden kişiye değişiyor galiba

bencede cnm bıraz da vücutla alakalı galıba amannnn bebıslerımız sag sağlım gelsınde varsın catlayalım

ayy evet cnm benımde popoda var onlar catlakmıkı dıyodum bende cok kotu gozukuyo yaa
Evet canim bencede cok kotu gorunuyor ne yspabiliriz acaba onun icin

Tesekkurler canimmm[/QUOTE]
sanırım hıc bısey yapamıcaz cnm ablama olmuştu doğumunda sonradan duzeldı kendılıgınden arkamada donemıyorumkı badem yağını oraya sureyım cok erınıyorum onu sürerken bıle guzellık en son dusundugum sey hele bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…