• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Lioo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    220
Ya benimki asagi tam yerleşmedi bence benim hissiyatlım en az 1 haftası var gibi çünkü o göbek tam asagi inmedi bebeğin başını iki bacak arasında yeni yeni az hissetmeye başladım ama doğuma yakın olsa tam hissederim gibi geliyo birde Tolga çevik in testini de yapıyorum hala atabiliyorum demekki var daha ( ama zorlanmaya başladım bacak bacak üstüne atarken 3 gün önce daha rahattı geliyor gelmekte olan 😂😂) son olarak totemim 10.10 du mümkünse 10 ekimi ben alayım 😂
İlk hamileliğin mi canımm valla o bacak bacak üstüne testini ben de yapıyorum biraz zor oluyor ama atıyorum ikisini de tamam 10’u senin olsun 7’sini de ben alayım evlilik yıldönümümüz de 🤭
Hakkımızda hayırlısı diyelim hayırlı evlat olsunlar inşAllah 😌

İlk hamileliğin mi canımm valla o bacak bacak üstüne testini ben de yapıyorum biraz zor oluyor ama atıyorum ikisini de tamam 10’u senin olsun 7’sini de ben alayım evlilik yıldönümümüz de 🤭
Hakkımızda hayırlısı diyelim hayırlı evlat olsunlar inşAllah 😌
Evet canım ilk bebek bide erkek bebek olunca vaktini doldurur dediler hep öylede olacak gibi 😂 tosuncuk oldun gel artık diye seviyoruz konuşuyoruz ama tik yok keyifçi paşa da

Yerleri çok daraldı ya napsinlar 2 haftaya tüm grup dogurmus olalım ya aminnn
sıradakiler @yagmurtnc93 Esmoss60 Esmoss60 Pofikedy Pofikedy sizsiniz herhalde benim daha 10 gün+ var durursa
40ı tamamlamasına 4 gün kaldı 39+3'den selamlıyorum canım hayırlısıyla sağlıkla kolaylıkla güzellikle gelsinler inşallah rahatlayalım valla 38'den sonrası cidden çekilmiyor Rabbim günah yazmasında 38'den öncesi resmen huzurmuş gebelikte şimdi hergünüm stres bu gece doğuracakmıyım diye yatıyorum her gece😂😂

Kızlaar hastane çantanıza promalt (süt arttırıcı içecek),süt arttırıcı damla koydunuz mu?

Kızlaar hastane çantanıza promalt (süt arttırıcı içecek),süt arttırıcı damla koydunuz mu?
Bence ona ilk başta gerek yok. Sütün geldikten sonra artmak içşn bilemem. Ama onlar arttırmıyor. Sadece Malt arttırır derler ama oda psikolojik diye düşünüyorum. Benim sütümü hoşaf ve bol su arttırdı. Ha bide kimyon kaynatıp içtim tabi sonra kesmek zorunda kaldım sütümü ama işe yaramıştı. Önemli olan sütün kalitesi herseyi denersen çoğaltayım derken kalitesini bozarsın. Bol protein tüketmeni öneririm yağlı bir süt için. Ve çok kafana takmadan bekle yoksa geleceği varsa da gelmez

Kızlar bana doktor sezaryenden sonra oksapar iğne yazmış hastanede koldan yaptıklarında aşırı ağrımıştı, şimdi evde kendim yapacağım ama nerden yapacağımı bilemedim, kullananlar fikir verebilir mi karın hassas olur mu bilemedim, bacak da kol gibi ağrıyor mu

Kızlar bana doktor sezaryenden sonra oksapar iğne yazmış hastanede koldan yaptıklarında aşırı ağrımıştı, şimdi evde kendim yapacağım ama nerden yapacağımı bilemedim, kullananlar fikir verebilir mi karın hassas olur mu bilemedim, bacak da kol gibi ağrıyor mu
Göbeğin 4 parmak etrafından yapabilirsiniz. En acıtmayan yer sağ ve sol tarafı ☺️

Ben promalt koydum canım benim hoşaf falan öncekinde hiç işe yaramamıştı onun için koydum, lazım olursa içerim bakıcam yani duruma göre

Bence ona ilk başta gerek yok. Sütün geldikten sonra artmak içşn bilemem. Ama onlar arttırmıyor. Sadece Malt arttırır derler ama oda psikolojik diye düşünüyorum. Benim sütümü hoşaf ve bol su arttırdı. Ha bide kimyon kaynatıp içtim tabi sonra kesmek zorunda kaldım sütümü ama işe yaramıştı. Önemli olan sütün kalitesi herseyi denersen çoğaltayım derken kalitesini bozarsın. Bol protein tüketmeni öneririm yağlı bir süt için. Ve çok kafana takmadan bekle yoksa geleceği varsa da gelmez
Ne hoşafıydı peki? Bebişlerde alerji çıktığı için kesmek zorunda kaldın değil mi? Kimyon çayı kesiyor muymuş gaz için falan içecek olsak nasıl yapacağız sütten olmayalım 😬 ilk başta psikolojiyi sağlam tutmak gerek evet umarım onlara hiç gerek kalmaz 🤲🏻

Ben promalt koydum canım benim hoşaf falan öncekinde hiç işe yaramamıştı onun için koydum, lazım olursa içerim bakıcam yani duruma göre
Anladım canımm hangi rengini koydun burada birisi söylemişti şu renk diğerine kıyasla daha güzel diye hatırlayamadım 😃

Anladım canımm hangi rengini koydun burada birisi söylemişti şu renk diğerine kıyasla daha güzel diye hatırlayamadım 😃
Benim yeşili içtim maviyi içemedim demiştim ama evde ikisi de var şu an da sanırım eşim yeşil olanı koymuştu, ben hastanedeyken hazırlamıştı o çantayı hiç açıp bakmadım da yeşil koy demiştim diye hatırlıyorum 😃😃 bir de çook su tabii kii

Benim yeşili içtim maviyi içemedim demiştim ama evde ikisi de var şu an da sanırım eşim yeşil olanı koymuştu, ben hastanedeyken hazırlamıştı o çantayı hiç açıp bakmadım da yeşil koy demiştim diye hatırlıyorum 😃😃 bir de çook su tabii kii
Tamamdır teşekkür ederim 😌 umarım hiiç gerek kalmaz 🙏🏻

İnşallah gerek kalmaz da işte ben hastanede bulamam başka şeyleri diye bu pratik bunu koymuş bulundum, ne zaman doğumun belli mi 😃
Çok iyi yapmışsın birde 2. deneyimin sanırım tecrüben var ona göre hareket ediyorsundur. Henüz belli değil ya bugün kontrol var işte en son 2 cm açıklık vardı 🤷🏻‍♀️

Çok iyi yapmışsın birde 2. deneyimin sanırım tecrüben var ona göre hareket ediyorsundur. Henüz belli değil ya bugün kontrol var işte en son 2 cm açıklık vardı 🤷🏻‍♀️
Anladım canım hayırlısı olsun ya sağlıkla gelsin inşallah 🙏

Back
X