Öyle iyi anlıyorum ki seni bende gurbetteyim üstelik senelerdir bir uvey annem var.Anlayacagin zor bir hayatim var. Eşim benim hem annem hem babam bu yüzden sağ olsun üzerime titrer bu durumumu hic kullanmaz. Dogumuma bile kayinvalidem gelecek.kimsem yok.mecburum. ismini bilmiyorum peri ama dua edicem senin icin. Rabbim evine huzur versin tez zamanda selamete çıkarsınız insallah guzel arkadasim...
kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr hepinize tek tek günaydın, forum yine almış başını gitmiş :)
perikanadi sana bir şeyler yazacaktım ama baktım kızlar zaten fazlasıyla doğruları yazmış o yüzden susuyorum. Sen de anlamışsın zaten. ama son söz sunu söylemek istiyorum bu erkekler oyle farklılar ki, sen üste çıkmazsan seni acayip eziyorlar. o yüzden azıcık dik dur, bu ne böyle? bebeğine bu şekilde mi örnek oluyorsun?
bunun dışında sağlık/uyku sorunu yaşayan herkese de en kısa sürede düzelme diliyorum.
Ya biz birkac kez denedik ama benim kasılmalarım filan olunca tekrar vaz gectik. Gerci kasilma sebebi iliski degildi ama iste. Zorlu bi surecten gecince biyle olmamiz normal canim.cnm ya yazdıklarını okuyunca kendim yazmış gibi oldun:) bizimde tüp bebek ve o aşamadan beri bizde de tık yok.eşim yazık n fazla tedirgin oluyor bir şey olacak diye.8 aydır kardeşiz anlayacağın ama ben artık denemek istiyorum ama cesarette edemiyorumdoğumdan sonrada en az 2 ay olmayacak.olacak mı sana 1 yıl:) bende sanki bir daha hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım halbuki bu olaylardan önce gayte renkli bir cinsel hayatımız vardı
sabah sabah valla iyice duygusal ettiniz beni yaahadi bakalım şu hüzün gitsin herkesin üzerinden eller havaya
Selam Kasım anneleri ben aralık annelerindenim ama doğumum 36 haftalıkken yani kasımda olacak oyüzden birde burayı ziyaret edeyim dedim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah sağlıkla kavuştursun bebişlerimize...
Timam ben söz dinlerim carputi hooop attık duygusalliğımızı melekleri düşünüyoruuuuzz ve elleeerr havaya diyoruuuzzzsabah sabah valla iyice duygusal ettiniz beni yaahadi bakalım şu hüzün gitsin herkesin üzerinden eller havaya
bendensinn şekerimmmm
Ya biz birkac kez denedik ama benim kasılmalarım filan olunca tekrar vaz gectik. Gerci kasilma sebebi iliski degildi ama iste. Zorlu bi surecten gecince biyle olmamiz normal canim.
Dedigin gibi daha zaman var neler olacak bende hic bilmiyorum
Selam Kasım anneleri ben aralık annelerindenim ama doğumum 36 haftalıkken yani kasımda olacak oyüzden birde burayı ziyaret edeyim dedim hepinize hayırlı doğumlar diliyorum Allah sağlıkla kavuştursun bebişlerimize...
Hande Ataizi de doğurmuş hadi bakalım sıra bizde
aminn inşallah hep dua ediyorum herkesemaşallah kadına daha geçen hafta bir televizyon programındaydı.Allahım bizede sorunsuz güzel doğumlar nasip eder inşallah
ben başladım günde bi defa sürüyorum..kızlar memik ucu kremini sürmeye başlayanlar var mı aranızda ?
ben başladım günde bi defa sürüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?