2014 Kasım Anneleri

kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrr hepinize tek tek günaydın, forum yine almış başını gitmiş :)

perikanadi sana bir şeyler yazacaktım ama baktım kızlar zaten fazlasıyla doğruları yazmış o yüzden susuyorum. Sen de anlamışsın zaten. ama son söz sunu söylemek istiyorum bu erkekler oyle farklılar ki, sen üste çıkmazsan seni acayip eziyorlar. o yüzden azıcık dik dur, bu ne böyle? bebeğine bu şekilde mi örnek oluyorsun?

bunun dışında sağlık/uyku sorunu yaşayan herkese de en kısa sürede düzelme diliyorum.

Allah razı olsun gözlerim doldu... O kadar doluyum ki... O kadar üzmüşüm ki kendimi sesim kısık 2 gündür düzelmiyor.. Yüreğine sağlık.. Rabbim herkesin hayatına kolaylık versin... İnşallah o güzel huzuru bulabiliriz yeniden..

Haklısın.. Bundan sonra elimden geleni yapıcam... Olmadı artık kendimi ben de suçlu görmekten ona bişi diyemiyordum... Artık konuşucam...

Ya biz birkac kez denedik ama benim kasılmalarım filan olunca tekrar vaz gectik. Gerci kasilma sebebi iliski degildi ama iste. Zorlu bi surecten gecince biyle olmamiz normal canim.
Dedigin gibi daha zaman var neler olacak bende hic bilmiyorum

sabah sabah valla iyice duygusal ettiniz beni yaa hadi bakalım şu hüzün gitsin herkesin üzerinden eller havaya

hoppaaaa hayde bakalımmm

Merhaba canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Hayırdır neden 36. haftada doğum olacak?

sabah sabah valla iyice duygusal ettiniz beni yaa hadi bakalım şu hüzün gitsin herkesin üzerinden eller havaya
Timam ben söz dinlerim carputi hooop attık duygusalliğımızı melekleri düşünüyoruuuuzz ve elleeerr havaya diyoruuuzzz

Ya biz birkac kez denedik ama benim kasılmalarım filan olunca tekrar vaz gectik. Gerci kasilma sebebi iliski degildi ama iste. Zorlu bi surecten gecince biyle olmamiz normal canim.
Dedigin gibi daha zaman var neler olacak bende hic bilmiyorum

biz hiç denemedik malesef. biraz işin kolayaına kaçıyoruz yüzeysel bir şeyler yaşayıp bırakıyoruz:) söylediğin gibi zor bir süreç yaşayınca böyle oluyordur belki.

günaydın cnm. neden 36. haftada olacak doğumun?

günaydın kızlar bugün güne kasık ağrısıyla başladm sağ tarafımfa snırım yer açmaya çalşıyr ama benm canm çok yanıyor ya uyuyamyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…