- 13 Nisan 2009
- 2.692
- 3.128
- 448
Slm kızlar bugünü hiçççç sevmedim 9 gündür isalim geçsin diye ilaçta içmiyorum bi tartımdım 2,5 kilo vermişim mide bulantımdan suyuda çok içemiyorum doktorumu aradım yarın muayene için çağırdı ve bugün acile gidip serum takılmasını istedi saatlerce sıra bekledim ve sonuç sıfır elinizde bi belge olmadan bi mudahalede bulunamayız dediler şikayetimisöylüyorum siz gerekeni tapın diyofum ama anlatamadım bi türlü derdimi 57 ile hamile kaldım 32 haftalık hamileyim 61,5 kiloyum az demiii neyse yarın kendi doktoruna gitcez boş ver dedi eşim çıktık geliyoruz binanın balkonundan adamın öküzün biri bi tükürdü koluma şap yapıştı bide onunla tartıştım aşağı inseo sinirle parçalardım onu kaçtı içeri terbiyesiz adamayyy eve geldim sonunda yemeğimi ocağa koydum azcık uzanayım beni affeti izliyim derken uyuyup yemeğimi kömür etmişim nedir bu başıma gelenler şimdi trkrar pişiriyorum oğluşumda acıkmış mama mama diye paçama yapışıyo sizde durumlar nasıl hanımlar
![]()
İyileşemedin mi canım ya. Çok geçmiş olsun. Göknur hanım mı serum takılsın dedi? Bu arada bu hafta da Ali buhur yokmuş. Haftaya geliyormuş. Dikkat et kendine, sıvı gıdalar tüketmeye çalış.