2014 Kasım Anneleri

Ne yaşlısı canım yaa yapma ben geç girdim memuriyete 26 yaşındayım

aslında ben erken atandım 18 yaşında atanınca tabi

benim de 9 yıl bitti ilkokula erken başlamışım, çok acelem varmışş ağlaya ağlaya komşu kızlarına takılıp gitmişim okula, hep önden gittik, başımız göğe erdi, valla kızımın yaşını doldurmadan göndermem, otursun çocukluğunu yaşasın, zeyy88 çok ideal yaşta başlamışsın memurluğa

aynen yaa 18 yaşımda hemşire olarak atandım yaş küçük sorumluluk ağır bıktım valla çalışmaktan o yüzden de bebiş olunca 2 yıl ücretsiz izine çıkıcam miniğime ben bakıcam inşallah.. ona da banada iyi gelecek..

sanırm bnde erken mi başladı bu yalancı sancılar ne.bugün 29+5iz.
hele ki Bel ağrılarıııı....
yatakta sağımdan soluma dönemiyorum kitleniyo belim resmen kemiğim batıyo etime öyle biacı.

vee kızlar bugünkü öğlen yemeğim ne tahmin edinnn bulgur pilavııı, paylaşın arada ya hu akşama ne pişireceksiniz mesela
Ama canın çekmezmi sonra öğlen yemeğimi annecim gözleme yapmış aylar sonra yeyince çok mutlu oldum akşamda fırında tavuklu patates mercimek çorbası bide yoğurt ohh

ben öyle enteresan ikililer oluşturuyorum ki uyum nerdeee? mesela az önce bulgur pilavı ile süt içtim, akşamüstü çok gazım var diye başlarım offlamaya seninki gayet uyumlu canım

sanırm bnde erken mi başladı bu yalancı sancılar ne.bugün 29+5iz.
hele ki Bel ağrılarıııı....
yatakta sağımdan soluma dönemiyorum kitleniyo belim resmen kemiğim batıyo etime öyle biacı.
valla anlattığın daha çok yalancı sancı değilde bel fıtığı gibi sanki bi dokturuna danış istersen..

aslında ben erken atandım 18 yaşında atanınca tabi

E bişey yokmuş işte aramızda..
Bende bazen eşime diyorum ben daha 21 yaşındayım diye yuh diyo hahahaha

24 te girdim işte anca bitti adaylık çok şükür :)

E bişey yokmuş işte aramızda..
Bende bazen eşime diyorum ben daha 21 yaşındayım diye yuh diyo hahahaha

24 te girdim işte anca bitti adaylık çok şükür :)
2 seneye mi çıkarıldı adaylık bizim zamanımızda 1 yıldı..

Valla sinemaya girmemeniz çok iyi olmuş canım artık cidden tehlikeli o gürültü bebeği çok etkiler..
Bizim bi tanıdık 7. Ayda gitmiş işte sinemaya sancıları başlamış hastaneye zor gitmişler..
Az daha dayan annesi...

varya aklıma gelmedi değil aslında bu doğru söylüyosun.. zaten vizyonda hiç bişey yok..

Yeni cicileriniz hayırlı olsun bakalım...Eksik deyince gerçekten bitmiyor bebek askısı aldık en son çamasır-ütü olaylarımız devam ediyor.Yatak koruyucu alezi carrefoursa dan aldım ben öyle gezerken denk geldi bebek yatağına göre vardı fiyatını hatırlamıyorum.Biz de cuma buluscaz tontisimle elini emiyor sürekli yüzünü göremedik pasama benden çokkk selam söyle annesi...

çok iyi canım valla tadını çıkar, bizim ücretsiz izin mümkün değil şu ara hiç, 6 aya getirebilsem diye plan yapıyorum, bakalım nasip, bebğin için de senin için de çookk iyi olacak
Ama canın çekmezmi sonra öğlen yemeğimi annecim gözleme yapmış aylar sonra yeyince çok mutlu oldum akşamda fırında tavuklu patates mercimek çorbası bide yoğurt ohh

yokk canım yaa canım çekerse yaparım, face te yemek sayfalarını gezip duruyorum zaten, bakmak da keyifli, tavuklu patates güzel fikir

Evet bencede güzell yanına pirinç pilavıyla manyak olurdu ama bende şeker var bugun okadarda abartmayım diyorum 1 haftadır diyetimi bozdum zaten:-( ahh bu anneler ahh

2 seneye mi çıkarıldı adaylık bizim zamanımızda 1 yıldı..

1 yıl ama onaylanması çok zaman aldı bizim bakanlık çok karıştı ondan..uzun bir süre işlemleri durdurdular falan..
Doğal olarak da insanlar hala adaymışsın gibi muamele ediyolar..işlerine geldiği gibi işte..

Kızlar şu an sinirden ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.
Mideme kramplar giriyor şu anda yemin ederim. Bende mi bir şanssızlık var anlamadım neden hiç bir işim yolunda gitmiyor. Birde üzerine abuk sabuk insanlardan abuk sabuk laflar işitiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…