2014 Kasım Anneleri

Bal yiyorum canim, bal zencefil karistirdim zaten, cigerlere inmeden kurtardik ama yine de bogazdakinden kurtulamadim.

bencede gerek yok gibi aleze bende bakayım almadım çünkü.. senin dişin nasıl oldu iyileştin mi?

zaten bayanın bayana yaptığı zulmü kimse yapmıyor bu hem cinslerimiz hep laf sokuyor moral bozuyor

bu ara pişik kremi ben almıştım detayını okumadan

pişik kreminin iki çeşiti varmış biri önleyici biri olduktan sonra kullanılan

ben hangisini aldım bilmiyorum

almadıysanız dikkat edin

Bepanten sur canim, ya da zeytinyagi..

Ebeye sor canım bir de aklıma ne geldi bebek için aldığın pişik kremini de sürebilirsin bence..sonuçta bebeğin hassas cildine bile zarar vermeyen bir şey..

bu ara pişik kremi ben almıştım detayını okumadan

pişik kreminin iki çeşiti varmış biri önleyici biri olduktan sonra kullanılan

ben hangisini aldım bilmiyorum

almadıysanız dikkat edin

bepanthen öneririm her derde deva

çok teşekkür ederimm valla hızır gibisiniz, zeyy88 bebek için chicco set aldım canım, önce onu okuyacağım, eşime de söyleyim gelirken eczaneden hamile için bepanthen pişik kremi alsın, şimdi de zeytinyağı süreceğim, yaa hergün duştayım vee hiç fark etmedim, dün doktorda nasıl gözükücem diye aynaya bakmasam haberim bile olmayacak, arada ayna ile kontrol edin kendinizi

Benimde popomda olmuştu. Hava alamadı herhalde sıcaklarda Bebek pudrası sürmüştüm. 1-2 güne geçmişti. pişik kremleri de olabilir tabii.

merhaba kızlar sabah doğum izni konusunda yazılanları okudum ama bir türlü cvp yazamadım. ben de devlet memuruyum ve 32.haftada çalışabilir raporu alıp, 35. haftadan sonra ayrılmayı düşünüyorum. sezeryan olacak doğumum ve 38+5 te falan olacak. az once izin bürosu ile görüştüm. 32 den sonra çalıştıgım 3 hafta ve 38+5 te doğum yapacağım için 40 haftaya kadar olan süre doğum sonrası izne ekleniyormuş. ben önceki doğumumda sözleşmeliydim ve eklenmiyordu o zaman izinler. şimdi de sözleşmeliler için durum aynıymış eklenmiyormuş ve süt izinleri de hala 1.5 saatmiş. çok saçma aynı işi yapıyoruz. bir kez daha atandığım için şükrettim.

37 ye kadar dursam keşke ama işten ayrılıp 10 gun sonra doğuma girmek istemiyorum açıkçası biraz dinlenmek ve kızımla vakit geçirmek istiyorum doğumdan sonra ona cok vakit ayıramıcam diye üzülüyorum. evde yapmam gereken bir sürü şey de var hem işe gel hem cocukla ilgilen yoruluyorum oğlum için hazırlık yapamıyorum doğru düzgün. annem şehir dışında son günlerde gelecek. inşallah daha erken doğurmam tabi.

rabbim hepimizin yardımcısı olsun.

zaten bayanın bayana yaptığı zulmü kimse yapmıyor bu hem cinslerimiz hep laf sokuyor moral bozuyor

Aynen öylee yaa milletin çenesiyle uğraşmak istemiyorum..artık aday memurluğum da bitti inşallah anne de olucaz artık insanlar saygılı davransın istiyorum bunun yolu da malesef kılık kıyafetten geçiyo iş ortamında..

doğum izinlerini konuşmuşsunuz uzun uzun, karara da bağlanmış sanırım ama ben de yazayım, son durumda ne zaman doğum yaptığımızın hiç önemi yok ve fiilen izne çıktıktan itibaren toplam 16 sayfa mutlaka kullanıyoruz, kafamızı karıştırmayalım arkadaşlar, topu topu 16 hafta zaten

aday memurluğum bitti deyince kendimi bi an çok yaşlı hissettim benim 3 ay sonra 10 yıl doluyor

Selammm kızlar.Kasık ağrısı çeken var mıı?
bu aralar adet sancısı gbi ağrı vr kasıklarımda,ara sıra geçiyo ama :S

Ankara'daki hamişler olarak bir buluşma tertip etsek diye düşünüyordummmm, düşünce olarak kalmasın buraya yazayım dedim..
Kimler vardı Ankara'da?

Selammm kızlar.Kasık ağrısı çeken var mıı?
bu aralar adet sancısı gbi ağrı vr kasıklarımda,ara sıra geçiyo ama :S
dün eşimle yemek yedik sinemaya gidecektik yemeğin sonuna doğru belimden karnıma sancı girmeye başladı valla biraz tırstım açıkcası eşime dedim eve gidelim diye dinlenince geçti.. yalancı ağrılar başlıyor artık

vee kızlar bugünkü öğlen yemeğim ne tahmin edinnn bulgur pilavııı, paylaşın arada ya hu akşama ne pişireceksiniz mesela

Ya yemek yapmak en sevdiğim ev işlerindendi şimdilerde çok zor geliyor bana ya of Akşama gidicem kıymalı patlıcan yemeği yapıcam aklımda o var yani.. Yanına da bir çorba ama bilmiyorum henüz ne çorbası Öyle aklıma geldikçe yapıyorum bişiler... uyumsuz uyumsuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…