- 4 Haziran 2012
- 2.163
- 1.841
- 248
canımm bal ye bal iltihap söker, abartmadan ballı suyla boğazına gargara yap, göğüse indiyse de hiç durma zaten, iyice derinleşmesin
9 kilo ve 2 bebek çok iyisin canım, doktorum bana 12 limit belirlemişti, yavaş aldım hep ama ben de 9 dayım ki son aylarda 1 kg bile almıyorum ayda, hatta bi ara kilo bile verdim, bebek büyüdükçe kilo alıcaz normal bu, bebek 100-150 gr ken 3-5 kilo alsak o sorun
bencede gerek yok gibi aleze bende bakayım almadım çünkü.. senin dişin nasıl oldu iyileştin mi?
Bebek alezleri var sanırım, ben yarın ebebeğin mağazasına bakayım da haber veririm. Aslında park yatak için yan korumalığa gerek yok gibi. Ama burda kızlar konuşuyodu sanki bi ara. Dediğin gibi park yataklar zaten yumuşak..
zaten bayanın bayana yaptığı zulmü kimse yapmıyor bu hem cinslerimiz hep laf sokuyor moral bozuyorAynen inşallah işyerindekilerin ayyy çökmüşsün gibi laflarını duymak istemiyorum..
Çok sevinirim valla akşam eve gidince çekicem hepsinin resmini :)
Yardımlarınızı bekliyorum..doğumdan sonra bu konuyu soramam belki diye şimdiden kafamda bişeyler olsun istedim :)
Demir hapi kullaniyordum ben kullanmayada devam ettim, yarin gidicem olmazsa yaa saglik ocagina.ayrıca kullandığım diğer tüm ilaçlara ara verildi sadece onları kullanıyorum
bepanthen öneririm her derde devahap ve şurup verdiler canım
Bepanten sur canim, ya da zeytinyagi..
benim de başıma geldi malesef ara ara da oluyor. kızıma kullandığım bephantol pişik kremi var onu kullanınca rahatladım. dr a sormadım ama sonuçta bebeklere kullanılan birşey zararı olmaz diye düşündüm.
Ebeye sor canım bir de aklıma ne geldi bebek için aldığın pişik kremini de sürebilirsin bence..sonuçta bebeğin hassas cildine bile zarar vermeyen bir şey..
bu ara pişik kremi ben almıştım detayını okumadan
pişik kreminin iki çeşiti varmış biri önleyici biri olduktan sonra kullanılan
ben hangisini aldım bilmiyorum
almadıysanız dikkat edin
bepanthen öneririm her derde deva
Benimde popomda olmuştu. Hava alamadı herhalde sıcaklardaslm tertiplerrrnasılsınız? karnım çok aç ve sayfaları okuyamadan hemen dalıyorum, sizlere birşey danışmam lazım, kızlarrr malum artık karnımızdan önümüzü göremiyoruz, ve benim kasığım pişik olmuş nasıl olduysa artık bu yaşta, dün aynada gördüm, şimdi ona çözüm arıyorum, ne kullanabilirim, var mı başına gelen
zaten bayanın bayana yaptığı zulmü kimse yapmıyor bu hem cinslerimiz hep laf sokuyor moral bozuyor
aday memurluğum bitti deyince kendimi bi an çok yaşlı hissettim benim 3 ay sonra 10 yıl doluyorAynen öylee yaa milletin çenesiyle uğraşmak istemiyorum..artık aday memurluğum da bitti inşallah anne de olucaz artık insanlar saygılı davransın istiyorum bunun yolu da malesef kılık kıyafetten geçiyo iş ortamında..
aday memurluğum bitti deyince kendimi bi an çok yaşlı hissettim benim 3 ay sonra 10 yıl doluyor
aday memurluğum bitti deyince kendimi bi an çok yaşlı hissettim benim 3 ay sonra 10 yıl doluyor
aslında ben erken atandım 18 yaşında atanınca tabiNe yaşlısı canım yaa yapma ben geç girdiö
dün eşimle yemek yedik sinemaya gidecektik yemeğin sonuna doğru belimden karnıma sancı girmeye başladı valla biraz tırstım açıkcası eşime dedim eve gidelim diye dinlenince geçti.. yalancı ağrılar başlıyor artıkSelammm kızlar.Kasık ağrısı çeken var mıı?
bu aralar adet sancısı gbi ağrı vr kasıklarımda,ara sıra geçiyo ama :S
vee kızlar bugünkü öğlen yemeğim ne tahmin edinnnbulgur pilavııı, paylaşın arada ya hu akşama ne pişireceksiniz mesela
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?