aayy canım zeynebim tabiki yardımcı olmaya çalışırız hem yok öyle çökme falan biz hem çocuklu hem bakımlı annecikler olucazKızlar yaa burda çok güzel bir ortam oluştuğu için size bir konuda danışmak istiyorum doğumla veya bebişlerle ilgili değil..
Şimdi ben geçen sene ilk iş başı yapmadan önce kendime çok güzel kumaş pantolonlar ve etekler aldım..ama onların üzerine hiç bir şey uyduramadığımdan giyemedim
Doğumdan sonra da işe ikiz annesi çökmüş bir kadın olarak gitmek istemiyorum..saçlarımı boyatıp güzel alışverişimi yapıp gitmek istiyorum..
Akşam onların resimlerini eklesem üstlerine nasıl bluz veya bodyler gömlekler okur bana akıl verirmisiniz??
2013 te yapılan bir değişiklikten bahsediliyor canım ama iş kanununa eklenen bişey yok
Acaba sadece memurlar için mi ? Çünkü ona göre süt izni de 3 saate çıkmış ama iş kanununda hala 1,5 saat görünüyor.
Du bakalım en kesin bilgiyi 1 saat sonrasında öğrenmiş olurum inşallah.
aayy canım zeynebim tabiki yardımcı olmaya çalışırız hem yok öyle çökme falan biz hem çocuklu hem bakımlı annecikler olucaz
aayy canım zeynebim tabiki yardımcı olmaya çalışırız hem yok öyle çökme falan biz hem çocuklu hem bakımlı annecikler olucaz
Saglik ocagindan mi hap aldin? Bende oraya muayene olayim..saol canım sana da çok geçmiş olsun canım ben de aşı için sağlık ocağına gidince bellioldu soğuk soğuk terliyordum doktor muayene etti o farketmiş çok rahatsız sın sen dedi bakalım yarın öbür gün ne olacak bekliyorum iyileşmeyi ah bu havalar mahvetti bizi
İyi misiniz canımcımmisafirlerin gelecekti yoktunuz özledik sizi insallah iyi geçmistir yorulmamıssınızdır pasacımla
Aynen inşallah işyerindekilerin ayyy çökmüşsün gibi laflarını duymak istemiyorum..
Çok sevinirim valla akşam eve gidince çekicem hepsinin resmini :)
Yardımlarınızı bekliyorum..doğumdan sonra bu konuyu soramam belki diye şimdiden kafamda bişeyler olsun istedim :)
Günaydın beyazinci benim park yatakta da yatağı nevresim takımı ve kv yaptığı yün yorganı var alez almadım aslında lazım olur tabi pıtırcıklar kazara bişeyler yapabiliryan korumalığa gerek var mı aklıma gelmedi hiç yanları yumuşak çünkü mobilya olsa çarpma falan durumu olur ama
hıcde oyle degılsın, ıkız annesıne gore gayet de fitsin şimdiden... kıskancakk herkes
hıcde oyle degılsın, ıkız annesıne gore gayet de fitsin şimdiden... kıskancakk herkes
Hehhe valla 9 kilo aldığımı gördükten sonra tartılmadım 2 haftadır çok şükür popom büyümedi inşallah da büyümez..ama sezeryan olursam bu karnım nasıl düzelcek acaba çok büyüdükırış kırış kalmaz umarım
Saglik ocagindan mi hap aldin? Bende oraya muayene olayim..
Saglik ocagindan mi hap aldin? Bende oraya muayene olayim..
slm tertiplerrrnasılsınız? karnım çok aç ve sayfaları okuyamadan hemen dalıyorum, sizlere birşey danışmam lazım, kızlarrr malum artık karnımızdan önümüzü göremiyoruz, ve benim kasığım pişik olmuş nasıl olduysa artık bu yaşta, dün aynada gördüm, şimdi ona çözüm arıyorum, ne kullanabilirim, var mı başına gelen
canımm bal ye bal iltihap söker, abartmadan ballı suyla boğazına gargara yap, göğüse indiyse de hiç durma zaten, iyice derinleşmesinDoktorla gorusmedim, adam da pek takmiyoki, dahiliyeye,gogus hastaliklarina gitten baska bisey demiyor. Valla iltihabi söksem öksurmemde iltihap var.
Hehhe valla 9 kilo aldığımı gördükten sonra tartılmadım 2 haftadır çok şükür popom büyümedi inşallah da büyümez..ama sezeryan olursam bu karnım nasıl düzelcek acaba çok büyüdükırış kırış kalmaz umarım
Valla canım benimde söylemesi ayıp popomda olmuştu travazol krem kullandım 2-3 gün geçti annem sürebilirsin demişti ama sen doktoruna sor yanlış bişey demek istemem..
Bepanten sur canim, ya da zeytinyagi..slm tertiplerrrnasılsınız? karnım çok aç ve sayfaları okuyamadan hemen dalıyorum, sizlere birşey danışmam lazım, kızlarrr malum artık karnımızdan önümüzü göremiyoruz, ve benim kasığım pişik olmuş nasıl olduysa artık bu yaşta, dün aynada gördüm, şimdi ona çözüm arıyorum, ne kullanabilirim, var mı başına gelen
slm tertiplerrrnasılsınız? karnım çok aç ve sayfaları okuyamadan hemen dalıyorum, sizlere birşey danışmam lazım, kızlarrr malum artık karnımızdan önümüzü göremiyoruz, ve benim kasığım pişik olmuş nasıl olduysa artık bu yaşta, dün aynada gördüm, şimdi ona çözüm arıyorum, ne kullanabilirim, var mı başına gelen
Ebeye sor canım bir de aklıma ne geldi bebek için aldığın pişik kremini de sürebilirsin bence..sonuçta bebeğin hassas cildine bile zarar vermeyen bir şey..dün aklıma gelmedi canım, burdaki ebememi sorsam acaba doktoru arayıp sormaya da utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?