2014 Kasım Anneleri

aayy canım zeynebim tabiki yardımcı olmaya çalışırız hem yok öyle çökme falan biz hem çocuklu hem bakımlı annecikler olucaz

Memurlarda süt izni günde 3 saat.. İşçilerde 1,5 saat canım...

aayy canım zeynebim tabiki yardımcı olmaya çalışırız hem yok öyle çökme falan biz hem çocuklu hem bakımlı annecikler olucaz

Aynen inşallah işyerindekilerin ayyy çökmüşsün gibi laflarını duymak istemiyorum..
Çok sevinirim valla akşam eve gidince çekicem hepsinin resmini :)
Yardımlarınızı bekliyorum..doğumdan sonra bu konuyu soramam belki diye şimdiden kafamda bişeyler olsun istedim :)

Saglik ocagindan mi hap aldin? Bende oraya muayene olayim..

İyi misiniz canımcım misafirlerin gelecekti yoktunuz özledik sizi insallah iyi geçmistir yorulmamıssınızdır pasacımla

Canım benim, yorgunluk var tabi ama iyiyiz çok şükür. Bende özledim sizleriii.. Annemin gönderdiklerine bakıyorum sürekli Eksiklerde var hemde çok.. Yarın Dr kontrolümüz var, özledim paşamı..senle paşamda iyisinizdir inşallah..

hıcde oyle degılsın, ıkız annesıne gore gayet de fitsin şimdiden... kıskancakk herkes

Bebek alezleri var sanırım, ben yarın ebebeğin mağazasına bakayım da haber veririm. Aslında park yatak için yan korumalığa gerek yok gibi. Ama burda kızlar konuşuyodu sanki bi ara. Dediğin gibi park yataklar zaten yumuşak..

hıcde oyle degılsın, ıkız annesıne gore gayet de fitsin şimdiden... kıskancakk herkes

Hehhe valla 9 kilo aldığımı gördükten sonra tartılmadım 2 haftadır çok şükür popom büyümedi inşallah da büyümez..ama sezeryan olursam bu karnım nasıl düzelcek acaba çok büyüdü kırış kırış kalmaz umarım

Hehhe valla 9 kilo aldığımı gördükten sonra tartılmadım 2 haftadır çok şükür popom büyümedi inşallah da büyümez..ama sezeryan olursam bu karnım nasıl düzelcek acaba çok büyüdü kırış kırış kalmaz umarım

ıkız gebelıge super bı kılo, bnm bı bebıs var 10 kg

toplar kendını karnın bırazda spor

slm tertiplerrr nasılsınız? karnım çok aç ve sayfaları okuyamadan hemen dalıyorum, sizlere birşey danışmam lazım, kızlarrr malum artık karnımızdan önümüzü göremiyoruz, ve benim kasığım pişik olmuş nasıl olduysa artık bu yaşta, dün aynada gördüm, şimdi ona çözüm arıyorum, ne kullanabilirim, var mı başına gelen

Valla canım benimde söylemesi ayıp popomda olmuştu travazol krem kullandım 2-3 gün geçti annem sürebilirsin demişti ama sen doktoruna sor yanlış bişey demek istemem..

Doktorla gorusmedim, adam da pek takmiyoki, dahiliyeye,gogus hastaliklarina gitten baska bisey demiyor. Valla iltihabi söksem öksurmemde iltihap var.
canımm bal ye bal iltihap söker, abartmadan ballı suyla boğazına gargara yap, göğüse indiyse de hiç durma zaten, iyice derinleşmesin

9 kilo ve 2 bebek çok iyisin canım, doktorum bana 12 limit belirlemişti, yavaş aldım hep ama ben de 9 dayım ki son aylarda 1 kg bile almıyorum ayda, hatta bi ara kilo bile verdim, bebek büyüdükçe kilo alıcaz normal bu, bebek 100-150 gr ken 3-5 kilo alsak o sorun

Valla canım benimde söylemesi ayıp popomda olmuştu travazol krem kullandım 2-3 gün geçti annem sürebilirsin demişti ama sen doktoruna sor yanlış bişey demek istemem..

dün aklıma gelmedi canım, burdaki ebememi sorsam acaba doktoru arayıp sormaya da utanıyorum

Bepanten sur canim, ya da zeytinyagi..

benim de başıma geldi malesef ara ara da oluyor. kızıma kullandığım bephantol pişik kremi var onu kullanınca rahatladım. dr a sormadım ama sonuçta bebeklere kullanılan birşey zararı olmaz diye düşündüm.

dün aklıma gelmedi canım, burdaki ebememi sorsam acaba doktoru arayıp sormaya da utanıyorum
Ebeye sor canım bir de aklıma ne geldi bebek için aldığın pişik kremini de sürebilirsin bence..sonuçta bebeğin hassas cildine bile zarar vermeyen bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…