Bende gitmişim 2012 kasım annelerini okuyorum diyorum ki aaas burda benim tanıdığım yok yeni mi katıldılar acaba son sayfasını okurken sonra bi baktım 2012 kafaa gittii
keşkem öyle diyebilsek ama yıllar öyle demiyor tuğbam.. ama hiiiç göstermiyorum en fazla 23 falan gösteriyorumsen nezaman 30 oldun biz 25 falan desek olmaz mı
carputi micarputi utanıyorum öyle söleme
nlrüya_ post: 36853202 .!.:Nereden aldın canım, bundan sonra kapıda ödeme alırım zaten. Söylesene bir de oraya bakayım.
Bir_buket_ruyaNereden aldın canım, bundan sonra kapıda ödeme alırım zaten. Söylesene bir de oraya bakayım.
ahahahaa çok yaşa ne öyle canım göbeğimiz beraber mi kesildi abla desin bizecarputi micarputi abla diycen bak burda polis var atar seni içeri büyünce çıkarır yirmisekizonbirdoksan
crazydance çook eğlenceli valla hamile değilken binerdimBna aynısı lunaparkta oldu.eşim ile ablası Crazydance'a bindiler bnde demir bariyere yaslandım onları seyredyodum malum ortam epeyce gürültülü yabancı şarkılar vs. son ses,bebeğm hç durmaksızın tekmeledi-döndü.Karar verdm,oğlum duşa grdiğim zman fıskiyenin sesine yda suyu püskürtme kuvvetine ble tepki veryo
hmmm demek çok konuşuyorum heemaşallah ama burda bizden çok konuşuyosun yaşını öğrenmemiz iyi olduşaka şaka canım benim ne güzel genç anne olmuşsun biz geç kaldık bence
tamam ozaman bundan sonra senin yaş 23. birgen carputinin yaşını değiştirelimkeşkem öyle diyebilsek ama yıllar öyle demiyor tuğbam.. ama hiiiç göstermiyorum en fazla 23 falan gösteriyorum
Kızlar yaşa takılmayalım daha hepimiz 18 yaşındayız çaktırmayalımm
keşkem öyle diyebilsek ama yıllar öyle demiyor tuğbam.. ama hiiiç göstermiyorum en fazla 23 falan gösteriyorum
sana bi tavsiye vereyim http://www.hm.com/tr/product/10670?article=10670-A küçük bebekler için çok iyi benceKızlar bebişlere mont alıcakmıyız küçük oluyolar ya kararsız kaldım
23 gösteren 30 luk çıtır yersen tabiiÇıtırım benim öperim seni nanaktan
carputi micarputi abla diycen bak burda polis var atar seni içeri büyünce çıkarır yirmisekizonbirdoksan
carputi micarputi abla diycen bak burda polis var atar seni içeri büyünce çıkarır yirmisekizonbirdoksan
ahahahaa çok yaşa ne öyle canım göbeğimiz beraber mi kesildi abla desin bize
Çokta şekermiş avrupa yakasına geçince bakıyım canım inş denk gelirimsana bi tavsiye vereyim http://www.hm.com/tr/product/10670?article=10670-A küçük bebekler için çok iyi bence
Güzel fikir. Teşekkür ederim cevabın için bende öyle yapayım
ben 29+4 te gittim bebek 1115 gramdı. Bir hafta geriden gidiyor demişti. Seninki ile çok fark var benim bebek çokmu minik kalmış yaaaa
hmmm demek çok konuşuyorum heeannelik zor iş çok acele etmeye de gerek yok bence . benimkisi erken biraz ama herşey kontrolüm altında öyle tadı damağımda kalacak bi bekarlığım yoktu eşimde harikaydı onu reddedemezdim iyikide reddetmemişim evlendim. birkaç sene sonra çalışmayı düşünüyorum bebeğimi büyütmek istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?