2014 Kasım Anneleri

crazydance çook eğlenceli valla hamile değilken binerdim

maşallah ama burda bizden çok konuşuyosun yaşını öğrenmemiz iyi oldu şaka şaka canım benim ne güzel genç anne olmuşsun biz geç kaldık bence
hmmm demek çok konuşuyorum hee annelik zor iş çok acele etmeye de gerek yok bence . benimkisi erken biraz ama herşey kontrolüm altında öyle tadı damağımda kalacak bi bekarlığım yoktu eşimde harikaydı onu reddedemezdim iyikide reddetmemişim evlendim. birkaç sene sonra çalışmayı düşünüyorum bebeğimi büyütmek istedim

Kızlar bebişlere mont alıcakmıyız küçük oluyolar ya kararsız kaldım

Ben izindeyken yerime bakacak arkadaşa bir ay sonrasına ameliyat için gün verdiler geçen hafta 1-2 ay rapor kullanacak bayram sonrası
bir haftadır yerime bakacak insan arıyorduk bugün eskiden burda çalışan bir arkadaşı bulduk 5 ay idare edecek beni yarın sabah başlıyor sonunda üzerimden yük kalktı

Güzel fikir. Teşekkür ederim cevabın için bende öyle yapayım

ben 29+4 te gittim bebek 1115 gramdı. Bir hafta geriden gidiyor demişti. Seninki ile çok fark var benim bebek çokmu minik kalmış yaaaa

moraliniz bozma bu haftada ortalama 1000-2080 gr sonradan yakalar bazı bebişler rabbim daha iyi eder inşallah üzme canını sen

her telden konuşuruz canım, iyidir farklı yaş grupları, benim kardeşim var 21 yaşında takılırım onunla bazen, tazeleniyoruz, sen de tazele buraları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…