ama ben bu yaşımı seviyorumtamam ozaman bundan sonra senin yaş 23. birgen carputinin yaşını değiştirelim
Sen polis misin tuğbaaburada da bi polis var
crazydance çook eğlenceli valla hamile değilken binerdim
ayy abla dedi.. yine çıtır alarmı sen kaç yaşındasınBuradayımm
carputi eşin bilir bu sözü "beraber bot bağlamadık, abla/abi dicen" derler polis okulunda
pardon carputi abla
carputinin eşi polis miBuradayımm
carputi eşin bilir bu sözü "beraber bot bağlamadık, abla/abi dicen" derler polis okulunda
pardon carputi abla
ayy hem üzüldüm hem güldüm valla.. hamileye herşey yasak napalımaynen yaa bnm de içim gtti uzaktan melül melül izledim onları usulcamel sallıyolar bi de 'kopuyoz bz burda hacı,sn anca izle ordan' dercesine
Ama sözü var eşimin,denzlideki l.park cok kapsamlı değl o yüzden doğumdan snra 2015 yazı izmir fuarına götrcek ordaki l.parkı dha çk sevyrm hepsne kart doldurtp bindircekk
benimde 24 eylülde doluyor 32. haftam 3 ekime kadar çalışıp yıllık izne ayrılcam daha sonrada doğum iznine ama doktor o gün nst ye bağlıcam sancı filan çıkmazsa veririm rapor dedi ama konuşcam ben çalışmıcam sadece yıllık izin kullanabilmek için rapora ihtiyacım var dicem inş sancım çıkmazda alırım raporBenim ayın 19'unda 32 haftam doluyor, ama 37 haftaya kadar dayanmak istiyorum. Tabi nasıl gelişir durumlar, dayanabilir miyim orasını Allah biliyor.
evet polis ona göre yani tuğbacarputinin eşi polis mi
24ayy abla dedi.. yine çıtır alarmı sen kaç yaşındasın
carputi forumda bahsettiğin için rahatça yyazdım ama sorun yoktur umarım.carputinin eşi polis mi
denk gelirsin sanırım yeni sezonÇokta şekermiş avrupa yakasına geçince bakıyım canım inş denk gelirim
23 gösteren 30 luk çıtır yersen tabiibende seni öperim birgenim
Bn astronot mont almayı düşünyrm.Kullanışlı gbi görünüyo bi araştr modelleri istersenKızlar bebişlere mont alıcakmıyız küçük oluyolar ya kararsız kaldım
Ben de göstermiyorum yasımı Allah dan minyonm 26-27 dısardan 40-50 içerden23 gösteren 30 luk çıtır yersen tabiibende seni öperim birgenim
ama şöyle oluyor üstümden bakarak.. gece öğrenci hemşireler nöbete kalıyor mu hemşire hanım..Yerim yerimbende 32 bu arada çaktırma
ne güzel işte bence bir bayanın hayatında duyacağı en güzel iltifat ''aaa hiç göstermiyorsun yaşını''
sana bi tavsiye vereyim http://www.hm.com/tr/product/10670?article=10670-A küçük bebekler için çok iyi bence
ben ılk cınsıyetını ogrendıgımde 3-6 ay mont almıstım :)Kızlar bebişlere mont alıcakmıyız küçük oluyolar ya kararsız kaldım
hepimiz çıtırız hepimiz güzeliz yaşasın kasım anneleriiYerim yerimbende 32 bu arada çaktırma
ne güzel işte bence bir bayanın hayatında duyacağı en güzel iltifat ''aaa hiç göstermiyorsun yaşını''
bende internet alışverişi olsun istiyorumŞu H&M hala bursada yok ya şaşırıyorumbari internet alışverişi olaydı ama oda yok
tabiki sorun yok24
carputi forumda bahsettiğin için rahatça yyazdım ama sorun yoktur umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?