ayy valla bende çok üzüldüm ya emek hırsızları insan müsveddesi bunlar ne diyim Allah ıslah etsin.. sitesine de bakındım baya adresi telefonu herşeyi var neye güveneceğimizi şaşırdık valla..Edicem tabi, paranın büyüklüğü küçüklüğü değil ki mesele, insanı aptal yerine koymaları. Para kolay kazanılıyor sanki, ağaçtan topluyoruz sanki offf sinir küpü oldum bugün.
Tmm ideal yasta anne olmussun ben 28 de evlendim daha duracaktım evde kalırsın dediler evlendimyok be canım küçük yaşta anne olan arkadaşlarımın torunu bile var
ben 24 yaşında anne oldum
Tecrübem ile anlatayım.
2 hafta kadar önce ne zamandır gitmiyoruz diyerek gittik sinemaya. Lucy diye bir filme girdik. benim psikoloji zaten alt üst. en ufak kan damlasına tahammülüm kalmamış meğer...
sonra filmin gürültülü yerleri geldi. Allahımmm benim oğlan dönüp duruyor. abartmıyorum 2 saat boyunca yani çıkana dek hareketi durmadı.neden çıkmadım bilmiyorum. umarım rahatsız etmemişimdir diyeceğim ama belli ki rahatsız oldu. çıkınca ilk cümleem "doğuma kadar sinema yasak banaaaa" oldu...
Teşekkür ederiz teyzesii
yaşımı durduk yere deşifre ettim bak gördün mü tühh
ben 33Sen kac yasındasın cnm
nazeninnazmiyesu galiba, kızlarımın isimleri demişti, ben de merak etmiştim, iyidirler inşallahyaşa carputi evet öyle bişeydi sanırım
Üzülüyorum yaa..
Hakikaten kaba ve ukala bir insan olsam, ya da cahil laftan anlamayan tiplerden falan olsam. Bıkkınlık getirdim insanlara da azarı yedim diyeceğim. Halimi kısaca anlattıyorum hamileyim çalışıyorum gelemiyorum okula diyorum. Hani biri bana bunu dese ya bir vicdan yaparım ne biliyim.
Kayıt için tüm evraklarımı hazırladım aradım sadece hesap numarasını verirseniz onuda yatırıp geleyim dedim. Çok yoğunum şimdi onu bulmakla uğraşamam gelin buraya alın dedi ve telefonu suratıma kapattı.Kalkıp öğle arasına ek 1 saat izin alıp gittim okula, okulla iş yeri arasıda 2 vasıta 1,5 saat sürüyor zaten elime bir kağıtta yazılı önceden hazırlanmış kağıdı verdi. Yokuş yukarı 500 mt yürüyüp bankaya gidip yatırdım geri döndüm evrakları teslim ettim. Eziyet etti resmen. Oysa telefonda söylese sabah işe giderken evden 5 dk mesafede bankaya gidip yatırıp ordan yokuş aşağı okula inip evraklarımı teslim edip gidecektim işe.
Onuda, onun zihniyetinde ki tüm çalışanları da Allaha havale ediyorum
Bu akşam ki yemeğimiz pastırmalı tavuk-pilav-arpa şehriye çorbası-patates salatası-yoğurtTatlı olarakta yalancı tavuk göğsü ayy fena acıkmışım ben
cnm ben hıc tavuk yemıyorum hormonlular dıye ama sevıyrm
afıyet olsn
hakketen ben burada bayaa bi küçükmüşüm yavv.. neyse yazılarıma daha dikkat ediyimnormalde de zaten yaşıtlarımla pek anlaşamam
tsekkür edrm tatlm
Çıtır seniyaşımı durduk yere deşifre ettim bak gördün mü tühh
nazeninnazmiyesu galiba, kızlarımın isimleri demişti, ben de merak etmiştim, iyidirler inşallah
offf canım offf ama sen kaba saba anlayışsız olsan, bunlar olmaz zaten, dinsizin hakkından imansız gelirmiş, çoğu yere gardımı alıp giriyorum artık, sorun yaratmadığın sürece kimse tınlamıyor ki!! düzelir inşallah
oyyy kız bu nee!? ben bu menüyü yesem yürüyecek mecalim kalmaz, aman gözünü seveyim, azar azar
aynen canım, köy tavukları da yemle besleniyor, gezen dolaşan kendi otlayan hayvanları tüketmek gerekiyormuş, ama buralarda nerdeee!?
abla diyeceksiniz şekerlerr
bende 30ben 33
bende 30 anacım boşverben 33
carputi utanıyorum öyle sölemeÇıtır seni
Edicem tabi, paranın büyüklüğü küçüklüğü değil ki mesele, insanı aptal yerine koymaları. Para kolay kazanılıyor sanki, ağaçtan topluyoruz sanki offf sinir küpü oldum bugün.
maşallah ama burda bizden çok konuşuyosun yaşını öğrenmemiz iyi olducarputi utanıyorum öyle söleme
Tecrübem ile anlatayım.
2 hafta kadar önce ne zamandır gitmiyoruz diyerek gittik sinemaya. Lucy diye bir filme girdik. benim psikoloji zaten alt üst. en ufak kan damlasına tahammülüm kalmamış meğer...
sonra filmin gürültülü yerleri geldi. Allahımmm benim oğlan dönüp duruyor. abartmıyorum 2 saat boyunca yani çıkana dek hareketi durmadı.neden çıkmadım bilmiyorum. umarım rahatsız etmemişimdir diyeceğim ama belli ki rahatsız oldu. çıkınca ilk cümleem "doğuma kadar sinema yasak banaaaa" oldu...
Tmm ideal yasta anne olmussun ben 28 de evlendim daha duracaktım evde kalırsın dediler evlendim33 de anne olcam Allah hepimize sabır ve kolaylık versin yas ilerledikçe insanın bazı seylere gücü kalmıyor sanki...Hersey zamanın da güzel.Sen 1 tane yetistirmissin ama yeniden anneliği tatmakta güzeldir en azından çocuğun hayatta yalnız kalmayacak kardes sayesinde.
sen nezaman 30 oldun biz 25 falan desek olmaz mıbende 30 anacım boşver
ayyy çok yaşa iyi güldüm hepimiz azcık 3 şekerli olduk vallaBende gitmişim 2012 kasım annelerini okuyorum diyorum ki aaas burda benim tanıdığım yok yeni mi katıldılar acaba son sayfasını okurken sonra bi baktım 2012 kafaa gittii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?