Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Lio senin yazını okudum. Bende bundan korkuyorum ama ya bu aksilik olmazsa gibi küçücük bir ihtimale tutunuyorum.
O zaman neden sezeryan olmak zorunda kaldım diyorum.
Doğum yapan arkadaşlar, yapmayanları bekleyim dedim ama; ruh halinizi nasıl yönetiyorsunuz. Ben kötüyüm ya, hele birde özellikle sabaha karşı uykusuzluğu çok kötü oluyo
Kızlar önceden başka bir durum için dua istemiştim sizden Allah razı olsun edenlerden ..Şimdi tekrar istiyorum su nankör evin tadilat işi uzadıkça uzadı.Tam başlanacak derken extra işler cikiyor.Bir oda bu kadar mı uzar anlamadım ,aklımın iplerini saldım yani deli olcam heryer heryerde.Biran önce hallolsun işletim diye duaniza beni katarmisinizDoğum korkusu falan kalmadı resmen kabusum oldu şu ev.Allah razi olsun şimdiden
Doğum yapan arkadaşlar, yapmayanları bekleyim dedim ama; ruh halinizi nasıl yönetiyorsunuz. Ben kötüyüm ya, hele birde özellikle sabaha karşı uykusuzluğu çok kötü oluyo
Ne kadar güzel Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın bebeğini
Ben de 6 ekim de doğurmak istedim ama doktor bekletmedi o kadar Yarın doğum günüm o yüzden
Sağlık olsun simdi evdeyiz de yarin ilk kontrolümüze gidicez
Arkadaşlar nasibse yarın sabah doğumum olacak..Sizlerden hayır dua istiyorum bu benim 6. gebeliğim, 5 evladımı da karnımda kaybettim. Lütfen bize dua edin olur mu…