ben 32. haftaya kadar ayda bir gidiyordum normal bence.. 32 den sonra iki haftada bir geleceksin dedi
Eki Görüntüle 1241019 Kızlar çok tatlı değil mikendimi bazen böyle hissediyorum kalkmaya çalışırken yuvarlanıyorum
Kızlar herkese günaydın. Dün gece bi Soru sormuştum iki arkadaş cavap vermişti. Ama sabah sabah herkes burdayken tekrar sormaları istedim. Ben hastahanede giyebilir mıyım diye düşünemeden kompedan dan ekru renk sabahlıklı pijama takımı aldım amca herkes kan olur o renk giyemezsin dedi. Şimdi sizce onu hastahanede kullanabilir mıyım? Yoksa koyu renk sabahlıklı bi takım daha mı almam lazım? Yanıma gecelik te aldım ayrıca. Cvaplarınz çok önemli teşekkür ederim
Allah korusun inşallah hep haftasıyla uyumlu tamamlar gelişimini strese girme hiç bebeğin doğunca o da stresli olur sonra..iyi bari cnm öyleyse bir sorun yok:) ben biraz bebeğimin kilosu konusunda endişeliyimde ondanda uzun geldi bana galiba:) ben henüz toplamda 3 kilo aldım.şekerde çıkınca dikkat ediyorum haliyle 2 aydır aynı kilodayım bebeğim kilo almayacak diye korkuyorum.hoş en son kontrolumde 1400 gr olmuştu.yani haftada 150 gr alıyordu ama yinede aklıma takılıyor işte:)
Ilk iki gun hasta bezi kullandim ben sonra orkid.hasta bezi beni zorladi bir de sezaryen bolgemde bandajlar falan gecelikle rahat ettim ben. Koyu renk aldim. Penye tarzi cunku hastanede ilk gun zorlanirim falan die en az 40 da yikarm die dusundum. Zaten terlerim falan ertesi gun giymek uzere daha hos gorunumlu bi pijama takimi aldm. Her taraf kan olmuo da ben rahatsiz oldugumdan ilk gun beyaz tercih etmem. Lavoboda bile kan gelio. Toparlanirken degebilir. Ben de olur. Ama bazisi daha dikkatlidir olmaz.Kızlar herkese günaydın. Dün gece bi Soru sormuştum iki arkadaş cavap vermişti. Ama sabah sabah herkes burdayken tekrar sormaları istedim. Ben hastahanede giyebilir mıyım diye düşünemeden kompedan dan ekru renk sabahlıklı pijama takımı aldım amca herkes kan olur o renk giyemezsin dedi. Şimdi sizce onu hastahanede kullanabilir mıyım? Yoksa koyu renk sabahlıklı bi takım daha mı almam lazım? Yanıma gecelik te aldım ayrıca. Cvaplarınz çok önemli teşekkür ederim
Canım peki genel anestezi olursabak şimdi bebek çıktı sana gösterildi (genelde emzirme işlemi o an yaptırılmıyor aslında esas olan ilk yarım saat içinde anneyi emmesi kolostrumu alması bebeğin) yanda ısıtıcının altına alınacak göbeği kesilecek, silinme işleri doğum skoru değerlendirmesi çocuk doktoru muayenesi (ağız burun makat kapalı vs. kontrolleri yapılıyor) yapılıyor hemşire bebeği alıp bebek odasına çıkıyor.. yıkanıyor ayak izi alınıyor aşıları boy kilo baş çeveresi ölçümleri vs. giydirme falan ...o esnada zaten sen kapatılıyorsun.. toplamda zaten 20 dk sürüyor ayılman beklenmicek genel olmadığının için odaya çıkıp yatağına alınınca hemen getirip emzirmeye başlanıcak.. Allah korusun ameliyatında olumsuz bi durum gelişmediği sürece o arada bebeğe hiç bişey vermezler zaten sen çıkana kadar onun işlerini hallederler uzuun uzuun anlattım doğum sıkıntısız geçerse 20 dk da buluşacaksınız..
Bu kadar olumsuz düşünmeyin kızlar, geçen sene kasım'da doğum yapan arkadaşımın hemen geldi, aynı şekilde iş yerinde iki arkadaşımın da kız kardeşi10ar gün arayla doğum yaptılar ikisinin de hemen gelmiş, yanımda iş arkadaşım var o da 3 sene önce sezaryen ile doğum yapmış hemen gelmiş. Aklımıza kötü şeyler getirmeyelim.
hadii bakalım tikimmm oğluşunla koklaşta gel bakalımm..
güzel haberlerinizi bekliyor olacağızzz
dün bende davul gibiydim va çok şiddetli bel ağrım oldu..Günaydın,hayırlı sabahlar :)
Ayseonur,lilipit,fiona,sudocet arkadaşlarım dun gece çok fena olduğumu yazmıştım.durumum yaklaşık 1 saat surdu.mide bulantisina tuzlu cbk yedim.biraz iyi geldi.usutttugumden dolayı gaz sıkışması oldu herhalde.karnın davul gibi olmuştu.WC den sonra biraz daharahatladim.o panikle aklıma WC te gitmek aklıma gelmedi.hemen panik yapmicam bidaha ya.
Çok sagolun canlar ilginize :)
Yok canım yaa hiç bişeyi yok ben de öyle model çıkartmıyorum bi ters bi düz bazende sadece düz yelek örüyorum maksat el emeğimiz olsun..
Hehhehe elini kaydırıyo dimi bende gıdıklanıyorum çok tatlı...
Sanırım sinir ve dayanma katsayımız azalıyo
Masallah sekerim
Hayırlı cumalar arkadaşlar..
Bebeğim artık canımı acıtmaya başladı.
Bir de biraz moralim bozuk, hiç keyfim yok.
Gününüz güzel geçsin.
Öpüyorum sizi.
Canim noldu hayirdir ya niye moralin bozuk tatlimHayırlı cumalar arkadaşlar..
Bebeğim artık canımı acıtmaya başladı.
Bir de biraz moralim bozuk, hiç keyfim yok.
Gününüz güzel geçsin.
Öpüyorum sizi.
Maşallah canım çok tatlı duruyo göbiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?