• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Merhaba anneler.... Doktorumuzdan geldik... 31+5 iz bugün... Oğlum 2050 gram, 42.7 cm olmuş tosunum.. :KK46::nazar::nazar::nazar:Yine sadece 1 kilo almışım.. 33. haftaya girerken toplam 5 kilo almış bulunmaktayım... :KK37:

Süpermiş. Ben 29. haftada gitmiştim 1115 gramdı.Sizin bebişlerin kilosunu duyunca kafaya takıyorum :mad::mad::mad:

Kizlar simdi ciktim doktordan .. bir sonraki randevum 30 eylulde o gun nst ye de bakilcakmis..
bugun tam 33 haftaligiz .. gelisimi her zaman ki gibi onden gidiyor..
boyu 49 cm kilosu da 2628 gr olmus :nazar::nazar::nazar::KK46:
Simdilik bu kadar optum sizleri

maşallah tosunaaa...bizim sıpada ilerden gidiıodu bakalım ne kadar doğucaklar...

Merhaba anneler.... Doktorumuzdan geldik... 31+5 iz bugün... Oğlum 2050 gram, 42.7 cm olmuş tosunum.. :KK46::nazar::nazar::nazar:Yine sadece 1 kilo almışım.. 33. haftaya girerken toplam 5 kilo almış bulunmaktayım... :KK37:

bneee 5 kilomuu aferimm kızz sana maşallah valla..
bebeğin kilosuda güzell..
fit anne

maşallah tosunaaa...bizim sıpada ilerden gidiıodu bakalım ne kadar doğucaklar...

bneee 5 kilomuu aferimm kızz sana maşallah valla..
bebeğin kilosuda güzell..
fit anne

Teşekkür ederim canım ama fit değilim ya yani 5 kilo almış halim 72 kilo.. :KK37:

kendinde yapabilirsin canım onu...güzel bir defter alıp usg fotolarını yapıştırıp hissettiklerini yazabilirsin..
hatta kapağına keçeden bebeğinin adını yazıp süs yapıştırabilirsin..
Canim ona ne zaman var ne de yeteneko_Oo_O
kendinde yapabilirsin canım onu...güzel bir defter alıp usg fotolarını yapıştırıp hissettiklerini yazabilirsin..
hatta kapağına keçeden bebeğinin adını yazıp süs yapıştırabilirsin..

ya ben bunu bilmeden denemiş oldum geçen gün lansinoh sürüyodum elimle göğüs ucuna bastırıp falan sürdüm rahmimin toplandığını hissettim net olarak.. gerçekten uyarmamak lazım..
evet rahim kasılmalarını arttırıyor, erken doğum açısından sakıncalı yani canım. Kremi sürmeye başlamadım ben daha, ama göğüslerime ellemeye korkuyorum, nasıl süreceğim bakalımo_O

Sıkmamaya çalış canını, eminim çok önemli birşey olsa doktorun da zaten risk almaz söyler v gerekeni yapardı. Baksana ekstra kontrole bile çağırmamış, rutin kontrole çağırmış. Üzme annesi kuzucuğunu:KK39:

Sana ne oldu canım benim hayırdır? Kimler sıktı canını, kovala onları başından kış kış kışşşş:KK24:

Noktayı koymuşsun valla baravo:KK9::KK9::KK9:

Günaydınnn canımmmmmm:KK68::KK68:

Aman ben artık saldım çayıra mevlam kayıra durumundayım, ince ince düşünmek istemiyorum artık.:KK73::KK73: Hadi eller havayaa hoopppaaaa:KK71::KK71:
naber canım iyi misin?

ohh maşallah paşaya:nazar::nazar::nazar: kilon da gayet güzel:KK9::KK9:

Canim arkadaslarin aranizdan birisi bana patatesli borek tarifi vermisti ama sayfayi bulamiyorum tekrar verir mi kiiiio_O

Ben vermiştim canım, patatesli çıtır börek tarifi

Malzemeler
4 adet yufka
1 su bardağı sıvı yağ
1 yemek kaşığı sirke
3 yemek kaşığı un

İç Harcı için:
4 adet orta boy patates
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı nana
1 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı karabiber
tuz

Üzeri için
1 adet yumurta

Hazırlanışı
Patatesleri haşlayın, kabuklarını soyarak küçük küçük doğrayın. Rendelediğiniz ya da küçük doğradığınız soğanı sıvı yağda kavurduktan sonra patatesleri ilave edin ve nane, tuz, kırmızı toz biberi de ekleyerek kavurun. İç harcını soğumaya bırakın.

Sıvı yağ, sirke, un ve tuzu iyice çırparak boza kıvamında sos hazırlayın.

Yufkalardan bir tanesini serin ve üzerine hazırladığınız sostan 3-4 yemek kaşığı dökerek fırça ile yayın. 2. yufkayı da üzerine sererek aynı şekilde sosunuzu bu yufkanın üzerine de sürüyorsunuz. ( Yapım aşamasında sirke kokusu beni endişelendirmişti ama piştikten sonra çıtır çıtır nefis bir börek oldu. )

2 kat serdiğiniz yufkaları pizza dilimi şeklinde 12 parça kesiyordunuz ve üçgenlerin kaşın kısımlarına iç harcından koyarak sigara böreği sarar gibi sarıyorsunuz. Tüm malzemeleri aynı şekilde yaptıktan sonra üzerine yumurta sarısı sürerek 180 derece ısıttığınız fırında börekler kızarana kadar pişiriyorsunuz.

Topigin hamarati nlyvz vermistir kesin :KK54:

N nlyvz burda mısın huhuuuu

İlahi yaa güldürdün beni, burdayım burda:KK48:

evet rahim kasılmalarını arttırıyor, erken doğum açısından sakıncalı yani canım. Kremi sürmeye başlamadım ben daha, ama göğüslerime ellemeye korkuyorum, nasıl süreceğim bakalımo_O

naber canım iyi misin?

ohh maşallah paşaya:nazar::nazar::nazar: kilon da gayet güzel:KK9::KK9:

Teşekkür ederiz ablası :KK46::KK19:

• 4 adet yufka
    • 1 su bardağı sıvı yağ
      • 1 yemek kaşığı sirke
        • 3 yemek kaşığı un

İç Harcı için:

• 4 adet orta boy patates
    • 2 yemek kaşığı sıvı ya
      • 1 adet soğan
        • 1 tatlı kaşığı nane
          • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
            • 1 çay kaşığı pul biber
              • 1 çay kaşığı karabiber
                • Tuz
Üzeri için:

• 1 adet yumurta
Patatesleri haşlayın, kabuklarını soyarak küçük küçük doğrayın. Rendelediğiniz ya da küçük doğradığınız soğanı sıvı yağda kavurduktan sonra patatesleri ilave edin ve nane, tuz, kırmızı toz biberi de ekleyerek kavurun. İç harcını soğumaya bırakın.

Yufkalardan bir tanesini serin ve üzerine hazırladığınız sostan 3-4 yemek kaşığı dökerek fırça ile yayın. 2. yufkayı da üzerine sererek aynı şekilde sosunuzu bu yufkanın üzerine de sürüyorsunuz. ( Yapım aşamasında sirke kokusu beni endişelendirmişti ama piştikten sonra çıtır çıtır nefis bir börek oldu. )

2 kat serdiğiniz yufkaları pizza dilimi şeklinde 12 parça kesiyordunuz ve üçgenlerin kaşın kısımlarına iç harcından koyarak sigara böreği sarar gibi sarıyorsunuz. Tüm malzemeleri aynı şekilde yaptıktan sonra üzerine yumurta sarısı sürerek 180 derece ısıttığınız fırında börekler kızarana kadar pişiriyorsunuz.

bak sen topiğin en hamaratısın bende bu tip şeyleri en iyi akılda tutanı bende bi nevi hizmet etmiş sayılıyorum ama dimi kişileri buluşturuyorum :KK48::KK19:

• 4 adet yufka
    • 1 su bardağı sıvı yağ
      • 1 yemek kaşığı sirke
        • 3 yemek kaşığı un

İç Harcı için:

• 4 adet orta boy patates
    • 2 yemek kaşığı sıvı ya
      • 1 adet soğan
        • 1 tatlı kaşığı nane
          • 1 çay kaşığı kırmızı toz biber
            • 1 çay kaşığı pul biber
              • 1 çay kaşığı karabiber
                • Tuz
Üzeri için:

• 1 adet yumurta

hımm güzel bir tarif saol canım pazar sabahına yapayım bari

maşallah tosuncuğa Allah nazarlardan korusun eşinde geldi mi kontrole...

Amin canım cümlemizinkini korusun.. O konuyu hiç açmıyorum.. İzinli evde olduğu halde gelmedi.. çıkışta aradım öğlen olmuştu bişi yememiştm yemek yiyelim diye uyuyorum yorgunum dedi odunnnnnnnnn...

kızlar bu meme masajı acaba ne zamandan sonra yapılmalı

Gecen hafta kontlumd3 doktorum bana dusta ilik su ile sivazla goguslerini dedi sari bir akinti geldigini soylemistim ilk sutlermis tahris etme ilik su ile sivazla sadece d3misti cnim ayri bir masaj varmibilmiyorum

Amin canım cümlemizinkini korusun.. O konuyu hiç açmıyorum.. İzinli evde olduğu halde gelmedi.. çıkışta aradım öğlen olmuştu bişi yememiştm yemek yiyelim diye uyuyorum yorgunum dedi odunnnnnnnnn...
kontrolde görünce aranız düzelmiştir diye sorayım dedim keşke sormasaydım benim de sinirim bozuldu şimdi..

Back
X