- 2 Haziran 2014
- 672
- 1.354
- 128
evet cnm yap mutlaka bana doktorum onerdi ben hem ilaç hemde kuru uzum takvıyesı yapıyorumayy ben kansızımdır genelde zaten yapayım valla iyi gelir..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cnm yap mutlaka bana doktorum onerdi ben hem ilaç hemde kuru uzum takvıyesı yapıyorumayy ben kansızımdır genelde zaten yapayım valla iyi gelir..
aynen, beceremezdim ben de. oğlumun giyim tarzıyla çok alakadar olacağımdan eminim amabende size özendim o zaman valla kot üzerine gömlek babet hep öyleyim Allahtan oğlum olcak kızım olsa onuda süsleyemezdim ki![]()
cnm adil ışıktada guzel bluzlar oluyr
zaten arkadaşlara dedim cinsiyeti ne bilin senden kız çıkmaz erkektir dedileraynen, beceremezdim ben de. oğlumun giyim tarzıyla çok alakadar olacağımdan eminim ama
ben babet de giyemiyom kiii
boy 182 olunca ayak da 42-43
ancak spor ayakkabı/convers vs. allahtan deichmann var da sandalet babaet buldm bir iki tane büyük boy (xxlarge diye geçiyo)
zaten arkadaşlara dedim cinsiyeti ne bilin senden kız çıkmaz erkektir dedilerolamadım hiç şöyle kadınsı yahuu
![]()
evet cnm yap mutlaka bana doktorum onerdi ben hem ilaç hemde kuru uzum takvıyesı yapıyorum
aynen, beceremezdim ben de. oğlumun giyim tarzıyla çok alakadar olacağımdan eminim ama
ben babet de giyemiyom kiii
boy 182 olunca ayak da 42-43
ancak spor ayakkabı/convers vs. allahtan deichmann var da sandalet babaet buldm bir iki tane büyük boy (xxlarge diye geçiyo)
çok haklısın bizim içinde öyle bende oğluma güzel gözükmek isterim saç baş dağılmış derbeder bi halde olmak istemiyorumbende olamadım ama olmak istiyorum..
valla sırf kızlarım için
model olarak ilk beni görcekler ya ne biliyim paspal bi anneleri olsun istemiyorum![]()
sağol canım, evet meğer hıçkırıyormuş kuzum benimcanım tık tık tık gibi ritmik hareketlerle oluyor.
benim de aynen sebnin tarif ettiğin gibi oluyordu ne zamandır, ama ben hiç önemsemedim. Şakır şakır akmadı çünkü hiç. Kaldı ki 4. aydan sonra şakır şakır kanayan arkadaşlarım da olmuştu, artan hormonlardan dolayı mukozalar çok kanlandığı için demişti doktoru.Çok sık oldu ama cok önemsemedim bu aralar yoruyorum kendimi belkide ondandirnettede dedigin gibi yaziyor canim sagolasin
evet sağol canım, öğrenmiş oldum, bir dahakine daha sakin bir şekilde dinleyeceğim kuzumun hıçkırıklarınıaa ben gibi sadece 4 kilo alan biri daha. ohh yalnız değilmişimm. gelen giden fırçalıyo yaa. snki hamilelikte kilo almak farzmış gibi...
arkadaşların yazdığı şekilde hep deryacım :) böyle bir ya da iki saniye aralıkla pıt pıt (şiddetli değil yani) vuruyo.
sütyensiz gezmek gibisi yok dimiiiiii
ohh maşaallah kuzucuğaaaa
anaaammmm ikizlere bitiyoomm yaabenim görümcem de benden 2 ay sonra ikiz doğum yapıcak yaa en az kendimi ki kadar heycanla bekliyorum kuzucukları
hayatımda hiç burnum kanamadı . umarım herhangi bir rahatsızlığın yoktur ve olağandır. çok geçmiş olsn canım.
evet normal canım, ama sakın göğüs uçlarınla oynama uyarma sıkma.Aaa kızlar bir şey sorucam göğsünden süt genel var mı akşam benim sağ göğsümden küçük bir damla geldi çok şaşırdım 28+2'yim daha normal mi ki?
ben topuklu giysem nolurum yaaay cnm bende sıkıntı yasıyrm ama nıne westın topukluları cok rahat oluyr
gercı bnm ayak 40boy 180
bende olamadım ama olmak istiyorum..
valla sırf kızlarım için
model olarak ilk beni görcekler ya ne biliyim paspal bi anneleri olsun istemiyorum![]()
ya ben bunu bilmeden denemiş oldum geçen gün lansinoh sürüyodum elimle göğüs ucuna bastırıp falan sürdüm rahmimin toplandığını hissettim net olarak.. gerçekten uyarmamak lazım..sağol canım, evet meğer hıçkırıyormuş kuzum benimçok komikti yaa
benim de aynen sebnin tarif ettiğin gibi oluyordu ne zamandır, ama ben hiç önemsemedim. Şakır şakır akmadı çünkü hiç. Kaldı ki 4. aydan sonra şakır şakır kanayan arkadaşlarım da olmuştu, artan hormonlardan dolayı mukozalar çok kanlandığı için demişti doktoru.
evet sağol canım, öğrenmiş oldum, bir dahakine daha sakin bir şekilde dinleyeceğim kuzumun hıçkırıklarını
evet normal canım, ama sakın göğüs uçlarınla oynama uyarma sıkma.
ya ben bunu bilmeden denemiş oldum geçen gün lansinoh sürüyodum elimle göğüs ucuna bastırıp falan sürdüm rahmimin toplandığını hissettim net olarak.. gerçekten uyarmamak lazım..
Kizlar gozden kacti sanirimyardimci olacak olan yok mu?
Bebeklerimizin kiyafetlerini yikarken sirke koyanlar vardi.ne kadar koymuslardi sirkeyi?
ben bankacıyım klasık gıyınmek zorundayım ve babetı klasık gıyımde hıc sevmemben topuklu giysem nolurum yaaaboo kocam yanımda durmaz vallaa... hiç hevesim de olmadı zaten . bakalım böyle idare ediyoruz
![]()
ayy tabi senin hormanlar iki kat çalışıyor.. gelsin sütler ama bol bol emsin minik lokumlarben ellemeye korkuyorum valla değil krem sürmek..
sanırım hormonlarım daha yoğun olduğundan elim çarpsa yanlışlıkla süt geliyo hemen ıslanıyo uçları thsirtten farkediliyo evdeyken![]()
ay evet o kremı nasıl surucezben ellemeye korkuyorum valla değil krem sürmek..
sanırım hormonlarım daha yoğun olduğundan elim çarpsa yanlışlıkla süt geliyo hemen ıslanıyo uçları thsirtten farkediliyo evdeyken![]()
Ben azicik koydum yinede koku birakti tekrar yikamak zorunda kaldim birdahada koymadim kokulara karsi hassasim ben aldim kokuyu cok az koy benceKizlar gozden kacti sanirimyardimci olacak olan yok mu?
Bebeklerimizin kiyafetlerini yikarken sirke koyanlar vardi.ne kadar koymuslardi sirkeyi?
ayy tabi senin hormanlar iki kat çalışıyor.. gelsin sütler ama bol bol emsin minik lokumlar![]()