• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Sorma o burun düzelmeden dısarı çıkmak yok diyorum esim yerlerde gülmekten çocuğu tehdit etme diyo.Sizin cd bozuk olmasın canım bizim de ayrıntılı açılmamıstı tekrardan aldık.baska bir pc de dene istersen açmazsa alırsın hastaneden.Sen yine gece kalmıssın siyahinci abim sitem etmesin sonrao_O

Hahaha siyahinci:KK48: Tenisteydi az önce geldi. Zile basınca tableti bi atışım vardı görmen lazım:KK48: Çok uykum var hayatım dedim. Belli belli dedi:p Aynen canım cd yi başka pc de denicem. Sen de paşamı rahat bırak lütfen, Erenler yakışıklı olur annesiiiiiiii.. Iyi geceler öpüyoruz sizi

Hahaha siyahinci:KK48: Tenisteydi az önce geldi. Zile basınca tableti bi atışım vardı görmen lazım:KK48: Çok uykum var hayatım dedim. Belli belli dedi:p Aynen canım cd yi başka pc de denicem. Sen de paşamı rahat bırak lütfen, Erenler yakışıklı olur annesiiiiiiii.. Iyi geceler öpüyoruz sizi
Ay insallah canım ben de umutluyum isim falan kurtarıcaz bir sekilde.Basılmadan uyuyun hadi bizde sizi öpüyoruz iyi geceler:KK68:

kızlar çıldırmak üzereyim!!!ağla ağla şiştim !mutfağımı gider borusundan fışkıran yağlı yemek suyu,atık sular bastıı:mad::mad::mad:yarın tesisatçı gelir şu :KK61:gecenin saatine bak:(( allahım çıldırcam halımın halini görseniz biii:((((((

Canım ya gece gece güldürdün beni:KK48: Öncelikle paşaya maşallah diyorum, kocaman olmuş:nazar: Bizimkide yüzünü hiç göstermiyor. Sadece 4 boyutlu usg de gördüm, bende aynı eşime benzettim. Ay bide kocaman dudaklar, niye böyle dedim, sanırım suda olunca öyle görünüyormuş.Bana hiç benzemiyor :KK43: Bide erkek çocuk anne tarafına dayıya falan çeker derler. Nerdeeeee.. Ama doğunca çok değişiyormuş bebekler Dr um dedi. Sonra düşündüm sağlıklı olsunda gerisi önemli değil.

evet kesinlikle değişiyo doğduktan sora bebekler benim kızım ilk doğduğunda babasının kopyasıydı ama üç aylık olduğunda büyükbabası sehpanın üzerinde benim bebeklik resmimi gördü aaa ceylinin resminimi çektirdiniz dedi o derece bana döndü

kızlar çıldırmak üzereyim!!!ağla ağla şiştim !mutfağımı gider borusundan fışkıran yağlı yemek suyu,atık sular bastıı:mad::mad::mad:yarın tesisatçı gelir şu :KK61:gecenin saatine bak:KK43:( allahım çıldırcam halımın halini görseniz biii:KK43:(((((

kız yıkatırsın halıyı ne dövünüyon cana gelmesin şaşırdın galiba kendni bebişe günah ya

kızlar çıldırmak üzereyim!!!ağla ağla şiştim !mutfağımı gider borusundan fışkıran yağlı yemek suyu,atık sular bastıı:mad::mad::mad:yarın tesisatçı gelir şu :KK61:gecenin saatine bak:KK43:( allahım çıldırcam halımın halini görseniz biii:KK43:(((((

takma kafana size bişey olmasın deterjanlar neleri temizlemiyor ki

Oof canim cok kötü olmus ya kolay gelsin yine de sikma canini söylemesi kolay gerci ama o_O

canım sırtım d a batıyor yanlarım boşluklarım da batıyor çok pardon popom bile btıyor batmayan yan yöre kalmadı daha şimdiden

Evet bende oluyor, özellikle cok yogun bir günden sonra uzaninca daha cok batiyor.

Bugun fazla ayakta durdum ondan mi bilmem , sag tarafim, sirtimla belimin arasi fena batıyor, bide ben öksürüyorum, öksurdvkce shddeti artiyo.

Günaydın herkese. Ben gitgide kendimi daha yorgun hissediyorum. Bebeğim karnımda o kdr geriliyor ki. Bazen nefes alamıyorum. Psikolojik olarak da bi bıkkınlık geldi bana. Çok iyi değilim açıkcası. Niye böyle olduğumu bilmiyorum. Ruhen ve bedenen yorgun hissediyorum. Dün bi arkadasım geldi onla sohbet etmek bile zorladı beni. Konuşurken sürekli nefesim daraldı. İyi olurum umarım kısa sürede.

Günaydın millet! :KK54:

Bugün 9da randevumuz var, onun stresinden gece bölük pörçük uyudum hep :mad: içimden bir ses kötü bir haber alacaksın diyo diğer bi ses de her şey yolunda merak etme diyo. O ilk sesi susturamıyorum :KK61: iyice garip biri oldum çıktım yaa :KK57:

Insallah iyu haberlerle dönerim, dua edin bana.

Günaydın millet! :KK54:

Bugün 9da randevumuz var, onun stresinden gece bölük pörçük uyudum hep :mad: içimden bir ses kötü bir haber alacaksın diyo diğer bi ses de her şey yolunda merak etme diyo. O ilk sesi susturamıyorum :KK61: iyice garip biri oldum çıktım yaa :KK57:

Insallah iyu haberlerle dönerim, dua edin bana.
Ikinciyi dinle canim ya neden böyle duygulara kapılıyorsun :KK20:Allaha şükür bu günlere geldik güzel haberlerle gel inşallah...:KK3:

Back
X