• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Hamileyken de yiyememek işkence bize ya😂 Bebeğin önde gitme durumu falan var mı etkiliyor mu şeker
Evet gerçekten zor ama en azından çok kilo almamış olduk 😇
Benim bebeğim için kafası 2 hafta önden gidiyor dedi doktor ama şekerle alakası yok demişti. Karın çevresi haftası ile uyumlu idi en son. Cmt tekrar kontrol var umarım yine uyumlu gelir 🥹🩵 sizin nasıl bebeğiniz ?

Canım ya inş düzelirsin hızlıca 🥺 valla çok zor. Tansiyonu saat başı mı ölçüyorsun canım? Bi fikir geldi aklıma belki saçma olabilir ama eşin ölçse sen görmesen, seni pozitif etkilese sonra bi saat daha ölçse kontrol etse düşüyor diye belki psikolojik olarak üstünde ki stres giderse biraz düşer. Üzüldüm ya 😔
Açıkcası hiç stres yapmıyorum çok rahattım sabah öğlen akşam ölçtüm dün çok güzeldi. Mutluydum. Bugün akşam birden yine yükseldi.

astroleblebi astroleblebi kız burçlardan anlamamda benim kızçem 22kasomdan sonra önce değişiyormuş burçlar. O zaman diyelim ki yay ya da boğa oldu. Hangisinde daha sosyal canlı bi birey oluyor? Sakin bi bebeklik geçiren hangisi oluyor Merak ettim.
Normal burcunun boğa olması mümkün değil Mayıs ayında doğması lazım boğa olması için benim boğa diye bahsettiğim ay burcu haritalarimizda tüm gezegenlerin burcu ve etkilediği alanlar var ve evet ay burcu boğa olan bebekler daha sakin ve iştahlı olabilir, 22 kasımdan sonra yay burcu oluyor artık öncesi akrep

astroleblebi astroleblebi kız burçlardan anlamamda benim kızçem 22kasomdan sonra önce değişiyormuş burçlar. O zaman diyelim ki yay ya da boğa oldu. Hangisinde daha sosyal canlı bi birey oluyor? Sakin bi bebeklik geçiren hangisi oluyor Merak ettim.
Yay Burcu olursa daha sosyal arkadaş canlısı bıcır bıcır ve meraklı olur

Demek ki bebişinin kendi tontonluğu maşallah 🧿 Sabah açlık benim de hala kan tahlilinde normal çıkıyor ev ölçümünde yüzlere çıkıyor bazen niye anlamadım şeker yok direnç var demek ki falan dedi doktor ama anlamadım da o ne demek 😂
Canim peki ne yapıyorsun yüzlere cıkınca. Doktorda 120 ye çıkınca hemen gel dedi. Ben de bu sabah 95i görünce saglik ocagında içim rahatlamşsti. Direnç olunca dikkat mi etmemiz gerekiyor yedigimize

Burda gittiğim endokrinoloji doktoruna göre 95 altında olması normal. Doğum için geldim buraya normalde İtalya’dayız. Oradaki doktorum 90 diyordu açlık sınırı için
Tam 95se ne oluyor

Normal burcunun boğa olması mümkün değil Mayıs ayında doğması lazım boğa olması için benim boğa diye bahsettiğim ay burcu haritalarimizda tüm gezegenlerin burcu ve etkilediği alanlar var ve evet ay burcu boğa olan bebekler daha sakin ve iştahlı olabilir, 22 kasımdan sonra yay burcu oluyor artık öncesi akrep
Kiz ben de boga olayını anlamadım.
terazi-akrep-yay bu üçünden biri olcak bu gruptakilerin bebisleri

Bu dediklerin güneş burclari bir de ay burcu var herkesin ay burcu farklı oluyor
Ayol güneş burcunu yeni öğrendim zaten ayida bosverelim🤣
Bende akrep im ama galiba 30dan sonra yükselen mi oluyodu . Galiba 2 sene sonra aslanım
Benim burç bilgisi bu kadar dhdjkd

Akrepler düşünüldüğü gibi sinsi, fena kıskanç olmuyo kizlar kesin bilgi……….
Ne kadar fena kiz tanidiysam hiç biri akrep burcu değildi efendim🤣
Ama akrep erkegi az çapkin olur diyorlar
Bu bilgiler bebisleriniz içindir dhdjkd

Tam 95se ne oluyor
95 aslında tıbbi açıdan belirlenmiş teknik sınır. Yoksa 94 çıktı çok iyi 96 çıktı çok kötü anlamına gelmiyor tabiki.
Hatta kendi doktorum açlık değerlerim 100/105 olduğunda bile 95’in üstü diye hemen panik olmana gerek yok diyordu.

Back
X