bu zamana kadar hiç düşünmüyordum kullanmayı ama ben işte iken anneme çok zor olur diye düşünmeye başladım yeni doğan için ayrı sonraki dönemler için ayrı mı alacağız emziği?avent öneririm tatlım ortodontik ağız diş ve çene yapısını bozmuyo ama damaklılarda çok kullanışlı canım chicco da olabilir
canım gözün aydın kuzuların büyümüşSelam kızlar doktora gittik geldik..çok şükür bebeklerim iyi..
Biri 1.620 diğeri 1.460 gr olmuş çok şükür..
Doğum içinde inşallah bir aksilik olmazsa 20 ekim düşünüyorum dedi doktor..normal doğum tercih etmiyorum ikizde dedi baya detaylı açıklama yaptı..bakalım kısmet..
Ayy masallah zeyy senin fistiklar kocaman olmuslar Allah nazarlardan korusun.. Dogumlarimiz da yakin oldu birbirine.. Sen doktorunu dinle normali riskli goruyor demek ki hakkimizda en hayirlisi olsun insallah..Selam kızlar doktora gittik geldik..çok şükür bebeklerim iyi..
Doğum içinde inşallah bir aksilik olmazsa 20 ekim düşünüyorum dedi doktor..normal doğum tercih etmiyorum ikizde dedi baya detaylı açıklama yaptı..bakalım kısmet..
Gordük canim yan yatiyodu bizim sıpaaaa aynıyız canımcım bizde 33. haftadayız dün gittik 2190 gr olmusuz tontisler aynı gidiyoryüzünü görebildiniz mi?
Doktorun da ne bekletmis canım bu kadarmerhaba teyzeleri biz doktordan yeni geldik.biraz moralimiz bozukyuzumuz ve ellerimiz hariç diğer vücut olçumları yapıldı ama elleriyle yuzunu sıkıca kapattığı için ne ellerinin ne de yüzünün ölçümü yapılamadı cok uğraştı doktor hem karnımı cok zorladı hem alttan muayene etti görebilmek için ama nafile olan benim cektigim anlık ağrılara ve strese oldu benim doktoruma cok sinirlendi bu ayrıntılı ultrason 4.ayın sonunda yapılmalıydı cok gec kalmışsınız zaten 7.ayda gelinir mi die fırça da çekti zaten gözümde yasla dolu cıktım simdi annemle konustumda içim biraz rahatladı kalbimiz sırtımız ayaklarımız karnımız iyi ALLAH a sükür kılomuzda az 1.400 gram mınyon bır bebek haftamız 29+5..bizden haberler oyle teyzeleri Rabbim hepimizin bebeklerini korusuun
canım gözün aydın kuzuların büyümüş
20 ekim bizim babamızın doğum günü
babası da oğluşunu 20 ekimde bekliyor ama bizim için erken olabilir tabi
Ayy masallah zeyy senin fistiklar kocaman olmuslar Allah nazarlardan korusun.. Dogumlarimiz da yakin oldu birbirine.. Sen doktorunu dinle normali riskli goruyor demek ki hakkimizda en hayirlisi olsun insallah..
EVeeet bizde ekim annesiyiz az kaldi bizim de Allah kolay dogumlar versin arkadasim hepimize.. Bu arada baska topikleri okuma bence hic ister istemez geriliyor insan..Owwww ekim anneleri sayfasına gittim ates bastı resmen 18 günü kalanları doğum yapanları okuyunca soluğu burda aldım korkudanBurda bir kısmımız aslında o gruba dahiliz kızlar 1 kasımı bekleyen anneler carputi senle bende dahiliz buna
Çok iyi yapmışsın canım fazla götürmek orda heycandan karışıklığa yol açabilir. Benim gittiğim hastahane de internet sayfasında hastahane çantanızda olması gerekenleri yazmış bende ona göre hazırladımHerkese slmlar, iyi tatiller...Kontrole giden annelerden güzel haberler gelmis sevindim diğer annisler de mutlu haberlerle dönerler insallah.Biz de dün aksam gittik.Doğum çantasını sordum doktorumuza bebis ve kendin için 2 ser takım al biberon ve bebek bezi birde ıslak mendil dedi hasta bezini onlar veriyormus.Normal doğum yaparsan aynı gün çıkabilirsin dedi hersey yolunda giderse sezaryen de 1 gün tutuyorlarmıs onun için fazla birsey getirmene gerek yok dedi.Böyle olması daha iyi oldu kızlar bence sizlerde doğum yapacağınız hastaneden bilgi alıp hazırlayın çantanızı kargasa ve fazla yükten kurtulmus olursunuz.
Masallah pamuk sekerlere biri tombik olacak diğerine göre herhalde sarelle reklamı geldi aklımaSelam kızlar doktora gittik geldik..çok şükür bebeklerim iyi..
İki bebek suyu plesentasi normal yani aldigin kilo hiicc takma sag salim dogsunlar ssnin memelere bi yapiscaklar her cekmede kilo inecek merak etme ..Aynen canım hayırlısı 1er kilo daha alsalar yeticek inşallah..
Bu doktora daha çok güveniyorum anlattıkları mantıklı geliyo..
Bu arada 11 kg almışım toplam
Ay gördüm resmini de aldık hatta babama benziyor aynıı sok olduk esimleGordük canim yan yatiyodu bizim sıpabirde esniyordu gozunu açıp kapiyordu kafasi ondeymis ama dedigim gibi doktorum onemli degil dedi
Senle aramizda bir gun var evet
Sen gordunmu peki yuzunu?
merhaba teyzeleri biz doktordan yeni geldik.biraz moralimiz bozukyuzumuz ve ellerimiz hariç diğer vücut olçumları yapıldı ama elleriyle yuzunu sıkıca kapattığı için ne ellerinin ne de yüzünün ölçümü yapılamadı cok uğraştı doktor hem karnımı cok zorladı hem alttan muayene etti görebilmek için ama nafile olan benim cektigim anlık ağrılara ve strese oldu benim doktoruma cok sinirlendi bu ayrıntılı ultrason 4.ayın sonunda yapılmalıydı cok gec kalmışsınız zaten 7.ayda gelinir mi die fırça da çekti zaten gözümde yasla dolu cıktım simdi annemle konustumda içim biraz rahatladı kalbimiz sırtımız ayaklarımız karnımız iyi ALLAH a sükür kılomuzda az 1.400 gram mınyon bır bebek haftamız 29+5..bizden haberler oyle teyzeleri Rabbim hepimizin bebeklerini korusuun
Canım ben kompedan dan 70 liraya sabahlıklı takım aldım. Sabahlık uzun kollu içindeki kısa kollu. Şimdi bi tane daha almak istedim tekrar o kadar para vermek istemedim gerçekten uçmuş fiyatlar. Az önce markafoni den aldım. Lorena iç giyim var fiyatlar uygun uzun kollu da var bi bak istersenBugun bende pijema ve gecelik almaya gidecem.. gecenlerdd aradim o kadar bulamadim.. insallah alacam bu sefer, kafam karisk, 2013 kasim anneleri uzun kol al diyor, burda herkes kisa aldi.. lohusayken usutursen bebegi etkilermis.
Aynen..Ayyy kızlar beni bir korku kapladı 1-2 gündür. Nasil dogum yapacam ben yaaa...
canım yeni mi değiştirdin doktoru ?Aynen canım hayırlısı 1er kilo daha alsalar yeticek inşallah..
Bu doktora daha çok güveniyorum anlattıkları mantıklı geliyo..
Bu arada 11 kg almışım toplam
Masallah canim bebeklerinize.. tombis olsunlqr biraz da isiralim o bacaklariniiitikitacım senin bebis epey iri olacak sanırım masallah aynı haftalardayız geçen yazmıstın 2600 falandı değil mi yanlıs hatırlamıyorsam tabi...biz dün gittik 2190 olmusuz 1 haftada 200 gr almıs bizim ki usg de yanakları tombis görünüyor o görüntüye kıyasla kilosu az geliyor bana sağlıklı olsun da birazda tontis olsun
Gule gule yatsin icinde bizde alip kurduk ne ile sileceksin yatagi bugun aklima bu geldideişte bu 25 kg taşıma diğerleri 15 ti genelde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?