2014 Kasım Anneleri

avent öneririm tatlım ortodontik ağız diş ve çene yapısını bozmuyo ama damaklılarda çok kullanışlı canım chicco da olabilir
bu zamana kadar hiç düşünmüyordum kullanmayı ama ben işte iken anneme çok zor olur diye düşünmeye başladım yeni doğan için ayrı sonraki dönemler için ayrı mı alacağız emziği?
bir de doğar doğmaz başlayacak mıyım vermeye?

canım gözün aydın kuzuların büyümüş
20 ekim bizim babamızın doğum günü
babası da oğluşunu 20 ekimde bekliyor ama bizim için erken olabilir tabi

Ayy masallah zeyy senin fistiklar kocaman olmuslar Allah nazarlardan korusun.. Dogumlarimiz da yakin oldu birbirine.. Sen doktorunu dinle normali riskli goruyor demek ki hakkimizda en hayirlisi olsun insallah..

aaa aynıyız canımcım bizde 33. haftadayız dün gittik 2190 gr olmusuz tontisler aynı gidiyor yüzünü görebildiniz mi?
Gordük canim yan yatiyodu bizim sıpabirde esniyordu gozunu açıp kapiyordu kafasi ondeymis ama dedigim gibi doktorum onemli degil dedi
Senle aramizda bir gun var evet
Sen gordunmu peki yuzunu?

Doktorun da ne bekletmis canım bu kadar Neyseki sonuçlar güzel çıkmıs bebiler ayrıntılıda nedense yüzlerini saklıyorlar nazlanmıstı bizimkide 2 kere girdik.Kilonızı da iyi bir beslenmeyle toparlayabilirsin canım dikkat etmediysen en azından bundan sonra daha dikkatli olursun.üzülecek birsey yok çok sükür olumsuz birsey çıkmamıs.

canım gözün aydın kuzuların büyümüş
20 ekim bizim babamızın doğum günü
babası da oğluşunu 20 ekimde bekliyor ama bizim için erken olabilir tabi

Ayy masallah zeyy senin fistiklar kocaman olmuslar Allah nazarlardan korusun.. Dogumlarimiz da yakin oldu birbirine.. Sen doktorunu dinle normali riskli goruyor demek ki hakkimizda en hayirlisi olsun insallah..

Aynen canım hayırlısı 1er kilo daha alsalar yeticek inşallah..
Bu doktora daha çok güveniyorum anlattıkları mantıklı geliyo..
Bu arada 11 kg almışım toplam

EVeeet bizde ekim annesiyiz az kaldi bizim de Allah kolay dogumlar versin arkadasim hepimize.. Bu arada baska topikleri okuma bence hic ister istemez geriliyor insan..

Çok iyi yapmışsın canım fazla götürmek orda heycandan karışıklığa yol açabilir. Benim gittiğim hastahane de internet sayfasında hastahane çantanızda olması gerekenleri yazmış bende ona göre hazırladım

Masallah pamuk sekerlere biri tombik olacak diğerine göre herhalde sarelle reklamı geldi aklıma Günü de belli olmus gibi zeyy panik yapma bari

İki bebek suyu plesentasi normal yani aldigin kilo hiicc takma sag salim dogsunlar ssnin memelere bi yapiscaklar her cekmede kilo inecek merak etme ..

Gordük canim yan yatiyodu bizim sıpabirde esniyordu gozunu açıp kapiyordu kafasi ondeymis ama dedigim gibi doktorum onemli degil dedi
Senle aramizda bir gun var evet
Sen gordunmu peki yuzunu?
Ay gördüm resmini de aldık hatta babama benziyor aynıı sok olduk esimle

Canım sana Dr mu dedi bebek minyon diye? Bende Perşembe günü gittim 29+2 de, 1404 gr dı. Dr gelişimi haftasıyla uyumlu dedi, minyon falan demedi. Asıl gelişim 32. Haftadan sonra belli olurmuş. Bence normal ya, takma kafana bunu. Bu arada kaşar peyniri ve muz tüketmeye çalışalım. Burda faydasını gören çok arkadaş var. Bebeğe kilo aldırıyormuş.

Bugun bende pijema ve gecelik almaya gidecem.. gecenlerdd aradim o kadar bulamadim.. insallah alacam bu sefer, kafam karisk, 2013 kasim anneleri uzun kol al diyor, burda herkes kisa aldi.. lohusayken usutursen bebegi etkilermis.
Canım ben kompedan dan 70 liraya sabahlıklı takım aldım. Sabahlık uzun kollu içindeki kısa kollu. Şimdi bi tane daha almak istedim tekrar o kadar para vermek istemedim gerçekten uçmuş fiyatlar. Az önce markafoni den aldım. Lorena iç giyim var fiyatlar uygun uzun kollu da var bi bak istersen

canım yeni mi değiştirdin doktoru ?

Masallah canim bebeklerinize.. tombis olsunlqr biraz da isiralim o bacaklariniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…