2014 Kasım Anneleri

Bu sekilde yapan birsuru arkadasim var. Merak etme, ucretsiz iznini istedigin gibi boluk porcuk kullanabilirsin
bu ücretsiz izin konusunda en yetkililer bile saçma sapan şeyler söylüyor. ben bir sendikayı aradım neymiş efendim 6 şar ay alabilirmişiz.ya ben nerden bilebilirim ki 6 aylık süreci. belki ihtiyacım olacak 4. ayda başlayacağım. o kadar sinir olmuştum ki. oysa çevremden de duyuyorum bölerek kullananları.onlar nasıl kullanıyourlar değil mi? inş. istediğimiz gibi olur herşey. bebeklermizle çok çok vakitler geçiririz.

Paniğe yer yok relax oluyoruz Rabbim yar ve de yardımcımız olsun amin
Daha temizlik yaptırcam ablacım bayramdan önce mi sonra mı yaptırsam karar veremedim halıları yıkamaya vermem lazım.Bayram öncesi yaptırırsam oturduğum yer berbat tozlu 2 günde eski halini alır .Bayram sonrası da bebis ani bir sürpriz yaparsa temizlik falan yapmadan diye korkuyorum.Bana bi akıl verin de öyle yapim kızlar.

Maşallah canım, paşamın gelmesine çok az kaldıSağlıkla ve hayırlısıyla, vaktinde gelsin inşallah tüm prens ve prensesler..
Amin canım hepimizin ki insallah insan hem doğumdan korkuyor hemde özlüyor kucağına almak istiyor bir an önce...Hamilelik duygu karmasası yasatıyormus insana öğrenmis olduk.:)

yaa negüzel ben niye duygusuzum hiçbirşey hissetmiyorum doğrudüzgün konuşamıyorum bile. aslında yumşak sakin ve sevgi dolu bi insanım
ya o duygusuzluk dediğin şey geçen benim canımı baya sıktı. bende de hep var. acaba ben mi çok garibim neden bir şey hissetmi
Heheh kızlar benimkiler bi titreme hareketi öğrenmişler arada bi göbeğimi titretiyolar sizde de oluyo mu?? Acaba o anda ne yapıyolar?
evet ya o titreme ne ki ben de anlamadım napıyor içerde baya sıkıldı heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…