- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Nedense 26 ve 29 ekim geçiyor benim içimden 1 kasımı bulmaz gibi.Kasım annesi olamaya bilirizevet girdik 34 'e , senle aynı 1 kasım :)
teşekkür ederımYıl dönümünüz kutlu olsun ...Mutlu,sağlıklı,huzurlu nice seneleriniz olur insallah...
Evet bende günde bi defa içiyorum.. 28 tl fiyatı
Teşekkürler carputi. Yarın bundan alayım bende. Günde 1 tane iç dedi dr um. Sende 1 tane mi kullanıyorsun?
yapı meselesi daha sonra zaten değişicezya o duygusuzluk dediğin şey geçen benim canımı baya sıktı. bende de hep var. acaba ben mi çok garibim neden bir şey hissetmi
evet ya o titreme ne ki ben de anlamadım napıyor içerde baya sıkıldı heralde :)
Daha temizlik yaptırcam ablacım bayramdan önce mi sonra mı yaptırsam karar veremedim halıları yıkamaya vermem lazım.Bayram öncesi yaptırırsam oturduğum yer berbat tozlu 2 günde eski halini alır .Bayram sonrası da bebis ani bir sürpriz yaparsa temizlik falan yapmadan diye korkuyorum.Bana bi akıl verin de öyle yapim kızlar.
Evlendigimizden beri halilari yikamaya veriyoruz bi duzgun yikanmadi simdi kv geldik esim catiya atti yikiyor.. Sermicem hemen bende bayrama digru evi temizler sereriz kadinda almicam valla yavas yavas yapariz kac tanesi geldi yumusak yuzlu goruyolar beni oturup gidiyorlar valla bense diyemiyorum surayi burayi yap sonrada kendime kiziyorum..
doğru diyosun 1 kasım diyoruz ama onda tam 40 hafta bulmayabilir. geçenlerde ben rüyamda görmüştüm asansörle 22. kata çıkıyordum. rakam rüyalarda önemliymiş, bir şeyin işaretiymiş. erken bir tarih ama bana da 22 ekim mi diye düşündürttü :)Nedense 26 ve 29 ekim geçiyor benim içimden 1 kasımı bulmaz gibi.Kasım annesi olamaya biliriz
Oyy bu ne izlerken bile yoruldumkızlar bunu mutlaka bi izleyin çok eğlenceli insana miskin zamanında azim veriyo
Bende çokokremle yedim canım çok lezzetli olduoh afiyet bal şeker olsun üzerine illa kendi şerbetini kullanmak şart değil hatta çokokremle meyve çok güzel olyor
24 Kasım olsa ne süper olurdu ama öğretmenler günü hediyemiz olurdu minnoslardoğru diyosun 1 kasım diyoruz ama onda tam 40 hafta bulmayabilir. geçenlerde ben rüyamda görmüştüm asansörle 22. kata çıkıyordum. rakam rüyalarda önemliymiş, bir şeyin işaretiymiş. erken bir tarih ama bana da 22 ekim mi diye düşündürttü :)
eh işte birz hamilelik havası moral yerlerde tarzıYuvarlanmaya devam ... siz nasılsınız bebisinle keyifler yerindedir insallah.
afiyet olsunBende çokokremle yedim canım çok lezzetli oldu
Aynen resmen kaziklaniyorum otursun diye para veriyorum sonra kac gun kendime kiziyorum benimde huyum oyle diyemiyorum bisey arkasindanda bakmiyorum sanki ayip.olcak diye valla dogum iznine ciktim esim hep yardimci yavad yavas yapariz..
Aynsomnde öyle canım. Gelen kadınlara şurayı yapın diyemiyorum, o zaten işini bilir yapar diyorum. Ama nerdeee.. Şimdiye kadar tam istediğim gibi biri denk gelmedi. Bende doğum öncesi temizlik işini Napsam diye düşünüyorum. Bıktım farklı insanları çağırmaktan.. Bulamadım bir tane gönlüme göre..
Temizlikçi isi gerçekten zor hem isini iyi yapacak hem güvenilir olacak dediğin gibi kimi oturup gidiyor kimi sigara içmekten is yapamıyor...Ben memnunum gelen kadına alıstım hem de iyi temizliyor vileda falan kullanmaz eliyle siler yerleri.Halıları erken göndersem ev çıplak geliyor hemde daha çok batıyor öyle.Senin kv hallediyor saolsun iyi kadınmıs vesselamEvlendigimizden beri halilari yikamaya veriyoruz bi duzgun yikanmadi simdi kv geldik esim catiya atti yikiyor.. Sermicem hemen bende bayrama digru evi temizler sereriz kadinda almicam valla yavas yavas yapariz kac tanesi geldi yumusak yuzlu goruyolar beni oturup gidiyorlar valla bense diyemiyorum surayi burayi yap sonrada kendime kiziyorum..
Temizlikçi isi gerçekten zor hem isini iyi yapacak hem güvenilir olacak dediğin gibi kimi oturup gidiyor kimi sigara içmekten is yapamıyor...Ben memnunum gelen kadına alıstım hem de iyi temizliyor vileda falan kullanmaz eliyle siler yerleri.Halıları erken göndersem ev çıplak geliyor hemde daha çok batıyor öyle.Senin kv hallediyor saolsun iyi kadınmıs vesselam
slm şekerler nasılsınız? sayfaları okuyamıyorum bu ara hep bi koşturma, daha hiçbir hazırlık yapmadım, aldıklarım olduğu gibi duruyor , şimdi evin bütün halılarını kaldırdık, yarın veriyoruz yıkamaya, o arada temizlikçi gelecek, 1 gün o çalışacak, üzerine de annemle ben, ince ince girişicez işlere, yıkama ütüleme, dondurucu hazırlıkları, bebek şekerleri, yoğun bir dönem bizi bekliyor ve ben gündüzleri yokum, allah hepimizin yardımcısı olsun, gözümde çok büyüyorr
kızlar bunu mutlaka bi izleyin çok eğlenceli insana miskin zamanında azim veriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?