2014 Kasım Anneleri

Çok misafirin geliyorsa sildir bayram sonrası da yıkamaya ver bebiş gelirse de hoş geldi sefalar getirdi deriz her şey olacağına varır ben daha bebeğe hiç bir şey almadım bile toptan alacağım hepsini inşallah

Hosgeldin Eileithyia oğlusun da sende iyisinizdir insallah biz çamasır -ütü hastane çantası olaylarına giristik bu aralar senin hazırlıkların tamamlanmıstır artık geri sayımı baslatmak üzeresin.Yat yuvarlan oğlusunla keyfini çıkar kavusmanıza az kaldı.

ben pelüş battaniyeyi özdilekten almıştım, satan eleman yıkarken yumuşatıcı kullanmayın dedi, niyedir bilmiyorum ama.

Bende anne çantasını dün hazırladm, bebiş çantasını da az sonra hazırlicam popomu kaldırabilirsem.
Sabahları tm eklem yerlerim acıyo hareket ederken canı acıyo. Bu sabah eşim dedi annanesinde kemiik erimesi başladığı da böyle olmuş tedavi olunca geçmiş. Galiba aldığım kalsiyum yetersiz kalıyo. Bol ayran süt için kızlar

evet güzel olurduu, çok çok güzel bir hediye :) böyle konuşunca baya heyecanlı oluyor acaba ne zaman olcak ikimizinde aynı güne denk gelirmiş
Günlerimiz aynı kalmıs 48 ikimizin de aynı gün gelebilirler de benim oğlusum bana çektiyse fazla dayanamaz çıkar geli verir haa yok babasına çeker de tembel olursa o tontis poposunu kaldırıp çıkıyım diyene kadar 41. haftayı bile görürüz

canım benim Allah iki yavrunuda sana bagıslasın sag salim kucağına alırsın inşallah ayyyyy ne kadar güzell yaaa ekimdeee meleklerin geliyor

ALLAH razı olsun teyzesi

Masallah sizee
Ne kadar guzel ve kibar görünüyosunuz ikiniz de masallah annesi.
Ben malesef son 10 günde asiri hizli kilo aliyorum bu gidisle dagilacagim diye korkuyorum
canım benim cok teşekkür edeeriz hicc üzülme ki ben simdiden 50 idim 65 oldum düşünsene 15 kilo aldım canm ki hala hafta hafta alıyorum

[QUdegilmiyiet, post: 36901044, member: 549363"]Eki Görüntüle 1242620 Buda minnosumla ben teyzeleri tijamalari giydik yayildik koltuga:)
sen degilmiydin canim cook kilo aldim diyen hala zayifsin ve masallah cook iyi gorunuyosunuz[/QUOTE]
evet canım bendim 50 ile başladım yarışmaya simdi 65 oldum daha 9 uncu aya kadarr ohoooo ne versen yiyorum hatta vermesen de yiyorum

Kızlar slm herkese..

İki gündür giremedim 100 sayfayı geçmişsiniz maaşallah valla..
Cuma günü kaç haftadır salladığım şeker meselesi için doktora gittim. Şeker ölçümlerine başladık. İnsanın yedikleri bu kadarmı etki edermiş şekerine.. Gözle görünce harbiden daha bi önemsiyormuş insan.
Ne zamandır homini gırtlak yediğim şeyleri dünden beri terk edip diyete başladım. Aynı zamanda birde başıma ishal çıktı. Artık hangisinin etkisi bilmiyorum 2 günde 1,5 kilo gitti benden iyi mi kötümü bilemedim.
Şu ishal olayı için yarın doktora gidicem gebelikte hiç çekilir şey değilmiş..

canım cok geçmiş olsun buaralar ishal cogunlukta sorun oldu maalesef patates hasla ye bol bol su tüket olur mu muz ye biraz kolada içebilirsin yarında doktora gidersin su tüket ama ihmal etme

Son düzenleme:
dün iç çamaşırlarım kirli sepetinde diye su doğum zamanı için aldığım kilotlardan bir tane çalayım dedim ne olcak ki sonra bir tane daha alır koyarım yerine ama acı gerçek küçük geldi biraz mecbur bunları simdi kullanıcam doğum içinde gidip başkalarını alcam erkenden alıp koydum diye esimin bana bakışları görülmeye değerdi kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…