2014 Kasım Anneleri

Dostum doguma az kaldi bu arada nasil gidiyo hazirliklar cantan hazir mi ayni gun dogurabiliriz

Ben onun astronot poposunu yerim yer cok tatli..
sağol teyzesi çok şükür eksikleri bitirdik artık böyle ıvır zıvır şeylere para harcıyoz sürekli heves var hiiç bitmiyo koco popişli olur inş da ısırması kolay olur

Ayy kızlar..
Dün oğluma okul için kırtasiye alışverişi yaptık, rengarenk boyalar, kağıtlar, kalemler falan.. Okul günlerimi hatırladım nasılda özlemişim meğer. 20 sene sonra tekrar yaşadım aynı duyguyu.Sonra düşündümde bundan sonra tekrar çocuk düşünmediğimiz için hamilelik duygusunu özleyince napıcam? Annemin dediği gibi 20 sene sonra ancak babanne olunca mı tadıcam aynı duyguyu? İlk oğplumdan sonra hiç düşünmemiştim nasıl olsa bir kardeş yaparız diye.. Çok mu saçma nerden geldiyse artık aklıma..

Bence gayet ayrıntılı güzel olmuş. Ama emzik göremedim. Bende not ettim bunları Nil. Inşallah 2 hafta sonra hazırlicam. Senin ve bebişin valizleri ayrı mı? Fotoğrafını çekip koysan keşke, bize de fikir olurdu.

Arkadaşlar çok az zaman kaldı aman dikkat edin. Bakın ne güzel az yediğinizde düşük çıkabiliyor şekeriniz. ben insülin kullandığım halde zaman zaman yine baya bi yüksek oluyor. Ben de çok sıkıldım ama onlar için mecburrrrrrrrrrr.........

Bence gayet ayrıntılı güzel olmuş. Bende not ettim bunları Nil. Inşallah 2 hafta sonra hazırlicam. Senin ve bebişin valizleri ayrı mı? Fotoğrafını çekip koysan keşke, bize de fikir olurdu.

Canım ben tek valize koydum ama, bebeğin ve benim eşyalarımı ayrı ayrı hurçlara koydum. Aslında resmini çektim ama nedense yüklenmiyor. Dün de kontrolümüz vardı hatta, kızımın renkli ultrason görüntüsü vardı onu da yüklemek istedim o da yüklenmedi.
Ben tek bir valizde toplanmasının daha iyi olacağını düşündüm. Parça parça olursa daha zor olabilir gibi geldi.

Bir de unutmadan, kızlar ne kadar doğru ne kadar yanlış bilmiyorum ama, yakında doğum yapmış bir arkadaşım , annene falan söyle hastaneye komposto falan getirsin dedi. İnsanın canı acayip şekerli ve sıvı gıdalar istiyormuş. Hazır meyve suyu içeceğine ev yapımı komposto içersin dedi.
Annem yapmıştı zaten, ona söyleyeceğim bende.

Artı olarak, bu listeye bir ufak şişe kolonya da ekleyeceğim.

Kızlaarr oğluşuma aldığım astronot tulumm nasıl sizce ayy içinde kim bilir ne komik olcak yaa

çok çok tatlı canım:) bende bebiş kıyafetleri yıkatıp kurutmakla meşgulüm halaaa

sağol teyzesi çok şükür eksikleri bitirdik artık böyle ıvır zıvır şeylere para harcıyoz sürekli heves var hiiç bitmiyo koco popişli olur inş da ısırması kolay olur

ay evet ıvır zıvır şeyler bulmak çok hoşuma gidiyor:) bu ara ev tipi ana kucağına taktım çok tatlılar

Kolay gelsin canım ben hallettim onları çok şükür bu haftada yerleştircem artık dolaplara nolur nolmaz erkenden gelmek ister falan ev tipi ana kucakları gerçekten güzel ama ben kararsz kaldım kullanırmym bilmiyorum sonraya bıraktım ihtiyaca göre alırım sonra belki ama oyuncaklı falan çok güzeller

canım ben yıkayıp ütülediklerimi hurcun içine koydum dolapta hem kokusu uçmasın hemde toz olmasın diye ama sence yerleştireyim mi? ikimiz aynı haftadayız senle.

Valla pisikolocim bozuldu atçsm cihazları aşşa.
Canım nasılsın? Yokluğun belli oluyor valla özletme kendini gel ara ara

)

Nerelerdesin sen yahuu kac gun oldu yoksun iyi misin seker isi noldu[/QUOTE]

Dostum doguma az kaldi bu arada nasil gidiyo hazirliklar cantan hazir mi ayni gun dogurabiliriz

Kızlar iyiyim şeker için limonu deneyeceğim teşlür nil. Carputi özellikle yazcam sana şimdi dışarı çıkçakmışız kocamı beklrtmiyim öptüüm

Nilcim her şey dört dörtlük görünüyor. Yalnız deodorant bebeği emzirirken rahatsız ediyormuş. Çok araştırdım bunu tüm anneler neredeyse aynı şeyi söylemiş. Deodorantsız bir hayat düşünemiyorum ben de bakım ürünlerimden en önemlisidir ama malesef bir süre kullanamıcam. Allahtan yaza denk gelmiyor.

Bir de biberonu, emziği alacakmısın?

Abartmıyorum 500-600 tane mesajı okudum.
Ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar maşallah.
Kızlar artık çok fazla giremiyorum foruma. Bu telefon uygulaması da çalışmıyor gıcık oldum!

Bundan sonra ne kadar sıklıkla girebilirim bilmiyorum, sizden de ayrı kalmak istemiyorum.
Faceden veya instagramdan eklerseniz oradan görüşürüz olmaz mı?
İrtibatı koparmamış oluruz.

canım ben yıkayıp ütülediklerimi hurcun içine koydum dolapta hem kokusu uçmasın hemde toz olmasın diye ama sence yerleştireyim mi? ikimiz aynı haftadayız senle.
Canım bende öyle yaptım hurçta bekliyo ama artık bu haftasonu yerleştircem sonra yapamam belki hem bizim kıyafetlermzde dolapta duruyo bişey olmuyo yerleştirelim gitsin bence

Süper hızlısınız valla kızlar sayfalar alıp başını gitmiş bizdebugün oğluş biraz eğlensin diye pikniğe gittik o kadar iyi geldi ki anlatamam akşamda düğündeyim ohhh valla yaa bide benim kız çıldırdı kıpır kıpır hiç durmuyo iyi hoş ama hareket düzeni tamamen deüişti doktor doğum pozizyonunda diyodu yaklaşık bir buçuk aydır öyleydi ve hareketlenme hep kaburgalarımın altında olurdu şimdi göbek çevrem kıpır kıpır tepeler oluşuyo sürekli böbreklerime kadar kıpırdıyo

Evet ya bencede face si olanlar beni de ekleyin Pinar isyan ve gasun ile faceden görüşüyoruz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…