Geçen benimde 2 gün hareketsiz kaldı ödüm pokuma karıştı ama bişi yokmuş. Şekerin yoksa tatlıbişiler ye sola yat, şeker varsa muz ve süt iç yap aynısını, hareket varsa korkma yoksa doktora. Bide ben grip olmuştum grip oğlumu yavaşlatmış bilesin
Ben onun astronot poposunu yerim yer cok tatli..
Canım nasılsın? Yokluğun belli oluyor valla özletme kendini gel ara ara
Selam herkese, iyi pazarlar. Dünden beri full time çalıştım ve kızımın tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim, yerleştirdim. Bir de bavulumuzu hazırladım.İşte bavulun içeriği, eksik birşey gören yazarsa sevinirim.
Bebek İçin
1-) Penye battaniye+ üst iç zıbın + alt üst zıbın takımı + şapka + eldiven + çorap + 1 adet bebek bezi (zeyy gibi bohça yaptım hemşireye vermek için)
2-)Penye battaniye + üst iç zıbın + alt üst zıbın takımı + şapka + eldiven + çorap + penye yelek (bohça şeklinde)
3-)Tulum + eldiven + Şapka
4-)2 önlük
5-)2 takım alt-üst iç zıbın takımı ( takımda şapka-eldiven-alt ve üst zıbın var)
6-)2 çorap
7-)1 örgü yelek
göbek bağı bandı (hastane çıkış setimizde vardı)
9-)Yüz Örtüsü
10-)Özel yaptırdığım isimli tulum takımı (tulum + eldiven + şapka + saç bandı)
11-)Kalın Battaniye
12-)Peluş Kundak
13-)Küçük boy biberon
14-)Pişik Kremi
15-)1 paket yeni doğan bebek bezi
16-)Islak Mendil
17-)Ağız Silme Mendili ( 3 adet)
1Araba Koltuğu
Kendim İçin
1-)Hamilelik boyunca yapılan tüm tahliller
2-)kimlik
3-)Makyaj Malzemesi
4-)Diş fırçası + diş macunu
5-)Kağıt Mendil
6-)Havlu
7-)Deodorant
Göğüs Pedi
9-)Orkid
10-)2 Adet gecelik ( 1'i sabahlıklı)
11-)1 Takım pijama
12-)Terlik + lohusa tacı (takım)
13-)İç çamaşırı (külot+sütyen)
14-)Atlet + çorap
15-)Tarak
16-)Şampuan
17-)Hastaneden çıkarken giymek için kıyafet ( eşortman takım)
Kızlar slm herkese..
İki gündür giremedim 100 sayfayı geçmişsiniz maaşallah valla..
Cuma günü kaç haftadır salladığım şeker meselesi için doktora gittim. Şeker ölçümlerine başladık. İnsanın yedikleri bu kadarmı etki edermiş şekerine.. Gözle görünce harbiden daha bi önemsiyormuş insan.
Ne zamandır homini gırtlak yediğim şeyleri dünden beri terk edip diyete başladım. Aynı zamanda birde başıma ishal çıktı. Artık hangisinin etkisi bilmiyorum 2 günde 1,5 kilo gitti benden iyi mi kötümü bilemedim.
Şu ishal olayı için yarın doktora gidicem gebelikte hiç çekilir şey değilmiş..
Canımm bende şeker diyetimi bozdum bu ara ve hiç gidip ölçtürmedim nasıl çıktı senin sonuçlar çok sıkıntı oluyomuymuşki yüksek çıkması of takıldım bak şimdi bende yarın tekrar başlmam lazım galiba:-( ama canım herşeyi çekiyor artık dur diyemiyorum kendime:-(
Bence gayet ayrıntılı güzel olmuş. Bende not ettim bunları Nil. Inşallah 2 hafta sonra hazırlicam. Senin ve bebişin valizleri ayrı mı? Fotoğrafını çekip koysan keşke, bize de fikir olurdu.
Kızlaarr oğluşuma aldığım astronot tulumm nasıl sizceayy içinde kim bilir ne komik olcak yaa
Kızlaarr oğluşuma aldığım astronot tulumm nasıl sizceayy içinde kim bilir ne komik olcak yaa
sağol teyzesi çok şükür eksikleri bitirdik artık böyle ıvır zıvır şeylere para harcıyoz sürekli heves var hiiç bitmiyo koco popişli olur inş da ısırması kolay olur
Sağol canım teşekkür ederiz Rabbim inş sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizeEminim çok cici olacak minik astronotİyi günlerde kullanmayı nasip etsin Allah.
Kolay gelsin canım ben hallettim onları çok şükür bu haftada yerleştircem artık dolaplara nolur nolmaz erkenden gelmek ister falançok çok tatlı canım:) bende bebiş kıyafetleri yıkatıp kurutmakla meşgulüm halaaa
ay evet ıvır zıvır şeyler bulmak çok hoşuma gidiyor:) bu ara ev tipi ana kucağına taktım çok tatlılar
Kolay gelsin canım ben hallettim onları çok şükür bu haftada yerleştircem artık dolaplara nolur nolmaz erkenden gelmek ister falanev tipi ana kucakları gerçekten güzel ama ben kararsz kaldım kullanırmym bilmiyorum sonraya bıraktım ihtiyaca göre alırım sonra belki ama oyuncaklı falan çok güzeller
Valla pisikolocim bozuldu atçsm cihazları aşşa.Aceba senin cihazdamı var bi musibet.. Hadi ben şeker yemenin dibine vurmuştumda sen gayet dikkat ettiğin halde niye hiç düşmüyo var bunda bişey.
Yoğurt ve ayran mucize gibi.. Hemen düşürüyor. Anam bu yaştan sonra bunuda öğrendik valla..
Canım nasılsın? Yokluğun belli oluyor valla özletme kendini gel ara ara
)
Canım annemde şeker olduğunu söylemiştim daha önce sana, annemin şekeri 350-400'lerdeydi. Şimdi her sabah 1 adet limon içine çok çok az su katıp içiyor, şu an şekeri 80'lerde. Hatta aradım sordum tekrar, limon suyu içsin, beyaz pirinçten uzak dursun dedi. Bir de eğer yapabilirsen, kabuk tarçın al, su da beklet sabahları iç, ya da yoğurtun içine tarçın karıştır sabahları ye. Ama inan annem çareyi limonda buldu.
Nerelerdesin sen yahuu kac gun oldu yoksun iyi misin seker isi noldu[/QUOTE]Nerelerdesijithyia, post: 36908486, member: 67031"]Geçen benimde 2 gün hareketsiz kaldı ödüm pokuma karıştı ama bişi yokmuş. Şekerin yoksa tatlıbişiler ye sola yat, şeker varsa muz ve süt iç yap aynısını, hareket varsa korkma yoksa doktora. Bide ben grip olmuştum grip oğlumu yavaşlatmış bilesin
Dostum doguma az kaldi bu arada nasil gidiyo hazirliklar cantan hazir mi ayni gun dogurabiliriz
Nilcim her şey dört dörtlük görünüyor. Yalnız deodorant bebeği emzirirken rahatsız ediyormuş. Çok araştırdım bunu tüm anneler neredeyse aynı şeyi söylemiş. Deodorantsız bir hayat düşünemiyorum ben de bakım ürünlerimden en önemlisidir ama malesef bir süre kullanamıcam. Allahtan yaza denk gelmiyor.Canım nasılsın? Yokluğun belli oluyor valla özletme kendini gel ara ara
Selam herkese, iyi pazarlar. Dünden beri full time çalıştım ve kızımın tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim, yerleştirdim. Bir de bavulumuzu hazırladım.İşte bavulun içeriği, eksik birşey gören yazarsa sevinirim.
Bebek İçin
1-) Penye battaniye+ üst iç zıbın + alt üst zıbın takımı + şapka + eldiven + çorap + 1 adet bebek bezi (zeyy gibi bohça yaptım hemşireye vermek için)
2-)Penye battaniye + üst iç zıbın + alt üst zıbın takımı + şapka + eldiven + çorap + penye yelek (bohça şeklinde)
3-)Tulum + eldiven + Şapka
4-)2 önlük
5-)2 takım alt-üst iç zıbın takımı ( takımda şapka-eldiven-alt ve üst zıbın var)
6-)2 çorap
7-)1 örgü yelek
göbek bağı bandı (hastane çıkış setimizde vardı)
9-)Yüz Örtüsü
10-)Özel yaptırdığım isimli tulum takımı (tulum + eldiven + şapka + saç bandı)
11-)Kalın Battaniye
12-)Peluş Kundak
13-)Küçük boy biberon
14-)Pişik Kremi
15-)1 paket yeni doğan bebek bezi
16-)Islak Mendil
17-)Ağız Silme Mendili ( 3 adet)
1Araba Koltuğu
Kendim İçin
1-)Hamilelik boyunca yapılan tüm tahliller
2-)kimlik
3-)Makyaj Malzemesi
4-)Diş fırçası + diş macunu
5-)Kağıt Mendil
6-)Havlu
7-)Deodorant
Göğüs Pedi
9-)Orkid
10-)2 Adet gecelik ( 1'i sabahlıklı)
11-)1 Takım pijama
12-)Terlik + lohusa tacı (takım)
13-)İç çamaşırı (külot+sütyen)
14-)Atlet + çorap
15-)Tarak
16-)Şampuan
17-)Hastaneden çıkarken giymek için kıyafet ( eşortman takım)
Canım bende öyle yaptım hurçta bekliyo ama artık bu haftasonu yerleştircem sonra yapamam belki hem bizim kıyafetlermzde dolapta duruyo bişey olmuyo yerleştirelim gitsin bencecanım ben yıkayıp ütülediklerimi hurcun içine koydum dolapta hem kokusu uçmasın hemde toz olmasın diye ama sence yerleştireyim mi? ikimiz aynı haftadayız senle.
Evet ya bencede face si olanlar beni de ekleyin Pinar isyan ve gasun ile faceden görüşüyoruz zatenAbartmıyorum 500-600 tane mesajı okudum.
Ne kadar hızlı ilerliyor sayfalar maşallah.
Kızlar artık çok fazla giremiyorum foruma. Bu telefon uygulaması da çalışmıyor gıcık oldum!
Bundan sonra ne kadar sıklıkla girebilirim bilmiyorum, sizden de ayrı kalmak istemiyorum.
Faceden veya instagramdan eklerseniz oradan görüşürüz olmaz mı?
İrtibatı koparmamış oluruz.
Evet ya bencede face si olanlar beni de ekleyin Pinar isyan ve gasun ile faceden görüşüyoruz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?