canım cok geçmiş olsun buaralar ishal cogunlukta sorun oldu maalesef patates hasşa ye bol bol su tüket olur mu muz ye biraz kolada içebilirsin yarında doktora gidersin su tüket ama ihmal etme
istersen eger hala devam ediyorsa bir yerden acilden giriş yap annesi yada seni yormaya devam ederse serum takılır en azından sıvı kaybın dengelenir..cok dikkat et kendini ama olur mu korkmada annesi hic birseycik olmaz Allah seni ve bebeğini korusunSaol canım zaten ihmel edecek gibi değilim. Gecenin 4 ünda karın ağrısı ile uyanınca açıkçası korkmadım değil. Ertesi gün tüm gün boyunca sancı ve mide bulantısıeşliğinde halsizlik mahvetti beni birde hava sıcak olunca hastaneye gidip serum taktırmamak için direndim resmen.
Kola patates ve muzu denedim dün ama tabi şekeri fırlatıyorlar onlarda. Dengede tüketmek lazım az az.
Canımm bende şeker diyetimi bozdum bu ara ve hiç gidip ölçtürmedim nasıl çıktı senin sonuçlar çok sıkıntı oluyomuymuşki yüksek çıkması of takıldım bak şimdi bende yarın tekrar başlmam lazım galiba:-( ama canım herşeyi çekiyor artık dur diyemiyorum kendime:-(Kızlar slm herkese..
İki gündür giremedim 100 sayfayı geçmişsiniz maaşallah valla..
Cuma günü kaç haftadır salladığım şeker meselesi için doktora gittim. Şeker ölçümlerine başladık. İnsanın yedikleri bu kadarmı etki edermiş şekerine.. Gözle görünce harbiden daha bi önemsiyormuş insan.
Ne zamandır homini gırtlak yediğim şeyleri dünden beri terk edip diyete başladım. Aynı zamanda birde başıma ishal çıktı. Artık hangisinin etkisi bilmiyorum 2 günde 1,5 kilo gitti benden iyi mi kötümü bilemedim.
Şu ishal olayı için yarın doktora gidicem gebelikte hiç çekilir şey değilmiş..
canım artık yerleri daralmaya başladı hareketlerini daha az hissetmen gayet normal birde uyuyordur annesi sen hic sıkıntı yapma bu sıralar minnoşlar uzun uyuyabiliyor malum büyüyolar enerji topluyorlar..cok hareket ettiysen ondanda olabilir annesiSelamm kızlar bebeğim bugün pek hareketsiz endişelendim biraz malum haftamız ilerledi bu haftalarda hareketleri önemli canım sıkıldı:-(
Yorulduysan ondan olabilir.Panik yapma annesi.Selamm kızlar bebeğim bugün pek hareketsiz endişelendim biraz malum haftamız ilerledi bu haftalarda hareketleri önemli canım sıkıldı:-(
Evet 2 gündür çok dolaştık ama daha net hareketlerni hissedyrdm ben yeri daraldıgından beri bide ekim annelerini okudum doğum yapmış biri bebeğin hareketlerni takip edin benimki etmiyrdu boynuna kordon dolanmış sezaryenle aldılar hemen falan yazmış tırstım azcık:-(canım artık yerleri daralmaya başladı hareketlerini daha az hissetmen gayet normal birde uyuyordur annesi sen hic sıkıntı yapma bu sıralar minnoşlar uzun uyuyabiliyor malum büyüyolar enerji topluyorlar..cok hareket ettiysen ondanda olabilir annesi
İnş öyledir canım şu doğum iznine bi ayrıldaydım çok yoruluyoruz bu aralarYorulduysan ondan olabilir.Panik yapma annesi.
evet canım bendim 50 ile başladım yarışmayasen degilmiydin canim cook kilo aldim diyen hala zayifsin ve masallah cook iyi gorunuyosunuz
sakın sakın böyle seyler düşünme olur mu bak bnde hareketlerini net hissediyorum hala ama cok hareket ettiğin zamanlar onlarda uzun uykuya dalabiliyor ..sen suanda kendini cok dinleme ıstersen cıkolata ye meyve suyu ic az once bir kanaldaa gordum soğan yemek te bebeği uyarıyormuş hareketi için dilersen taze soğanda ye hareket eder..senden tek ricam aklına kotu birsey getirme bnmde cok uzun sure hissetmediğim zamanlar olduEvet 2 gündür çok dolaştık ama daha net hareketlerni hissedyrdm ben yeri daraldıgından beri bide ekim annelerini okudum doğum yapmış biri bebeğin hareketlerni takip edin benimki etmiyrdu boynuna kordon dolanmış sezaryenle aldılar hemen falan yazmış tırstım azcık:-(
Ne zaman baslıyor senin iznin?Benim ki 10 ekimde baslıyor.İnş öyledir canım şu doğum iznine bi ayrıldaydım çok yoruluyoruz bu aralar
Bende 55 ile basladim 68 oldum :) cok tostopak degilim ama yine de insan baskül de görünce korkuyor herhaldeevet canım bendim 50 ile başladım yarışmayasimdi 65 oldum daha 9 uncu aya kadarr ohoooo ne versen yiyorum hatta vermesen de yiyorum
Kundak battaniyeler güzel oluyor canım annemler almıs geçenlerde yıkayıp kaldırdım çok hosuma gitti benim yanları çıtçıtlı falan derli toplu olunca açılmaz hemde kolay tasınır önce hastane çıkısı battaniyesine sonra da ona sarıp pusete koycam hastaneden çıkarken
Benimde o civarda canım ama ben dayanamam okadar lisedeyim bide bizim veletler çok sıkıntılı strese girerim erken doğururum sonraNe zaman baslıyor senin iznin?Benim ki 10 ekimde baslıyor.
Sağol canım biraz dinleneyim bakalım oynar inşsakın sakın böyle seyler düşünme olur mu bak bnde hareketlerini net hissediyorum hala ama cok hareket ettiğin zamanlar onlarda uzun uykuya dalabiliyor ..sen suanda kendini cok dinleme ıstersen cıkolata ye meyve suyu ic az once bir kanaldaa gordum soğan yemek te bebeği uyarıyormuş hareketi için dilersen taze soğanda ye hareket eder..senden tek ricam aklına kotu birsey getirme bnmde cok uzun sure hissetmediğim zamanlar oldu
oynar canm uzan dinlen senSağol canım biraz dinleneyim bakalım oynar inş
aynen canım yaa insan tartıya çıkmaya korkuyor ama benim her hafta cidden çıkmaya başladı kilo suanda tamam ama bunu daha geri kalan ayı var son ay sismesi var ödemi varBende 55 ile basladim 68 oldum :) cok tostopak degilim ama yine de insan baskül de görünce korkuyor herhalde
Canımm bende şeker diyetimi bozdum bu ara ve hiç gidip ölçtürmedim nasıl çıktı senin sonuçlar çok sıkıntı oluyomuymuşki yüksek çıkması of takıldım bak şimdi bende yarın tekrar başlmam lazım galiba:-( ama canım herşeyi çekiyor artık dur diyemiyorum kendime:-(
Bendee tv de ne gorsem canim çekiyor:) ve malesef ödemler başladı ben de ayaklarim ve bacaklarim cok fena artik basarken de zorlaniyorum sen de ödem olmasin inşallahaynen canım yaa insan tartıya çıkmaya korkuyor ama benim her hafta cidden çıkmaya başladı kilo suanda tamam ama bunu daha geri kalan ayı var son ay sismesi var ödemi varhayır tamam diyorum dikkat edecem diyorum ama olmuyor tutamıyorum agzımı
Sağol canım biraz dinleneyim bakalım oynar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?