2014 Kasım Anneleri

ayyyy ama bunlarda tam sopalık simdi lütfen kedine cok dikkat et toplamışlar tatilde enerjiyi kuduruyolar ilk günden cok kızdım onlara cok Allah korusun ya yere düşseydin Allah korumuş
Evet Allah korudu gerçekten ne kudurma hemde hep erkek düşün artık:-(

Aldigim bu benim onunde bahar ciceklei yaziyo..

Günaydın arkadaşlar.. Carputi, demeköyle_19 da roxy matikle yıkamıştı ama kokusunu beğenmemişti sanırım. Onunkinin ambalaj r

Günaydın arkadaşlar.. Carputi, demeköyle_19 da roxy matikle yıkamıştı ama kokusunu beğenmemişti sanırım. Onunkinin ambalaj rengi yeşilimsi gibiydi. Seninki ne renk acaba?

Eklentiler

• IMG_20140915_150213-1.webp
    90,1 KB · Görüntüleme: 62
canım sende kendimi gördüm ve çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun çok zor bencede kiloyla alakası yok tamamen dinlenmeyle uyumayla stresten uzak durmayla alakalı ki rahimde kanlanma bol olsun bebeğe olsijen fazla gitsin benimde 18 aylık bi oğlum var onunla uğraşmaktan dinlenemiyorum hiç geceleri deliksiz uyuyamıyorum sürekli kalkıp su ve süt içiyo hep kucağımda ilgilenmezsem kanepenin kenarına dikelip ayşe diye seslenip salıyo kendini boşluğa ya bi gün o biyerini kırcak ya ben tutcam diye ani hareket yaparken doğurcam misafir geldi geçengün bebeğini sevdim ayşeee dedi masum masum baktı gel sevelim dedim kıpırdamadı neyse sevmeye devam ettim anne diye ağlamaya başladı napıcam sezeryanlı oğlumu nasıl kucaklıcam nasıl gönlünü etcem diye düşünmekten içim acıyo kendimi çok kötü hissediyorum eee karnımdakinede yazık gelişimi 10 gün geriden geliyo.beslenmeyi unuttuğum zamanlar oluyo öyleyemeğim elimde mesela şimdi anca fırsatım oldu offf düşünmekten içim şişti ya

canım allah yardımcın olsun seninde zor işimiz

Evet canım ya inşallah doğumdan önce alışır da rahat edersin. Çocukların her yaşı ayrı problem Allah bu günleri güzel geçirmeyi nasip etsin
amin canım çok saol şimdi uyudu oğluş altını bezlemiyeyim demi.aklı karışmasın

Yok canım 19'unda gidip alacağım kısmetse, sonra bakalım ne zamana kadar dayanıp çalışacağım. 35'i bulurum da, 37 sanki zor gibi. Gerçi havalar serinledikçe daha kolay herşey gibi ama, bakalım kısmet.

hastane için hamile kilodu mu almak lazım? daha mı iyi olur? Birde korseyi ne zaman giycez , eve gelince mi? Uzun kollu gecelik buldunuz mu?

N nlyvz aynen canım, ben de 26 sında alcam ama 37 ye kadar dayanamayacakmışım gibi hissediyorum nedense.

buanbuan ben hamileler için yüksek bel kilot aldım, 2 tane uzun kollu gecelik, bitane kısakollu pijama aldım.

perikanadi Allah korusun canım, acillik olmazsın inşallah

Geçmis olsun hocam ilk gün vukuatlı geçmis anlasılan.Hiç takıntı etme bunları bende dönem kapanmadan önce bir kız öğrencimi sevmistim sınıfın kapısını açmamla bana hızla yapısması bir oldu nerden tuttum nasıl durdum öyle kurtulduk düsmekten o an düsünmedim bile yapıstırdım ağzının üstüne...Kontrolsüz oluyor insan böyle durumlarda belki sonra üzülüyoruz o da çocuk diye ama bazı seylerin telafisi olmaya bilir ben düssem ve bebeğime birsey olsaydı kim verecekti hesabını olan bana olacaktı.Öncelikle kendini ve bebeğini düsün herkesin canı kendine tatlı.

Bugun iznimi baslattim oglumu da gordum teyzeleri 2650 gr olmus keyfi yerindeydi.. Kaburgama tamamen poposunu dayamis agrim ondanmis doktor zayifsin o yuzden baski daha cok dedi.. 38 hafta cati muayenesi yapcakmis 36 da nst falan olcak.. az kilo alan aktif bi gebesin dedi övdü beni sagolsun.. Nerdeyse hic pipisini gormemistim minigin ozel istek yaptim uzun uzun gosterdi
Bizden haberler boyle anneler..

Günaydın arkadaşlar.. Carputi, demeköyle_19 da roxy matikle yıkamıştı ama kokusunu beğenmemişti sanırım. Onunkinin ambalaj rengi yeşilimsi gibiydi. Seninki ne renk acaba?
Canım benim kullandığım da carputininkinden bende eklemistim o zamanlar.Kokusu acı badem gibi demistim ama ben paketi açtığımda koklamıstım kokusu öyleydi çamasırları yıkadıktan sonra baktım koku falan yoktu.Çamasırda koku kalmaması daha iyi düsündüm sonra belki bebis sevmeyecek.Kullanıyorum halen 1 paket daha var her ne kadar dalinin alısılmıs bebek kokusunu arasam da buna devam ederim yumusak ve kalıntı bırakmıyor.

Oy oy annem benim maşallah size... İznin de hayırlı olsun canım oh dinlen... Benim doktorum henüz ne çatı dan bahsetti ne doğum şeklinden bahsetti.. Hala rutin kontrol gibi gidip geliyorum bakalım konuyu hangi kontrolde açacak merak içindeyim =)

Tatlım bende senin gibi pek bulamadım şu uzun kollu bodylerle yelek kombini mantıklı

Masallahhh sana da Yamanımıza da iznin de baslamıs hayırlı olsun bakalım.Bende zorlandım bu gün hep 3. kattaki sınıflara girdim bir bitse dedirtti yani ilk günden.Ağrının nedeni de belli olmus kırık çıkık derken koca popo çıkmıs ısır kız çıkınca

ohh canım ne güzell yaa iznin hayırlı olsun..
bak şu miniğin rahatllığınaa..maşallah ona maşallahh

Kızlar daha önce söylemişimdir; hamile olduğumu öğrendiğimde çalıştığım şirketle yollarımızı ayırmıştık. Fakat bir konudan dolayı onlara dava açmıştım.
Davayı kazandığımı öğrendim bugün. Biraz önce avukatım aradı.
Çok mutlu oldum!
Kazanacağım para hiç önemli değildi (hiç yatırım yapmadan yurtdışında yeriz diyorduk kazanırsam) ama Dünyanın sayılı şirketlerinden birine karşı cesaret edip dava açmak ve kazanmak çok mutlu etti beni.
İnadım inat arkadaş!
Ehehehe

Maşallah canim oğluşuna ayy cook az kalmış heyecan yaptim bide canim sen 35 de izne ayrilmissin ya bende 33 de ayrilabilirmiyim hani ya 32 ya 37 diye birşey duymuştum emin olmak icin soruyorum?

ohh canım hakkını aramışsınn ve almışsınn..
çok sevindim senin adına..
o para ile çocğuna birşeyler yaparsın hiç olmadı

yaa kızlar birşey sorucam, bebeğim oldukça yukarda sol göğsümün hemen altında ve sürekli şişiriyor poposunu, o bölge herzamankinden çok daha dalgalı bu ara, bunlar kasılma mı? bel, kasık, karın vb bir ağrı yok, ama popo yükselip yükselip duruyor, geçen hafta bebek görmeye gittiğimizde doğum yapan arkadaşım da fark etti ve bunlar kasılma dedi, öyle mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…