Evet Allah korudu gerçekten ne kudurma hemde hep erkek düşün artık:-(ayyyy ama bunlarda tam sopalık simdilütfen kedine cok dikkat et toplamışlar tatilde enerjiyi kuduruyolar ilk günden cok kızdım onlara cok Allah korusun ya yere düşseydin Allah korumuş
Umarım kazasız belasız 1 haftayı atlatırım
ayy yerden göğe kadar haklısın canım Allah sana bu hafta sabır güc versin insallahEvet Allah korudu gerçekten ne kudurma hemde hep erkek düşün artık:-(
Günaydın arkadaşlar.. Carputi, demeköyle_19 da roxy matikle yıkamıştı ama kokusunu beğenmemişti sanırım. Onunkinin ambalaj r
Günaydın arkadaşlar.. Carputi, demeköyle_19 da roxy matikle yıkamıştı ama kokusunu beğenmemişti sanırım. Onunkinin ambalaj rengi yeşilimsi gibiydi. Seninki ne renk acaba?
canım sende kendimi gördüm ve çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun çok zor bencede kiloyla alakası yok tamamen dinlenmeyle uyumayla stresten uzak durmayla alakalı ki rahimde kanlanma bol olsun bebeğe olsijen fazla gitsin benimde 18 aylık bi oğlum var onunla uğraşmaktan dinlenemiyorum hiç geceleri deliksiz uyuyamıyorum sürekli kalkıp su ve süt içiyo hep kucağımda ilgilenmezsem kanepenin kenarına dikelip ayşe diye seslenip salıyo kendini boşluğa ya bi gün o biyerini kırcak ya ben tutcam diye ani hareket yaparken doğurcamaldıgımız kılolarla alakası yok bunun yaa tamamen bebeğe giden kan ve oksijenle alakalı. 8-9 kılo alıp 4 kıloya yakın cocuk doguranlar bılıyorum. benım bebeklerım belli donemden sonra malaesef az kilo alıyor. bu ıkıncı hamıleliğim. düzenli beslenmek stres yapmamak ve gerçekten dinlenmek gerekiyor. ben yiyorum ama cok da duzenli beslenemiyorum. iş, çocuk, ev ne annem var yakında ne kayınvalide gelip arada yardım etsin, sadece corba içip akşamı geçirdiğim de oluyor malesef. stres de yapıyorum haliyle evde yapmam gereken bir sürü şey var. bebek hazırlıgı vs. doğumdan sonra kızım nasıl tepki verecek ona nasıl vakıt ayırıcam, ben hastanedeyken ıkı gun napıcak vs vs. elimde olmadan düşünüyorum napıyım. ben de doktoru dınleyip ayrılıcam izne artık. evde inşallah daha düzenli olurum.
canım allah yardımcın olsun seninde zor işimizAyy durumlarımız çok benzermiş. Bakan kimse yok. Annem sağolsn geldi buzluğu doldurdu gitti. 1 hafta daha oradan tüketiriz. Sonra izne gitcez. Gelince de 1 aydan fazla yetecek yiyecek var. Sonrası allah büyük. Bi çorbayla geçen günler, su içilmeden geçen saatler, saat 3 te yenen öğle yemekleri.. İşim çok berbat. Gideym de dinleneyim artk. Sen de bir de çocuk varmş, allah kolaylık versin
amin canım çok saol şimdi uyudu oğluş altını bezlemiyeyim demi.aklı karışmasınEvet canım ya inşallah doğumdan önce alışır da rahat edersin. Çocukların her yaşı ayrı problem Allah bu günleri güzel geçirmeyi nasip etsin
Benimkide bundan çok memnunum ben seviyogumda kokusunuAldigim bu benim onunde bahar ciceklei yaziyo..
Yok canım 19'unda gidip alacağım kısmetse, sonra bakalım ne zamana kadar dayanıp çalışacağım. 35'i bulurum da, 37 sanki zor gibi. Gerçi havalar serinledikçe daha kolay herşey gibi ama, bakalım kısmet.
hastane için hamile kilodu mu almak lazım? daha mı iyi olur? Birde korseyi ne zaman giycez , eve gelince mi? Uzun kollu gecelik buldunuz mu?
N nlyvz aynen canım, ben de 26 sında alcam ama 37 ye kadar dayanamayacakmışım gibi hissediyorum nedense.Meraktan yaptım 2-3 kere artık yapmıyorum canım... Önce biraz dehşet oldum sonra dedim ay yavrum burdan beslenecek dedim mutlu oldumBöyle devam ederse sanırım giderim.. Mide değil de şu sırtım ağrıdığı zaman aklım çıkıyor yine acillik olacam diye..
Ya canım valla 30-40 dk arası bence ideal ya da bana göre ideal.. Haftasonu alışveriş için çıktık da baya bi yol yürümüşüz sonrasında kasıklarım felan ayaklarımı bile kaldırırken o bölgem ağrıyordu.. Yeni hafifledi.. Sanırım baskı arttığı için artık yürüyüş de zorluyor ama 30 dk felan her gün iyi bence..
Geçmis olsun hocam ilk gün vukuatlı geçmis anlasılan.Hiç takıntı etme bunları bende dönem kapanmadan önce bir kız öğrencimi sevmistim sınıfın kapısını açmamla bana hızla yapısması bir oldu nerden tuttum nasıl durdum öyle kurtulduk düsmekten o an düsünmedim bile yapıstırdım ağzının üstüne...Kontrolsüz oluyor insan böyle durumlarda belki sonra üzülüyoruz o da çocuk diye ama bazı seylerin telafisi olmaya bilir ben düssem ve bebeğime birsey olsaydı kim verecekti hesabını olan bana olacaktı.Öncelikle kendini ve bebeğini düsün herkesin canı kendine tatlı.Canım zaten araya girsem benide döverlerdi valla girmedim kapıda duryrdum çıkarken çarptı gerizekalı ama çok sertti düşcektim nerdeyse diğerleride şok oldu ilk günümdü bide bu okulda pekte iyi oldugı söylenemez:-(
Aldigim bu benim onunde bahar ciceklei yaziyo..
Benimkide bundan çok memnunum ben seviyogumda kokusunu
Canım benim kullandığım da carputininkinden bende eklemistim o zamanlar.Kokusu acı badem gibi demistim ama ben paketi açtığımda koklamıstım kokusu öyleydi çamasırları yıkadıktan sonra baktım koku falan yoktu.Çamasırda koku kalmaması daha iyi düsündüm sonra belki bebis sevmeyecek.Kullanıyorum halen 1 paket daha var her ne kadar dalinin alısılmıs bebek kokusunu arasam da buna devam ederim yumusak ve kalıntı bırakmıyor.
Günaydın arkadaşlar.. Carputi, demeköyle_19 da roxy matikle yıkamıştı ama kokusunu beğenmemişti sanırım. Onunkinin ambalaj rengi yeşilimsi gibiydi. Seninki ne renk acaba?
Bugun iznimi baslattim oglumu da gordum teyzeleri 2650 gr olmus keyfi yerindeydi.. Kaburgama tamamen poposunu dayamis agrim ondanmis doktor zayifsin o yuzden baski daha cok dedi.. 38 hafta cati muayenesi yapcakmis 36 da nst falan olcak.. az kilo alan aktif bi gebesin dedi övdü beni sagolsun.. Nerdeyse hic pipisini gormemistim minigin ozel istek yaptim uzun uzun gosterdi
Bizden haberler boyle anneler..
Tatlım bende senin gibi pek bulamadım şu uzun kollu bodylerle yelek kombini mantıklıYARDIMMM
Ablalarımm hani şu tek parça aldığımız ayaklı alt pijamaların üstüne ne giydirceksnz???
Ben girdiğim her dükkanda çok aradım y.doğan tek üst uzun kollu ama yokkk,hep alt-üst takımlar gösteriyorlar yada uzun kollu zıbınlar..
Kendmce ayarladğm kombin 'uzun kollu zıbın+ayaklı alt pijama üstünede penye yelek'
Diğer türlü ayaklı pijamaları gydirebileceğm üst yok.Takımlar ve h.cıkışlarının üstleriyle uyumlu olmuyo
Masallahhh sana da Yamanımıza da iznin de baslamıs hayırlı olsun bakalım.Bende zorlandım bu gün hep 3. kattaki sınıflara girdim bir bitse dedirtti yani ilk günden.Ağrının nedeni de belli olmus kırık çıkık derken koca popo çıkmısBugun iznimi baslattim oglumu da gordum teyzeleri 2650 gr olmus keyfi yerindeydi.. Kaburgama tamamen poposunu dayamis agrim ondanmis doktor zayifsin o yuzden baski daha cok dedi.. 38 hafta cati muayenesi yapcakmis 36 da nst falan olcak.. az kilo alan aktif bi gebesin dedi övdü beni sagolsun.. Nerdeyse hic pipisini gormemistim minigin ozel istek yaptim uzun uzun gosterdi
Bugun iznimi baslattim oglumu da gordum teyzeleri 2650 gr olmus keyfi yerindeydi.. Kaburgama tamamen poposunu dayamis agrim ondanmis doktor zayifsin o yuzden baski daha cok dedi.. 38 hafta cati muayenesi yapcakmis 36 da nst falan olcak.. az kilo alan aktif bi gebesin dedi övdü beni sagolsun.. Nerdeyse hic pipisini gormemistim minigin ozel istek yaptim uzun uzun gosterdi
Kızlar daha önce söylemişimdir; hamile olduğumu öğrendiğimde çalıştığım şirketle yollarımızı ayırmıştık. Fakat bir konudan dolayı onlara dava açmıştım.
Davayı kazandığımı öğrendim bugün. Biraz önce avukatım aradı.
Çok mutlu oldum!
Kazanacağım para hiç önemli değildi (hiç yatırım yapmadan yurtdışında yeriz diyorduk kazanırsam) ama Dünyanın sayılı şirketlerinden birine karşı cesaret edip dava açmak ve kazanmak çok mutlu etti beni.
İnadım inat arkadaş!
Ehehehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?