- 9 Nisan 2014
- 3.255
- 4.825
- 198
Nasıl yaptınz o kombinleri bizde görsekYARDIMMM
Ablalarımm hani şu tek parça aldığımız ayaklı alt pijamaların üstüne ne giydirceksnz???
Ben girdiğim her dükkanda çok aradım y.doğan tek üst uzun kollu ama yokkk,hep alt-üst takımlar gösteriyorlar yada uzun kollu zıbınlar..
Kendmce ayarladğm kombin 'uzun kollu zıbın+ayaklı alt pijama üstünede penye yelek'
Diğer türlü ayaklı pijamaları gydirebileceğm üst yok.Takımlar ve h.cıkışlarının üstleriyle uyumlu olmuyo
Yok canım kasılma değil poposu o benim de sağ tarafıma yapıyor aynısını sert ve daha sis oluyor dayayınca usg de doktor da göstermisti poposu burda diye.yaa kızlar birşey sorucam, bebeğim oldukça yukarda sol göğsümün hemen altında ve sürekli şişiriyor poposunu, o bölge herzamankinden çok daha dalgalı bu ara, bunlar kasılma mı? bel, kasık, karın vb bir ağrı yok, ama popo yükselip yükselip duruyor, geçen hafta bebek görmeye gittiğimizde doğum yapan arkadaşım da fark etti ve bunlar kasılma dedi, öyle mi?
Maşallah oğlşunaBugun iznimi baslattim oglumu da gordum teyzeleri 2650 gr olmus keyfi yerindeydi.. Kaburgama tamamen poposunu dayamis agrim ondanmis doktor zayifsin o yuzden baski daha cok dedi.. 38 hafta cati muayenesi yapcakmis 36 da nst falan olcak.. az kilo alan aktif bi gebesin dedi övdü beni sagolsun.. Nerdeyse hi pipisini gormemistim minigin ozel istek yaptim uzun uzun gosterdi
Bizden haberler boyle anneler..
Bugun iznimi baslattim oglumu da gordum teyzeleri 2650 gr olmus keyfi yerindeydi.. Kaburgama tamamen poposunu dayamis agrim ondanmis doktor zayifsin o yuzden baski daha cok dedi.. 38 hafta cati muayenesi yapcakmis 36 da nst falan olcak.. az kilo alan aktif bi gebesin dedi övdü beni sagolsun.. Nerdeyse hic pipisini gormemistim minigin ozel istek yaptim uzun uzun gosterdi
Kızlar daha önce söylemişimdir; hamile olduğumu öğrendiğimde çalıştığım şirketle yollarımızı ayırmıştık. Fakat bir konudan dolayı onlara dava açmıştım.
Davayı kazandığımı öğrendim bugün. Biraz önce avukatım aradı.
Çok mutlu oldum!
Kazanacağım para hiç önemli değildi (hiç yatırım yapmadan yurtdışında yeriz diyorduk kazanırsam) ama Dünyanın sayılı şirketlerinden birine karşı cesaret edip dava açmak ve kazanmak çok mutlu etti beni.
İnadım inat arkadaş!
Ehehehe
Ben de anlamiyorum valla.ayy nasıl anlıosunu poposu nerede başı nerede ben hiç anlamıyorumm yaaa
yaa kızlar birşey sorucam, bebeğim oldukça yukarda sol göğsümün hemen altında ve sürekli şişiriyor poposunu, o bölge herzamankinden çok daha dalgalı bu ara, bunlar kasılma mı? bel, kasık, karın vb bir ağrı yok, ama popo yükselip yükselip duruyor, geçen hafta bebek görmeye gittiğimizde doğum yapan arkadaşım da fark etti ve bunlar kasılma dedi, öyle mi?
YARDIMMMM...kızlar ya kv izmirden börülce almış..
ben daha önce hiç yemedim ve hiç yapmadım..
nasıl yapılır bu...
Yok canım kasılma değil poposu o benim de sağ tarafıma yapıyor aynısını sert ve daha sis oluyor dayayınca usg de doktor da göstermisti poposu burda diye.
ayy nasıl anlıosunu poposu nerede başı nerede ben hiç anlamıyorumm yaaa
Bugun iznimi baslattim oglumu da gordum teyzeleri 2650 gr olmus keyfi yerindeydi.. Kaburgama tamamen poposunu dayamis agrim ondanmis doktor zayifsin o yuzden baski daha cok dedi.. 38 hafta cati muayenesi yapcakmis 36 da nst falan olcak.. az kilo alan aktif bi gebesin dedi övdü beni sagolsun.. Nerdeyse hic pipisini gormemistim minigin ozel istek yaptim uzun uzun gosterdi
Kızlar daha önce söylemişimdir; hamile olduğumu öğrendiğimde çalıştığım şirketle yollarımızı ayırmıştık. Fakat bir konudan dolayı onlara dava açmıştım.
Davayı kazandığımı öğrendim bugün. Biraz önce avukatım aradı.
Çok mutlu oldum!
Kazanacağım para hiç önemli değildi (hiç yatırım yapmadan yurtdışında yeriz diyorduk kazanırsam) ama Dünyanın sayılı şirketlerinden birine karşı cesaret edip dava açmak ve kazanmak çok mutlu etti beni.
İnadım inat arkadaş!
Ehehehe
Mrb kizlar. Dogum gunun kutlu olsun zeyyy.
Bugun kiizimi gordum. calisabilir raporumuzualdik. 31+5iz bugun. 2 kilo olmus kuzum. Yakladik 44cm. 36da nst dedi doktor. Bide son ayda hasraneden bi liste vericeklermmis doguma getirileceklein listesi.
Kızlar daha sabah kahvaltısıyla duruyorum hiçte aç değilim bugünlerde hiç iştahım yok :) Bebişte vurup duruyo acıktı mı acaba ama tokkende nasıl yicem ki midemde hazımsızlık mı var acaba
Midene baskı yapıyorsa canım ondan da açlık hissetmiyor olabilirsin aç bırakma bebisimizi meyve yiyebilirsin yada yoğurt falan canın istemese de ama birseyler mutlaka ye kötü oldum yazık tekmeliyormus yaaKızlar daha sabah kahvaltısıyla duruyorum hiçte aç değilim bugünlerde hiç iştahım yok :) Bebişte vurup duruyo acıktı mı acaba ama tokkende nasıl yicem ki midemde hazımsızlık mı var acaba
Artık eve gidince yaparım canım birşeyler ama bu hamilelik beni çok üşengeç yaptı sağolsun bu aralar yemekleri bile eşim yapar oldu ona da kıyamıyorum ama geçici bir durum dimi bunlar böyle değildim çünkü benMaşallah tosuncuğaaaa
Evde dinlenirsin artık canım işlerini bitirirsin ne güzel..
Helal olsun valla gözünaydınm..
Pes etmeyip hakkını arayınca hukuk artık çalışanların yanında tabi eskiye nazaran..hatta bazı firmalar sırf mahkemelik olmamak için çalışanınım hakkını mecburen koruyor..
Sağol canım..maşallah bebişine de
Bende aç olduğumu hissetmiyorum mideye baskı yapıyolar ya ondan..ama o tepinmeleri de açlıktan annesi az az yemeye çalış..yemedikçe de mide yanması artar..
Nasıl şiş midem anlatamam gram yer yok yicek anca su canım istiyor başka birsey istemiyor kıyamam kuzuma ben doyurur annesi onuuMidene baskı yapıyorsa canım ondan da açlık hissetmiyor olabilirsin aç bırakma bebisimizi meyve yiyebilirsin yada yoğurt falan canın istemese de ama birseyler mutlaka ye kötü oldum yazık tekmeliyormus yaa
Artık eve gidince yaparım canım birşeyler ama bu hamilelik beni çok üşengeç yaptı sağolsun bu aralar yemekleri bile eşim yapar oldu ona da kıyamıyorum ama geçici bir durum dimi bunlar böyle değildim çünkü benBende eşimle birlikte çalışıyorum eşim benim patronum o yüzden rahatım hamile oldum olalı çok az işe geldim şimdi de izne ayrılıcam yine de üşengeçlikten kurtulamadım
Maşallah canim oğluşunaayy cook az kalmış heyecan yaptim bide canim sen 35 de izne ayrilmissin ya bende 33 de ayrilabilirmiyim hani ya 32 ya 37 diye birşey duymuştum emin olmak icin soruyorum?
Sagol zeyy zaten bebek sekeri icin kavanozMaşallah tosuncuğaaaa
Evde dinlenirsin artık canım işlerini bitirirsin ne güzel..
aral olsun valla gözünaydınm..
Pes etmeyip hakkını arayınca hukuk artık çalışanların yanında tabi eskiye nazaran..hatta bazı firmalar sırf mahkemelik olmamak için çalışanınım hakkını mecburen koruyor..
Sağol canım..maşallah bebişine de
Bende aç olduğumu hissetmiyorum mideye baskı yapıyolar ya ondan..ama o tepinmeleri de açlıktan annesi az az yemeye çalış..yemedikçe de mide yanması artar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?