2014 Kasım Anneleri

Valla yaa kaburga olayi fena yapti bizi canlari sagolsun napalim soyke biraz buyusun isirirz butlari

Benim bir arkadaşım hamileliğinde 25 kg aldı doğumdN sonra eski halinden de zayıf olmuştu çok şaşırmıştım koşturmaktn demişti diyet bile yapmamış demk ki koşturup durucaz bizde öyle
evet canım bnde böyle birine sahit oldum cabuk ayaklanmak bir de emzirmek sen pek bir sey yapmasanda verdiriyor kiloyu yeterki doğumdan sonra kendimizi cok bırakmayalım yapışmayalım yatağa koltuğa hareketlenmemiz her türlü yararımıza olacak:)

ohh canım ne güzell yaa iznin hayırlı olsun..
bak şu miniğin rahatllığınaa..maşallah ona maşallahh
hepinize tsekkurler canim arkadaslarim
insallah darisi size izini aldim cok
sukur evde dinleneyim biraz..
D DEMEKOYLE valla kirik cikik derken altindan pembis poposu cikti cani sagolsun napalim.. sende dikkat et su azman ogrencilere valla..
@perikanadı senin de artik onumuzdeki kontrolde bahseder doktorun Rabbim hayirli dogumlar versin hepimize

Benim bir arkadaşım hamileliğinde 25 kg aldı doğumdN sonra eski halinden de zayıf olmuştu çok şaşırmıştım koşturmaktn demişti diyet bile yapmamış demk ki koşturup durucaz bizde öyle
İste ben 6 kilo aldim o da dogumda gider yine kalcam çırpı gibi poofff

canım bizim için mi bu? Bebiş için mi?
Ölçüsü 60x90 cm bizde kullana biliriz bebiste.Ben doğum sonrası kendi yatağıma sermek için aldım rahat yatarım diye kalanı da bebise kullanabiliriz alt değisirken falan yada yatağına serebiliriz.Pakette 10 tane var canım.

bugün doktor kontrolümüz vardı, Çalışabilir raporumu aldım, 2 hafta sonra tekrar çalışamaz alacağım. oğlum doğum pozisyonunu almış, normal doğum gibi her şey şu an dedi. Ben de şeker çıktığı için sezeryan olma olasılığı da ciddi. Kilosu çoksa diye korkuyordum ama 1960gr. mış. Şeker etki etmemiş heralde. bi de ayakları kaburgamda olduğu için ağrı yapıyormuş. Göğüs ucu için krem kullanmak şu an için iyi değil, 36 dan sonra olabilir dedi. Göğüs pedine bepanthen sür ve sütyenin içinde kalsın o rahatlatır dedi. Bi de çatımuayenesi 38. haftada yaparız, o zamana kadar durursa dedi. Hayırlısı bakalım. Sizlerle de paylaşmak istedim durumumu.

Yok canım kasılma değil poposu o benim de sağ tarafıma yapıyor aynısını sert ve daha sis oluyor dayayınca usg de doktor da göstermisti poposu burda diye.
Aynen bende de sagdan tirmanmaya çalışıyor:) ama bizimkinin başı diye göstermisti dr galiba benimki bana kafa atiyor

Evet canım bu konuda çok kararlı olmalısın anca öyle başarabilir

baş popoyu nasıl anlıyosunuz. Benimde kaburgalarım, sırtım çok ağrıyo
bana doktorumuz göstermisti bası poposu burda diye eliyle karnıma dokunarak.Simdi bas asağı duruyor basının geldiği yer sis ve sert oluyordu dönmeden önce simdi sağ tarafımda poposunun olduğu kısım da sivri sert oluyor yine bi inip bi kalkıyor o zaman anlıyorum beyaz poposunu dayadığınıağrılar sende biraz erken baslamıs benim bu son hafta göğsümün ortası fena batmaya basladı magnezyum içiyorum sende ihmal etme canım.Edi&Büdü de çok seker ama favorim minik kus...

arkadaşlar ben bu hafta çalışabilir raporu aldım buğün gördüm ki çlışamıyorum gitmiyo yani yoruluyorum pazartesi ayrılamayı düşünüyorum raporumu bozdurmam mı lazım yine

Hba1c değeri var, o da 3,5 çıkmış canım. Dahiliyede açlık tokluk tekrar yaptırayım, teşekkürler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…