Valla yaa kaburga olayi fena yapti bizi canlari sagolsun napalim soyke biraz buyusun isirirz butlarimaşallah bebişine ve sanada.artık iznini başlattığın iyi olmuş az kaldı sayılır doğumlarımıza.
benimde sol kaburgamın altında kafası var mahvediyor beni.kafamız vücudumuza göre büyükmüş biraz vücut 31 ken kafa 34 çıkıyor.kuzum dönsede rahatlasam artık
hakkını aradığın iyi olmuş sevindim senin adına.
bebişin uğur getiriyor şimdiden.kısmetinide getirmiş .
bende senin gibiyim haklıysam eğer sonuna kadar savaşırım savunurum kendimi
evet canım bnde böyle birine sahit oldum cabuk ayaklanmak bir de emzirmek sen pek bir sey yapmasanda verdiriyor kiloyu yeterki doğumdan sonra kendimizi cok bırakmayalım yapışmayalım yatağa koltuğa hareketlenmemiz her türlü yararımıza olacak:)Benim bir arkadaşım hamileliğinde 25 kg aldı doğumdN sonra eski halinden de zayıf olmuştu çok şaşırmıştım koşturmaktn demişti diyet bile yapmamış demk ki koşturup durucaz bizde öyle
Kızlar okuldan gelirken bimden joly yatak koruyucu aldım ne zaman geldi bilmiyorum fiyatı 6.5 tl doğum sonrası yatağa sermek için aldım alt açma bezine benziyor.
Masallahhh sana da Yamanımıza da iznin de baslamıs hayırlı olsun bakalım.Bende zorlandım bu gün hep 3. kattaki sınıflara girdim bir bitse dedirtti yani ilk günden.Ağrının nedeni de belli olmus kırık çıkık derken koca popo çıkmısısır kız çıkınca
ohh canım ne güzell yaa iznin hayırlı olsun..
bak şu miniğin rahatllığınaa..maşallah ona maşallahh
hepinize tsekkurler canim arkadaslarimOy oy annem benim maşallah size...İznin de hayırlı olsun canım oh dinlen... Benim doktorum henüz ne çatı dan bahsetti ne doğum şeklinden bahsetti.. Hala rutin kontrol gibi gidip geliyorum bakalım konuyu hangi kontrolde açacak merak içindeyim =)
Sagol fionam.. Valla isiricaz o pembis popolari kacari yok hakettilerMaşallah oğlşuna
Aynı benim sıpa işte dik oturamiyorum hala popişi varmis kaburgamda doğsunlarda ısralım o popişleri carputi
İste ben 6 kilo aldim o da dogumda gider yine kalcam çırpı gibi poofffBenim bir arkadaşım hamileliğinde 25 kg aldı doğumdN sonra eski halinden de zayıf olmuştu çok şaşırmıştım koşturmaktn demişti diyet bile yapmamış demk ki koşturup durucaz bizde öyle
Ölçüsü 60x90 cm bizde kullana biliriz bebiste.Ben doğum sonrası kendi yatağıma sermek için aldım rahat yatarım diye kalanı da bebise kullanabiliriz alt değisirken falan yada yatağına serebiliriz.Pakette 10 tane var canım.canım bizim için mi bu? Bebiş için mi?
Canım bende 6 kg aldım şuana kadar doğumdan sonra zafiyet geçirmezsek iyidirİste ben 6 kilo aldim o da dogumda gider yine kalcam çırpı gibi poofff
Emzirmek zaten acayip kalori yaktiriyo zayifetgecirmak garanti olduflowerhome .!.:Canım bende 6 kg aldım şuana kadar doğumdan sonra zafiyet geçirmezsek iyidir
Aynen bende de sagdan tirmanmaya çalışıyor:) ama bizimkinin başı diye göstermisti dr galiba benimki bana kafa atiyorYok canım kasılma değil poposu o benim de sağ tarafıma yapıyor aynısını sert ve daha sis oluyor dayayınca usg de doktor da göstermisti poposu burda diye.
yerim o minnak portakal kafasınıAynen bende de sagdan tirmanmaya çalışıyor:) ama bizimkinin başı diye göstermisti dr galiba benimki bana kafa atiyor
Doktor gostermisti bide hareket ediyolar ya degisebilir poposu kafasi hepinizde ayni ..baş popoyu nasıl anlıyosunuz. Benimde kaburgalarım, sırtım çok ağrıyo
Evet canım bu konuda çok kararlı olmalısın anca öyle başarabilircanım sende kendimi gördüm ve çok üzüldüm rabbim yardımcın olsun çok zor bencede kiloyla alakası yok tamamen dinlenmeyle uyumayla stresten uzak durmayla alakalı ki rahimde kanlanma bol olsun bebeğe olsijen fazla gitsin benimde 18 aylık bi oğlum var onunla uğraşmaktan dinlenemiyorum hiç geceleri deliksiz uyuyamıyorum sürekli kalkıp su ve süt içiyo hep kucağımda ilgilenmezsem kanepenin kenarına dikelip ayşe diye seslenip salıyo kendini boşluğa ya bi gün o biyerini kırcak ya ben tutcam diye ani hareket yaparken doğurcammisafir geldi geçengün bebeğini sevdim ayşeee dedi masum masum baktı gel sevelim dedim kıpırdamadı neyse sevmeye devam ettim anne diye ağlamaya başladı napıcam sezeryanlı oğlumu nasıl kucaklıcam nasıl gönlünü etcem diye düşünmekten içim acıyo kendimi çok kötü hissediyorum eee karnımdakinede yazık gelişimi 10 gün geriden geliyo.beslenmeyi unuttuğum zamanlar oluyo öyleyemeğim elimde mesela şimdi anca fırsatım oldu offf düşünmekten içim şişti ya
canım allah yardımcın olsun seninde zor işimiz
amin canım çok saol şimdi uyudu oğluş altını bezlemiyeyim demi.aklı karışmasın
bana doktorumuz göstermisti bası poposu burda diye eliyle karnıma dokunarak.Simdi bas asağı duruyor basının geldiği yer sis ve sert oluyordu dönmeden önce simdi sağ tarafımda poposunun olduğu kısım da sivri sert oluyor yine bi inip bi kalkıyor o zaman anlıyorum beyaz poposunu dayadığınıbaş popoyu nasıl anlıyosunuz. Benimde kaburgalarım, sırtım çok ağrıyo
arkadaşlar ben bu hafta çalışabilir raporu aldım buğün gördüm ki çlışamıyorum gitmiyo yani yoruluyorum pazartesi ayrılamayı düşünüyorum raporumu bozdurmam mı lazım yine
yükleme testi yaptırma ama bence dahiliyeye gidip açlık tokluk şekerine baktırabilirsin birde şeker için bi test var hgA1c diye onuda yaptırırsın.dahiliye önemli olan o değer demişti bana 6.5 u geçmediği sürece insüline başlatmıyoruz demişti.
ihmal etme bence.
Evet doktorun tekrar rapor duzenlicek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?