- 23 Kasım 2008
- 1.117
- 901
- 448
Bizim ki kucuk bi disi kedi kolunun altina aliyo yatak odasina goturuyo saatlerce bogusuyolar cocuk biraz buyusun ucü guresceklermisBenim eşim de güreşiyor arada biben yeltendiğim zaman pişman oluyorum
Bizim ki kucuk bi disi kedi kolunun altina aliyo yatak odasina goturuyo saatlerce bogusuyolar cocuk biraz buyusun ucü guresceklermis
hayal edebiliyorum manzarayı süper canım ya valla,eşim de çok seviyo uğraşmayı ben daha o küçükken yapıodum da şimdi pek yapamıyorum malum kedi değil kaplan gibi 9 kilo carputi bizimkisi
aynı sahiplerine çekmiş tombikim
Neeey masallah valla bizim ki 3.5 kilo ayy tosuna bak sen ya Allahim ne tatli
evet ilk 4 ay bsktı eşim rekorrrrr bu bence şimdi çocuk bütün gece ağladı diyorum aaa hiç duymadım ya hayatım diyoSabah sabah cok guldum ya evet keske oyle olsa ama imkansizbelki ilk 1 ay yaaprlar sonra duymazlar bile :) :) :)
Maş Allah çok güzellll. Bayıldım göbişineBuyrun size göbüş
Bende cchicco nunkuni aldımKızlar bebek tarağını hangi marka aldınız bebedor unkini gördüm ama kılları naylon beğenmedim
yalancı kasılma yaşamışsın canim ilk randevunda doktoruna bahset bence...cook gecmis olsunGünaydın arkadaşlar...
Çok kötü bir gece geçirdim... Gece 1 gibi bi mide yanmam başladı ama nasıl yani bulantıyla beraber yatırmıyor beni sonra karnım kasılmaya başladı ve sabah ezanına kadar her kasılmada sancım oldu baya kasıklarımda ve belimde... 15 saniye felan sürdü ama çok sık sık oldu uyuyamadım hortlak gibiyim yeni işe gelebildim çok korktum... Bi ara dedim herhalde o bölgem ayrılıyor... Şimdi de acaip nefes darlığı var omuzlarım kollarım kalkmıyor nefes alamadıkça halsizleşiyorum...
Sabah sabah haberlerim böyle..
Ben çok beğendim canım el emeğin olacak eminin çok guzel olurGünaydın şekerler :)
Bende bu şekerdir kapı susuydu düşüne düşüne bi hal oldumama sonunda keceden bu kapi susunu yapmaya karar verdim.sizce nasil canlar:)
İşte bu tiplere afedersin bacım sen poponda mı taşıdın bu çocuğu diyesim geliyorKızlar bende hamile olupda kendi aldığı kiloları unutupta sana yorum yapan insanlara sinir oluyorum aaaa karnın büyümüş ee bırakta büyüsün doğum yapıcam nerdeyse aaaa toton büyümüş eee napalım vücud şekilden şekile giriyo birde çok kilo almadığım halde bunları duyuyorum şuana kadar 6 kg aldım sadece karnım var bide demek ki çok kilo alsaydım demek ki neler duyucaktım sanki kendileri hamileyken manken gibiydiler yaaa off sinirlendimm işte birden
Buyrun size göbüş
günaydın arkadaşlar
doktordan geldim, çalışabılır raporu aldım
doktor ben calısmayı tavsıye etmem dıyor. bu sana ozel genel olarak calısılması taraftarı degılım dıyor. ıstırat etmek gereklıymıs.
ben yınede calısmak ıstedıgımı soyledım.
bebek 32 haftalık yaklasık, 45 cm, 2000 kg
bana uzun geldı 45 cm ama doktor normal dedı
2 hafta sonra kontrole cagırdı
yenıdogan bebek kısmı doktorun muayene odasının yanında, beklerken onunde beklemek zorunda kalıyrsunuz, orada 3 hafta once dogum yapmıs bı kadın gordum. cocugu 1 haftadır yatıyormus yogun bakımda sebebıde menenjıt... bız yok o süs bu hedıye dıye dusunurken ınsanlar nelerle karsılasabılıyor. bazen cok korkuyorum gercekten, Allah saglıkla dogurmak saglıkla buyutmek nasıp etsın
Bende cchicco nunkuni aldım
yalancı kasılma yaşamışsın canim ilk randevunda doktoruna bahset bence...cook gecmis olsun
Ben çok beğendim canım el emeğin olacak eminin çok guzel olur
Offf ev darmadagin heryer tozlu esyalar ortada daha yapacagim bi ton is var valla nasil olcak kv sagolsun halilari yikadi haftasonu evi temizlivekler gorumcemle beraber.. Ben yapayim dedim hemsire arkadadlar haftan ileri dogum kasilmasi baslatirsin diyolar paket gibi oturamiyorum da izine de ciktim simdiden sıkıldım ben..
Buyrun size göbüş
Kızçemle niz nasıl olmuşuz 33 haftalığızEki Görüntüle 1244313
Kızçemle niz nasıl olmuşuz 33 haftalığızEki Görüntüle 1244313
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?