2014 Kasım Anneleri

yakında bi yer varsa git oksijenlenmene baktır bi parmaktan aletle ölçülüyor.. duruma göre oksijen verirler zaten

İnşallah canım inan düşündükçe hala mutlu oluyorum gerçeğine hergün yaklaşıyoruz

Haklısın doktorların bazıları çok takıntılı.. Ben bile bugüne kadar sadece 5 kilo almışım.. Yine de her seferinde "sebze ağırlıklı beslenelim, şunu şöyle yapalım" vs. deyip duruyor
oldu olacak bi de zayıflama diyeti yap :) zaten 5 kilo almışın, daha ne yapacaksın ki

ne güzel canımmm
ben daha hiç rüyamda göremedim bebeğimi
Bikaç defa daha görmüştüm ama hiç yüzü yok benimde, olsun o his bambaşka inşallah bir kere daha görürüm inşallah sende görürsün arkadaşım

Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?

evet canım ben de akrebim ve doğru bir akrebin çevresini nasıl değiştirdiğini biliyorum, allah nasip ederse elimizden geleni yapıcaz onu iyi yetiştirmek için

Chicco aldim ben cok sirin yumusak killari insallah saci olur tararim

ben de chicco aldım canım, şu an için saçlarımız var sonradan dökülür mü bilmem

günaydınlar herkesee :) gece ben de bebek şekerini nasıl yapsam, hastaneye geleceklere neyi nasıl ikram etsem düşüncesinden dön dön uyuyamadııım...

ben hastane için pastaneden parlak kağıt kurdeleli çikolatalardan alıcam, hastanemde lohusa şerbeti ikramı var o kadar, ev için iş çok, eve gelenlere kavanozlu badem şekeri, lohusa şerbeti, bir de küçük karton bebek şekeri kutusu aldım, lokum koyucam içlerine, mevlite de magnet inşallah

doktora git canım, senin bu durumun beklenecek durum değil, belki mide tedavisi belki kalsiyum falan verecek ama bunu bizler bilemeyiz, çokk geçmiş olsun

benim de ağrıyoo canım hele yürürken çok rahatsız ediyor döndü mü bilmiyorum, sırtı poposu yukarda ama başı hissetmiyorum bu ara

çok şükür canım, başınızın gözünüzün sadakası olsun
Buyrun size göbüş

Kızçemle niz nasıl olmuşuz 33 haftalığızEki Görüntüle 1244313

maşallahhh kızlar göbüşlere de bebişlere de

7 ay iyi yine ben kuzucuğuma 4.tüp bebek denemesi sonucu kavuştum.
evlilikte 5.yılı devirdik

allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım, biz de 5 yılda sahip olduk ama ilk 3 yıl hiç düşünmedik, sonrasında da bekletti biraz kuzucum, hayatta herşeyin zamanı var, şükürler olsun bugünümüze

benim doktor kilo konusunda umursamaz sanırımç...
toplamda 9 kilo aldım hiç yorum yapmadı şimdiye kadar..
sadece et, balık yememi söledi..

ben de 9,5 kilo aldım, öyle zayıf falan da değilim ama doktorum hiç takılmıyor, son aylarda bebek de kilo aldığı için normal görüyor, bana her seferinde özellikle süt yoğurt tüketmemi söylüyor, bu kez balığı da ekledi, ben hiç balık yememiştim çünkü

Bu arada bebegimin kiyafetlerni utuledim sonunda,
Çantamızı daha hazrlamadım, hastaneden bilgi alip, hazırlayacam, bebegin cantasni ne ile sildiniz,yada yıkadınız hanimlar?
Park yatak ,ana kucagi vs neyle temizlediniz?

ben loc ile silicem canım, o aşamaya bi gelebilsem

merhaba kızlar nasılsınız

sağ ol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın

ayyy darısı başımıza öyle hızlı hızlı veririz inşallah kiloları biz de

okuyamadım bile heyecanlandım, aminnn canım

daha duruyor musun kuzum yaa sen doktora gitt, ya da ara burda çözemezsin bunu

1/*calısıyorsan kullanman avantajlı olur dıye dusunuyorum

2/ prıma premıum care dıyorlar ama ben bılmeden ılk aldıklarım arasında olan huggıes yenı doganı almıstım. dokusu falan cok hosuma gıttı bakalım memnun kalacaz mı
3/mustela ama o pahalı, bucbhen de aldım ben chıccoda sebamedde, sonucta hepsı parabensız sls sız

oldu olacak bi de zayıflama diyeti yap :) zaten 5 kilo almışın, daha ne yapacaksın ki

Valla kendi de üç çocuk sahibiymiş görsen ne üç çocuğu var dersin ne de kilo.. Fit bişi.. Sanırım o yüzden ona giden gebelerin de öyle olmasını temenni ediyor =)

ney ney ney ''Bey'' mi dedin buzlar eridimi yoksaaa

Yani şükür eskisi kadar odun değil yani incelttim odunumu biraz.. İnşallah gitgide eskisi gibi olacağız..

Teşekkür ederim canımmmmm... Doktorlardan hastanelerden yoruluyorum o yüzden son ana kadar bekliyorum çok pis bir huyum var.. Kendimce çözüm bulamazsam artık Rabbim korusun miniklerimizi, bizleri o zaman giderim..

Canım tracy hogg a göre ilk 3 ay bebeklerde emzik bağımlılık yapmazmış aksine işe yararmış ben aldım düşünüyorum hiç sevmesemde kullanıcam gibi.
Ben prima düşünüyordum ama şu olaylardan sonra almayacağım asla,molfix alıcam
Bebek bakım ürünlerini çok araştırdım dünya sağlık örgütü onaylı bübchen tercih ettim yağı,pişik kremi,şampuanı,banyo sonrası losyonunu

Olsun canım ilerleme varya buna da sükür anca atlatabildi demek ki insallah daha da güzel olacak çokk sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…