Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?
seyyy ben onu aksam babamıza göstermek için çalıntıladımonlarda düşünüo demek ki
Canım bende neyle silsem şu park yatağı diyordum sen loc demişsin o nedirevet canım ben de akrebim ve doğru bir akrebin çevresini nasıl değiştirdiğini biliyorum, allah nasip ederse elimizden geleni yapıcaz onu iyi yetiştirmek için
ben de chicco aldım canım, şu an için saçlarımız varsonradan dökülür mü bilmem
ben hastane için pastaneden parlak kağıt kurdeleli çikolatalardan alıcam, hastanemde lohusa şerbeti ikramı var o kadar, ev için iş çok, eve gelenlere kavanozlu badem şekeri, lohusa şerbeti, bir de küçük karton bebek şekeri kutusu aldım, lokum koyucam içlerine, mevlite de magnet inşallah
doktora git canım, senin bu durumun beklenecek durum değil, belki mide tedavisi belki kalsiyum falan verecek ama bunu bizler bilemeyiz, çokk geçmiş olsun
benim de ağrıyoo canım hele yürürken çok rahatsız ediyor döndü mü bilmiyorum, sırtı poposu yukarda ama başı hissetmiyorum bu ara
çok şükür canım, başınızın gözünüzün sadakası olsun
maşallahhh kızlar göbüşlere de bebişlere de
allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım, biz de 5 yılda sahip olduk ama ilk 3 yıl hiç düşünmedik, sonrasında da bekletti biraz kuzucum, hayatta herşeyin zamanı var, şükürler olsun bugünümüze
ben de 9,5 kilo aldım, öyle zayıf falan da değilim ama doktorum hiç takılmıyor, son aylarda bebek de kilo aldığı için normal görüyor, bana her seferinde özellikle süt yoğurt tüketmemi söylüyor, bu kez balığı da ekledi, ben hiç balık yememiştim çünkü
ben loc ile silicem canım, o aşamaya bi gelebilsem
sağ ol canım iyiyiz çok şükür sen nasılsın
ayyy darısı başımıza öyle hızlı hızlı veririz inşallah kiloları biz de
okuyamadım bile heyecanlandım, aminnn canım
daha duruyor musun kuzum yaa sen doktora gitt, ya da ara burda çözemezsin bunu
Olsun canım ilerleme varya buna da sükür anca atlatabildi demek ki insallah daha da güzel olacak çokk sevindim
al canım bende koptum gülmekten bebeğin tipi cok tatlı ya bakışlara bakseyyy ben onu aksam babamıza göstermek için çalıntıladımçok tatlı amaaa
yaa evett gelsinnde hazırlıklar tavan yapsın dimi cok heycanlandımEkiiiiiim gel artık bebeğimin park yatağı kurulcak, tiny love ı inecek gardrop tepesinden, oto koltuğu arabaya sabitlencek wuhhuuuuuu çok heyecanlıyım onları hazırlamak için
Ekiiiiiim gel artık bebeğimin park yatağı kurulcak, tiny love ı inecek gardrop tepesinden, oto koltuğu arabaya sabitlencek wuhhuuuuuu çok heyecanlıyım onları hazırlamak için
Zeyyy ne yaptın öyleeeee
valla kızların gözyaşı hazır duruyo heralde şu avrupa yakasında ki burhanın çiko tablosu gibiKızz ağlayın diye koymadım siz de ne sulugöz çıktınız yaw
benim sıkıntım yok ama 32. haftada başladım lansinoh kullanıyorum %100 doğalmış zaten ne zararı olcak heryerime bişey sürüyorum zaten orası eksik kalmasıngogus kremı doktor bana dogumdan sonra dedı ya, sız napıyorsunuz kullanıyor musunuz? ne yapayım ne dersınız?
Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?
sıkıntım yok derken :)benim sıkıntım yok ama 32. haftada başladım lansinoh kullanıyorum %100 doğalmış zaten ne zararı olcak heryerime bişey sürüyorum zaten orası eksik kalmasın
sıkıntım yok derken :)
bende ondan aldımda, pekı nasıl suruyorsun anlatır mısın cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?