2014 Kasım Anneleri

Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?

ben kesinlikle emzik denicem canımm inş alır ağzına...
canım ben molfix aldım dünde sölemiştim sana..
bebek bakım ürünüde sanırım sebamed alıcam

Canım bende neyle silsem şu park yatağı diyordum sen loc demişsin o nedir

Ekiiiiiim gel artık bebeğimin park yatağı kurulcak, tiny love ı inecek gardrop tepesinden, oto koltuğu arabaya sabitlencek wuhhuuuuuu çok heyecanlıyım onları hazırlamak için
yaa evett gelsinnde hazırlıklar tavan yapsın dimi cok heycanlandım

Ekiiiiiim gel artık bebeğimin park yatağı kurulcak, tiny love ı inecek gardrop tepesinden, oto koltuğu arabaya sabitlencek wuhhuuuuuu çok heyecanlıyım onları hazırlamak için

evet yaa çok heyecanlı...bizde oturma odasını aldığımı beşiği yatak odama koyduk hergün bakıyoruz ona

Bızde ekim sonuna yapacz beşıgni falan eviminde halilari serilecek perde yikanacak, dolaplar temizlenecek, kizımi tertemiz karsilayacaz.
Yalnz bir knuda tedirginim, tum halilarmdan yün cikiyo benim, daha yeni diye herhalde , bebisime zarar vermez o yunler umarim

gogus kremı doktor bana dogumdan sonra dedı ya, sız napıyorsunuz kullanıyor musunuz? ne yapayım ne dersınız?

Kızlar dün koçtasa yeni sepetler gelmisti hasır olanlar da var ama çok pahalı fiyatları 49 tl falandı.Birde bunlardan gördüm çok hosuma gitti fiyatı da daha uygun oğlusu olacak anneler de almak isterse 29 tl fiyatı küçük sepette 8 tl sampuan ,bebek yağını vs. koymak içinde küçük sepet alcam burda bir arkadas yapmıstı güzel duruyordu.Birde çekmece içi düzenleyici de var petek seklinde ilk defa gördüm.

gogus kremı doktor bana dogumdan sonra dedı ya, sız napıyorsunuz kullanıyor musunuz? ne yapayım ne dersınız?
benim sıkıntım yok ama 32. haftada başladım lansinoh kullanıyorum %100 doğalmış zaten ne zararı olcak heryerime bişey sürüyorum zaten orası eksik kalmasın

Kızlaar merhabaa aklıma takılan bikaç soru var
1-bebeğe emzik kullamalı mıyım kullanmamalı mıyım?
2-hangi bebek bezi daha iyi?
3-bebek bakım ürünleri hangi marka daha iyi?

1- Emzik bebekte hiç sevmediğim birşey, mümkün olduğunca alıştırmak istemiyorum açıkçası. Ama ne olur bilmem ileride, mecburen her ihtimale karşı aldım.
2-ben Prima Premium Care 1 numara aldım.
3-Ben bübchen aldım
.

benim sıkıntım yok ama 32. haftada başladım lansinoh kullanıyorum %100 doğalmış zaten ne zararı olcak heryerime bişey sürüyorum zaten orası eksik kalmasın
sıkıntım yok derken :)

bende ondan aldımda, pekı nasıl suruyorsun anlatır mısın cnm

acı ağrı döküntü falan filanım yok öylesine sürüyorum.. işaret parmağımıza bezelye kadar (ben daha az alıyorum) kremi alıp baş parmağımızı üzerine koymak suretiyle kremi parmaklarımız arasında yumuşatıp kahverengi kısma uyguluyoruz.. emilmesini beklemiyorum emilmiyor çünkü yağlı baya beyaz çamaşırlarda lanolin iz yapabiliyormuş..
sıkıntım yok derken :)

bende ondan aldımda, pekı nasıl suruyorsun anlatır mısın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…