• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

sorma nsıl isterlerse öyle oturuyoruz akşam yemek yerken bi ara sofraya eğiliyorum küt bi tekme hemen doğruluyorum. o nasıl isterse öyle duruyorum. akşam eşime diyorum kızım artık oturmama karışmaya başladı. tam yatçaz o başlıyo hareketlenmeye karnım şekilden şekile giriyo uyu uyuabilirsen bekliyorum o uyusun diye....
aynen yaa , azcık öne doğru eğilsem hemen gerilmeler , tripler :) ayak tırnaklarını kesmek artık işkence zaten. ama olsun diyorum, bi ara hareketleri baya azalmıştı , hareketlensin de önemli değil , tepki veriyorlar ya yeter bize ;)

Bilemiyorum oynak mı olacak ondan mı karnımı altüst ediyolerini merar yoksa babası gibi böyle seyleri sevmiyor da ondan mı yapıyor çıkınca görcez artık.:KK28:
evet ya, her şeylerini merak ediyor insan. ama oynamayı sevsin de annelerini yalnız bırakmasınlar dimi :) ben de çok severim oynamayı, dans etmeyi:KK71:

evet ya, her şeylerini merak ediyor insan. ama oynamayı sevsin de annelerini yalnız bırakmasınlar dimi :) ben de çok severim oynamayı, dans etmeyi:KK71:
ayy bende valla ama esim ne sever ne de oynamayı bilir bari oğlum bilsin düğünlerde falan da izin vermez ördek gibi otururum yanında :KK57:

görnedim canım
ama park yatak ebatları zaten 70*110 genelde
Evet öyle tabi ama iç kısmı küçük görünmüştü benim gözüme ne biliym:-) bide yatak koymuşlardı içine iyice ykselmişti sanki bebek içinden düşecekmiş gibi geldi bana yada ven pimpiriklendim;-) onun dışında güzeldi gerçwkten güle güle yatsın oğluşun içinde

Bebislerim sampaunını deneyin kızlar hem göz yakıyor mu test etmis olursunuz hemde bıcı bıcı yapmıs olursunuzz:KK28:
Ya dün benimde aklıma geldi duşa girmiştim hamileliğimden beri bebek şampuanı kullanıyorum dalin bitti canbebe aldım hepsindede göz yakmıyor diyor ama bildiğin yakıyor kızımın bübchenlerine ilişti gözüm dedim test etsem mi acaba:-)

Ya dün benimde aklıma geldi duşa girmiştim hamileliğimden beri bebek şampuanı kullanıyorum dalin bitti canbebe aldım hepsindede göz yakmıyor diyor ama bildiğin yakıyor kızımın bübchenlerine ilişti gözüm dedim test etsem mi acaba:-)
Tabiki dene canım yavrum diyemez de gözüm yandı diye ağlar durur bilemeyiz neden ağladığını ben deniycem.Hatta denediklerimizi yazalım buraya:KK66:

canım valla emin ol almış olsam çoktan bitirmiştim yavrumun şampuanını:KK53::KK48: zaten hergun dus almadan duramıyorum işlerim bitsin miss gibi alırım yine:oops:
Bende dün su kuşu gibi girmişim baktım su ılıyor artık çıkayım bari dedim heryer buhar olmuş eşim diyo korktum gelecektim bakmaya nerde kaldın :-)
Ya kızlar ben küvette yıkamıcam kızımı küveti alıp oturma odasına getiriyorlar ya donar kızım öyle yaparsam dün düşündüm, duşakabinin içine minik tabure alıp hemşirelerin yıkadığı gibi yıkıcam banyodada kremleyip giydiricem:KK46: Güya evimiz sıcak dün bamyodan çıkınca ev soğuk geldi miniğime kıyamam:110: Küveti var ama yazın yıkarım içinde artık:KK51:

doğum çantama koymak için emzirme atleti almayı düşünüyorum da beden olarak şimdiki bedeninizden büyük mü aldınız kızlar? benim göğüslerde pek bi değişiklik yok ama doğumdan sonrada mı öyle olur ki? bir beden büyük mü alsam acaba bir de marka tavsiyesi olan var mı? ben bir tane anıl balensiz emzirme sütyeni almıştım..
Ben ayni beden aldim m giyiorum. Vucudum sis ve ikiz karnimla bile oldu. Ben cok memnun kaldim kalitesinden ozellikle bel kismimi kapio. Ameliyattan sonra iyi olur die dusunuorm.markasi elija. Butikbebeden 17.90 a almistim kargo da bedevaydi. Indirime girerse yine alicam.kalitesini begendim. Netten incele bence.

Back
X