olabilir :) :) küçük beyler , hanımfendilerin neyi beğeneceği belli olmuyor. artık deneme-yanılma yağacağızBu pozisyonu bende deneyimm. :) :)
Belkide sorun poziyonumda![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olabilir :) :) küçük beyler , hanımfendilerin neyi beğeneceği belli olmuyor. artık deneme-yanılma yağacağızBu pozisyonu bende deneyimm. :) :)
Belkide sorun poziyonumda![]()
İnstangramdan yaptirdim bir_buket_ruyaya.günün indirimi vardi 2tl ye yaptirdim. Yakinlarima vereceğim.çok güze
l nerden aldın ve kaça aldın ayrıca ziyarete gelenlere mi vercen
Bilemiyorum oynak mı olacak ondan mı karnımı altüst ediyor yoksa babası gibi böyle seyleri sevmiyor da ondan mı yapıyor çıkınca görcez artık.oynak bir şey olacak deseneben de bi deneyeyim ne tepki vercek :)
aynen yaa , azcık öne doğru eğilsem hemen gerilmeler , tripler :) ayak tırnaklarını kesmek artık işkence zaten. ama olsun diyorum, bi ara hareketleri baya azalmıştı , hareketlensin de önemli değil , tepki veriyorlar ya yeter bizesorma nsıl isterlerse öyle oturuyoruz akşam yemek yerken bi ara sofraya eğiliyorum küt bi tekme hemen doğruluyorum. o nasıl isterse öyle duruyorum. akşam eşime diyorum kızım artık oturmama karışmaya başladı. tam yatçaz o başlıyo hareketlenmeye karnım şekilden şekile giriyo uyu uyuabilirsen bekliyorum o uyusun diye....
Canım bunu yakından gördünmü bende bundan alcaktım oğluşuma mağazaya gidip baktıgımda çok küçük geldi gözüme tabi yinede karar seninkızlar park yatağımızı beğendik kv siparişini vereecek..bunu beğendikk..
http://urun.gittigidiyor.com/bebek-anne/chicco-lullaby-lx-oyun-parki-visco-yatak-hediy-127833096
görnedim canımCanım bunu yakından gördünmü bende bundan alcaktım oğluşuma mağazaya gidip baktıgımda çok küçük geldi gözüme tabi yinede karar senin
evet ya, her şeylerini merak ediyor insan. ama oynamayı sevsin de annelerini yalnız bırakmasınlar dimi :) ben de çok severim oynamayı, dans etmeyiBilemiyorum oynak mı olacak ondan mı karnımı altüst ediyolerini merar yoksa babası gibi böyle seyleri sevmiyor da ondan mı yapıyor çıkınca görcez artık.![]()
www.zazzle.com canım.[/QUOT]
off bitane begendim ama yapamadim telden giriyorum pc bozuk olmadi ni turlu![]()
canım valla emin ol almış olsam çoktan bitirmiştim yavrumun şampuanınıBebislerim sampaunını deneyin kızlar hem göz yakıyor mu test etmis olursunuz hemde bıcı bıcı yapmıs olursunuzz![]()
ayy bende valla ama esim ne sever ne de oynamayı bilir bari oğlum bilsin düğünlerde falan da izin vermez ördek gibi otururum yanındaevet ya, her şeylerini merak ediyor insan. ama oynamayı sevsin de annelerini yalnız bırakmasınlar dimi :) ben de çok severim oynamayı, dans etmeyi![]()
Evet öyle tabi ama iç kısmı küçük görünmüştü benim gözüme ne biliymgörnedim canım
ama park yatak ebatları zaten 70*110 genelde
İsyan banada bu biraz k gelmişti bi canlı görseydin istersen. Alırsanda güle güle kullan bebeğin huzurlu öutlu uyusun inşallah içindegörnedim canım
ama park yatak ebatları zaten 70*110 genelde
en kısa zamanda alırsın artık bazıları göz yakıyormus hem denersincanım valla emin ol almış olsam çoktan bitirmiştim yavrumun şampuanını![]()
İsyan banada bu biraz k gelmişti bi canlı görseydin istersen. Alırsanda güle güle kullan bebeğin huzurlu öutlu uyusun inşallah içinde![]()
muhakkak denerim canım minnoşumuzun gözünü yakmasınen kısa zamanda alırsın artık bazıları göz yakıyormus hem denersin![]()
Ya dün benimde aklıma geldi duşa girmiştim hamileliğimden beri bebek şampuanı kullanıyorum dalin bitti canbebe aldım hepsindede göz yakmıyor diyor ama bildiğin yakıyor kızımın bübchenlerine ilişti gözüm dedim test etsem mi acabaBebislerim sampaunını deneyin kızlar hem göz yakıyor mu test etmis olursunuz hemde bıcı bıcı yapmıs olursunuzz![]()
Tabiki dene canım yavrum diyemez de gözüm yandı diye ağlar durur bilemeyiz neden ağladığını ben deniycem.Hatta denediklerimizi yazalım burayaYa dün benimde aklıma geldi duşa girmiştim hamileliğimden beri bebek şampuanı kullanıyorum dalin bitti canbebe aldım hepsindede göz yakmıyor diyor ama bildiğin yakıyor kızımın bübchenlerine ilişti gözüm dedim test etsem mi acaba![]()
Bende dün su kuşu gibi girmişim baktım su ılıyor artık çıkayım bari dedim heryer buhar olmuş eşim diyo korktum gelecektim bakmaya nerde kaldıncanım valla emin ol almış olsam çoktan bitirmiştim yavrumun şampuanınızaten hergun dus almadan duramıyorum işlerim bitsin miss gibi alırım yine
![]()
Ben ayni beden aldim m giyiorum. Vucudum sis ve ikiz karnimla bile oldu. Ben cok memnun kaldim kalitesinden ozellikle bel kismimi kapio. Ameliyattan sonra iyi olur die dusunuorm.markasi elija. Butikbebeden 17.90 a almistim kargo da bedevaydi. Indirime girerse yine alicam.kalitesini begendim. Netten incele bence.doğum çantama koymak için emzirme atleti almayı düşünüyorum da beden olarak şimdiki bedeninizden büyük mü aldınız kızlar? benim göğüslerde pek bi değişiklik yok ama doğumdan sonrada mı öyle olur ki? bir beden büyük mü alsam acaba bir de marka tavsiyesi olan var mı? ben bir tane anıl balensiz emzirme sütyeni almıştım..