• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

beğenmeden sevindim :) ben yuvarlak olanlardan hazırlamıştım hep ama kalpli de hoş duruyor :KK68:

canım sağ üstteki arama yerine "baby sticker" yaz. çıkanlardan beğendiğinin üzerine tıkla. açılan sayfada resmin altındaki "customise it" butonuna tıkla sağ tarafta seçenekler açılacak. orada yazının yanındaki "change" yazısına tıkladığında istediğin şeyi yazmana izin veriyor.
ben yapttım ama nasıl kaydedecem acaba

ben bilgisayarda ekran alıntısı aracı var onunla kaydettim canım.. prntscr ile de olur.. sayfadan yaptığın şeyi kesip kopyalıyorsun..
ya ben biraz sevmem de bilgisayar işlerini bende de var ekran alıntısı ama yapamadım ingilizce olunca yardımcı olur musun

upload_2014-9-17_15-41-48.webp
kızlar nasıl

kızlar dünde sormuştum yok mu içinizde puset alıpta memnun kalan?

saol canım çok teşekkür ederiz

ohhhhh muhteşem kokmuştur şimdi evinnn....canım çok yorma kendini dinlene dinlene yap offfff benim işim hiç bitmiyo ben topluyorum oğluş heryere tastık be oyuncak atıyo hergün bi makine çamaşır çıkıyo as ütüle dür yerleştir süpür sil yemek yap topla yıka yerleştir iki çocukla napıcam hiiiiiç bilmiyorummmmm
cnm senin işin daha zor tabi biz daha ortada çocuk yokken soylenıyoruz allah hepımızın yardımcısı olsun hıc korkma baksana bu kadar tempoya alısmıssın zaten aynen devam edersın bence

slm şekerler nasılsınız? mide yanmam bugün sabahtan başladı, artık ne yesem ne içsem yanıyor,dün bir arkadaş elma kurusu önermişti, son çare onu deneyeceğim artık:mad::mad:
sayfaları okudukça şu ana kadar hiçbirşey yapmamış olma rahatsızlığı hissediyorum, bebişler vaktinde gelir inşallah, şu iznimi bi başlatsaydım iyiydi

slm şekerler nasılsınız? mide yanmam bugün sabahtan başladı, artık ne yesem ne içsem yanıyor,dün bir arkadaş elma kurusu önermişti, son çare onu deneyeceğim artık:mad::mad:
sayfaları okudukça şu ana kadar hiçbirşey yapmamış olma rahatsızlığı hissediyorum, bebişler vaktinde gelir inşallah, şu iznimi bi başlatsaydım iyiydi
Gaviscon kullanmadın mı?

yokk canım gaviscon kullanmadım hiç, süt ile rennie ile idare ettim ama bazen çok dayanılmaz oluyor
Ben kullanıyorum iyi geliyor rahatlatıyor etkisi çok uzun sürmüyor bu haftalarda ne yaparsak yapalım günde 2-3 kere içiyorum anca öyle idare ediyoruz dene istersen.

Back
X