2014 Kasım Anneleri

bende esimin kucağında gecmicekkkkk gecmicekkkk yalan söylüyor herkes bitmicekk diyee ağlıyordum şükür ki atlattık şükür ki geçti

bende tekim canım cok çektim o ilk 4 ay beni bnden almıştı cok agır geçirmiştim herseyden midem bulanıyordu tiksiniyordum hergunum sabahım aksamın ağlamalarla geçti şükürki 4 aydan sonra düzeldisimdi başka sıkıntılar başladı tabi Rabbim bu son ayları su gibi geçirmemizi nasip etsin inşallahbende öyle diyordum bir daha zoor hamile kalırım diye ama annemin sözü geliyor aklıma sen hele bi doğur bebeğini büyüsün herseyi sil bastan unutup yine seve seve hamile kalacaksın diye

canım nerde yaşıyorsun sen havalar serinledi ama senin ateşin içinden geliyor sanırım bende de gece çok oluyor o ateşler bakonlarda geziniyorum dikkat et üşütme ben bir kere yaşadım mahvoldum

yalancı sancı canm panik yapma geçer bir süre sonra ara sıra bana da giriyor alıştım artık

canım benim ben hemşireyim de ,malum o yüzden çalıştığım yer olan hastaneme teslim edicem belgelerimi

suni sancıyla doğum yapan bir de ben yazayım
o suni sancı olmasın da ben herşeye razıyım

O kadar kötü di mi işte.. Ki bana kürtaj için vermişlerdi.. Sen yine bi mucize getirmişsin dünyaya canım... Rabbim canlarını içinde etsin her daim... Zor gerçekten bakalım zaman bize ne gösterecek...

bende esimin kucağında gecmicekkkkk gecmicekkkk yalan söylüyor herkes bitmicekk diyee ağlıyordum şükür ki atlattık şükür ki geçti

Valla ya.. İnsan bunalıma giriyor hakikaten anne rahmine düştüğü günden beri nasıl da değişiyoruz o gün başlıyor annelik..

al benden de o kadar yazlık kışlık ayırıyorum zaten hamile kıyafeti giymekten hiç yazlıklarımı giymedim bazanın altına girebilirler artık en zor iş buymuş yahuu
evet canım bende çok giyemedim ama güzel oldukları için bakınca gözüm gönlüm açılsın diye kaldırmamıştımda şimdi kaldırıcam rahat olanları bırakucam sonra hiç uğraşamam sanada kolay gelsin canım kolay gibi ama yoruyo adamı:)

ayyycanım benim Allah kolaylık versin güç kuvvet versin canım sana eşinide sevindirip ikinizide mutlu etsin aminnnnnn

evet tatlım doğum başlamadan sunu sancı verilmiyoçok tehlikeliymiş en az 2 cm olmalıymış açıklık benim günüm dolmuştu ama doğum başlamıyodu 1 cm dahi açılmam olmayınca duni.sancı veremeyiz demişti doktorum ve direk sezeryana almıştı

hoşbuldum canım da, fazla kalamıcam, malum işlerden Hemşerimmm benimmmm
Aynen benim de o zaman açılmamı fln başlatmamıştı. Kanamam başlasın diye saatlerce suni sancıyla delirttiler beni. Bir de yok açılma olmadı, bir daha ilaç vereceğiz diye iki kez anestezi verdiler bana. Sonra aylar sonra şuanki doktoruma durumu anlattığımda sana o ilaçları boşuna vermişler, ilacı verir vermez açılman olup düşük mü yapacaksın sandılar demişti. Neyse oldu bitti, boşverelim. Önümüzdeki güzel günlere,pozitif doğumlara bakalım biz

Ben de suni sancıyı tatmış biri olarak al benden de o kadarrrr canımmmm
biliyorum canım, kader arkadaşım İnşallah bu sefer herşey çok güzel olacak, Allahın izniyle

canım kanama veya su gelmesi yoksa yalancı sancıdır dedi benim doktor birde ilk hamilelikte özellikle rahimin ön kısmında bulunan kaslar açılmaya çalışırken bu tip sancıları çekebiliyormuşuz benim çok oldu

canım çok mu acıyor suni sancıda ?
Allahım inşallah herşey zamanlı ve yerli yerinde olurda rahatça doğumlarımızı yaparız
aminnn

şimdi düşünüyorum da cidden annelerin hakkı ödenemez ya valla hamilelikte daha bi anlıyor insan anasının kıymetini Rabbim evlatlarımızı bizden analarımızı da basımızdan eksik etmesin insallah

İnşallah öyle olur

Allah bagıslasın meleğini canım benim ki erkek
amin canım...amin canım senin bebeğinide Allah bağışlasın

şimdiden ellerine sağlık zeyim menü harika

İstanbul da iki gündür yağmur var hava da serinledi ama bir beni serinletemedi daha doğuma kadar sürecek mi bu ateslenme durumları marttan beri böyleyim.magnezyum içicem simdi aksam da geçmezse hastaneye gideriz duramam bu sekilde.

eşimle doğum parası için muhabbetimiz olmuştu da ben almıyoruz diye biliyorum demiştim.
o da alıyosunuzdur diye ısrar etmişti de o yüzden aklıma takıldı.şimdi benim eşim ssklı o verse oluyor mu acaba?
muhasebeciye sorsun bakalım.walla o kadar çelişkilerde kaldım ki personel şubede herkes değişmiş onlarında bişeyden anladığı yok.eşim hafta başı raporumu götürdü kadın bakmış bakmış eşiniz doğum mu yaptı demiş ,eşim zor anlattım doğum iznine çıktığını diyo.zorla doğurtacaklar beni ya .teşekkürler canım

Kızlar merhaba. Benim neredeyse 1 haftadır el ve ayaklarım deli gibi kaşınıyor. Inanılır gibi değil yani kazıyıp kanatmak istiyorumm resmen . Başka hiçbir yerim kaşınmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Araştırdigim kadarıyla östrojen hormonunun artmasıyla alâkaliymis.

canımm arkadaşlarımm sizinle paylaşmak istediğim bir konu vardı
bu gece söylemiştim çok ağrım oldu boynum kolum sırtım tutuldum kaldım
o ağrıların içinde düşünün dönemiyorum eşim döndürüyor başım da dahil olmak üzere sabah olsun diye dua ettim
neyse arkadaşlarım bu sancıların içinde rüya gördümmm
hemde oğlumuuu
ilk kez gördüm ben rüyamda bebeğimi
kucağımdaydı çok güzel bir duygu
Allah kucağımıza sağlıkla almayı nasip etsinnn

benim arada avuç içlerim cok kaşınıyor hatta cok ileri gidince esimin omzuna koyup kasıyorumbuldugum tek yöntem biraz suda tutmak ve suyla iiyice yıkamak oldu rahatlatıyor en azından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…