Ben de suni sancıyı tatmış biri olarak al benden de o kadarrrr canımmmm
bende esimin kucağında gecmicekkkkk gecmicekkkk yalan söylüyor herkes bitmicekk diyee ağlıyordum şükür ki atlattık şükür ki geçtiValla hastanelik olmadım Allah'a şükür canım... Ama evde ölü gibiydim aynen anlattığın gibi... Hakikaten zor günlermiş.. O zamanlar sanki ömür boyu geçmeyecek gibi geliyordu.. Şimdi de sanki kendimi bildim bileli gebeymişim gibi geliyor normal eski hayatımı unuttum
Canım ben sanmıyorum o kadar ilgili olduğunu.. Ben ilk aylar mide bulantısı çok şiddetli yaşadığım için hep ekşi şeyler yiyebiliyordum... Onlar rahatlatıyordu bi nebze de olsa.. Şimdilerde de tatlı da canım çekiyor.. Benim bebeğim erkek...
bende tekim canım cok çektim o ilk 4 ay beni bnden almıştı cok agır geçirmiştim herseyden midem bulanıyordu tiksiniyordum hergunum sabahım aksamın ağlamalarla geçti şükürki 4 aydan sonra düzeldiBende öyleydim canım hiç bitmeyecek sandım. Evimle işimin arası 10 dk ben o 10 dk da bile kusardım. Yürüyerek gidiyordum. Arabalardan nefret ettim. Birde tekim çok zorlandım çok bi iki ay geçti ağırlaşınca sorunlar olmaya başladı. Oturdummu kalkamıyorum yerimden. Şişlikten ayaklarım ağrıyo bazen. Şu iki aıda atlatsaydık hayırlısıyla. Birdaha hamile kalmaya korkuyorum
Anladım canım...
Kızlar bu yalancı sancımıdır nedir dediğiniz bana çok sık gelmeye basladı sancı mı sıcaktan dolayı cam kapı açık vantilatör kasısısndayım hep ondan üsütüyor muyum bilemedim.Az önce otururken uyumusum ağrıyla uyandım siddetli regl ağrısı gibiydi.
Allah bagıslasın meleğini canım benim ki erkekBebişlerinizin cinsiyeti ne perikanadı seninki erkekti. Cinsiyete göre tatlı ekşi yenildiği doğrumu.Bende şeker düşkünüyüm benim bebiş kız
doğum belgesi dediğin şeyi doğum yaptığın zaman vermiyolar mı zaten?
bahsettiğin çalışamaz raporuysa hastaneye neden götürüyoruz ben anlamadım
memursan 180 lira mı ne doğum yardımı veriyolar 1 kerelik..sonrada her ay 30küsür lira çocuk yardımı maaşına ekleniyormuş..
memurlar sgklı gibi toplu para almıyo çünkü biz zaten maaş alıyoruz doğum iznindeyken..onlar almıyor..
suni sancıyla doğum yapan bir de ben yazayım
o suni sancı olmasın da ben herşeye razıyım
bende esimin kucağında gecmicekkkkk gecmicekkkk yalan söylüyor herkes bitmicekk diyee ağlıyordum şükür ki atlattık şükür ki geçti
evet canım bende çok giyemedim ama güzel oldukları için bakınca gözüm gönlüm açılsın diye kaldırmamıştımdaal benden de o kadar yazlık kışlık ayırıyorum zaten hamile kıyafeti giymekten hiç yazlıklarımı giymedim bazanın altına girebilirler artık en zor iş buymuş yahuu
ayyycanım benim Allah kolaylık versin güç kuvvet versin canım sana eşinide sevindirip ikinizide mutlu etsin aminnnnnnkaç aydır evde sulu yemek yapmıyorum şimdi bir cesaret kalkıp taze fasülye yapıcam..akşamda yanına pilav ve cacık..bana şans dileyin kızlar
kocamın dün akşamki sefil halinden sonra dayanamadım valla sevinsin garip
evet tatlım doğum başlamadan sunu sancı verilmiyoçok tehlikeliymiş en az 2 cm olmalıymış açıklık benim günüm dolmuştu ama doğum başlamıyodu 1 cm dahi açılmam olmayınca duni.sancı veremeyiz demişti doktorum ve direk sezeryana almıştıMerhaba canım hoşgeldinnnnn, gözlerim seni arıyor ya hemşeri olunca insan
Hastanede ki ebe, suni sancının aslında doğumu başlatmadığını başlayan doğumu hızlandırırdığını söyledi. Hiç başlamamış bir doğumu suni sancı başlatmazmış, aksine verilen ilaç annenin ve bebeğin kalp rtimni bozarmış tabi bunun sonunda mecbur sezaryen. Kısacası çekilen o sancılar boşa olmuş oluyor.
hoşbuldum canım da, fazla kalamıcam, malum işlerdenMerhaba canım hoşgeldinnnnn, gözlerim seni arıyor ya hemşeri olunca insan
Hastanede ki ebe, suni sancının aslında doğumu başlatmadığını başlayan doğumu hızlandırırdığını söyledi. Hiç başlamamış bir doğumu suni sancı başlatmazmış, aksine verilen ilaç annenin ve bebeğin kalp rtimni bozarmış tabi bunun sonunda mecbur sezaryen. Kısacası çekilen o sancılar boşa olmuş oluyor.
biliyorum canım, kader arkadaşımBen de suni sancıyı tatmış biri olarak al benden de o kadarrrr canımmmm
canım kanama veya su gelmesi yoksa yalancı sancıdır dedi benim doktor birde ilk hamilelikte özellikle rahimin ön kısmında bulunan kaslar açılmaya çalışırken bu tip sancıları çekebiliyormuşuz benim çok olduKızlar bu yalancı sancımıdır nedir dediğiniz bana çok sık gelmeye basladı sancı mı sıcaktan dolayı cam kapı açık vantilatör kasısısndayım hep ondan üsütüyor muyum bilemedim.Az önce otururken uyumusum ağrıyla uyandım siddetli regl ağrısı gibiydi.
canım çok mu acıyor suni sancıda ?
bende esimin kucağında gecmicekkkkk gecmicekkkk yalan söylüyor herkes bitmicekk diyee ağlıyordum şükür ki atlattık şükür ki geçti
şimdi düşünüyorum da cidden annelerin hakkı ödenemez ya valla hamilelikte daha bi anlıyor insan anasının kıymetini Rabbim evlatlarımızı bizden analarımızı da basımızdan eksik etmesin insallahO kadar kötü di mi işte.. Ki bana kürtaj için vermişlerdi.. Sen yine bi mucize getirmişsin dünyaya canım... Rabbim canlarını içinde etsin her daim... Zor gerçekten bakalım zaman bize ne gösterecek...
Valla ya.. İnsan bunalıma giriyor hakikaten anne rahmine düştüğü günden beri nasıl da değişiyoruz o gün başlıyor annelik..
İnşallah öyle olurbende tekim canım cok çektim o ilk 4 ay beni bnden almıştı cok agır geçirmiştim herseyden midem bulanıyordu tiksiniyordum hergunum sabahım aksamın ağlamalarla geçti şükürki 4 aydan sonra düzeldisimdi başka sıkıntılar başladı tabi Rabbim bu son ayları su gibi geçirmemizi nasip etsin inşallah bende öyle diyordum bir daha zoor hamile kalırım diye ama annemin sözü geliyor aklıma sen hele bi doğur bebeğini büyüsün herseyi sil bastan unutup yine seve seve hamile kalacaksın diye
amin canım...amin canım senin bebeğinide Allah bağışlasınAllah bagıslasın meleğini canım benim ki erkek
şimdiden ellerine sağlık zeyim menü harikakaç aydır evde sulu yemek yapmıyorum şimdi bir cesaret kalkıp taze fasülye yapıcam..akşamda yanına pilav ve cacık..bana şans dileyin kızlar
kocamın dün akşamki sefil halinden sonra dayanamadım valla sevinsin garip
İstanbul da iki gündür yağmur var hava da serinledi ama bir beni serinletemedi daha doğuma kadar sürecek mi bu ateslenme durumları marttan beri böyleyim.magnezyum içicem simdi aksam da geçmezse hastaneye gideriz duramam bu sekilde.canım nerde yaşıyorsun sen havalar serinledi ama senin ateşin içinden geliyor sanırım bende de gece çok oluyor o ateşler bakonlarda geziniyorum dikkat et üşütme ben bir kere yaşadım mahvoldum
yalancı sancı canm anik yapma geçer bir süre sonra ara sıra bana da giriyor alıştım artık
doğum belgeni ver hastaneye (senin gitmene gerek yok) dilekçe ver bide doğum parası almak istiyorum diye 2oo tl kadar veriyolar ..ama eşin işyerine sorsun onlar daha çok veriyorsa dilekçeyi eşin versin.. başka bişey var mı bende bilmiyorum bilen arkadaşlar var sorup başka detaylar varsa sana dönerim ben..
cümlemizin insallahİnşallah öyle olur
amin canım...amin canım senin bebeğinide Allah bağışlasın
yooo dostum yoo o halayın başını ben çekiyorum ve daha bisürü işim var zaman biraz yavaş geçsincümlemizin insallahhadi artık zaman geçsin de arka arkaya doguruverelim
benim arada avuç içlerim cok kaşınıyor hatta cok ileri gidince esimin omzuna koyup kasıyorumbuldugum tek yöntem biraz suda tutmak ve suyla iiyice yıkamak oldu rahatlatıyor en azındanKızlar merhaba. Benim neredeyse 1 haftadır el ve ayaklarım deli gibi kaşınıyor. Inanılır gibi değil yani kazıyıp kanatmak istiyorumm resmen . Başka hiçbir yerim kaşınmiyor. Aynı sorunu yaşayan var mı? Araştırdigim kadarıyla östrojen hormonunun artmasıyla alâkaliymis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?