A
Allah iyiliğini versin zeyy demek kızçelerin doğumları aynı tarihe denk gelicek iyi güldürdün beni
kesinlikle beğendim bugün geldi siparişlerim zaten dün sipariş vermiştim ertesi gün getirdiler.. çok uygun fiyatları birgen tavsiye etmişti bana da ben de memnun kaldım..merhaba arkadaşım alışverişlerini birmax dan mı yaptın?
memnun kaldın mı acaba?bende bi kaç bişiy beğendim de ordan alacağım memnunsan
al benden de o kadar yazlık kışlık ayırıyorum zaten hamile kıyafeti giymekten hiç yazlıklarımı giymedim bazanın altına girebilirler artık en zor iş buymuş yahuuTünaydın canlarım nasılsınız biz temizlik yapıyoruz yenileri yıkamıştım şimdide oğluştan kalan küçük zıbın takım onları yıkadım hasta bezlerini çıkardım eksik listesi yaptım akşam kocişe vercem alması için mevsimlikleri çıkarıcam yavaştan sonra yapasım gelmez çoook işim var çokkkk
Bende öyleydim canım hiç bitmeyecek sandım. Evimle işimin arası 10 dk ben o 10 dk da bile kusardım. Yürüyerek gidiyordum. Arabalardan nefret ettim. Birde tekim çok zorlandım çok bi iki ay geçti ağırlaşınca sorunlar olmaya başladı. Oturdummu kalkamıyorum yerimden. Şişlikten ayaklarım ağrıyo bazen. Şu iki aıda atlatsaydık hayırlısıyla. Birdaha hamile kalmaya korkuyorumBEN ilk 4 ayımı kabus gibi geçirdim günde 7 defa kusuyrdumhergun ağlıyordum evimden bile tiksiniyordum yemek ten midem bulanıyordu hicbirsey tat vermiyordu resmen haftanın 4 günü hastanede yatıyordum Rabbim bir daaha yasatmasın ölüyorum diye ağlıyordum sadece arada meyve ve serumlarla beslendim simdide işte yanlamalar başladı bunada sükür seni yürekten anlıyorum
Valla hastanelik olmadım Allah'a şükür canım... Ama evde ölü gibiydim aynen anlattığın gibi... Hakikaten zor günlermiş.. O zamanlar sanki ömür boyu geçmeyecek gibi geliyordu.. Şimdi de sanki kendimi bildim bileli gebeymişim gibi geliyor normal eski hayatımı unuttum
Canım ben sanmıyorum o kadar ilgili olduğunu.. Ben ilk aylar mide bulantısı çok şiddetli yaşadığım için hep ekşi şeyler yiyebiliyordum... Onlar rahatlatıyordu bi nebze de olsa.. Şimdilerde de tatlı da canım çekiyor.. Benim bebeğim erkek...
ben birebir suni sancıyı yaşamış biri olarak o ebenin söylediklerine katılıyorum Nilcim. Büyük konuşmayayım ama suni sancı istemiyorum. Kendim sancılanırsam açılmam olursa normal olsun, ama yok açılmam fln olsun diye suni sancı vermeye kalkacaklarsa kalsın, ben sezeryanımı olurum paşa paşa...İşte hastaneye yatınca denk geldi öyle, gece nöbetçi olan ebe çok tatlıydı, sabaha kadar sohbet etmiştik. Bakalım inşallah o gelir.
normal sancıda kasılmaların şiddetine dayanabiliyorsun en şiddetli noktasından sonra düşüşe geçip ara veriyor..Çünkü normali bu, suni sancının amacı zaten tetiklemek olduğu için çekilen ağrı daha fazla. suni düzensiz ve arasız kasılmalar.normal sancıyla baş edebiliyorsunuz ama suni sancı ile stresli bir doğum yaşıyorsunuz. "Bu da hastane de konuştuğum ebenin anlatımıdır " .
İnşallah gönlüne göre bulursun canım.
kesinlikle beğendim bugün geldi siparişlerim zaten dün sipariş vermiştim ertesi gün getirdiler.. çok uygun fiyatları birgen tavsiye etmişti bana da ben de memnun kaldım..
kızlar dün bebeğimizin beşiği geldi akşama babası kuracak çok heyecanlıyız.. ben de şimdi uyku setini fln yıkadım.. iki tane nevresim takımı almıştım kızıma, beşiğimiz babytech olduğundan içinde uyku setiyle geldi şimdi bu uyku setiyle nevresim takımını kullanamıyor muyuz? kızımız onda yatamaz ki incili güpürlü süslü bir şey.. sadece yan korumalıklarını takıp kendi alığım nevresimleri mi kullanmalıyım? ne kadar da az kaldı.. beşikten sonra geceleri hiç uyuyamam artık bakıp bakıp dururum..
o zaman alışveriş başlasın diyorum......teşekkürler
bu arada bir soru daha soracağım sana şimdi biz doğum yaptığımızda doğum belgemizi de hastaneye götüreceğiz.
başka yapmamız gereken bişey var mı?izne ayrıldım ben zaten 32.haftada 16 hafta sonra işe başlayacağız başka detay var mı ki.birde sigortalılarda ki gibi doğum ücreti alıyor muyuz?hiç bir bilgim yok beni aydınlat lütfen
ben birebir suni sancıyı yaşamış biri olarak o ebenin söylediklerine katılıyorum Nilcim. Büyük konuşmayayım ama suni sancı istemiyorum. Kendim sancılanırsam açılmam olursa normal olsun, ama yok açılmam fln olsun diye suni sancı vermeye kalkacaklarsa kalsın, ben sezeryanımı olurum paşa paşa...
Bu arada herkese merhaba
ayy görerek almak çok daha iyi oluyo :) izne gidip geleyim de ekim de gider bakarım inşallahlavantaların arkasında magnet var buzdolabına takılsın diye yapıştırdık.. enes ticaret diye biyerdi eminönü de hemen hemen heryerde var bi kaç sokakta toplanmışlar hep bu malzemeler satılıyor.. gidemicek gibisen birmax.com sitesinden bakabilirsin ben ordanda mevlüt şekerleri yapıcam onalr için sipariş verdim hazır şeker magnetlerde var uygun fiyata..
doğum belgeni ver hastaneye (senin gitmene gerek yok) dilekçe ver bide doğum parası almak istiyorum diye 2oo tl kadar veriyolar ..ama eşin işyerine sorsun onlar daha çok veriyorsa dilekçeyi eşin versin.. başka bişey var mı bende bilmiyorum bilen arkadaşlar var sorup başka detaylar varsa sana dönerim ben..o zaman alışveriş başlasın diyorum......teşekkürler
bu arada bir soru daha soracağım sana şimdi biz doğum yaptığımızda doğum belgemizi de hastaneye götüreceğiz.
başka yapmamız gereken bişey var mı?izne ayrıldım ben zaten 32.haftada 16 hafta sonra işe başlayacağız başka detay var mı ki.birde sigortalılarda ki gibi doğum ücreti alıyor muyuz?hiç bir bilgim yok beni aydınlat lütfen
Katılıyorum sana bu konuda biraz olsun kardesim gibi olmak isterdim eli çok yatkındır böyle islere ikimizi de aynı kadın doğurup bütütmedi mi ama olmayınca olmuyor anacım.canimcim bu lavanta kesesi oluyo dimi. magnet falan var mi arkasinda peki. bir da sanırsam butun malzemeleri Eminönü nden aldin?
valla bu el isi yapanlari tebrik ediyorum yaa yetenek isi yani ben hic beceremem.. hazirlarini alcam gibi :))
Katılıyorum sana bu konuda biraz olsun kardesim gibi olmak isterdim eli çok yatkındır böyle islere ikimizi de aynı kadın doğurup bütütmedi mi ama olmayınca olmuyor anacım.canimcim bu lavanta kesesi oluyo dimi. magnet falan var mi arkasinda peki. bir da sanırsam butun malzemeleri Eminönü nden aldin?
valla bu el isi yapanlari tebrik ediyorum yaa yetenek isi yani ben hic beceremem.. hazirlarini alcam gibi :))
ben birebir suni sancıyı yaşamış biri olarak o ebenin söylediklerine katılıyorum Nilcim. Büyük konuşmayayım ama suni sancı istemiyorum. Kendim sancılanırsam açılmam olursa normal olsun, ama yok açılmam fln olsun diye suni sancı vermeye kalkacaklarsa kalsın, ben sezeryanımı olurum paşa paşa...
Bu arada herkese merhaba
kaç aydır evde sulu yemek yapmıyorum şimdi bir cesaret kalkıp taze fasülye yapıcam..akşamda yanına pilav ve cacık..bana şans dileyin kızlar
kocamın dün akşamki sefil halinden sonra dayanamadım valla sevinsin garip
nette bazı sitelerde satışı var canım.. ben mağazadan görerek almak istedim.. ama babytechin özel mağazası yok bebek mağazalarıyla anlaşmalı oluyor kendi sitesinden iletişim bilgileriyle ulaşırsan senin oturduğun yere en yakın mağazaları söylüyorlar..canım nerden aldınız beşiği nettenmi..
bednde bakıyorum..
park yatak alalım diyorduk buda mantıklı geldi..
kv sipariş vermeden bakayım bende
aynı anadan doğmuş olmak hiç mühim değil hakkaten. biz 3 kardeşiz mesela, her birimizin ayrı konularda becerisi var. hiç mi benzemez bi yanımız? yok anam benzemiyor. o küçük abim kız olaydı valla verirdim malzemeleri hazırlardan güzelini yapardı da şimdi 35 yaşındaki adama nasıl yaptırayımKatılıyorum sana bu konuda biraz olsun kardesim gibi olmak isterdim eli çok yatkındır böyle islere ikimizi de aynı kadın doğurup bütütmedi mi ama olmayınca olmuyor anacım.Hazır da pusetli bebek sekeri alalım demistim esim millet 2 gün sonra atacak çikolata alırız deyince vazcaydık.
canımmmvalla burada sızler olmasanız bırsey bıldıgım yok, paylasmak ne guzel bırbırımıze burada yardımcı oluyorz ogrendıgımız herseyı paylasıyoruz...
ınsanlar tuhaf yaa...
doktorum ıyı bı doktor, ona guvenıyorum ama nasıl seyler yasayacagım hangı durumda ne yapmam lazım bılemıyorum. artk buradan sızın tavsıyelerınızle hareket edıcem...
epıdural konusunda kararsızım, normal dogum yaparsam epıdural almalımıyım almamalıyım.. bı dr varmıs dısarıdan getırılıyormus 600 lrıaya, cok ıyı anestezı uzmanıymıs para verıp onu mu cagırtsam bılmıyrm
kafam karısık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?