2014 Kasım Anneleri

yooo dostum yoo o halayın başını ben çekiyorum ve daha bisürü işim var zaman biraz yavaş geçsin
ama minik elleriyle minik totosuyla gelecek carputi miss gibi cennet kokusuyla kucağımız da olcak işleri halledersin zaten unutma biz süper anneleriz

cnm yalancı sankı nasıl bırsey ne hıssedıyrsun neler oluyyor

benim arada avuç içlerim cok kaşınıyor hatta cok ileri gidince esimin omzuna koyup kasıyorumbuldugum tek yöntem biraz suda tutmak ve suyla iiyice yıkamak oldu rahatlatıyor en azından
Ben gece yatağa girince ayağım kaşınıyor kocamin ayak topuguna sürtüyorum.:))) uyanmadi Allahtan. Uykusu biraz ağır:)))

uydulara ne olmuş böyle yaa sinyal yok diyo tv açayım bi ddiydim. babamızı da az önce işe uğurladık. tv siz kaldik oğlumla artık vakit geçmez net paketim iyi ki var

canım cok cok geçmiş olsun dikkat et kendine olur mu elinden geldiğince dinlen
ne güzel ya oglusunu görmüşsün Allah hayırlısıyla gerçeğini nasip etsin cümlemize nasıl dı annesi kime benziyordu minnos

Yok canım kanama yada su gelmedi hiç korkudan kontrol ediyorum sürekli.Dediğin olabilir ama kaslardan olabilir ağrı.

iç bakalım belki sakinleştirir dayanamazsan gidersin artık akşama inşallah geçer

cnm yalancı sankı nasıl bırsey ne hıssedıyrsun neler oluyyor
Siddetli regl ağrısı gibi lilipit bir az önce uyurken oldu zar zor kalktım hareket edemedim bir süre iki büklüm oldum.Kanama su falan olmuyor ama sancı kitliyor kalıyorsun öyle.

iş yapan arkadaşlar yaşadılar akşama sızıp kalacaklar yorgunluktan
ben tembellikten kalkamadığım için yuvarlanıp duruyorum yorgunluk olmadığı için ban abu akşam da uyku haram

Yok canım kanama yada su gelmedi hiç korkudan kontrol ediyorum sürekli.Dediğin olabilir ama kaslardan olabilir ağrı.

canım bende dün akşam çok fena oldum..
magnezyum içtim birde ılık duşa girdimm..
sonra uzandım yattım kalkmadım..
duş ve magnezyum biraz rahatlattı beni

kuzucuğum babişkosuna benziyordu
çok istedim babasına benzesin hep ona baktım
inşallah babası gibi ahlaklı terbiyeli güzel bir bebek olur

kuzucuğum babişkosuna benziyordu
çok istedim babasına benzesin hep ona baktım
inşallah babası gibi ahlaklı terbiyeli güzel bir bebek olur
ayyyy ne güzelll bende ilk ultrason fotosunu aldığımda bizimkilere yoladım herkes babasına benzetti bizim orda eşine öyle bi aşkla bakmış ki bebek babaya benzemiş derler RABBİM sağlıkla kucağımıza almayı nasip etmiş

heheh bizimde en son usg de burun kemiği eğri gibi görünüodu..eşiminde eğri hatta ameliyat oldu..
güldük bizde ahanda babanın kopyası diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…