• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

bende bugün bisküvili pasta yapayım bari.. en kolayı hemde güzel oluyor..

biz eşimle aynıyız yaa sarışın beyaz tenli..
aynı versiyon çıkar sanırımm..
tek şansımız renkli göz olabilir..
eşimin babası renkli gözlüymüş
Evet bisküvili pasta vazgeçilemeyenlerden ımmm Hemde tadı çok güzel :KK56:
Benimde halam ve dedem renkli gözlü ama sanırım bizim çocukta olmaz esim siyah gözlü bende açık kahve bakalım nasıl olur inşş bana benzer oğlum ama burnu ve dudakları babasına benzesin burnu esimin estetikli gibi dudaklarda da silikon var gibi o yüzden 2 yeri ona gerisi bana :KK71::KK71:

Evet bisküvili pasta vazgeçilemeyenlerden ımmm Hemde tadı çok güzel :KK56:
Benimde halam ve dedem renkli gözlü ama sanırım bizim çocukta olmaz esim siyah gözlü bende açık kahve bakalım nasıl olur inşş bana benzer oğlum ama burnu ve dudakları babasına benzesin burnu esimin estetikli gibi dudaklarda da silikon var gibi o yüzden 2 yeri ona gerisi bana :KK71::KK71:
Ayyyy süpersiniz valla kız iyi gene insaflısın oğlum ten rengi hariç aynı babası onun için buda heryeriyle bana benzesin istiyorum her yeri ama babasının oğlu annesinin kızı desinler oğlum kara kaş kara göz kızım renkli gözlü kumral olsun :KK51::KK68::KK68::KK70:

Arkadaşlar merhaba hepinize,

Muhabbetiniz o kadar güzel ki maaşallah hızınıza yetişemiyorum.

Sanırım gebe kuırsunda ki arkadaşlarımdan biri az önce doğum yapmış. Henüz net bir haber alamadım ama.. Çok heyecenlandım.

Kızlar hergün biraz daha yaklaşıyoruz yaww..
Allah analı babalı büyütsün inşallah arkadaşının bebeğini cannım darısı basımıza inşallah :)

Arkadaşlar merhaba hepinize,

Muhabbetiniz o kadar güzel ki maaşallah hızınıza yetişemiyorum.

Sanırım gebe kuırsunda ki arkadaşlarımdan biri az önce doğum yapmış. Henüz net bir haber alamadım ama.. Çok heyecenlandım.

Kızlar hergün biraz daha yaklaşıyoruz yaww..
selam innuk nasılsın..
hastane işlerini naptın kafana göre bi dr bulabildin mi..
arkadaşının doğumu nasıl oldu normal mi

Ayyyy süpersiniz valla kız iyi gene insaflısın oğlum ten rengi hariç aynı babası onun için buda heryeriyle bana benzesin istiyorum her yeri ama babasının oğlu annesinin kızı desinler oğlum kara kaş kara göz kızım renkli gözlü kumral olsun :KK51::KK68::KK68::KK70:
Bol bol aynada kendine bak canımm bu sefer öyle derler ya kendine çok mu baktın diye :KK71: İnşşş gönlüne göre olur canım bu sefer ben ilk olduğu için insaflıyım senin gibi olsaydı derdim tıpkımın aynısı oldun diye :KK70:

Erkek bebişi olucaklar size birşey sormak istiyorum ben oğlumun sünnetini doğduktan sonra 1 ay 3 ay ya da 6 ay civarında düsünüyorum büyüyüncede sünnet düğününü sizin fikirleriniz nedir

selam innuk nasılsın..
hastane işlerini naptın kafana göre bi dr bulabildin mi..
arkadaşının doğumu nasıl oldu normal mi

Slm canım, mide yanması dışında iyiyim çok şükür..
Hastane ve doktor konusunda hala bir adım atabilmiş değilim. Aslında bu hafta sonu bir iki hastane gezsem iyi olacak..
Arkadaşımla henüz konuşmadım. İnşallah normal olmuştur. Sadece facebookta tebrik mesajlarını gördüm. Çok heyeceanlanıyorum böyle haberler alınca..

iş yapan arkadaşlar yaşadılar akşama sızıp kalacaklar yorgunluktan
ben tembellikten kalkamadığım için yuvarlanıp duruyorum yorgunluk olmadığı için ban abu akşam da uyku haram :KK43:

Ay valla şu diyetisyenle başladıgımdan beri bi enerji bi enerji.
Yemeğimi yaptım, evi temizledim şimdi yuruyuse indim. Dus alıp annemlere gidicez. Boyle olunca gece uykuda da daha az sorun yasıyorum.

evim sahanede güzel hatta keşke benim eve gelseler:KK53:

haha bende salonumu kesmiyo değilim yan gözle nasıl olur acaba diye ama tee buralara gelmezler..
bir de bazen gerçekten çok dandik şeyler yapıyolar dünkü salonu hiç beğenmedim mesela rengarenk...

Dün akşam eşiminde canı tatlı istemişti bugünde yapamadım eskiden neler yapardım şimdi üşengeçlikten yemeği zor yapıyorum:oops:

ayy valla halim olsa etimek tatlısı yaparım oturur bütün tabağıda kendim yerim ama fasülyeyi anca attım daha da halim kalmadı pilim bitti...

müge anlı- bu tarz benim- benim kuaförm -esra erol ve akşam oluyrrrrrrr

yaşasın hamilee ev hanımlığıııı:KK45:

Fox u bulamdım bende ücretlimi oldu şifreli diyo çözemedim

bizim de yağmur durdu ama kanallar yine gitmiş hiç biri yok bir daha aratıyorum..
sabahta kocama hava atmıştım kendi kendime ayarladım kanalları diye o gelene kadar yapmam lazım hahaha:KK47:

Erkek bebişi olucaklar size birşey sormak istiyorum ben oğlumun sünnetini doğduktan sonra 1 ay 3 ay ya da 6 ay civarında düsünüyorum büyüyüncede sünnet düğününü sizin fikirleriniz nedir

Benim büyük oğlanı biz yeni sünnet ettirdik. 2 ay sonra 5 yaşını bitirmiş olacak. Bizimki ameliyat olacağı için ben bebekken yaptırmak istememiştim bekledik bu zaman kadar. İyileşme sürecinde çok şükür sorun yaşamadık. Ama tabi o herşeyin farkında olduğu için biraz ağrı ve hassasiyet durumu oldu.
Ama dün arkadaşlarımız geldi tebrik için oğluma hediyeler getirmişler. Birde sünnet kıyafeti almıştım onları giydirdim, sadece hatıra olsun diye foto çektirecektik öyle düğün falan yapmadık- yapmayacağız yani. O kıyafetleri giyince öyle mutlu oldu ki. İyi ki de bebekken yaptırmamışız dedim kendi kendime..
Tabi bebekken yapılıp sonra büyüyünce düğün yapılır kıyafet giydirilir falan o da olabilir. Ama çocuk o kıyafetleri neden giydiğini anlarmı acaba? Eşimle doğacak oğlanı hemen yaptıralım demiştik ama şimdi bende kararsızım..

Yemeğimi yaptım, evi temizledim şimdi yuruyuse indim. Dus alıp annemlere gidicez. Boyle olunca gece uykuda da daha az sorun yasıyorum.

evet katılıyorum canım düzenli ve hareketli bir günün ardından çok daha rahat bir gece oluyor

haha bende salonumu kesmiyo değilim yan gözle nasıl olur acaba diye ama tee buralara gelmezler..
bir de bazen gerçekten çok dandik şeyler yapıyolar dünkü salonu hiç beğenmedim mesela rengarenk...

ayy valla halim olsa etimek tatlısı yaparım oturur bütün tabağıda kendim yerim ama fasülyeyi anca attım daha da halim kalmadı pilim bitti...

yaşasın hamilee ev hanımlığıııı:KK45:

bizim de yağmur durdu ama kanallar yine gitmiş hiç biri yok bir daha aratıyorum..
sabahta kocama hava atmıştım kendi kendime ayarladım kanalları diye o gelene kadar yapmam lazım hahaha:KK47:
dünkünü bende hic beğenmedim tamam masayı sandalyeleri saklıyorlar falan ama o renkler o halıyı koyuş sekilleri bile cok kotuydu her sey ayrı ayrıydı sanki:KK69: tam ev kadını olduk:KK48:

Benim büyük oğlanı biz yeni sünnet ettirdik. 2 ay sonra 5 yaşını bitirmiş olacak. Bizimki ameliyat olacağı için ben bebekken yaptırmak istememiştim bekledik bu zaman kadar. İyileşme sürecinde çok şükür sorun yaşamadık. Ama tabi o herşeyin farkında olduğu için biraz ağrı ve hassasiyet durumu oldu.
Ama dün arkadaşlarımız geldi tebrik için oğluma hediyeler getirmişler. Birde sünnet kıyafeti almıştım onları giydirdim, sadece hatıra olsun diye foto çektirecektik öyle düğün falan yapmadık- yapmayacağız yani. O kıyafetleri giyince öyle mutlu oldu ki. İyi ki de bebekken yaptırmamışız dedim kendi kendime..
Tabi bebekken yapılıp sonra büyüyünce düğün yapılır kıyafet giydirilir falan o da olabilir. Ama çocuk o kıyafetleri neden giydiğini anlarmı acaba? Eşimle doğacak oğlanı hemen yaptıralım demiştik ama şimdi bende kararsızım..
Bende hafızasında acı korku kalsın istemiyorum ona uygun bir dille anlatıp hatırlayacağı bir yasta düğünü olsun diye düşündüm birde erkek bebeklerinde eğer sünnet olursa gaz sancısı olmuyormuş idrar yolu enfeksiyonu olmuyormuş daha cabuk iyileşiyor diye duydum bunlarda etken oldu

Bu da benim minik kızım, kolları sürekli yüzünün yanında olduğundan poz yakalayamıyoruz. Doktorumuzun çok içine sinen bir fotoğraf olmadı ama yapacak birşey yok:KK48:

Eklentiler

• ultrason.webp
    ultrason.webp
    14 KB · Görüntüleme: 108

Özendim valla sana şimdi.
Maşallah arkadaşım. Gerçi bende gün içerisindeki koşturmacadan dolayı gece uykusunda horul horul uyuyorum hatta nasıl çabuk sabah olduğunu anlamıyorum bile..
7 de kalkıp kahvaltı hazırlıyorum, oğlanı kaldırıp, giydirip kahvaltısını yaptırıp okula bırakıyorum. İşe geliyorum. Öğlen arasında gidip onu okuldan alıyorum babanesine bırakıyorum. Tekrar işe geliyorum. Akşam eve gidince yemek, bulaşık, çamaşır, haftada bir de misafir ağırlıyorum.

Back
X