hayırlı ugurlu olsun bizim bebekler nerdeyse aynı günlerde düşmüş göbüşümüze :) alllahh hayırlı olarak bu bebeğini korur inşallah :)
dün sabah gittim canım doktorum rahatsızlanmış yerine başka doktor çağırmışlar oda kendi hastalarını çağırmış bakmadı bize saatlerde dil dökdüm bakmadı tipitip:/ bugün tekrar geldim ilte dıra aldım yine aynı adam var bekliyom bakalım
Ayyyy az kalmış krseyi görmeye mi kslp atışı için mi gitceksin tatlım?
hayırlı olsun bitanen rabbim yavrunu kucağına almayı vee uzuuuuun ömürler nasip etsin çok dikkat et kendine
Allah zaten bayanların vücudunu normal doğuma uygun yaratmış..bende bazen korkuyorum ama böyle düşünmeye çalışıyorum...
hayırlı olsun canıminşallah sağlıkla kucağına alırsın ve bütün bu sıkıntıları o anda unutursun
![]()
canım ben sakatat pek sevmem..
ama et yiyorum..hastanede çalışıyorum..hergün öğlen et, balık, tavuk kesin biri çıkıyor..
hafta sonlar yiyorum yumurtayı canım..
ohh ne güzel home office çalışmakk..süperrr
canım hayırlı olsun...inş Rabbim tamamına erdirsinnn![]()
Tebrik ederim Allah umarım bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip eder
bende çok stres yaptım gitmeden hele bir gün önce berbattım ama görünce dünyan değişiyo artık herşey pozitif :))
benimde çok kafam karıştı herkes duymuş anlamadım
sen için rahat etmezse bi sorarsın doktoruna
ne kadar güzel bende kalp atışından önce stres yaptım ama gördükten sonra olumlu olmak gerçekten insanı çok rahatlatıyo
HEPİNİZE COK TEŞEKKÜR EDERİM İNŞ.hayırlısıyla kucagımada alırım sizler neler kullanıyosunuz ilac olarak iş yerindeyim cok okuyamadım yazılanları