• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

Günaydın hanımlar mutlu pazarlar olsun hepimize:KK51:
Enerjim dusuk bugun :KK30: havadan galiba.
Babamız uyuyor birazdan kahvaltı hazırlarıycam.
Dün eltimdeydik gece geç geldik oturmaktan ayaklarim davul gibi sismisti babetlerim ayagima olmadi giderken okadar yani:confused: sizler nasilsiniz bilmiyorum ama ben misafirlikte hic rahat edemiyom mecburen gittik gorumcemi birakmak icin iyle iste.:cool:

günaydın kızlar dün butun gun dısardaydım kocısle yıne felekten bı gun çaldık yazamadım sıze kotrole gıttım bebısım 1980 gr olmuş hersey normal cok sukur ayın 13unde bıdaha gıdıcem doktorum bana normal olursa epıdural normal yapıcanı soyledı bende zaten onu ıstıyodum doğumla ılgılı bıraz daha rahatladım konusunca 38. haftada catı muayenesı var bızden bu kadar

Günaydın kızlar ben gece uyuyamadım lavaboya kalktım 1 damla kan gelmiş napıcam ne olacak kararsızım aynı zamanda doğum başladımı diye de korkuyorum daha erken ama yaa Dr la görüşmeyi düşünüyorum ilk duygularımı sizlerle paylaşmak istedim facedeki ark orada birşey yazmayın ailemden saklıyorum telaşlanmasinlar diye haberiniz olsun uzakdalar çünkü hayırlısı bakalım benden haberler böyle siz ne yapıyorsunuz
Canim gecende benim basima geldi dikkatle bakinca arkadan oldugunu anladik. Damarlarin genislemesinden oluomus boyle seyler. Insallh seninki de oyledir. Ama ondense hemen doktorunu ara. Cunku bana dr en ufak bi kanamada gel demisti. Gecmis olsun.

İnsallah erken gelmeye kalkmamistir minik bizede haber ver..
Günaydın kızlar ben gece uyuyamadım lavaboya kalktım 1 damla kan gelmiş napıcam ne olacak kararsızım aynı zamanda doğum başladımı diye de korkuyorum daha erken ama yaa Dr la görüşmeyi düşünüyorum ilk duygularımı sizlerle paylaşmak istedim facedeki ark orada birşey yazmayın ailemden saklıyorum telaşlanmasinlar diye haberiniz olsun uzakdalar çünkü hayırlısı bakalım benden haberler böyle siz ne yapıyorsunuz

[QUBEBEK, post: 36999783, member: 328268"]Cnm icine kolanyada yada renkli tuz koycam.bugün kurdelayla minik çiçeklerden aldım.şişeleri sipariş vercem bakalım da 25 cc mi 50 cc karar veremedim.[/QUOTE]
Ben 20 cc aldim canim daha minik kibar durur diye ama sonra acaba buyuklerdenmi alsam diye kararsiz kaldim hatta uzak olmasa gidip degistircem aldigim yerden buyugunu alcam sankim cok kararsiz kaldim[/QUOTE]

Minik te güzel durmuştur cnm.çok tatlıdır hatta.hem zaten ikram değil mi boşver.emek harcamissin o kadar.resim isterim ben ama:KK5:

Minikte

Günaydın..dlksrdr, post: 36999843,kanama
: 582373"]Günaydın kızlar ben gece uyuyamadım lavaboya kalktım 1 damla kan gelmiş napıcam ne olacak kararsızım aynı zamanda doğum başladımı diye de korkuyorum daha erken ama yaa Dr la görüşmeyi düşünüyorum ilk duygularımı sizlerle paylaşmak istedim facedeki ark orada birşey yazmayın ailemden saklıyorum telaşlanmasinlar diye haberiniz olsun uzakdalar çünkü hayırlısı bakalım benden haberler böyle siz ne yapıyorsunuz
Gunaydin..hem hemoroid varsa o da kanama
yapmis olabilir ilk o geldi aklıma kotu dusunme doktoruna konuş geçmiş olsun:KK66:[/QUOTE]
canım benim aynı şey geçen gün bende oldu bir iki damla kan geldi kırmızı kahverengi falan değil ve hemoroid bendede var.doktora gittim korktum bende doktor önemsemedi bile olabilir bu zamanlar dedi yat dinlen ayakların biraz havada olsun dedi o kadar.eğer ağrı sancı yoksa korkutma kendini aklına kötü şeyler getirme

Çok kötü diş ağrısı çekiyorum çok yanağım patlıcak sanki :KK43::mad:

Günaydın kızlar. Canım sen diş ağrısın bana sor. Hiç ağrımayan dişlerim hamilelikte bi başladı ağrımaya.. Gecelerce uyuyamadım. Sana tavsiyem. Tuzlu su ve karbonatı yarım çay bardağı suda karıştır ve gargara yap. Gerçekten çok iyi geliyor. Bir de ben çok ağrıdığı zamanlarda hem bu gargarayı yapıp hem de Parol içtim. Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin..

iyigeceler arkadaşlar. bizim altınlardan haber yok ;(( giden gitti yani.çok üzgünüm,buraya bile girmek istemiyorum hiçç:KK43::KK43:

Gerçekten çok üzücü bir durum.. Tabiki can daha önemli ama insanın böyle bir durumda üzülmemesi mümkün mü.. Çalanlar hayır görmez inşallah, yine de Allah'tan ümit kesilmez canım.. Çok geçmiş olsun

ah be canım çok ağrıyorsa parol falan varsa iç bari
dışarıdan dişine buz koyabilirsin buz poşetini değdi,r beklet bir süre tuzlu su ile gargara yapabilrisn of zor ya diş ağrısı normalde bile zor zaten Allah kolaylık versin geçer inşallah
Çok saol canım suyla gargara yaptım hep çok kötü oldum evde parolda yokdpktorun verdigi bir antibiyotik var oda ağır diye içmek istemedim çıldırdım gece gece:KK43:Dediğin gibi normalde bu ağrıyı çekemiyoruz Allah razı olsun senden canm

Günaydın kızlar. Canım sen diş ağrısın bana sor. Hiç ağrımayan dişlerim hamilelikte bi başladı ağrımaya.. Gecelerce uyuyamadım. Sana tavsiyem. Tuzlu su ve karbonatı yarım çay bardağı suda karıştır ve gargara yap. Gerçekten çok iyi geliyor. Bir de ben çok ağrıdığı zamanlarda hem bu gargarayı yapıp hem de Parol içtim. Çok geçmiş olsun. Rabbim acil şifalar versin..
Çok teşekkür ederim canım zaten şişmiş biraz canımı çıkarıyorlar şandım hep gargara yaptım daha kahvaltı bile edemedim :( geçsin artık bu ağrılar geçsin :( dediğini denicem canm

Çok saol canım suyla gargara yaptım hep çok kötü oldum evde parolda yokdpktorun verdigi bir antibiyotik var oda ağır diye içmek istemedim çıldırdım gece gece:KK43:Dediğin gibi normalde bu ağrıyı çekemiyoruz Allah razı olsun senden canm

amin canım cümlemizden keşke elimizden bişey gelse tekrar geçmiş olsun

ağrı ağrı içim ezildi valla artık aylardır bazen çok canım sıkılıyor buna da şükür deyip kendimi teselli ediyorum ama gerçekten bunaldım sinirli sinirli çıkışlarım oluyor sevdiklerime sonra üzülüyorum

kızlar sucuk yedim ama içim tedirgin çünkü biraz yumuşaktı ambalajı açtığımda. son kullanma tarihine daha çok vardı

tarihi geçmemişti ama işte yumuşak oluşu beni korkuttu bi de ambalaj ve o sucuk dışındaki jelatin arasında da su vardı sulanmış

Back
X