• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım Anneleri

merhabalar herkese,dün doktora gitmiştik.doktor amcamız bize kızımızın 3 boyutlu videosunu kaydedip verdi.
çok şekerdi ya maşallah.
Eki Görüntüle 1248863 Eki Görüntüle 1248864 Eki Görüntüle 1248865 Eki Görüntüle 1248866 Eki Görüntüle 1248867
sizin için içinden bi kaç kare seçtim.3 boyutluda bu kadar net görünce kilosu ve boyunu soramadım bile.
başının önünde kolları ve bacakları yanyana kızımın içerde top gibi yuvarlak duruyormuş.son resimde önünde duran bacağı..
hala başı yukarda dönmemiş kuzum.bizden bu kadar güzel teyzelerimiz
Ay ne güzel çıkmıs ya kız olduğu nasıl belli lokum gibi masallah:nazar: Bizim de var 33 hafta usg miz ama oğlusumun ağzı burnu net değil böyle.

merhabalar herkese,dün doktora gitmiştik.doktor amcamız bize kızımızın 3 boyutlu videosunu kaydedip verdi.
çok şekerdi ya maşallah.
Eki Görüntüle 1248863 Eki Görüntüle 1248864 Eki Görüntüle 1248865 Eki Görüntüle 1248866 Eki Görüntüle 1248867
sizin için içinden bi kaç kare seçtim.3 boyutluda bu kadar net görünce kilosu ve boyunu soramadım bile.
başının önünde kolları ve bacakları yanyana kızımın içerde top gibi yuvarlak duruyormuş.son resimde önünde duran bacağı..

oy oy oy maşallah maşallah ALLAH bağışlasın çok tatlı yaaaa

ağrı ağrı içim ezildi valla artık aylardır bazen çok canım sıkılıyor buna da şükür deyip kendimi teselli ediyorum ama gerçekten bunaldım sinirli sinirli çıkışlarım oluyor sevdiklerime sonra üzülüyorum
Az kaldı canım atlatacaz bu günleri..seni çok iyi anlıyorum aynılarını bnde yasıyorum kızıyorum hemen sonra bir pişmanlık ki sorma gitsin:KK14: Bizi de anlamak lazım hiç yaşamadığımız duygular bunlar elimizde değil ki hiç birşey sıkma canını olur mu:KK51:

çok şekerdi ya maşallah.
41 kere maşallah annesi ne kadar tatlı narin bir bebeğin var çok güzel çıkmış :KK33:

Bu da bizim görüntümüz ilki 22. hafta ayrıntılı daki görüntüsü diğeri de 33. hafta nedense 22. haftadakinde yüzü diğerine göre daha iyi çıkmıs bir de siz bakın teyzeleri...22.hafta fotoğraf0266.webp ................................bu da 33. hafta fotoğraf0264.webp

Büyük mü saçmalama çokkkk tatlı yaaaaa annesi çok beğendim ben şekline baksana tAm ısırmalık:KK30: Allah nazarlardan esirgesin:nazar:
Yok ya bariz büyük ne babasının ne de benim burnum böyle değil babamın burnuna benzetiyorum ben pegasusun kızına bak aynı haftalardaki görüntü ama masallah fındık gibi burnu hani desem suyun içinde sislikten yok anacım:KK43:

Yok ya bariz büyük ne babasının ne de benim burnum böyle değil babamın burnuna benzetiyorum ben pegasusun kızına bak aynı haftalardaki görüntü ama masallah fındık gibi burnu hani desem suyun içinde sislikten yok anacım:KK43:

yok be canım sen benimkini görsen büyük burun görmemişsin güler kalırsın bin kere maşallah her birine

[QUOTE="demekoyle_19, post: 37001788, member: 580112"]Bu da bizim görüntümüz ilki 22. hafta ayrıntılı daki görüntüsü diğeri de 33. hafta nedense 22. haftadakinde yüzü diğerine göre daha iyi çıkmıs bir de siz bakın teyzeleri...22.hafta Eki Görüntüle 1248912 ................................bu da 33. hafta Eki Görüntüle 1248913 [/QUOTE]

Maşallah yanaklara bak tombik tombik:nazar:

Canım bebekler de şişlik var birde bebekten bebeğe değişiyor şişlik benim kız kardeşimde büyük görünüyordu bir doğdu minnacık fındık gibi ultrasonda emin ol büyük çıkıyor hem benimki 17 haftada böyle çekici bir burna sahipti ölürüm ben burunlarına benimkide aynı teyzesi

çok şekerdi ya maşallah.

Benim bebişte dönmemiş ya, Dr bu haftada normalde çoğu döner dedi. Bakalım hayırlısı Allah'tan.. Bu arada kızına maşallah çok şeker görünüyor gerçekten:nazar:

Canım bebekler de şişlik var birde bebekten bebeğe değişiyor şişlik benim kız kardeşimde büyük görünüyordu bir doğdu minnacık fındık gibi ultrasonda emin ol büyük çıkıyor hem benimki 17 hafta böyle çekici bir burna sahipti ölürüm ben burunlarına benimkide aynı teyzesi
Ay ne bilim ya doktorumuz da benzetmedi bizim burnumuza...Hani karnımda olmasa hastanede karıstı diycem:KK48:.Napim büyük olursa da ilk hafta sünnet ikinci hafta estetik yaptırırız kuzumu:KK68:

Canım bebekler de şişlik var birde bebekten bebeğe değişiyor şişlik benim kız kardeşimde büyük görünüyordu bir doğdu minnacık fındık gibi ultrasonda emin ol büyük çıkıyor hem benimki 17 hafta böyle çekici bir burna sahipti ölürüm ben burunlarına benimkide aynı teyzesi
Ay ne bilim ya doktorumuz da benzetmedi bizim burnumuza...Hani karnımda olmasa hastanede karıstı diycem:KK48:.Napim büyük olursa da ilk hafta sünnet ikinci hafta estetik yaptırırız kuzumu:KK68:

Yaaa Allah ta seni güldürsün emi sesli güldüm:-)Hiçte bile gayet güzel bi burnu var annesi dogunda utandıracak seni gör bak ilk işin bebiştem özür dilemek olacak ultrasonun azizliğine uğradığını anılacaksın :-)

Tünaydın :) Ben de 8 den beri uyu-uyan-uyu-uyan manyak oldm. babamız kahvaltı hazırlar belki diye bekledik durduk oğluşla. baktım saat 12 oldu, bebeğimi daha fazla aç bırakmıyım diye kalktım kahvaltı hazırladım. kocam da hop hazır sofraya konuverdi yinee:KK20:
bugün çıkıp alışveriş yapmak istiyordum kendim için. bir akrabamızın işi düşmüş, benim kocam da kıramaz hiç... 1 saatten fazla oldu gideli. ben de duşumu aldım, hazırlandım bekliyorum.gelirse gidicez inşallah...:KK12:

günaydın anneler dün foruma hiç giremedim güncellenmektedir diyordu nasılsınız kuzularınız nasıl dün çalışamaz raporumu aldım erkenden uyandık kızımla şimdi temizlik yapacaz babamız kalkana kadar kışlıkarı yıkayacaz çünkü hava çok soğuk burda ayrıca dün ilk defa bu kadar net hissettim yalancı sancıları 2 saat uzaklıkta hastanem 2 saat git 2 saat gel yoruldum doğumda ne yapacagız Allahım yardımcımız olsun inşallah
hayırlı olsun raporun canım. iyi istirahatler. yorma kendini. rahat rahat iş yapalım diye değil dinlenelim diye veriyolar raporu unutma :D:D yavaş yavaş yap işlerini. yorulma ..

Hepinize günaydın canlarım iyi pazarlar yine saçma sapan bi kabus gördüm ama alıştım artık bu kesin rüya deyip kendimi uyandırıyorum :KK57:
off ben de bıktım bu saçma rüyalardan ama yaaa... kocamı dövmelerim, silahlı çatışmalarım vs vs....
tarihi geçmemişti ama işte yumuşak oluşu beni korkuttu bi de ambalaj ve o sucuk dışındaki jelatin arasında da su vardı sulanmış
ben arada bir yiyorum tostun için veya yumurtada. bir sakıncası olacağını düşünmüyorum. bugüne kadar doktoruma şunu yiyeyim mi bunu yemiyeyim mi diye hiç sormadım. az çok biliyorum neyin ne olduğunu. nefsimi köreltecek, içimde kalmayacak kadar yiyorum. işte. umarım herhangi bir bozukluğu vs yoktur da zarar görmezsin canım.
Kizlar iyi pazarlar herkeze bugun bebisimin odasi boyaniyor cok mutlu ve hala gribim :)
:D:D ne güzeeeell..
rahatızlığın için de geçmiş olsn canım. Allah şifa versin.
çok şekerdi ya maşallah.
maşaallahhh:nazar::nazar:
Bu da bizim görüntümüz ilki 22. hafta ayrıntılı daki görüntüsü diğeri de 33. hafta nedense 22. haftadakinde yüzü diğerine göre daha iyi çıkmıs bir de siz bakın teyzeleri...22.hafta Eki Görüntüle 1248912 ................................bu da 33. hafta Eki Görüntüle 1248913
maşaallahhh:nazar::nazar:

Back
X