2014 Kasım Anneleri

kızlar merhaba yelek hırka almadım ben hiç babaanne ve anneannemiz yapmadı bize almam lazım nerden aldınız kızlar yelek ve hırkaları
Canım sende bendenmişsin ben burda bi bayana ördürdüm canım bi hırka 2 de yelek onun dışındakileri penye aldım varsa oturdugun yerde parayla örenler ördürebilirsin yada tuhafiyelerde falan satılıyo bazen ev hanımları örüp oralarda satıyolar bak istersen

tamam canım sağol artık yaptırayım bizim anneler fos çıktı

Geçmiş olsun canım sancı falan çıktımı peki nst de Rabbim sağlık versin bebişine inş bişey çıkmaz yarınki kontrolde

tamam canım sağol artık yaptırayım bizim anneler fos çıktı
Aynen fos ki ne fos baktım onlardan fayda yok paranın canına kurban en iyisi böyle boşver hem güzel modeller var beğenip ördürürsün erkekmiydi senin bebiş

Allah sifa versin canm. Dr nin teli yok muydu??? Ya da yakinlarda kadin dogum hastanesi????

Aynen fos ki ne fos baktım onlardan fayda yok paranın canına kurban en iyisi böyle boşver hem güzel modeller var beğenip ördürürsün erkekmiydi senin bebiş
yok zaten bişey bekledigimden değil de ben yaapamıyorum ama onlar yapıyorlar ikisi de şu da torunuma deseler sevinirdik her neyse artık ördüreyim yaa kızım olacak elifim olacak inşallah canım

kızlar bu aralar dikkatimi çekti sanki eskisinden daha çok uyku halinde benm yaramaz hareketleride düzenli tabi ama sanki daaha çok uyuyor gibi geldi bana sizinkiler naasılalr varmı değişiklik

kızlar bu aralar dikkatimi çekti sanki eskisinden daha çok uyku halinde benm yaramaz hareketleride düzenli tabi ama sanki daaha çok uyuyor gibi geldi bana sizinkiler naasılalr varmı değişiklik

aynen öyle canım daha fazla uyuyor hareket ettiği süreler az fakat hareketler sertleşti :)

yok zaten bişey bekledigimden değil de ben yaapamıyorum ama onlar yapıyorlar ikisi de şu da torunuma deseler sevinirdik her neyse artık ördüreyim yaa kızım olacak elifim olacak inşallah canım
Hmm İnşallah canım, erkekse benim hırkanın modeli çok güzel foto koyuym beğenirsen sende yaptır diycektim kızsa zaten çeşit çooook

geçmiş olsun canım kanaman yoktur bir daha inşallah
ağrın devam mı çıktı mı nts de sabah ola hayrola güzel haberler inşallah
Yok canim kanama sancı felan yok ama nst yüksek çıktı sancı var demediler sonuçta devlet yarın bakıcaM inş hayırlı haberler alırız

Hepinize çok tşk ederim ayrıca hemoroid problemim yok birden öyle gece oldu şu an iyiyim ama nst yüksek çıktı diye Dr ma yönlendirdiler yarına bir sorun çıkmazsa yolumuza devam inş gelince yazarım hayırlı haberleri inş

hayırdır br rahatsızlık mı var sezaryan dedi doktorun geçmiş olsun

En son kontrolümde doktorum 39 haftalık hastam var yeni döndü dedi. Geçte dönebilir demek ki. Ama eğer sezaryen düşünüyorsan o zaman fark etmiyor zaten.

bir sorunum yok ama hamile kalmak için çok uğraştım.4 tüp bebek denemem oldu o yüzden doktorum bu bebek kıymetli bebek dedi normal doğumda daha çok komplikasyon oluşabiliyor o yüzden benim için tüpbebek=sezeryandır diyince ben ve eşimde kabul ettik.aslında normal doğum yapmayı bende çok isterim ama söyledikleri mantıklı da gelince vazgeçtim.

Son 10 iş günü ama o bile gözümde büyüyor
Seninle tarihlerimiz aynı gibi bayram giriyor bir hafta kardayız bayram bitişi işe başlamadan başlatıcam izni sende böylemi yapacaksın?

Dalgalanma olmasi iyi diye okustum nette ama fazla ise bilmiyorum tabi saglikci degilim. Ne şikayet ile gittin acile canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…