2014 Kasım Anneleri

Evde temizlik var bebegin yatagini odamiza getirdik esyalarini yerlestirdik kedimizi odaya sokmuyoruz bu saatten sonra ama delirdi resmen odanin kapisinda ciglik cigliga bagiriyor valla nasil aliscak bilmiyorum

Güle güle kullansın yaman eşyalarını canım Bizde odayı bitirdik eşyaları yerleştirdik çok şükür artık paşalara hazırız ekimde buyursunlar gelsinler

KIZLAR RESMEN İŞKENCEYMİŞ BU KAŞINTI ALLAH'IM HİÇ BİRİNİZE VERMESİN CANLARIM ÇOK ZOR....

ÜÇ GÜNDÜR AĞLIYORUM RESMEN....

BİTTİM BEN BİTTİM..........................................

Tikitacım Allah yardımcın olsun inş hemen geçer
Doktorun verdikleri işe yaramadımı peki hiç?

maş
maşallah cnm , kız olduğu ne kadar belli

maşallahhh cnm burnuna takma hiç şişdir o, benim oğlanın da gayet belli burnu. ama doğduktan sonra değişim olur illaki

KIZLAR RESMEN İŞKENCEYMİŞ BU KAŞINTI ALLAH'IM HİÇ BİRİNİZE VERMESİN CANLARIM ÇOK ZOR....

canım Allah yardımcın olsun Allah şifalar versin

Yaramadı canım maalesef,çıldırcak gibiyim şimdi gel bebeği alalım dese aldıracak duruma geldim o derece..

Ahh be canım şu an yaşadığın çaresizliği tahmin edebiliyorum dualarım seninle hep
İnş allah şifasınıda verir hemen

Allah iyiliğini versin canım takma burnuna kuzucuğun oda öyle tatlı yerim ben onun burnunu

Maşallah subhanallah

birgecast: 37004519 .!.:
Güle güle kullansın yaman eşyalarınbenım Bizde odayı bitirdik eşyaları yerleştirdik çok şükür artık paşalara hazırız ekimde buyursunlar gelsinler

Amin teyzesi can da güle güle kullansin
cicilerini.. Valla sanki simdiden odamiz bebek koktu artik pasalarimiz gelebilir odalari hazir coraplarida sepette

Eklentiler

• IMG_20140921_160205-1.webp
    213,1 KB · Görüntüleme: 76

canım inanırmısın bilmiyorum ama nazar falan değmiş olmasın..
bende de hmile değilken böle üzerimde sanki bulgur bulgur birşeyler çıkmıştı..çok kaşınıodum..
doktor falan ilaç çare etmedi..
en son annem beni bir hocaya götürdü kadın okudu eti sonra suya bulgur attıı o bulgularıda vücuduma sürdü ertesi gün geçti..
nazar değmiş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…