konuşmuyolar canım çatı doğum şeklini falan konuşucak diye bekleme en azından benimkisi konuşmadı 2 hafta sonra çağırdı o zaman sanırım seninkinide belki o zaman konusur çünkü günlerimiz çok yakın bende öyle korkuyla gidiyorum artık doktora acaba yine ne çıkıcak diye sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alsakta rahatlasakBana da başlarda fayda etmedi yani yükselmedi sabit kalmıştı ama düşmemişti de... İşte bir tek geçen ay 12 leri gördüm mutlu olmuştum... Bilmiyorum cuma günü kontrolüm var bakalım test tahlil felan yapacak mı doktorum.. Gün geçtikçe daha bi heyecanlanıyorum her gittiğimde acaba ne ile karşılaşacağım diye bi tuhaf oluyorum... Henüz hiç konuşmadık çünkü ne çatı muayenesi ne doğum şekli vs..
Aaa paylaştığın iyi oldu bunu canım ne kadar süre yememek gerekiyor içtikten sonra
Canım bunu bende bilmiyorum ama arkadaşların doktoru da kahvltdn 2 saat önce iç daha iyi etkisi olur demiş. Öyle yap istersen. Ben ara ara kahvaltı öncesi kullanıyorum pek dikkatli kullandğm söylenemezAaa paylaştığın iyi oldu bunu canım ne kadar süre yememek gerekiyor içtikten sonra
Bazen bendede oluyor bebek toplanıyor galibaKızlar günaydın karnım davul gibi şiş gergin neden ki?
Benim ufaklığı hıçkırık tutmustu gece eşim kimin kümesinden yumurta çaldın oğlum derken depik yedi aklıma geldikçe içim bi hoş oluyo
Rabbim hiç birimizin yuvasndan huzur mutluluk gülücüklerr sağlık sıhhat dirlik düzen eksik etmesinn . .
cnm ben normal mont aldım kanzdan, ılk cınsıyetını ogrendıgımızde bıde ındırım vardı. o zaman cocuk astranot montları onerdı. bana gorumcem verdıgı ıcın bı tane var oyle. onların cok kullanıslı oldugunu soyledı cocuk. dusununce de mantıklı gıbı. alacaksan buyuk al belkı bebıs hızlı kılo alır buyur. 0-3 aylar kucucuk oluyorKızlar sizlere ne zamandır bişi soracağım unutuyorum...
Astronot mont almayı düşüneniniz ya da alanınız var mı ya? Ben almayı çok istiyorum ama 0-3 mü 3-6 mı daha çok giyer ya da gerek var mı böyle bir şeye?
Teşekkürler :)Hadi gozun aydin dinlen artik bol bol..
Deme yaa yağmur mu var osmaniye deee. Yarın oradayım Allah kısmet ederse. Yağmuru da hiç sevmemGünaydın kızlar yağmurlu bir sabah dan hepinize kucak dolusu Öpücükler
Günaydın canım sakin olman lazım benim 1hafta önce gelişimi gerilemişti bu hafta gittim maşallah 400 gr almış oğluşum bir haftada moralini ne kadar yüksek tutarsan o kadar iyidirGünaydın kızlarrrr :)
cnm ben bunu aldım 65 cm olanını aldım sanırımKızlar sizlere ne zamandır bişi soracağım unutuyorum...
Astronot mont almayı düşüneniniz ya da alanınız var mı ya? Ben almayı çok istiyorum ama 0-3 mü 3-6 mı daha çok giyer ya da gerek var mı böyle bir şeye?
Nst de sancim 100 un ustunde cikiyor bilmiyorum ne olcak doktoru bekliyorumkızlar haber alan var mı ya da bi şeyler duyan? merak ettiminş çıkmaya uğraşmaz sıpa
bizimki de konuşmuyor ben 30. haftada söyledim normal yapabilir miyim diye son ay belli olur dedi bu seferde 38. haftada çatı muayenesi yapıcam ondan sonra belli olacak dedikonuşmuyolar canım çatı doğum şeklini falan konuşucak diye bekleme en azından benimkisi konuşmadı 2 hafta sonra çağırdı o zaman sanırım seninkinide belki o zaman konusur çünkü günlerimiz çok yakın bende öyle korkuyla gidiyorum artık doktora acaba yine ne çıkıcak diye sağ salim bebişlerimizi kucaklarımıza alsakta rahatlasak
3-6 alsan daha iyi olurperikanadi, post: 37043011, member: 525112"]Kızlar sizlere ne zamandır bişi soracağım unutuyorum...
Erken doğum ihtimali mi var Allah yardımcı olsunNst de sancim 100 un ustunde cikiyor bilmiyorum ne olcak doktoru bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?